Freda

Hi hi nu ligger vår lägenhet ute.... Oj va pirrigt det är! Men såå roligt såklart och såå mycket att planera inför flytten! Men flytten får allt vänta på sig ett par veckor, har massa annat roligt för oss först och jag tänker inte packa en pinal innan de vart & kikat på lägenheten... Har ingen lust alls att visa upp massa packlådor =)
 
Nu räknar vi ner till bröllop <3 Längtar och det ska bli såå roligt!! Idag var hon i stan och hade handledning och passade på att köpa stumpbyxor, shape up.... Kan det hetat så =) Håller in allt som är löst!! Och för att inte tala om världens finaste presenter =) Såå roligt, går nästan på som på rosa moln själv =) Vist är det romantiskt och pirrigt och alltesammans!! Hoppas såå att presenten faller brudparet i smaken med!!
 
Hjälp va snö det vart idag när man kikade ut.... Det var riktigt asajobbigt att gå ut och gå, pulsa i snö, aningen blöt va den med... Men skit samma det måste la gjort susen då!! Har vart en mycket bra vecka så jag hoppas verkligen på ett bra resultat!! Zelma älskade snön och busade, skällde, lekte och katten och då märktes det minsann inte att tanten vart nästan 12 år!!
 

Mitt lilla snömonster!!
 
Sandå ringde precis och ska komma och kolla på badrumsmattan... Vilken tur att man vart hemma! Skönt om de kan åtgärda det! Sen blir det till att hämta barnen, orkar nog inte med mer pluggande idag... Ska en sväng om apoteket och hemköp på vägen och sen ska vi hem och bara njuta och ha fredagsmys!! Ha en härlig fredag och trevlig helg!!

Hejdå möss!!

Såå nu har min man vart på Karlssons och införskaffat musstörare och jag hoppas verkligen att mössen flyttar ut från vår vind NU!!! Vill inte ha dem där, det är första gången vi haft möss på vinden på sju år! Idag är det exakt 7 år sedan vi flyttande in på Lomvägen =) Det är nostalgi <3
 
En mycket lyckad kväll ute hos mamma och pappa igår med födelsedagsfirande!! Mycket god mat från Kvantum, vårgårdatårta och annat gott! Mätt som en plätt blev man och idag mår man inte som en primadonna precis =) Nåja det ska väl gå över!! Magen klarar verkligen inte av fett längre! Jag och Nett försökte bota den svajjiga magen med en låång härlig promenad i snön och det var helt ljuvligt!!
 
Mamma & pappa kom förbi på en fika och hade med sig semlor, jag var ståndaktig och åt fincrisp med banan =) Hejja mig!! Magen börjar nog rätta te sig aningen i alla fall.... Undra hur min mans mage mår efter två semlor =)  Har ju gett mig den på att jag ska vara nere på 69 till bröllopet så det gäller at inte ge upp och falla för frestelsen bara för att jag inte ska upp nästa vecka!! Ser såå mycket fram mot att gå på bröllop <3 älskar att gå på bröllop! Det ger en sån härlig feeling!! Sen är det ju en grym ära att bli bjuden =)
 
Annars händer inte mycket denna sega söndag! Blir en lässtund i sängen nu =) Egentid!! Mmmm me like alot!! Ha en fortsatt trevlig söndag!!
  

Plugg!

Goddagens!!
Då har man suttit hemma och pluggat hela långa dagen och jag måste säga att jag känner mig mer än nöjd! Såå skönt att jag fick tagit igen den här dagen! Låg efter då vi hade uppstartsdag på den ordinarie skoldagen... Nu kan jag ta helg med gott samvete och börja fundera på kommaden del i arbetet... Den är inte den lättaste det inser jag dock!! Blir nog till att ventilera mycket i arbetslaget tror jag, behöver mycket hjälp!!
 
Har hemmet fullt av lekande småfolk <3 Herman åkte med efter skolan och Lovis blev givetvis stött för att hon inte hade en kompis =( Amanda hade åkt hem så jag fjäskade med henne och förhoppningsvis nöjjer hon sig med att spela spel och kanske en lekdag i helgen =)
 
Ikväll blir det lugna gatan... En tur till stan för att hämta Stina (Alvins tjej) fredagsmat, en kvällspromenad och ladda inför morgondagens vägning! Lite pirrigt är det.... Men hur det än går vet jag att jag gjort en bra vecka och det kommer i efterhand, det ordnar sig!
 
Önskar er en trevlig helg <3 Kramar

Dans =)

Hej på er!
 
Idag är the day!! Första dansdagen den här terminen =) Jippi va roligt det ska bli!! Lovis ser mycket fram mot det och få träffa dans-Linda & alla kompisarna!!
 
Det var inte Lovis dag att bli lämnad på Solkulla idag.... Hon var såå brötlessen så det var inte klokt, ville bara vara hemma med mig <3 Mammans hjärta gick nästan sönder.... Tur att man kan ringa sen och se hur det går och vilken tur att det gick över!!
 
Stora vackra vita flingor dansar ner utanför fönstret och det är såå fint! En härlig vinterfeeling infinner sig och det är såå underbart att se alla ungarna som leker =)
 
Igår fyllde min underbara pappa 60 år <3 Vi ser såå fram mot att fira honom till helgen!! Mamma & pappa var ute och åt gott på kvällen!! Såå mysigt!! Jag tycker att det är en stor födelsedag att fira och vi tycker nog allesammans att det är ganska mysigt att fira varandra! Planerar redan för ungarnas födelsedagskalas som blir på låååångfredagen på Loppans födelsedag! Då är vi förhoppningsvis klara med flytt och har kommit iordning i huset... Vi är lediga  och alla e så mycket enklare... Usch jag tycker man bara går och väntar hele tiden och det är såå jobbigt!! Vill flytta nu!! Men å andra sidan är det så mycket roligt som händer innan dess så vi får väl försöka ta det med ro... FÖRSÖKA =)
 
Nä nu ska jag & Lovis hämta sonen innan fåra fika gäster kommer innan dansen =) Ha det bäst!!

Uppsägning...

Hej mitt vinterland!
 
Tänk om ändå vintern kunde komma nu!! Tänk vad det hade ljusat upp & hur kul det hade vart att åka pulka, bygga snögubbar & göra snöänglar!! Jag tror att jag längtar lika mycket som ungarna =) Vist blir det lite merjobb men åh va man vill ha alla dessa årstider! Älskar vinter lika mycket som sommarn! Nu vräker det ner stora vita flingor, tänk om det kunde bli något utav det!
 
Då var uppsägningslappen inlämnad för Lomvägen 23, lycka blandat med vemod! Vi har haft många fina år i denna lägenheten, många fina minnen och vi har trivts oerhört bra! Men det går inte att sticka under stolen med att det kommer bli lika många fina år i huset och vi kommer få lika många fina minnen där som här!
Igår var det förbesiktning av längenheten och det gick bra, kanske en fond vi måste tapetsera om beroende på vad de nya hyresgästerna vill ha.... Vi pratade om tapeter och då flippade jag ut och tappade lusten, blir inga andra alternativ i huset än de som finns i det vanliga utbudet för lägenheter, gick inte ens att lägga pengar emellan.... Då fick man betala för uppsättningen av tapeten också! Trodde han skojjade men... icke! Nåja det var bara att tänka nytt och tänka om och det kommer nog att bli jätte bra i slutändan! Vi kan alltid sätta vår prägel såsmåningom! Det finns en herrans massa hål att stoppa de pengarna i just nu ändå och som faktiskt är viktigare än tapeter! En ny säng till Ellioth till exempel är ju prio ett, skrivbord till ungarna osv... Nåja det kommer bli jätte roligt!! Har en hel hög med ideer så det lär inte bli så svårt!
 
Ikväll kommer en tjej och tittar på köksbordet, hoppas hon tar det! Då är vi nästan av med allt vi skulle sälja så vi kan köpa andra saker som passar bättre i huset! Såå spännande och vilket planaerande =) Me like alot!
 
Annars e allt bara bra med hela familjen Stehnson!! Det knallar & går, skola på fredag med massa läsande =) Ska försöka knåpa ihopa det sista med och fila lite på inlämningen... Få till ett par litteraturhänvisningar till.... Vet inte hur kinkiga de är eller hur många vi måste ha.... Inte den lättaste kursen precis! Önskar att den hade gett mer än den gjort, aningen besviken måste jag säga!
 
Strax kommer min lilla Vilja Bus med hennes mamma för en kopp kaffe <3 Mysigt!! Får sätta på kaffepannan =) Ha det bäst med er!!
 
Kramar

Rensa...

God morgon!
Det blev ingen längre sovmorgon idag, hade en Nisse som promt inte kunde sova så det var bara att tassa upp innan han väckte hela familjen...
 
Nu sitter man här i köket och väntar på att det ska bli lite ljusare så man kan dra på sig skorna och ge sig ut på en promenad! Det var en mycket lyckad vägning igår, minus 1,5 kg! Mina morgonpromenade lönar sig & jag fick ett kvitto på att det är rätt! Så just keep going!! Klockan kommer att fortsätta ringa halv fem så jag hinner med att gå innan jobbet! Inte nog med att det gav ett viktminskningsresultat så känner jag att det ger mig mycket mer tid för familjen på kvällen!
 
Planer för dagen är att rensa garderober...  Köket, tv-rummet och halva hallen utom garderoben är rensad... Det är nu man verkligen har chansen att rensa! Slänga, sälja, spara...  Man får passa på när man är ledig! Kom på att jag har klistermärkena kvar på ungarnas garderober, fick aldrig gjort dem igår!
 
Ha en bra söndag med er!!

Plugg

Äntligen fredag =)
 
Hur härligt som helst att ha helg och den är alldeles full av saker som händer... Idag har jag haft pluggdag hemma, läst de andras arbeten och fått en massa griller i huvet... Måste få tid till att läsa igenom det jag själv skrivit och kanske koppla till lite mer litteratur tror jag! Varför känns det alltid som om det man gjort inte är tillräckligt? Brist på självförtroende kanske?? Nåja jag ska nog hinna med det  =) En annan dag!
 
Julen är utestädad, gardiner är bytta och jag har letat fram lampor... Hade kanske behövs mindre watt men det får gå så länge... Pengar kommer på tisdag =)
 
Mannen är iväg och jobbar =( Suck va tråkigt, en fredagkväll! Nåja jag får nöja med mina underbara ungar <3 Kanske thaimat ikväll, har absolut ingen lust att laga mat till mig & ungarna, har inget hitte på & ingen lust alls! Här ser ut som ett bomnedslag, möbler överallt och det står huller om buller... Jag hade en köpare på bordet men han smsa och skyllde på ungarna så de kom inte... Irriterande när man vill få bort de så vi får plast... Sen skadar det ju inte att få en buffert till huset! Hi hi =)
 
Jag har gått varje dag hela veckan men det känns inget nämnvärt alls... Snarare tvärtom och jag får en massa hjärnspöken...Himla skit! Vägning imorgon i Kungsbacka, skulle haft med kidsen men det blev ändrade planer och Roger jobbade ikväll istället för imorgon! Annars blir det nog en del röjjande, städande och fixandes inför besiktningen av lägenheten på måndag... Det man vet kan man ju åtgärda på en gång och sen får man se vad han säger... Hoppas inte att det blir för mycket... Känns inte så ändå, vi har ju trotts allt fixat mycket här hemma och är rädd om hemmet.... Någon gång ska det la löna sig =)
 
Nä nu ska jag ta tag i alla klistermärken på ungarnas garderober!
Ha en trevlig helg!

Flytt!!!

Tjing!!
 
Kan inget annat säga än JIPPI!! Vi fick banne mig huset och det känns helt fantastiskt!! Flytt blir det den 17 mars =) Lääängtar som bara den och ungarna ska äntligen få varsitt rum!! Lyxigt!!
 
Det är såå fantastiskt och man går på  små rosa moln!! Det har vart en fruktansvärd vecka med fjärilar i magen hela tiden, sovit urkasst & packat och möblerat hela nätterna igenom.... Man har åkt mellan hopp & förtvivlan och det tär otroligt på psyket måste jag säga! Jag har nästan svårt att fatta att det är sant, nästan så man nyper sig i armen... Sa hon verkligen att vi fått det, att det var vår tur, att vi lyckats!! Är så fantastiskt lycklig så det e inte klokt!!
 
Ungarnas födelsedagskalas blir i det nya huset!! Såå fräckt!! Inga problem att ha barnkalas inte =)
 
Vi blir granne med bästa Nett & Rikard och ungarna kan gå lite som de vill <3 Ser fram mot en kvällskaffe med massa tjejsnack <3 Åhhh!!
 
Vi har bytat ut hela vårt möblemang under veckan som gått och nu väntar vi med spänning på att få sålt av det andra med så man kan investera det i huset! Massa önskningar är det från alla håll och såå viktigt att alla får lov att säga sitt... Åh vad jag ska rensa på vinden, allt ska bort som inte är något extra! Lovely!! Det blir loppis här hemma längre fram så får man bara hoppas på det bästa! Tänk om man får sålt av lite!
 
Vilken eufori <3
 
Ska försöka ta tag i livet här hemma idag, städa lite i alla röra... Möbler överallt! Suck, hur roligt det än är så är det såå jobbigt med! Måste fixa lite krubb att stoppa i magen... Åh sen dimper man ner i soffan till favvoprogrammet, mästerkocken =) Jag & Ellioth <3
 
Men nu vet ni =) Nu kan jag inte hålla det hemligt längre!! Har inte vågat gå ut med något innan allt var klart!
Ha det bäst

Årets första skoldag

Oj vad tidigt det var att gå upp halv sex! Det var inte min kropp riktigt beredd på fast jag försökt att vänja mig! Har haft en mindre bra natt och just då ångrade jag att jag kollat på film... Varför ska jag alltid få mardrömmar efter en hemsk film! Vi såg "tolv år som slav", den var såå hemsk, såå fruktansvärd och basserad på en sann story! Jag mådde riktigt dåligt och i de värsta scenerna var jag banne mig nära att spy! Stäng av då... Nepp måste se klart!! Det kändes såå skönt att krypa ner jämte en sovande make... Finns inget bättre än att krypa ner och få bli kramad när man behöver <3
 
Men klockan ringde ändå och det både blåste och regnade ute... Men har man bestämt sig så har man (jag vet att jag är grymt enveten och ibland är det positivet) det var bara att snöra på skorna och gå ut, 75 minuter =) Yes I did it!
 
Barnen var faktiskt inte såå svårväckta som jag trott... Upp, tända ljus, äta frukost i soffan medans mamman läste tidningen. Tänk att det var årets första skoldag och vi kom precis i tid!! Det var inga problem att lämna Ellioth, han tyckte att det var roligt att träffa kompisarna! En snabb kram och sen in =) Kändes mycket skönt i mammahjärtat!
 
Har vart ganska flitig, städat hos fichisarna nu, tvättmaskinen gör sitt och klockan är bara halv tio! Nu ska jag gosa lite med min Loppa innan jag tar mig för resten av dagen! Ha en bra dag go vänner!!

Tillbaka till verkligheten!

Sista dagen på jullovet och hjälp va fort det gått!! Kan inte fatta att alla mina underbara tomtar snart ska flytta upp på vinden igen och ett helt år tills vi får se dem igen... Barnen är i skogen hos familjen Lång och leker medans jag, mamma & Alvin vart på stan och kikat på roligheter =) Oj vad mycket fint det finns och oj vilka priser det finns... Hm svårt att välja men vi ska nog komma fram till något bra.... Vi har en morfar som snart fyller 60 år så nu är det massa hemlighetsmakeri på gång och det är jätte roligt! Jag älskar överraskningar <3
 
Vi avslutade med en lunch på thaivagnen och jag säger bara det men oooohhh my gaaad va gott! Mums fillibabba för magen =) Mat som jag mår grymt bra av och som inte är så fett, mycket färska grönsaker och kryddor =) Me like alot!
 
Har vart riktigt flitig denna dag, ringt en massa telefonsamtal, både roliga och mindre roliga men ack så viktiga... Jaha då kan man bara trist säga att nu vet vi om huset i alla fall.... En barnfamilj från stan som stått dubbelt så lång tid som vi i kön... Bara att gratulera! Tyvärr & fy farao va tråkigt men nu vet vi och vet också vad vi har att rätta oss efter =) Hur det än är så blev det inte ett par på plus 70 och det känns nog viktigast för vår del. Vi vill ju ha ett levande område med blandade åldrar och inte ett pensionärsområde med massa pensionärer som måste ha plats för alla sina möbler de inte kan skiljas från...
 
Första steget gjort i förvandlingen här hemma är med avklarad... Jätte spännande och jätte roligt! Så fort tomtarna flyttar upp igen så startar en spännande tid för oss! Det ska tapetseras om, bytas ut möbler, slängas massor, fixa med en loppis till våren och mycket mycket mer! Ska sälja av det som inte behövs längre och investera i nytt för oss =) KUL!!
 
Klockan ringde sju idag! Vänjer min kropp sakta men säkert för att klara av att krypa upp klockan fem!! Väckte barnen 7:20 och halv gav jag mig ut på en 75 minuters promenad!! Tyvärr var det slaskigt och jätte blött! Mina fiina Reiker allvädersstövlar höll INTE måttet nu heller.... Pisse våt om fötterna så de tål inte väta heller... Jävla förbannade skit stövlar!! Åh va de gör mig förbannad! Ska aldrig köpa svindyra stövlar i en svindyr affär mera! Nope, det får bli ecco-kvalite  för mig nästa gång! Men jag har gått i alla fall och jag kämpar på =) Hoppas att plusset inte är föör stort på lördag =) PLEACE!!
 
Ha det bäst!!

Trettondag jul

God middag!
 
Vilken seeeg dag! Inte många timmar sömn i natt =( Upp med tuppen för att kunna ge mig ut på promenix! Mannen är iväg och jobbar hela dagen så det var bara att masa sig upp! Men efter 70 minuters promenad, en glad hund så bäddade jag ner mig i soffan med två nyväckta barn... Sen har vi legat där! Såå skönt så det e inte klokt!
 
Har tagit fram värmekudden och placerat den på Loppans axlar... Nu kan jag bara säga att det är Ipaddsförbud i det här hemmet! Den kommer att bli den nya folksjukdomen, Ipaddsnacke! Det är verkligen hels sanslöst, de satt och kollade på Pocemon i ca 30 minuter, det räckte om det är i totalt fel ställning! Det blev frukost på soffan, under en gosefilt till Sune i Grekland! Mys på hög nivå!
 
Ellioth är leksugen och vill till Herman så jag och Lovis får nog svida om från pyjamasen nu så vi kan köra bort honom, åka till affären för lite handling! Ikväll kommer familjen Lång hit på middag & mys! Har aningen idetorka vad det gäller maten dock!! Vet inte hur jag och Lovis ska lösa detta.... Lovis förslag var MAKARONER & KÖTTBULLAR!! Tror inte att vi ska gå på den linjen =) Hon är verkligen för rolig den, hennes favvo 7 dagar i veckan så hon är billig i drift i alla fall =) Nåja det blir nog bra, en tur till Eklöws så kommer vi nog på något tillsammans!
 
Ska göra råkostsallad idag, grovt riven! Mums!! Nu är det dag ett.... mina pp är slut, over and out efter gårdagens ljuvliga dopp i grytan! Ok inte bara maten kanske.... Jag & Alvin ingick en pakt igår, no more candy! Nu är det slut med godis för vår del! Chips, popcorn, ostbågar & mörk choklad (typ lindth) är fullt tillåtet men de stora lösgodispåsarna är slutshoppade till det här hemmet! Känns helt ok, och vi gör ett ärligt försök!! Är livrädd att ställa mig på vågen på lördag men det är bara att göra det och utgå från det!
 
Nu håller Ellioth på att avlida i tristess så jag får ta mig i kragen och klä på mig & Lovis! Ha en trevlig trettondag jul!

Solig söndag!

God morgon!
 
Vilken ljuvlig morgon att vakna upp till =) Solen skiner ute och det är ganska kallt! Skulle masat mig upp tidigt för en promenad men idag lät jag bli... Det var såå skönt att ligga kvar i sängen idag, efter en mycket bättre natt än den föregående! Barnen sov ända till halv tio! Shit undra hur vi ska klara av att ta oss upp till veckan? Det lär bli en prövning vill jag lova, för både stora som små....
 
Det blev en sen kväll igår, närmre halv ett.... Vi hade lillejul med farfar, tjejerna, Robin, mamma & pappa och det var såå mysigt! Maten blev jätte lyckad och såå god! Vi hade tänkt att grillat fläskfilé men det sket sig i det blå skåpet kan man ju säga!! Hel a grillen var luden på insidan så nu åker det till dumpern, en ny inhandlas till sommarn! Roger har bestämt att vi ska ha en kolgrill nu, men vi är inte helt färdigpratade om det =)
 
Idag är det dag ett på en ny vecka så nu lämnar jag förra veckan bakom mig... Nya 49 bonusar och en dag kvar att jula, Trettondagsafton! Sen är allt som vanligt igen och vi kör på med viktväktarna! Ska nog unna mig en ny kokbok efter julen, Amir har gett ut en jättefin kokbok med skräpmat räknade i pp! Hade vart roligt att inspireras av! Är grymt impad av hans strategi, mitt viktväktare! Han har ätit det han tyckt om men räknat pp, det är som Matilada säger, mattematiken måste gå ihop!
 
Sommarens semester är mer eller mindre bestämd =) Det blir Dalarna i år! Matz (Rogers kompis) har köpt hus där och vi ska upp och besöka honom! Härligt, jag älskar dalarna och tycker det är otroligt vackert där! var där en del som barn och jag vet att jag tyckte om det redan då! Grymt smittande dialekt =) Vem vet om det blir v.31... Då är det Classic cars! Har två i familjen som redan har paxat den veckan, undrar varför??
 
Vi är bra sugna på Kolmården detta året med! Lovis har ju inte så mycket minnen sen sist och hon älskar djur! Tycker att Kolmården är såå mycket bättre än Borås djurpark även om den ligger nära... Tycker att den är för dyr till den upplevelsen.... Saknar delfiner & naturen på Kålmården!
 
Idag ska vi till stan en sväng och beställa nya möbler till köket =) Nu händer det grejjer =) Det blir ett sidebord/avlastningsskåp, lampor och ett bord med åtta stolar! Vi har ju turen att få låna Nett & Rikards iläggsskiva när vi behöver fler sittplaster men det är såå ofta som vi behöver mer, är fullt bord osv. Barnen har kompisar & det blir ju inte mindre =) Sen blir det nya tapeter såklart! Känns såå roligt att få sätta tänderna i köket, äntligen och gör om och göra det till vårt eget! Vi njuter av det vi har <3
 
Så nu blir det Zelmapromenix innan frukosten! Ha en riktigt bra dag med er!!

Fichisar

Nu är det fullt med nytt liv i vårt lilla akvarium =) Jag & mamma åkte in till Zoo och inhandlade lite nya inneboende idag! Det blev såå fint när jag bytt vatten, rensat och möblerat om lite bland stenar & växter! Våra två black molly har dött, har bara ett yngel kvar och jag vette 17 hur den mår... Vi fick ju en sjuka på dom där ögonen pluppade ut... Läskigt!
 
Det blev ett gäng neontetror så nu stimma de ihop sig igen =)  En guppyhane och två honor... Det är såå roligt med akvarium! Ska fixa en snigel som äter upp alla småsniglar! Tänk om man hade haft sådanna i trädgården =)

 
Herman kom & lekte med Ellioth, det är rastlöst nu! På ett sätt kommer det vara skönt att komma tillbaka till jobbet efter lovet men oj va skönt det är att vara hemma med barnen!
 
Ellioth fick ett julbingo med sig hem där man ska fylla i när man läst och vi kämpar på! Han är duktig och har viljan så det är inte jätte svårt att motivera honom =)
Nä nu ska jag & Lovisen kolla på Pippi firar jul <3
 
 
 
 
 

En riktig klämdag...

God förmiddag!
 
Vilken skön slappardag vi hade igår, det hände inte mycket alls i det Stehnsonska hemmet =) Vi låg i soffan mer eller mindre hela dagen och det märktes ju när barnen skulle i säng på kvällen kan jag lova! Vadå vända dygnet!! Halv elva tror jag klockan blev innan de somnade...
 
Loppan & jag spelade flera spel i soffan =) Hon bara älskar det men vi över på att mamman också kan vinna.... Eller få lika många.... Hon har lite svårt med det där... Undra vem som hon har fått det av =) De båda storebröderna har samma vilja att vinna...
 
 
 
Ice Age 4 gick på tv så den slötittade vi på =) Vi fick spelat SkipBo som Ellioth fick i julklapp och det tyckte han va jätte roligt! Lovis var med första omgången och även om man får hjälpa mycket så går det riktigt bra!
Vi fixade C more för att kunna kolla på den nya Beck - filmen men det gick inte att logga in! F*n va vi vart irriterade, hade sett fram mot att se den men det sket sig i det blå skåpet... Får kanske ta det ikväll om vi får igång det! Håller tummar & tår!
 
Idag väckte jag dom 9 efter att jag vart ute och gått i blåsten en timme! Det var faktiskt superskönt och jag är jätte glad att jag kom upp ur sängen och iväg för jösses vad de små djävlarna på axlarna pockar på... Idag känner jag mig som en tunna, känns som om alla kilon i världen har kramat om mig.... Vet att lördag blir som lördag blir och måndag är det dopp i grytan hos mamma och pappa... Det är bara de två dagarna kvar på julen och dem har jag gett mig innan... det är egentligen bara två dagar utöver som blivit kaiko! Såå jobbigt men jag vet att jag kan och det är bara att fortsätta, det kommer fler jular som blir likadana... Nåja jag får göra det bästa av det hela!
 
Idag händer inte mycket annat, bilen är i Näs, Roger jobbar & har min bil så vi får vackert vara hemma, kolla på film, kanske spela spel, mysa och ta handlingen i kväll eller imorgon bitti. Ha en bra dag ni med och va rädda om varnadra!

Gott nytt år!

God morgon 2015!
 
Hoppas ni alla hade ett gott slut på 2014 med nära & kära, god mat & dryck =) Det hade vi! Vi var i Tvååker hos svåger & svägerska och det var supermysigt, lugnt, trevligt, barnen lekte och hade roligt! Största orosmomentet var att det var såå lååångt till tolvslaget och behöva vänta på raketerna! Men de höll i sig, var med och efter det att raketerna var uppskjutna gick luften ur och de frågade själva efter pyjamas <3 Sen sov de gött huller o buller...
 
Här är endast mamman vaken och har parkerat mig i soffan då Sound of Music strax ska starta... En liten nostalgitripp... Varför kan inte jag sova längre än halv 10?? Resten ligger jättegott i sovrummet & snarkar...
Det var otroligt gott att krypa ner i bingen halv 3 & sova =)
 
Idag lär det inte hända allt för mycket på den här adressen... Soffhäng, film och mera soffhäng! En promenix ska jag allt få med i paketet dock! Shit va magen står i fyra hörn fortfarande, såå skönt med ett par vanliga dagar, vanlig mat och inga utsvävningar alls! Herre jösses, man mår ju inte väl av all denna mat, godis mm!
 
Har ni något nyårslöfte då? Jag har haft mååånga löften och en del har jag lyckats bättre med och andra sämre... Men det gäller att välja med omsorg =) I år ska jag gå i mål på viktväktarna, det är mitt år, 2015! Ser fram mot ett spännande år och många möjligheter och vi får väl se vad som händer & fötter!
 
Någon flytt blev det ju inte för familjen Stehnson =( Trodde verkligen att det kanske kunde vart vår tur den här gången, men icke! Ingen ide att vara bitter över det, that´s life! Nu tar vi nya tag och det finns måånga planer på vad man kan hitta på här hemma, möbler, tapeter & andra skojjigheter!!
 
 
Tack för en otroligt trevlig kväll <3 Nu blir de film =) Ha det bäst alla därute!!

RSS 2.0