Valborgsmässoafton

Trevlig valborgsmässoafton på er ❤️
 
Den första valborgsmässoafton är här i mitt nya liv. Har faktiskt inte hunnit reflektera så mycket över att det är en afton...  Har jobbat medan mamma vart här hos barnen, det är verkligen vardagslyx! Fått fiber indragit idag så nu väntar vi bara på elektrikern som ska koppla in allt om två veckor. Det ska bli så sjukt skönt att få in fiber, det kommer bli så mycket bättre! Nytt avtal, mindre kostnader och framåt sommaren kan jag byta tv-leverantör 🙂
 
Theo och Vilja är här och ska sova över så det är fullt ös här! Vi har lyxat till med korv med bröd, ett glas vin och många skratt! Theo är sjukt stolt över att han vågade ge Boss en korv! Så härligt att se glöden tändas i ett barns ögon när de övervinner sin rädsla!
 
 
Vi har fått tillökning i familjen! Två ljuvliga kattungar, Busan och Bella som är blandningar av Perser och norsk skogis! Ljuvliga, lekfulla, busiga, gosiga och alldeles underbara! De har kommit överens med Boss och nu leker de tillsammans 😍 Vi håller på att skapa oss ett eget liv där jag tar beslut själv, klarar av saker jag aldrig trott att jag skulle! Jag bygger upp ett nytt, starkare självförtroende och en självkänsla med en tro på mig själv... 
 
Har bokat in sommarsemester till Skara sommarland med alla barnen och goda vänner och det känns så underbart!  Vi har något att se fram mot, skapa egna sommarminnen tillsammans som är så viktiga för oss som familj!
 
Livet går vidare och vi skapar nya rutiner, nya traditioner och nya minnen tillsammans och stärker banden i vår lilla familj! Jag märker hur otroligt viktigt det är! Barnen har slutat på fritids, tar sig till skolan själva på morgon och eftermiddag och de växer i det ansvaret. Efger skolan går de ut med Boss, fixar mellis och det märks att de blir större och växer när de blir trodda på och får ta eget ansvar. 
 
Har inte haft samma behov av att skriva av mig som jag haft tidigare, känner att jag sakta men säkert bygger upp en tillit till mig själv, att jag klarar att stå på egna ben. Det är mycket jag ska klara och övervinna men jag märker oxå att mitt självförtroende blir säkrare och säkrare ju mer jag känner att jag klarar av. Barnen mår bättre och bättre, Ellioth har slutat gå till kuratorn för han tycker inte att han behöver det... Jag har presenterat mig för Rogers nya och det är Ellioth glad för. Egentligen har jag verkligen inget val, mina barn ska bo där varannan helg och de har inget val alls så jag får vackert foga mig... Jag behöver inte älska henne, jag behöver inte ens vara hennes vän eller tycka om henne men jag kan respektera henne och hälsa, det hjälper mina barn! 
 
Nu ska jag sätta på en kanna kaffe för det verkar som om min store Nisse och hans finaste kommer på ett besök ❤️ Ta hand om er! 

RSS 2.0