Ellioths första dag på dagis =)

Åh det har gått såå bra för Ellioth idag och det har känts såå underbart skönt!! Jag vart lite nervös faktiskt att det skulle bli mammigt och att han inte skulle våga... Men icke så nicke =) Han har pratat om dagis i flera dagar och viste att vi skulle dit idag när vi ätiti frukost!! Han sprang dit idag och han har lekt och lekt och lekt med Söderberg såklart!! Det var jätte roligt att se honom leka såå, han gick ifrån mig flera gånger både inne och ute det var kul! Lovis har gungat för första gången och hon tyckte att det va jätte mysigt och satt och flinade hela tiden!! Det var roligt att träffa både fröknar och barn och det ska bli otroligt skönt att få vardag och helg igen och att han får leka av sig på dagis!! Nu ska vi dit på fredag igen på förmiddagen och sen kör vi på måndag, 9-14! Jag fick lov att välja lite hur jag vill ha honom där, två eller tre dagar men jag tror att ur ett barnperspektiv så är det allra bäst med tre dagar... Han får den tiden han behöver, är där under den pedagogiska verksamheten, inga låånga dagar heller. Han ska vara där mån, tis och torsdag. Så nu kommer hon kunna hitta på lite för sig själv mamman =)

Efter dais flängde vi hem och tankade Lovisen sen barn det av in till viktväktarna, jag och mina två troll... Hade hon ingen lust med och var lite ororlig att han inte skulle uppföra sig... Hm men det gick faktiskt otroligt bra!! Han var tyst och jätte redig!! Han viste att detta var ett viktigt möte för mamma =) Japp och bra gick det med vågen med =) -0,6 kg så nu e vi banne min uppe på -6,7 kg totalt =)) Åh va det känns gött!! Nu e det ju så att jag nått mitt första personliga mål med det hela =) Lovis kilona e BORTA!! Det var mitt mål att jag skulle gått ner det jag vägde när jag skrev in mig på  mödravården med henne innan jag slutat amma... Och det bästa är att jag har en hel månad till på mig tills hon e 6 månader som jag planerat att amma fullt på att gå ner med 14 extra propionts...
Man måste ju bara utnyttja det goda i livet =) Japp så om jag fortsätter att gå ner 0,6 kg i snitt så betyder det att det blir 2,4 kg till... då e det samma vikt som när jag gifte mig för fem år sen... Hm ja men vist jag har massa små hållpunkter med den här resan och jag tror att det är megaviktigt för att jag ska hålla uppe modet och motivationen!!! Heja heja heja!!

Så nu till något mer spännande!! Mamma har vart här idag och vi hade jätte mysigt, fikade och snackade en massa. Vi gick en promenad runt strängen och vi bestämde oss... Äntligen nu blir det banne mig av!!  Vi planerar att komma iväg till Mallorca nästa år tillsammasn med mina föräldrar!! Vi ska försöka i juni... Hade planer på att åka när Roger fyllde 35 men i augusti har jag eller mamma inga chanser att komma från jobbet... Så juni blir toppen!! Ska boka så snart den nya katalogen kommer ut i oktober!! Vi kommer att spara gärnet och Alla ska få dra sitt strå till stacken! Vi har sagt att det blir inga julklappar utan vi lägger det på resan istället. Känns jätte roligt faktiskt! Ska få med vår tonåring oxå och han ska få tjäna ihop sin resa med att hjälpa till lite hemme, dels får han något föfr att hjälpa till och sen blir han delaktig i att tjäna ihop till resan... Hoppas att det kommer bli bra!!

Imorgon vet jag inte riktigt vad som, händer... Jo jag vet... Vi behöver verkligen STÄDA!!! Fy farao va tråkigt!! Jag känner inte alls för det men nöden har liksom ingen lag utan det e bara att ta tag i.. Jag damsög faktisktidag men ganska slarvigt med vår pissdåliga damsugare... Behöver verkligen en NY!! Men de e ju så¨å dyra och inget roligt att lägga pengarna på heller för den delen... Ne damma... moppa och damsuga igen imorgon ... kanske...

Nu e min gubbe hemma igen... har vart i garaget och grejjat, han ska besiktiga bilen imorgon, hoppas att den går igenom!! Jag håller tummar och tår!!


Måste klaga lite till... Har ont i halsen har hon med... Vilken tur att hon köpte viks blå innan i affären =) Gott!! Ska sova strax... Gott!!

Natti natti =)

Öroninlamatin och bara fem månader =(

Hua stackars mammas lilla höna!! Öroninflamation vart det, inte konstigt att hon vart dålig och skrikit!! Penicilin i fem dagar fick vi... spännande... Var inne på primären tidigare i eftermiddags med båda barnen, lika bra att kolla båda två! Men Ellioth hade bara ett vius, han var jätte duktig och tog stick i fingret =) Mammas lille kille!! Men febern verkar har gett med sig nu och han har vart lite bättre idag i alla fall... bara lilltjejen kvar... Det gick faktiskt utan större missöden när hon fick penicilinet innan idag! Skönt om det går bra att ge henne så det slipper att bli en himla strid varje gång...

Nu sover skruttan... har sovit i två timmar nu så hon lär nog vara vaken ett tag ikväll men vad gör det om hon inte skriker så himla mycket som i natt... Hon ska ha penicilin en gång till idag och vi lär nog sitta upp ett tag.

Har haft en mycket bra dag för övrigt, två härliga strängenrundor med Nett och hund bara så jag fått laddat batterierna!! Lika bra att vänta sig det värsta så blir man inte besviken om det blir bättre =) Fått ljuvlig mat hos Nett, fransk kyckling och ris!! Mums!! Ellioth har åkt audibil med Rikard och meckat hela dagen plus att han bakat kladdkakemuffins däre när vi var ute och gick =) Härligt!!

Nu ska vi krypa upp i soffan och titta på tv och mysa lite, prata lite med Alvin och se hur hans dag vart med kompisarna!! Ha det gött =)

God morgon!

Jaha nu e småbarns mamman med sömnproblem uppe... Har vart det sedan 7 då en liten miniman tassade upp och kom ut till mamma... Vi har legat och myst i soffan men nu var intebarnprogrammen så roliga längre så nu titade rådjursögonen på mig... "Kan jag få titta på Herbi, mamma". Ja det är väl klart man kan få!! Den kommer han att kunna varenda replik i när han e större, om han inte redan är på god väg.

Kaffet har alldeles strax runnit ner och det ska bli väldigt gott, så kanske man kommer att fungera denna dagen med. Jag somnade bortåt kvart över tre i natt... Var uppe med Lovis vid 5 igen...men vi somnade om ganska fort. Hon har sovit i liggkorgen till barnvagnen nedanför mig och jag har slaggat på soffan... MMM ibland undrans det varför man valde att bli en småbarnsförälder... med sömnproblem...

Japp nu vet jag... Det räcker att snegla ner på den mest underbara som ligger och sussar i vagnen och den lilla sötisen som sitter fastklistrad vid tv:n och tittar på sin Herbi!!

Nu kom min man upp och ut i vardagsrummet... Med kaffe med, va gullig han e!!

Ha en bra dag!!!

En skrikig liten flicka...

Hm, vad ska man göra när en bebis bara skriker och skriker... Har hon ont? Vad e det som e såå fel? Lovis somnar men vaknar efter en stund igen och bara skriker... med uppspärrade ögon, nästan som om hon vore rädd... Vi har provat att sova i Ellioths säng efter misslyckade försök i vår säng med en vild 3-åring och en ond axel...
I Ellioths säng somnde hon en stund men sen var det samma visa igen... Upp igen, vanka runt och hon bara skriker... Då väkte jag Roger och han lika villrådig som jag. Ingen feber, inte megatät... Men det känns som om hon har megaont i halsen, tjock i halsen... Herre gud va svårt när de inte bara kan säga vad det e som e såå fel så man kan hjälpa!

Tillslut hjälpte Roger mig ut i tv-rummet med allt, kuddar, täcken, filtar, nappar, panodil till mamma... Tänkte att ska jag va uppe kan jag åyminstone få kolla på tv eller sitta vid datorn... Nu halvsitter jag i soffan och kör pekfingervalsen vid datorn och min lilla flicka sover i min famn... Vågar inte röra mig, vågar inte gå upp och döda alla satans flugor...Kan inte somna heller utan väntar mest på att hon ska vakna igen... Känns mer och mer som om det skulle kunna vara öronen...

Alvin var inte heller som han brukar alls nät vi kom hem i kväll efter ett mycket trevligt kalas ute i Bua!! Han va tyst, megalugn, åt inget godis... vad e fel?? Sätter man fram godis är han där som en komet annars... Emmy vart oxå kass nu på kvällen, helt dödstrött och kände sig inte alls fit for fight! Hon åt inte heller något godis... Hm... I Bua bjöds det på jättegod potatisgratäng, köttfärslimpa och sallad, det var hur gott som helst och vi åt och åt och åt =) Sen var det kaffe med bakelse, godis och paketöppning! Det var såå rörande att se Britt & Roffe öppna sina paket från oss alla, vi hade lagt ihop till en förstoring på alla barnen på Canvas! Det var verkligen jättefint!! Sen fick de biljetter till Göteborg, Lissebergsteatern... Var det Falkenbergsrevyn... nej det som e på vallarna... Nåja jag kommer banne mig inte på vad det hette.. Hjärnsläpp kallas det =) Ne det var himla kul och rörande!! Vi var nästan alla där och det vart nog väldans uppsakttat!! Roligt att träffa alla!!

Ne det har vart e mycket trevlig dag i dag!! Mamma och pappa kom med tårta och present till gubben, ett presentkort till vår resa! Kanske kan vi komma iväg nästa år!! Carro med familj kom oxå hit och fikade!! Jättemysigt!! Tack så jättemycket för våra häftiga mobil hängare!! Min man e väldans nöjd med sin dag ocå känns det som!! Han blev jätteglad för alla paket och tyckte med att kalaset var jätte trevligt!! Nu ikväll kom Nett med familj över ochg vi satt i köket, drack kaffe, åt tårta, GODIS och allt annat, jätte gott och satt där det skulle!! Mellan att Lovis skrek ock skrek...

Har bestämt mig för att morgondagen kommer att bli väldans lugn!! En låång promenad på morgonen, har smaskat i mog lite godis, ostbågar, chips nu i kväll... ska fylla i cheklistan om en stund tänkte jag... Sen ska vi se om det blivit några mer björnbär mogna! Annars ska det bli en dag med väldans lite inrtyck för min höna pöna... som dagarna innan då kan man säga =)

Herre gud kollade klockan och inser att nu har jag suttit här i soffan i en timme... hur gick det till och jag har nog kommit in i andra andning för tyvär e jag inte sovklar, trött kan jag ju inte säga för det e jag egentligen!! Men jag kan liksom inte sova, vet inte vart jag ska göra av Lovis elelr mig själv för den delen... Jag har såå förbannat svårt att sova på soffan framför tv med ljus tänt... Ja jag vet att soffan e ju inga problem, där har jag sovit två graviditeter!! Men nu e hon inte gravid med sömnproblem... nu e jag småbarnsförälder med sömnproblem =)

Inser att jag har ingen aning om vad dete för film på tv:n heller... de spela amerikansk fotboll i alla fall...

 Ne nu får jag göra något åt min natt... försöka lägga min prinsessa någonstans och lägga mig själv någonstans så kanske man får sova en stund, nu känner jag att tröttheten börjar komma... Sov gott alla!!


Grattis älsklingen på födelsedagen!!



Ett jätte grattis på födelsedagen Pappa!!

Hoppas du får en bra dag!!

Många kramar!

Från dina underbara barn!!




Kan det va en bättre kopp att dricka kaffe i??



Grattis älsklingen på din födelsedag!!

Älskar dig såå!

Puss & kram ditt hjärta!





Äntlige så gott som feberfria barn... 37,5 e ju inte så mycket feber =)
Med lite ipren i kroppen orkar man faktiskt gå på kalas!!
Så nu fejjas det, duschas, göra sallad, fixa fika till lite fikagäster...

Mysigt med födelsedagar tycker jag!!!

Alvin var snäll och gick med Zelma medans jag vart nere i affären... Då fick vi en mycket blöt hund...




Det e gött att värma sig i filten efter en promenad...


Ha en bra dag!!




Lovis första tand =)





Nu upptäckte vi att Lovis har fått sin första tand =)

Mysigt!!

Inte konstigt att det dregglas, bajsas illa och gnags =)

Mammas lilla höna!!



Två små sjuklingar...

Åh det e INTE lätt att ha två små sjuklingar hemma på samma gång... Det e svårt att dela på sig när båda två behöver och vill ha en. Båda lika mammiga och Roger kan inte bära, det e det enda som hjälper när man e liten =) Sen har vi en stor sjukling oxå... Roger e inte heller bra, varken i axeln och han börjar med snörvla lite... Jag med för den delen =( Men nu e det ju så att man är mamma i familjen och då går det inte att vara sjuk samtidigt som barnen... det e bara att skjuta undan och knapra piller som aldrig förr! Det e konstigt att allt ska komma samtidigt "lagen om all jävlighet" kallas den =)

Men nu e det ju så att man kan vända allt till positivt!! Vädret blir nog fint idag ialla fall, solen lyser genom dimman så jag börjar längta efter en lååång höstpromenad efter frukost!! Det ska bli väldans skönt!! Jag ska ladda batterirena järnet!! Det e skönt att vara utan Ellioth en stund då han suger energi... Man känner sig ganska kvävd ibland =( Som i natt, Lovis har sovit rätt bra. Hon har tappat nappen ett par gånger och gruffat och bökat en del men Ellioth har bökat mega jämte mig... Sen var det någon som slog upp ögonen halv 7... Då va mamman jätte nanig! "Men det e morron mamma! Det e ljust, jag ser det!!" säger han med ett brett leende och smälter mammahjärtat... Jag la ner mina försök till få honom att somna om då lillasyster redan vaknat med och var hungrig NU!!

Så nu sitter vi och tittar på Rory i soffan och hinkar kaffe så man vaknar... Lovis somnade om efter att hon tankat men Ellioth sitter uppkrupen men sin ambulans, polisbil och volvo C60... Lilla sötisen, man smälter ganska lätt ändå =)

Idag kommer Alvin hem från Sofie efter skolan, tänk va veckan gått fort ändå... Ska bli roligt att höra hur första veckan vart i 7:an =)

Ska åka och handla sen, ska göra sallad till morgondagens kalas i Bua. Men det blir nog bara Roger och Alvin som åker ut... Jag kan ju inte dra med två små sjuka barn =( Tråkigt! Roger fyller år imorgon och de ska slå ihop sitt kalas med han mamma och hennes gubbe... Mega kalas men det e ju rätt bra då det e samma gäster =) Ne vi får ha lite myskväll istället och fira vår pappse!!

"Jag vill äta frukost" säger en liten hostig röst brevid mig... "Jag kan ta fram frukost mamma" Så nu kallar mammatjänsten och vi ska göra frukost!! Yoghurt med bär och macka =) Ha en bra dag!!


Inget dagis...

Fy va tråkigt!! Vilken himla otur... Ellioth skulle börjat med lite inskolning på Solkulla idag, vi skulle hälsat på och vart där 9:30-11 både idag och imorgon! Han har sett fram mot detta i flera veckor nu, har ju vart ledig från dagis i tre månader nu... Så då behöver man ett par dagar med inskolning... Men Lovis vaknade igårkväll kl 23 med hög feber och bara skrek!!! Av med pyjamas och i med alvedon sen var det bara att bära, bära bära... Ellioth vaknade naturligtvis och var hur lessen som helst och det är ju inte det lättaste att dela på sig =( Men Roger fick hjälpt honom in med kudde och täcke till vår säng och då verkade det som om det blev lite bättre i alla fall, men han somnade inte förän jag kom och la mig... Somnade tillslut... Sen var det upp vid halv 5, amma och försöka få att somna om... Har sovit hur illa som helst!!

Nu på morgonen vid 7 var det dag att amma igen... Tog febern på Lovis men då var den "bara" på 38.1... Kände att Ellioth inte vart helt fit for fight heller så jag tog febern för säkerhets skull... han skulle ju till dagis idag... Men det blev inget dagis idag... Han hade 38.5... ATTANS!! Fick ringa Solkulla och avboka och de tyckte naturligtvis att det var dötråkigt!!! På måndag fyller Solkulla 17 år så då blir det ingen bra inskolningsdag och jag lämnar bara inte honom sådär heller... Ne vi var välkomna på kalaset men annars så kör vi på med lite inskolning på tisdag istället... HOPPAS PÅ FRISKA BARN TILL DESS!! Så typiskt!!!!!

Jaha då blev det en lugn dag då... Vad göra mer än att mysa i soffan och läsa böcker kanske... Gå en promenad kanske... Ja det är väl vad vi gjort hela sommaren så varför ska vi bryta den trenden =) Den e ganska bra!!

Ne nu börjar det kurra i magen... kaffetarmen drar så vi får väl fixa lite frukost =) Ha en bra dag!!

Hua vilken blåst...

... tar det aldrig lsut eller e det här för att stanna?? Blåsten alltså?? Har inte sovit många timmar, har låtit som om markiserna ska flyga iväg eller nåt... Ellioth kom intrippandes mitt i natten och kröp upp brevid mig... "Åh min mamma" sa han och somnade. Då smälter mammahjärtat ganska mycket och det gör plötsligt inget att man inte får någon plats...

Regnet vräker ner  och ser faktiskt inte alls fram mot den där promenaden med Zelma om en stund... Men vad göra det e bara att ta på sig hela munderingen med regnkläder och gummistövlar och kanske till och med Zelmas vinterkläder så hon slipper att bli sååå blöt! Sen är det bara att traska ut, en snabbis. Zelma lär bara göra det hon ska, titta upp på mig och sen vända hem =) Det brukar hon göra när det är pissväder!

Nu kurrar det i magen så nu ska jag ut i köket och fixa frukost till la familia =) Ha en bra dag!!



Min goda frukost!! Det var mycket goda björnbär =)



En liten Lovis full med gröt & mangopure... mumsigt med frukost!



Ellioth hamstrar smörgås & leker... hm ska bli skönt med dagis!!



Urklipp ur Varbergsposten... Har inte hört något så däcken är ett minne blott... Men det e tur att man har försäkring så vi får ut nya däck & fäljar!!

Nu väntar Zelma på promenaden.... TYCKER FAKTISKT LITE SYND OM MIG...


Björnbär =)

Åh va härligt med höst... det stormar rejält ute och regnet piskar på rutan... Ja HÖST kan man säga... Förr trodde jag alltid att det var hösten som jag tycker e jonnig... höstdepretioner osv men faktiskt så gillar jag hösten! Det var helt underbart att rensa skallen innan när jag gick med Zelma och det blåste gärnet, sen kom regnet... Zelma var överlycklig att komma ut och jag behövde det med... Men vi blev pisseblöta både jag o hon så det var bara att krypa upp i soffan och torka och värma sig... Zelma har krypit ihop i en liten boll och myser... Hade en mindre lycklig tös men nu när mamma kom hem e allt bättre! Nu ligger hon och bökar i pappas famn i soffan... Han e inte lite enveten min man, han ont som tusan idag (dagen efter operationen e alltid värst) men han vill så gärna gosa o hjälpa till... Men nu gick det inte längre... mat ville hon ha och dödstrött e hon... så nu blir det fingervalsen med vänstern...

Rogers operation gick bra igår!! Han har en liten väska om halsen som pumpar ut medecin hela tiden... Sen har han fått andra smärtstillande med... De har rensat rent på brosk mellan benen och filat till benen i axeln... Så förhoppningen är att han ska slippa smärtan efter denna operationen!! Nåja det känns jätte skönt att han inte har det såå jobbigt som han hade efter förra! Nu e han sjukskriven i 6 veckor så tänk om ifall att det blir bra då kanske han kan börja jobba igen...

Det har vart en mycket härlig dag =) Började med Me&I party hos Jen och då fick vi shoppat lite, till mig till och med!! En supersnygg tunika till mig, en tröja med verktyg på till Ellioth, mössa till Lovis blev det =) Sen skämde han underabara gudmor bort honom men en robot tröja =) Tack!! Det blev både fika och lunch hos Jen och vilka underbara morotsmuffins... hade kunnat vräka i mig ett par stycken men nja 5 p st! MUMSIGA i alla fall!!!

tunic with kurbits mom

Den här blev det till mig =)


tools

Den här blev det till Ellioth =) Den lille godingen ville ha flera stycken så det var svårt att välja... grävskopor, bilar, verktyg hua det e inte lätte för en treåring!!!

Nu väntar vi på den nya kollektionen för de mindre barnen, bäbisarna!!! Farligt men jätte kul!!!

När vi kom hem gick vi ut på promenad och hamna mitt ibjörnbärssnåren =) 3 liter var blev det, Jag, Nett, Emmy, Ellioth och Lovis var ute... Min man sov och behövde lugn och ro så det passade perfekt!! Nett var iväg en sväng men sen bar det av ut igen!! Helt röda om nävarna blev vi och tja lite riviga med...känns nu kan man säga!! In i frysen med dem så kam man plocka fram lite till youghurten =) Det gillar vi =) Så nu väntar vi på resten av bären med!!! Tur man e hemma om dagarna så vi hinner plocka dem innan alla andra =)




Jag och Jen åkte in till Viktväktarna... Äntligen vände det -1,3 kg denna veckan!!! Känns sååå gött!! Nu e det 6.1 kg ner =) Motivationen e på topp och jag hoppas jag håller min plan!!! Hoppas det e bättre väder imorgon så man kommewer ut och går en lång runda... Ska jag nog hinna mellan läkarbesök och dyligt =) Blev bara en snabbis ikväll för Zelmas del.
..

Ne nu e Lovis inte kulig... Får ta henne... Ha det gött och Natti natti!!


Bättre start på dagen...

Ja idag börjar dagen väldans mycket bättre än gårdagen =) Hela dagen var åt skogen, förbannad, lessen, trött och man hade ingen särskilld ork till någonting alls!! Det tar så otroligt mycket energi, telefonsamtal som ska ringas, polis, försäkringsbolag, volvo... Ja det e tur att min man är duktig på det!!

Jeanette vart här nästan hela förmiddagen och vi slappade och tjötade... var toktrötta båda två och det underbara vädret gjorde ju inte saken bättre... Sen tog jag ungarna och åkte o handlade lunch, min förhoppning var att Herman var hemma så de kunde lekt lite... men tyvär var de i stan... suck... hem igen med en lika rastlös kille...

Medans Roger var i Falkenberg fixade jag här hemma, tokstädade och gjorde av med negativ energi =) Det e bra att städa när man e förbannad!!!  Jag putsade fönstren i vardagsrummet och bytade gardiner och dammade överallt =) Blev jättefint!! Sen gick jag på stora toaletten, damsög nästan överallt... När jag putsat köksfönstre (insidan) och skulle sätta upp gardinerna så... tog energin slut, det var ketchupfläckar på dem... TVÄTTAS!
Lovis var snäll o sussade massor och Ellioth fick lekt lite med Elliot Söderberg =) Härligt!!

 När Roger äntligen kom hem... Ja jag hade faktiskt saknat honom =) så tillslut kom jag Lovis och Zelma ut på en promenad genom skogen och det gav lite energi i alla fall! Lovis tyckte att det var jätte härligt, det blåste lite och det var roligt!

På kvällen åkte vi ut till mamma och pappa och åt grillat =) Det var hur mysigt som helst och så skönt att komma hemmifrån!! Vi var där hela kvällen och när vi kom hem var vi dödströtta... jag och ungarna stupade i säng medans Roger satt uppe och rensade hjärnan =)

Har sovit ganska bra i natt i alla fall men man har funderat lite... Hört konstiga ljud... Känns llite otryggt men vi är mycket glada att det bara var hjulen som var borta och att de iinta hade vart inne i bilen... Det hade INTE kännts bra alls!!

Rogers kommentar i morde var "Ja hjulen sitter i alla fall kvar =)"

Ha en bra dag!! Nu ska det ut o prommeneras =)


FÖRBANNADE JÄVLA SKIT!!!!

SÅ HÄR JÄVLA FINT VAR DET...



Är det höst nu eller??

Kan man ju tro när man tittar ut genom fönstret... regn, regn, regn... Fy farao va tråkigt!!! Man blir på såå dåligt humör!! Ingen lust till någonting faktiskt!!

Vad händer idag då?? Roger ska till falkenberg hela dagen som det ser ut... Jag e hemma med kidsen... Sen då?? Ne jag har ingen aning!!

Igår vart jag och mina gulliganer på stan med Carro, Emil och Amanda. Ellioth var bara såå tre år och världstrottsig... Han hade verkligen INGEN lust alls att gå på stan stackarn... Det visade han tydligt hela tide, så det var inte långt ifrån en aktion på blocket när vi kom hem... Men sen blev det bättre som tur var, Christoffer och han gick till skogen och plockade lite blåbär... Nett färgade mitt hår, blev kanon fint!! Mörkt men man vänjer sig ju!! Tack!!





Roger var ute o rökte... Kom in helt förstörd!! Någon JÄVEL HAR SNOPTT DÄCKEN PÅ VÅR BIL!!!! PÅ VOLVON!!!!! FFY FAN VILKA JÄVKA IDIOTER!!!!!!!!! SNACKA OM BÖRJAN PÅ EN PISSIG DAG!!!

GeKås...

Idag har jag vart på gekås med Carro och tvillingarna, mina troll hängde oxå med! Vi hittade vinterkläder till Ellioth och jag hittade oxå en vinterjacka till mig!!! Det var banne mig inte dåligt!! Nu e det bara min man som inte har någon vinterjacka... ska fjäska med honom till gekås och om det nu e stört omöjligt så får det la bli till stan då... Han tycker verkligen INTE om gekås... inga folksamlingar heller för den delen och det e ju lite svårt att undgå om man e på gekås...

Vi hade i alla fall mycket trevligt!! En lunch på Ströget blev det oxå så vi vart inte hemma förän tre... Sen har det inte hänt alltför mycket på Lomvägen... Vi har slappat, ätit middag, gått på promenad och ätit lite björnbär, duschat barn och nattat barn... Oj det vlev ju en del i alla fal =)

Nu ligger min miniman i sin säng och sover, han var svår att lägga idag för han somnade i bilen hem från GeKås... Men nu sover han äntligen. Lovis har somnat på min arm nu så snart kan jag lägga henne i sin säng med! Så kan man kanske sitta en stund själv vid tv:n... Alvin sover hos Felix, det var faktiskt ett bra tag sen sist... Snart e ju sommaren slut så då blir det bara på helgerna så man får ju passa på! Fast vi har faktiskt vänt hans dygn bra denna veckan, han har lagt sig utan pardon halv 10 och släkt 10! Jätt skönt!! Det har vart en mycket bra vecka med Alvin och det känns gött!! Inga tonårs bråk eller så så det e gött!! Han har vart hemma en del så man har till och med hunnit att umgås lite!!

Torbjörn kör Roger ut till Kungsäter för att hämta hem bilen... Han e äntligen klar med den röde Audin, bara lita småpill nu och det märks att han e mycket lugnare!!! Mindre stressad i alla fall, han opereras ju nu på måndag IGEN.... Japps så nu hoppas vi att det ska nli bra!! Han har vart utan Diklofenaken nu i nästan två veckor och nu efter en vecka kryper det onda i nacken IGEN!!! Han tar värktabletter hela tiden för att döva smärtan så nu håller vi alla tummar och tår inför måndag!

Imorgon skulle jag vilja åka in til stan en sväng och kolla lite, mysa lite och vara med mina barn!! Roger e fullbokad så han ser man väl inte röken av kan jag tro! Inget ide att sörja det för det lär jag ju få göra så det räcker ett tag fram över nu =) Ne ett stopp på sportringen först för att köpa ett par short och en t-shirt till Alvin så han kan ha i gympan!! De sålde ut addidas för 299 och det e ju ett bra pris och han måste ju ha det i gympan...

Ne nu ska jag gå o borsta tänder och krypa ner i min säng och passa på att sova när mina troll gör det =)
Natti Natti!!





hm... inte en helt bästing dag...

Börjar med ett telefonsamtal 07.20... Vi får vår kyl & frys idag... JAAAA va gött men ack va jobbigt det blev. Hade en tid att passa så då var det inte lika skojjigt... Roger körde Netts kids till stan så han vart inte hemme men Nett och Emmy kom o åt frukost med oss, det var MYSIGT!!

Efter att vi fått ut allt ur frys o kyl, det som skulle slängas o i frysväskor mm så kom Roger och Maggan och Mattias kom samtidigt med kylen... STRESS!!! Skulle bara städa bakom oxå innan de nya kom på plats...

Men det blev JÄTTE fint!! LYCKLIG!!

Sen var det bara att fixa tvätten och in i en dusch och göra sig klar till Jen skulle komma o hämta mig för vi skulle in och väga oss... Blev inget bra + 0,2 kg... ett glas vatten sa Totti!! Men det var som jag befarade att jag stått still... Så nu e det nya tag och skönt att det inte e något speciellt som händer... VARDAG!!! HELT UNDERBART!!!

Vi har lovat varandra att nu ska det bli skillnad mellan vardag och helg och ta vara på veckorna!!

Har vart och röntgat lendrygg och bäcken idag... Det var INTE skönt alls men nu e det gjort och nu e det bara att vänta påå svar från läkaren... Hoppas att de kan se något så jag kan få hjälp för nu e min rygg inte rolig alls... Har bamseont om morgonen och ibland även på dagen...


Igår var en mycket mysig dag!! Ellioth var hos Nett och jag, Roger och Lovis åkte till stan och beställde en ny soffa för våran har spruckit, ny klädsel kostar lika mycket som en ny.. Men 6 veckor tar det innan vi får den nya... PUST va jobbigt... Vänta är INTE mitt mellan namn precis...


Nehe nu ska jag packa in mina barn i bilen och åka upp till Jen och äta fruktsallad och glass och mysa!!

Ha det gött!!


Grattis Rikard =)

Det e ingen vanlig dag för det e Rickards fördelsedag!!! HURRA HURRA HURRA HUUURRRRRRAAA!!! Har vart på Gekås och Ellioth har fått köpt en liten present till hans Rikard =) En hjärtformad silikonform som man baka muffins i =) Det ska de göra tillsammans!!! Gulligt!!!

Hade en jätte mysig dag med mamma på Gekås i alla fall, fick köpt lite av varje och ett nytt regnställ med flis i till Ellioth. Det vankas dagis nu så då får man ju fixa lite till dess!! Tack för allt mamma =)

Efter Gekås blev det mockatårta hon födelsedagsbarnet =) Mycket gott faktiskt!!! Och jätte mysigt!!

En tur till Eklöws med Nett och en tur om blomsteraffären blev det, inte meningen men det blev mycket fint på min framsida!!! Halva priset vart det på utekrukor och då måste det ju va lite blommor i dem... Fick hjälp av födelsedagsbarnet så han fick göra åt lite energi på sin födelsedag med =) Tack!!!
Sen blev det ju inte så dyrt på Gekås heller så då e det ju lugnt...hadling, blommor och gekås blev det på bara gekåsbudgeten =) MYCKET BRA GJORT AV MIG =)

Tänkte att jag får ta och göra lite middag nu... för jag e mycket sugen på en promenad runt strängen med Nett och Zelma e nog inte sen med att hänga med =)

E alldeles barnfri just nu... Mina troll e hos sina gudföräldrar =) Känns lite skönt faktiskt!!!

Ne nu skriker snart mattarmen =) Ha det gott!!!

Ströget =)

Hm, hela sommaren har gått och vi har inte vart inne på Ströget på hela sommaren... Herre gud, vi var alltid inne förr men nu har vi inte hunnit eller så har det vart kasst väder... Ikväll är i alla fall sista kvällen stan e öppen till 22! Ett extra bra band ska spela på torget och vi ska fira med sallad på Campino =) Mums fillibabba!!

Jar vart hos en kompis och hennes lilla tös idag, det skliljer bara två dagar på henne och Lovs =) Jätte mysigt!! Wilda kunde redan sitta, fått två tänder och var alldeles jätte med! Lovis e alldeles jätte med men inga tänder eller inte sitta själv... Fats Lovis kan så mycket annat =) Äta kan hon idag har hon slukat frukostgröten och nu i eftermiddag mumsade hon i sig en halv smakportion extra!! Duktig flicka =)

Imorgon bär det av tii Gekås med mormor, ska bli mysigt och kul med lite infall =) Sen blir det lunch hemma innan det ska firas  en 40- åring på gatan.. iinte vilken 40-åring som helst... Barnens gudfar!!

Ha en trevlig kväll!!


Mattläggaren är här...

Fy farao, man håller nästan på att bli döv här hemma! Mattläggaren är här och bytar matta på Alvins rum =) Vilket lett till att hela lägenheten ser ut som ett mindre bombattentat.... Fast det är alldeles underbart att den blir bytad för den var HEMSK!! Den har legat sen husen byggdes och var gör tråkig! Vi fick burit ut allt innehåll på hans rum igår och det kan nog vara rätt bra att få städat där vilket det inte har gjorts ordenligt på ecigheter sen... Är inte prio ett i Alvins liv, undrar vad det kan bero på ??? Kan han vara kille och tonåring =))) Känner inte alls igen mig;)

Nåja vi ska strax gå bort till Herman och Sofie så Ellioth får leka av sig lite... Men vi kan inte gå ännu för lillhöna sover... Ja det e faktiskt sant... Hon e inte ljudkänslig i alla fall =) Har vart inne och kollat henne flera gånger men hon trynar gott...trotts ett j*la oväsen... Fattar ingenting!

Ska in till stan i eftermiddag/kväll och väga in mig på Viktväktarna... Känns pirrigt faktiskt... Enligt min våg här hemma har det nog gått bra, och ja jag vet att man ska ju inte jämföra men HUR lätt e det då??? Japp vi får se hur det gått!! Känner att jag vart redig i alla fall och hållt mig bra trotts lisseberg och allt =)

Nehe nuska hon sortera lite mer kort... håller på att gå igen datorn på alla kort vi har på våra barn!! Ha det gott och skrivet mer ikväll =)

Kåldolmar i Näs =)

Gårdagen sa bara swich... puts väck, precis som alla andra dagar känns det som =) Fy farao va fort det går... Förmiddagen gick åt till härlig promenad med Nett ocoh Zelma!! Sen väntade tvätt, byte av lakan som för övrigt var helt underbart att krypa ner i igår när vi gick och la oss!!! Jag grejjade hemma och Roger åkte en eväng till Kungsäter och fixade in en motor, sen fortsatte han grejja här utanför en stund... Sen var han väl värd en dusch =)

 Pappa började jobba idag, då har han haft 4 veckor... Vi sa i början av semestern att vi måste göra kåldolmar en dag, det försöker vi göra en gång på sommaren ute i Näs! Farmor gjorde alltid det förr och hon gjorde världens godaste kåldolmar!!! Precis som allas farmorar gör =) det e nog deras jobb tror jag, undras hur det kommer att bli när man själv blir gammal?? Kommer mina barn / barnbarn säga likadant?? Häftig tanke=)

I alla fall så var det ju hans sista dag igår och vi hann banne mig göra det på hans semester i alla fall =) Japp!!
När vi kom ut så var det dax att koka kålhuvuden så man kan lossa bladen, sen ska det skäras bort mittsträngar på dem (det hårda e inte precis mums). Sen blandas färsen och förr var det ju bara fläskfärs som gällde... Man hade ju inte råd med mer tänker jag... Man blandar ut det med ris dessutom... Då tänker en viktväktare SHIT!! Fläskfärs e ju inte direkt det nyttigaste såklart och gör man på nötfärs så får man ju äta fler... Men pappa sa att DET ÄR GODARE med fläskfärs... Vi körde på det och jag räknade ut att varje dolme skulle kosta 2 Propiont... Det e ju faktiskt inte alls farligt med tanke på att Familjen Dafgårds färdiga dolmar kostar 3 Propiont.. (Hm undras vad de har i dem...) I alla fall de blev kanon goda och alldeles som farmors =)

Det var jätte mysigt att göra dem tillsammans!! En familjedag!! När de stod i ugnen passade jag och mamma på gå en promenad i Näs... Där kan man snacka om energiintag!!! Det e något alldeles specielt med havsluften och att få vara hemma och ut och gå!! Det var oxå jätte härligt!!!

När vi kom hem stod nästan middagen på bordet!



Så här blev de!!


Efter en stärkande kopp kaffe bar det av hemmåt och vi hade tänkt ha lite myskväll jag och Roger... Men det blir ju aldrig som man tänkt precis... En mycket vaken liten höna...ja ja det kan man inte riktigt råda bot på ännu, de gör lite som de vill bebisar... Men vi hade en MYCKET vaken liten miniman med!! Så ja han fick ju med vara uppe och mysa efter att försökt somna i sin säng i en timme, det funkade inte...

Det blev kaffe, exotisk fruktsallad på färsk frukt och glass på kvällen... GOTT!! Vi satt o kollade på någon film fast jag hann liksom inte med, vi bytade barn eftersom ed vart hungriga och efterhand som orken tröt emmelanåt... Det e katten va de e pigga om de e pigga kan man ju säga!! Nåja vid 11 somnade två små barn, en i mon famn ammandes och en som jag stoppade om i sin säng... Sen var mamman och pappan så trötta de med så då var MYSKVÄLLEN slut och vi somnade ganska nabbt vi med... Nåja det e en småbarnsförälders tid det =)

Nu e det ny dag och vi ska strax äta en smarrig frukost... Sen väntar en hund på att få gå ut (hoppas att det inte regnar då)...

Ha en bra dag!! Kram kram!



5- årig bröllopsdag

Åh idag har jag och min underbara man vart gifta i fem år... undrans vart den tiden tagit vägen, va fort det gått!! Det har hänt otroligt mycket under de fem åren som gått och hur det än är och vad som än händer så finns det hur mycket kärlek spm helst och bättre gubbe kan man inte få!! Han är mannen i mitt liv och jag älskar honom hur mycket som helst =)


Ett jätte TACK till mina föräldrar som verkligen förgyllt vår dag och verkligen ställt upp på oss!!! Ni är helt fantastiska!! Det började med att de kom förbi på en kopp kaffe i morses för att lämna våtservetter som de köpte på Gekås igår... Då fick vi den här otroligt vackra skålen!




Sen blev det lunch med köttbullar, makaroner och sallad och en kaffe till på det =)

Vi bestämde att vi skulle trottsa vädret och åka till Lisseberg och fira bröllopsdag där!! Strax innan vi åkte kom vår lilla brudtärna Emmy förbi med en blomma till oss på vår dag!! Hon e för söt vår lilla tjeja!! Tack gumman!!!





Det var en vild chansning när vi köpte två åkhäften när vi kommit fram... Kunde lika väl vart så att vår lilleman inte skulle åla någonting... Hm, men vi ijnspirerade honom med att denna har faktiskt Emma åkt =)



Här åker Ellioth och Roger kaninresan... "Vi har åkt båt och krockat mamma" ropar Ellioth när de kommer springande efter åkturen...




Lovis och mamma på Lisseberg =)





Gos med mormor =)





Här åker grabbarna Farfars bilar... Med lite övertalning... "Jag vill åka rackarbilarna mamma"! Dvs Jukebox, men den var från 110 cm... Attans...
Ellioth hade gärna kört knatterally bilarna med men då fick inte en vuxen åka med =(




Små grodorna åkte vi oxå... Ellioth flinar till och med men det var ganska skönt att hålla i pappas hand... Roger tyckte nog att han vart lite stor men det fuknar ju =) Lite söt faktiskt!!





Vi åkte Elefanterna med, det var rioligt tyckte min miniman...


Sen åkte vi den lilla bergbanan Rabalde två gånger och till och med Flumme ride!!! En vända i Sagoslotten med morfar och pappa och en karusell med båtarna åkte vi med Den var inte lika rolig förstås, han gillade inte att bli blöt! Lilla gubben va häftigt det var!! Det haf VERKLIGEN hänt hur mycket som heslt med vår miniman =) Han vågade hur mycket som heslt och han tyckte att det var jätte roligt! Vi har tagit massa lotter, ätit glass, popcorn, godis och vart på restaurang och ätit! Hur mysigt som helst!! Våra barn har vart kanonsnälla båda två... Ellioth har lyssnat på allt... Lovis tja hon sov nästan hela kvällen... Ja så kan man ju undra vad som komma skall...har blivit tankas nu när vi kom hem och nu sitter hon i sin pappas knä och kör HELA registret... Det var en välbehövd kaffe min man kom med nu så vi oxå kommer kunna vara vakna ett tag med henne ;)


Nu ska jag försöka få vår envisa dotter att sova... Lycka till!! Än en gång ett jätte tack från Herr och Fru Stehnson!!

Natti natti!!




Grattis Helene =)

Idag ska vi ut till Helene på kalas! Mysigt ute på landet och det ska bli roligt att se vad som hänt med huset sen sist, de håller på att fixas där ute =)

Ikväll sks vi upp till Carro och Patrik och äta Patriks otroligt goda lövbiffgryta =) Mysigt, det var länge sen sist!! Fast jag och barnen var där en sväng igår och hjälpte Carro fixa med deras nya bord, jätte mysigt!! Carro och barnen var här igår, Emma har blivit dålig igen med svullet ben och feber =( Stackarn!! Hon var verkligen inte piggelin lilla tjejen! Hoppas att antibiotikan fixar det hela igen. De vet inte vad det beror på denna gången heller ????

Lovis har ätit gröt hela veckan och det går riktigt bra faktiskt, mycket på händerna...men det e väldans gott så man hugger skeden =) Hon e för söt!!

Ellioth var såå redig igår, han kände efter att han var kissenödig och sa ifrån innan det vart för sent!! Mammas lille kille!! Han ska nog bli torr någon gång på denna sidan nyår i alla fall =) Iband kan det som sagt kännas väldans tröstlöst men det kommer små ljuspunket mellan varven så man får ju leva på dem!!

Det har vart mycket med Alvin denna veckan, inte roligt alls... Man försöker hela tiden men det e bara såå tonåring just nu, undrans hur länge det kommer att sitta i??? Fast jag tror att det kommer att bli mycket bättre bara skolan och dagis börjar igen så man kommer tillbaka med rutiner och nya krafter!!! Han e ju himla go mellan varven så man får tänka på det eller som Jen säger man får titta på dem när de sover, så söta de är just då!!!

Idag ska det bli tonfisksallad, japps idag får vi in fisk på menyn. De pratades om det på mötet i tisdags så vi får ju försöka i alla fall! Har ingen aning om Ellioth äter det men vi får ju försöka i alla fall =)

Ska till vårdcentralen idag o kolla min rygg... Hade såå förbannat ont i natt/morse så jag ringde tidigt som gatan... Men egentligen får man inte träffa läkare när man har ryggont utan det blir sjukgymnasten i första läget... Ja jag vet hur sjukt som helst!!! Men eftersom jag nyligen fått en bebeis så var jag välkommen i eftermiddag!! Hoppas han kan se något kanske...

Ha en bra dag!!

Blåbär =)

Jaha då har man vart inne på viktväktarna... -0,3 idag =( Ja lite irriterande fast det e bara att ta nya tag och inte deppa för det.. Jag har väl ätit och druckit föör gott denna vecka då mån tro... Hade en mycket trevlig dag på stan med Carro, Emma, Jen och Milo!! Vi gick till Campino och åt, vi gick på stan o kollade i affärer och avslutade med en glass såklart!!

På vägen hem stannade vi och köpte gurka och tomater i självplocken, finns nog inga andra såå goda grössaker, det E skillnad!!

Sen åt vi rester på kvällen och ringde hem dem store pojken och sen bestämde vi att vi skulle gå ut och gå HELA familjen efter maten... En överförtjust miniman och en nja inte så förtjust stor kille... Det tog en lååång stund att mjuka upp honom!! Men skam den som ger sig!!



Men åker kameram fram åker flinet på =)





Zelma stormtrivdes i skogen, det vat lääänge sen vi strosade  skogen! Men hon ska då vara överallt den hunden... Ner i ett bålgetingbo... Slutade med att vi fick springa allihop... Sen när Roger lekte gömme med henne upptäckte han att hon bara sprang på tre ben och att hon haltade som tusan... Vi kollade henne men ingen svulnad eller hon reagerade inte när man klämde i alla fall... Stackarn!! Men hem kom vi och idag verkar det inte som om det vart någon fara!







Mmmm va gott, hela skogen e full av blåbär =) Vi hade tagit med oss en burk men det var lika gott att bara äta blåbären direkt!!




När vi kom hem  och skulle slänga Ellioth i duschen så satt det e mysig älgalus på honom... Hua den jätte äcklig och Alvin försökte döda den, flera gånger!! Dom e ju lite jäkliga kan man säga...

Sen hade vi en liten killa som somnade gott, en liten Lovis fick ett bad och somnade inte förän hon fick snutta i sängen...

Idag e det dax för bvc... ska bli jätte spännande att se vad som hänt med lillFia!! I eftermiddag ska vi hem till Jolina och Stefan och se hur de har det i deras nya hus och hälsa på deras lille kille Alex! Ska bli roligt!!

Ha en bra dag!!

Godmorgon =)

Fullt ös från första stund på morgonen... Ingen ro och det finns inget som säger att man ska ta det lungt på morgonen... Ellioth började på studs med att fara runti sängen och föra så mycket oväsen som går just bara  för att väcka resten av familjen... Nja alla uton pappa och Alvin såklart =) Fattar INTE hur i all världen Roger kan fortsätta sova med en liten tornado i sängen??? Lovis och jag var redan vakna för hon åt så sen var det bara att luffsa upp... Ellioth fortare än vinden var han inne på sitt rum för att hämta betongbilen ;) Nu sitter Ellioth, betongbilen och en liten Lovis och tittar på barnkanalen =)



Första gröten =)

Hi hi nu äntligen... kunde inte bärja mig längre =) Idag när vår lilla tjeja sovit middag fick hon sin första gröt... Det gick som hejsan ovh vips var den slut och då visades humöret, hon blev jätte sur!!! Men det var ju tur att man fick sig en slurk med mammas mjölk då!


Här har vi i alla fall min lilla prinsessa som äter gröt för första gången!!



Hm, lite skeptisk e man ju allt, vill helst bara sluka i sig gröten, den var ju jätte god! Mumsigt att slabba i den med så man får känna med händerna oxå!




Nu börjar vi få in knicken!! Det går i ett rasande tempo... Inte alls som storebror när han skulle lära sig äta... Han klyktes på studs sen var det allt annat än gott och det tog jätte lång tid innan han ville äta... ens smaka =(




Färdigt var det här!! Vist e jag söt??




När maten e slut så blir man såhär lessen... då e det ju tur att mamma har mera mat =)




Här har vi en storebror som leker tittut med sin lillasyster, vilka sötisar!!




Bilparken tar aldrig semester, han jobbar på övertid året om =) Så här ser det ut varje dag i familjen Stehnsons hem...




Här ligger vår lilla höna och inspekterar sin nya mygga =) Full koncentration!!

Tänk va tiden har gått fort, tänk att Lovis redan är 4 månader... Hur i all världen hände detta?? Vart har tiden tagit vägen?? Känns som om man inte hinner någonting eller gör någonting... Det är i varje fall tanken när man går hemma, att man ska hälsa på allt och alla och hitta på såå mycket... Men det blir ju inte som man har tänkt precis... Fast å andra sidan när man flyttat till Veddige så e det väl som om man flyttat till andra sidan jorden eller något för då e det ingen som kommer hit längre heller... TRÅKIGT! Är det så för alla andra med som flyttar från stan eller?? Eller e det bara jag som e lite deppus kanske??


Jaha vad händer annars i mitt liv då?? Jo imorgon e det dax för att åka in till viktväktarna igen, herre gud va veckorna går fort... tisdag igen =) Undrans hur det gått denna veckan?? Nja jag har ju hållt mig innom mina Propionts, innom min fest propiont oxå och jag har gått en herrans massa... Bra förutsättningar i alla fall. Jag önskar i alla fall att det e 6 hg eller mer då jag har gått ner mina 5 % för det e en magisk gräns för mig!! Tänkte äta våfflor ikväll, e jätte sugen på det så jag hoppas att jag ska få med mig resten av min familj... jag har föreslagit våfflor i flera dagar men det har inte fallit herren i smaken!! Jag har 17 p kvar så då kan man ju unna sig det tycker jag!! En vända runt strängen tänkte jag med att det skulle bli!!

Nehe nu ska jag fixa käk och ta hand om mina underbara barn!! Ha en trevlig kväll!!

Lyckan att ha världens bästa gudföräldrar =)

Välkomna hem från er lilla semestertripp till Helsingborg =) Var riktigt roligt att se två nytankade och pigga  gudföräldrar som kom hem idag!! Det var ni allt värda!! Vi hade ju en liten kille som var mäkta glad... En allldeles egen betongbil =) Han blev alldeles överlycklig och inte detn lättaste att lägga om man säger så ;)


"Måste leka min betongbil!" skrek han med stora tårar rullande nerför kinderna, den lilla sötisen!!MAN Cement Mixer- Bruder

Här har vi den nya skönheten i min sons samling!! Han bara ÄLAKAR sina lastbilar!!!



Tänkte att nu e det bara att vara konsekvent och inte ge med sig så det blev att kissa på toa, byta till pyjamas och borsta tänderna... sen napp och snutte och lägga sig... Han skrek oavbrutet tills jag hann gå ut ur rummet efter att jag stoppat om honom och han sov... Ja det gick ganska fort kan man säga!!!

Nu ligger han och sover i sin säng i alla fall och hans lastbilar står parkerade i hans hylla =)

Min dotter fick oxå en present =) En mygga som var en skallra, hon gillade den skarpt!!

Tack så mycket, ni e alldeles för snälla!!! Många kramar på er!!


Blött...

Kan man kalla det när man kom hem från promenadn i morse med Zelma.... Det var ingen av oss som var ofantligt förtjust i det blöta som kom uppifrån... Zelma gjorde det hon skulle sen fick jag en blick och hon vände på klacken och började trampa hemåt, väluppfotsrad hund ;) Som två dräkta katter kom vi hem och det var bara att förslka torka Zelma torr med en handduk, hon gillar inte hårtorken så den funkar inte... Men jag kan ju säga att det var mycket trevligt att vara torr om fötterna =) Inte en droppe trängde in i mina nya skor!!! Bra köp!!

Vi sov länge idag allihp, till halv 10 =) SKÖNT!! Vi hade mycket trevligt igår, satt och tjöta tills klockan helt plötsligt hade blivit tre... Hur hände det??? Vi drack lite vin, mycket gott till tacosen =) Sen blev det e Irich coffee =) MYCKET GOD!! Sen drack fru Stehnson cola zero... Inte helt fel det heller och det känns mycket skönt idag med kan ju säga... Vi e piggelina, eller så piggelina som man kan bli på 6 timmars sömn...

Eftersom regnet öser ner även idag blir det någon form av inneaktivitet... vad vet jag inte... Städade ju allt igår så det kan jag ju inte göra... rensa garderober har hon ju gjort med... nehe vet inte alls vad hon ska hitta på, e lite rastlös faktiskt... Men hur som helstt så ska hon inte sätta isg bakom ratten på ett bra tag, en flaska vin tar längre tid att gå ur knoppen än man tror och det e inte värt att åka dit för =)

Ne fram med en film låter inte fel, ska fläska med min gubbe så han fixar på en så kan vi mysa i soffan isstället, Ellioth och han har redan startat den aktiviteten... ligger och myser och det ser väldans gott ut!! Tonåringarna äter frukost nu iköket, Jesper har sovit över och de sqatt gladeligen framför varsin dator till tre med så de e nog llite sega...

Ha en bra dag!!

RSS 2.0