Tacos...mums!!

Äntligen e vädret bättre och det blåser bara... Har vart ute på en lång runda i morse!!! Det var jätte skönt och precis vad jag behövde!! Sen har hon storstädat hela placet idag, välbehövligt... Vi ska få gästre ikväll så det var en liten morot till att städa, händer ju inte såå ofta på sommaren eller under semestertider, då finns det så mycket annat man vill lägga sin energi på!

Ikväll står det tacogratäng på menyn och rödvin såklart!! Sofie, Robban och Herman kommer ikväll och Ellioth längtar verkligen! Han tycker tiden e låångsam, jag kan inte riktigt hålla med honom... Tänkte att jag skulle ha det mesta klart innan de kommer ikväll så slipper man stå över grytorna när de kommer... Var jätte länge sen så det ska bli väldans trevligt!!

Annars har det vart fullt upp så nu ligger vi och myser på soffan, *Lovis e jätte gosig så då får man ju passa på innan man ska börja grejja igen =)

Ha en trevlig kväll!! Skål ;)

Grillkväll trotts regn!

Regnet har verkligen bara öst ner! Hela, verkligen hela natten och nästan hela dagen oxå...som om det aldrig tar slut... Blåst har det med gjort och kallt har det vart så det har verkligen vart höstkänsla hela dagen... Det var länge sen vi stängt fönstret om natten men nu e det stängt!!! Askallt verkligen! Tänk va tiden bara rusat iväg, Lovis e snart 4 månader gammal och sommaren har gått såå fort och snart e det kräftsesång och hösten står inför dörren =)

Har vart ute och flängt idag med tjejerna =) Jen och Carro kom hit på förmiddagen och vi åkte upp till Skene för att handla garn! Jen och Carro hittade massa och det lös om båda två som det gör i barns ögon vid jul... Söta var de i alla fall !! Jag stog emot frestelsen att handla, plånboken e inte överfull precis så det gäller att hålla i slantarna! Jag håller mig inför hösten och broderier... Ända tills efter middagen och tjejerna åkt hem var jag sansad... Fram tills att jag satte mig vi nätet och goglade på amigururmi... Hittade HUR mycket som hels som jag skulle vilja göra!! Åh om man ändå vore miljonär =) Men icke....



Här är mitt höst projekt till Lovis =) Alla mina barn har en julkalender, det e bara ett måste!! Jag är uppväxt med en och det var det bästa jag viste att gå upp om morgonen och få öppna ett paket... Pappa säger att det räkte att viska paket i mitt öra och jag flög upp... Det stämmer även på Alvin när han hade sin uppe fylld med paket och Ellioth älskar sin =)


Vi åkte ut till mamma och pappa och grillade, flintastek med hemmagjord potatissallad och sallad! Såå gott för att inte tala om efterrätten, fruktsallad och glass, satt som en smäck! Vi hade jättemysigt och åkte inte hem förän halv 11! Tack för en mycket trevlig kväll och mycket god mat!! Får ju säga att även om man e viktväktare så kan man njuta mycket god mat... hi hihihi

Nu ligger alla min gulliganer i sina sängar och sover =) Ellioth somnade så fort han han lägga huvudet på kudden, Lovis var det värre med...hon bökade runt i min´famn länge och väl innan hon somnade... Alvin kollade på tv och somnade sött på sitt rum =)  Så nu e det bara vi två uppe, Roger kollar på discovery medan jag bloggar... Blir svårare och svårare med datorn nu... ALLA vill åte den, särskilt med pissväder ute tydligen...

Nåja nu har även min andra hälft gått och lagt sig så jag får väl följa hans exempel antar jag och krypa ner i bingen så kanske man hinner sova en lieten stund innan det är en miniman som vaknar av en dröm och behöver krypa ner i mamma och pappas säng och tanka mamma och pappa baciller så man klarar sig =) Det är vad vår miniman gör om nätterna, det man inte får av sin mamma och pappa under dagen tar vi på natten, han är som ett frimärke så det lär inte smita några baciller till annan ort om man säger så... Sen kommer vår lilla höna framåt 5 halv 6 att vilja tanka lite mat och somnar sedan tryggt jämte sin mamma som ligger med halva röven utanför sängen och på andra sidan kommer det en miniman som tar sin plats för given... Efter det kommer pappan som oxå ligger med sin röv utanför sängen... Finns det hjärterum så finns det stjätrerum heter det väl?? Var e stjärterummet i vår familj??? All kärlek tar tydligen plats ;) Ja man kan vrida och vända på det mesta...

Sov nu gottit!! Kramisar och natti natti

Hm...nu vet jag...

... vad det har vart med vår lilla dotter...
Det var en FULL blöja jag bytade innan ;)
Så nu sover hon jättegott i sin säng, mätt, torr, nysketen och alldeles
alldeles underbar!!




Den lilla prinsen drömmer och drömmer... ropade på mig innan...
satte sig upp i sängen när jag kom in...
"Vad gör du Cissi?"
"Tittar på tv " sa jag..."Ska strax gå och lägga mig, så sov du vidare"
varpå han lägger sig ner och somnar den lilla sötisen!!

Min små söta ungar, sov gott! Mamma älskar ER!!


Regn, regn, regn...

Har vart i stan idag och hör och häpna, köpt walkingskor till mig själv... Det var som katten, billiga med... 350 kr och det var halva priset!! Jätte sköna va de med, har provat dem i regnet nu ikväll =) Jag blev inte ens blöt om fötterna och det var väldans länge sen! Det e ju inte varje dag som man köper något till sig själv, det blir alltid till barnen... Känns jätte roligt faktiskt!

Sen hittade vi inneskor till gympan till Alvin, de var oxå på halva priset!! Känns såå underbart skönt atrt ligga på rätt sida just nu... Det gäller verkligen att planera sina inköp när det inte finns så gott om kuler... Så trotts tråkigt väder gick vi på stan och Alvin hittade ett par jeans oxå till skolan... Skitsnygga var det! Det märks att det börjar bli en stor kille...samma längd som en annan har på jeans (midjemåttet stämde ju inte precis =)

Det blev en tur till Campino oxå och där var vi ju inte ensamna direkt!  Fattar inte hur mycket folk det var i stan idag, vi hittade parkering längst upp i Briggen... Men men man ska ju inte klaga, det blir lite extra motion =) Det blev en glass på torget oxå och den satt inte fel alls =) 

På vägen hem tog vi en kaffe hos Anette, jätte mysigt var det! Tänk va sällan man gör det där stoppet... Allt ska gå raketfart och det ska hinnas med så mycket  som möjligt... Ne nu e det semester så då njuter vi!

Nu sitter jag och försöker blogga, det går inte så fort med en liten tös som skumpar runt på mitt knä... Jag har suttit här i en halvtimme nu så det går inte fort ;) Vet inte riktigt vad det e med hönan men hon åmar sig och kråmar sig och det har hon gjort i ett par dagar... Min mage e inte helt fantastisk heller och jag försöker komma på vad det kan vara... Nektariner, kan det göra att man blir osig...luktar ju inte jordgubb precis varken hos henne eller mig... Vist nu äter jag mycket mera grönt men annars e det ungifär som vanligt, det går ingen nöd på mig trotts viktväktarna =) Ja ja hoppas bara att det e övergående så att vi blir bra igen...

Hade tänkt att jag skulle börjat virkat min elefant idag eller nu i kväll men det verkar inte som om jag får lov till det...får väl ta det imorgon istället... Roger har åkt ut till Kenneth en sväng, han behövde nog komma hemmifrån lite, har gnabbat lite idag... Har nog gått på varandra lite länge nu ;)

Ne nu ger jag upp, ska byta på Fialotta och sen ska vi mysa i soffan!! Natti natti!!

Nallen e klar =)

Nu e hjärnsläppet över och jag har virkat klart min lilla nalle =)




Visst blev han lite söt!!

Nu vet jag inte riktigt vad mitt nästa projekt kommer att bli... antingen får jag virka klart mina mormorsrutor
eller får jag ta och köpa nytt garn och virka den filten med blom- mormors rutorna...
Det senaste e nog mest lockande =)


"Du får titta pappa nu"

Lovis ligger i en bilpark full med bilar, sopbilar, lastbilar och alla kuddar från soffan... Ellioth och Lovis leker, han ligger brevid henne, pussar vänder henne runt och hon bara skrattar!! Roger lägger sig på magen för att försöka få ett kort på de söta små syskonen =)








"Du får titta på pappa nu" säger Ellioth till Lovis! Pappa ta kort!!

Lovis börjar bli väldans rörlig så man får verkligen passa sig nu, det går inte att lämna någonstans... Hon snurrar, rullar runt, föjrflyttar sig långt utanför filten... Hittade henne nästan inne i ellementet häromdagn =) Det e jätte roligt!!



Hittade det här underbara kortet på Lovis... vår egen lilla sumo...


Fint väder??

Har vart helt fantastiskt väder hela morgonen men nu försvann solen =( Hoppas att det e väldans lokalt!! Undrar vad som händer och fötter idag?? Stranden?? Grilla?? Eller vad?? Har väldans lust att hitta på något såklart men efter en runda runt strängen nu på morgonen blev hon alldeles dödstrött... Nu e det bara en dusch som hägrar!!

Viktväktarna =) I like...

Fy farao vad jag känner mig stolt och glad för min egen skull!! Att JAG fixar detta känns jätte härligt, jag kan faktiskt!!! Var inne idag i stan och vägde in mig på viktväktarna... - 1,8 kg sen sist =) Så nu e det 4 kg totalt som jag gått ner sen jag startade... Herre gud va fint egentligen!! Ja nu e det bara 6 hg kvar till att jag gått ner mina 5 % som e det första delmålet och det hsar jag satt upp som mål att jag ska försöka fixa till nästa vecka!! Ny vecka, nya tag, hålla mina Propionts och ut och gå så ska man väl klara av det!! Känns jätte bra!! Var jätte glad för Jens skull med, hon hade gått ner bra så det e på god väg!! Är jätte glad och sänder många stärkande kramar och pepping till Carro med, du kämpar på gott och det går ju faktiskt neråt höre du!!!

Har haft en jätte mysig dag på stan med sallad på Campino och sen stannade jag och Carro kvar på stan ett tag och kollade i affärer och njöt av lugnet =) Carro hade turen att få vara utan barn så det var ju mysigt!! Samtidigt som det känns lite konstgt oxå!! De brukar ju vara med så det blir lite tomt =)

Var ute i Näs nu i kväll och gav katterna mat och jag och Ellioth plockade lite bär, hallon, blåbär och röda vinbär blev det, så det blir det på frukosten i yoghurten imorgon bitti =) LYX i vardagen kan man säga!!
Ellioth blev överlycklig när Freja kom fram så han kunde gosa med henne... Freja tyckte med om det ett bra tag men sen blev hon lite trött på honom så hon rev honom på byxorna... Vilket ledde till ramaskri =) lääänge men det gick tillslut över! Men vi tog kort på honom, det tyckte han var roligt, skickade det till mormor med men när hon ringde så hade rivandet hänt och det fanns inte på Ellioths karta att han skulle prata med mormor då... TRÅKMÅNS var han då...





En liten Freja på blåbärsstenen =) Tja de är ju inte still precis men...

När vi var klara där ute åkte vi om Eklöws och handla lite, Ellioth fick köra den berömda vagnen och det gick mycket bra idag... Den pedagogiska mamman påminner honom om vad som händer om man kör rally och inte lyssnar så som det hände för ett par gånger sedan =) Så han håller sig i skinnet... Det blev lite allt möjligt och grillning blev det på menyn för kvällen =) Flintastek, potatissallad och sallad med fetaost. Mycket gott!

Mysig middag med familjen avlöstes med dusch av Ellioth och sen i säng till mycket glada föräldrar! Efter gårdagen så behövde vi en tidig kväll med vår Nisse. Lovis fick följa med ut och gå med mig och Nett så Roger slapp bära, hon var inte helt nöjd heller och.. nu vet jag inte ens när hon åt sist... Hm undrans hur länge hon kommer att sova då?? Shit det e ett tag sen... Får nog ta upp henne när vi lägger oss och ge henne annars sover inte hon gott, inte jag heller för den delen...

Har vart duktiga och betalat räkningar vilket e det absolut tråkigaste på hela månaden men ett ont måste... Men nu e det gjort!! SKÖNT!!

Ska sussa snart tror jag om inte Roger fixar fram något bra att kolla på fölr i ärlighetens namn e hon inte jätte trött... Men natti natti!!

88:an kan förgylla livet en stund =)

Satt och kollade in GB´s utbud av glass och kollade vad de var i p-värde... Hua ibland kan man ju bli deprimerad för mindre... Enn 88:an kostar 5 piont... Dyrt men efter en runda runt strängen nu på kvällskvisten så är man väl värd en sån!!! JÄTTE GOD va den =) Jag hade nog haft det mycket trevligare med Nett än vad Roger hade haft hemma med Lovis och Ellioth... 40 minuter av SKRIK av inte mindre än två barn... En stressad pappa och två skrikande barn e ingen bra kombination =) Men så kom mamman hem och den stora gossen somnade i mammans knä på studs och den lilla sussar i vagnen. Då blir man lite glad faktiskt, mamma är alltid mamma och en mycket bra mamma för den delen =) Ne pappan e faktiskt en mycket bra pappa med så våra barn har nog mycket tur faktiskt!!

Känns pirrigt inför morgondagen och jag har inte den blekaste om hur det kommer att stå på vågen inne hos Viktväktarna alls... vägde mig idag, vet att man inte ska det... men regler e väl till för att brytas eller?? Till saken hör den att jag gick ner tre kilo bara genom att flytta vågen 5 centimeter och från början vägde jag nästan som jag gjorde när jag startade på viktis... Nja jag kan inte påstå att min våg är särskillt tillförlitlig alls kan man säga, vänder kappan efter vinden nästan =) Tja jag tror att jag ska hålla mig till den i stan... Kom på att jag måste skriva ut mitt kort imorgon... får ta turen om Nett imorgon bitti tror jag =) Hoppas att hon kan hjälpa mig... Kramis på dig!

Nu får vi besök... Kenneth kommer hit, lite kaffe kanske och tjöta lite... Det skrammlade utanför, undrar vad han kom i... Mc eller van eller???

Kollar på Van Veteren på tv... lite bra e det eller tja jag har inget annat att titta på... Vet inte vad jag vill se... Gärna Twaighlight (snygg stavning) men vi har bara trean med engelsk text och det faller inte min man i smaken alls... Jag kan mycket väl tänka mig att se den NU... Tydligen fullmåne idag så man lär väl inte somna på denna sidan midnatt kan jag tro... Och sova sådär bra kan jag tänka mig... Hua...

Ja ja nu ska jag ta hand om min dotter och ge henne lite mat och mysa i soffan... Natti natti


Då har man inte bloggat på ett par dagar...

 Det har hänt en massa sedan sist... fullt ös kan man säga, precis som det ska vara på sommaren! Nu har man i alla fall kännt att man faktiskt gjort något, något ROLIGT!! Annars fylls dagarna va tvätt, städ, TRÅKIGT!

I torsdags var vi i stan på dagen, handlade preseneter till Nett & Rikard som firade 75 års dag tillsammans i fredags på Nett 35 års dag =) Vi lunchade på Paganini... Det var ingen hit precis... halvkallt, pulversås... Tja vi tänker inte gå dit någon mer gång i alla fall plus att det kostade 89 för en dagens... Men vi fick ju i alla fall vara tillsammans med familjen och vi hade mysigt! På kv'llen reste vi tält hos Nett så vi skulle ha någonstans att sitta på fredagen... Blev kanon!! Känns såå bra med vårt tält, vi har köpt det tillsammans så det e helt perfekt! Vi fick bytat det förra året... köpte ett på Jysk först men det vara rena dinky toy... Bytade det på måndagen och så köpte vi detta på Harald Nyborg i stället och det e en helt annan kvalitet!!!

Ja då var det fredagen då!!! GRATTIS NETT PÅ DIN 35 ÅRS DAG!!!! Hon kom över på morgonen och lånade min assistent och gjorde pajdegen... Sen hade hon fullt upp hela dagn =) Det känndes som om vi hade det med, promenad med Zelma, Roger vart i stan igen... Fixade och trixade, slog in paketer mm Sen var det öppet hus på kvällen!! Blev jätte trevligt, nästan alla kom... Så hon stod med ganska mycket mat över kan man säga.. Men det gjorde ju inget för kollektivet Lomvägen åt där på söndagen med =)

Igår var vi ute och grillade ute hos Tobbe och Helene i huset! Det var jätte mysigt, Britt & Roffe var där oxå. Joakims föräldrar är nere och hälsar på nu, har vart här en vecka och åker hem nu på måndag.
Ett görmysigt hus med stora potensialer som säkert kan bli hur fint som helst med lite kärlek =) Vi blev inte jätte sena för Lovis var inte på sitt bästa humör... Har kanske blivit lite föör mycket för henne på ett par dagar... Det märktes inatt för mamman här har inte sovit något alls känns det som. Har vart vaken flera gånger i timman med Lovis för hon har tappat nappen...åmat och kråmat sig och inte vart nöjd alls... Ellioth har drömt oc kinkat och kom tillslut in till oss fram på småtimmarna så då var vi genast 4 st i dubbelsängen... TRÅNGT!!! Men men man kan sova en annan gång...

Idag ska vi ner till Rogers pappa och Lena och grilla... Kul att det regnade då... blir nog inget grillande då men mat i alla fall =) Trevligt att träffas så det blir nog toppen!!

Roger e inte bra heller igen... har fått tillbaka sin smärta!! Inte roligt med tanke på att han slutade med värmebehandlingen för tre veckor sedan för hans sjukgymnast inte tyckte att han behövde det eftersom han ska göra en ny operation den 23 augusti... Två veckor sdenare har han fått tillbaka smästan =( Han ringde igår och sa att han behöver ha hjälp men då tyckte sjukgymnasten att han kunde ju gå till en massör då om han tycker att det hjälper... OK fååår man neka vård??? Eller e det bättre att man blir tablettnarkoman??? Nu e vi verkligen tillbaka på ruta ett...samma smärta, samma humör, inte kunna lyfta sina barn.... INGENTING; INGEN LIVSKVALITET ALLS!!! Varför ska man få prva en behandling mot smärtan om man inte får fortsätta med den?? Helt sjukt... vadå massör, vem ska betala för den?? Har man frikort så betalar ju inte försäkrningsbolaget heller!!! ja inget ska ju var enkelt i alla fall det har man ju lärt sig!!! Ne nog på klagande...

Har en liten kille som sitter bakaom mig och puttar och knör så det e väl dax att sluta blogga nu och gå upp och fixa frukost tror jag... Sen får det väl bli en promenad i regnet....   MMMMM va härligt =)

Ha en bra dag!!

Borås djurpark =)

Japp idag har vart i Borås djurpark, varmt som tusan var det men mycket roligt! Vi åkte upp med mormor och morfar som bjöd oss på en heldag!! Snälla de är!! Tack så jätte mycket för idag!!!



Här har vi en liten kille sitter och fikar... En mycket välbehövd fika så vi fick lite energi så man orkar
gå och titta på alla djuren!

 


Ellioth kör traktor med morfar!! Han tyckte det var jätte roligt och det var ju ett stort plus att den inte lät =)




Varmt blev det i vagnen tyckte Lovis! Men man kan ligga och snurra runt där med ordenligt... Helt huggs fluggs låg hon på mage och tittade ut över vagnkanten =) Man måste sträcka på sig så man ser fast man e liten!!




Inne bland bondgårdsdjuren kunde man strosa fritt och då passar man ju på att klappa lite!!  Han var jätte glad att han vågade klappa!!




Nämen se där, Lovis och mamma är osså på Borås djurpark =) Roger fick fatt på kameran för ovanlighets skull....

Här kommer ett litet smakprov på alla djur vi sett idag =) Ellioth ville hemskt gätna ha en kanin ( ett väldans tjat om en kanin... tur att han inte fattar att det inte blir någon kanin!!)

         

         

              



När vi åkte hem bestämde vi att vi skulle åka om Varberg och äta på Campino... Mums va gott med en kebabsalllad!!! Precis vad jag behövde!! Känner mig superduktig som klarade av dagen med familjen och inte överstigit min propionts... Inte ens en glass tog jag =)

Efter stan hämtade vi hem vår husvagn som Henrik lånat... skönt nu står den i Näs igen!!!

Vi hade en Zelma som blev mycket glad när nvi kom hem så nu ska vi ut på en liten promenad... har ju gått för ett år framöver känns det som i bena =)

 





Sarah... tänk va tiden går fort...

Idag är det 8 år sedan vår lilla Sarah lämnade detta jordeliv och sturde kosan mot en plats långt borta... Tänka sig att tiden går såå otroligt fort... Tänk hon skulle blivit 18 år i år, myndig... Men Sarah fick lämna ossa lldeles för tidigt för hennes hjärta orkade inte mera. Det var ett medfött hjärtfel hon hade... Sarah var en helt underbar liten tös som älskade allt och alla, hon var otroligt storsint. Sarah hade en otrolig tro på Jesus och på Gud och det hjälpte henne och hennes familj att gå vidare. Sarah är min föredetta svägerakas dotter =) Vi har fortfarande kontakt och hur lång tid det än går mellan gångerna så känns det ändå dom om det vore igår! Hoppas att du har det bra nu där du är, Sarah!! Kan fortfarande se hur du dansar och sjunger som du älskade så... saknar dig!! Tusen tankar och kramar till dig och din familj!!

Idag var det vägning och lunch uppe hos Jen...- 1,2 kg visade vågen och det känns jätte härligt, då funkar det i alla fall!! Hoppas att det visar rätt nästa vecka med =) Jens våg vägde lite fel men felet stämde överens med min våg så något åt det hållet i alla fall... Ungarna fick lekt av sig lite vilket de verkligen behöver det märks kan man ju säga!! Det var riktigt kuligt för idag var första gången som inte Ellioth ville åka hem från Jen. Han och Nemi lekte riktigt bra mot slutet och de städade till och med =)

Jessica och Fredrik om hit till kvällen och vi gick till affären och handlade... Det blev grillad torsk i knyten och jordgubbar till efterrätt!! Jätte gott blev det!! Det var jätte mysigt att träffas och tjöta en massa!! En promenad blev det oxå efter maten =) Kunde ju behövas... Kändes som om man bara åt och åt och åt =) Tack för idag =)

Nu ska vi strax knyta oss, ska bara se klart Twailight (eller hur det nu stavas....) Orkade ju inte det igår... Natti natti!!

Tur i oturen...

Ja det sägs att andra barnet blir tåligare än första och det verkar det som Lovis ständigt ska leva upp till med en vilde till storebror... Han vill såå väl, såå mycket och menar oftast inget illa. Så även idag... Vagnen stod ivägen när vi skulle till Sofie & Robban så han puttade på den, utför vår stentrappa så den faller över... Lovis ligger i och ramlar ner i suffletten... Roger ser det men hinner inte, som om allt går i slowmotion.... Han bara springer och springer och jag kan bara tänka mig hur rädd han är!! Jag e på toa och hör hur han skriker på Ellioth och jag fattar på en gång... Jag spinger ut och hinner tänka och se massa inre bilder på vad jag kommer att få se i vagnen. Det et som om man blir förlamad av skräck... Roger fiskar upp vagnen och jag fiskar upp Lovis som börjar skrika på en gång! Åh va skönt, hon e välbehållen!!! Hon skriker en bra stund men sen e det samma vanliga glada unge igen!!! Vilken oerhörd tur och vilken änglavakt hon har!! Vist det e bara ett trappsteg men det e en stentrappa och det kunde gått hur illa som helst!!

Vi pratar naturligtvis med Ellioth och förklarar att det e livsfarligt!!!! Och min prins gråter och e jätte rädd han med och säger förlåt mamma, förlåt lillasyster!! Han förstod hur fel det blev!!


Nu ligger min lilla prinsessa i min famn och gosar och myser och pratar lite grann... Hon e så underbar och så go!! Ellioth ligger nyduschad och sover sött i sin säng och jag hoppas att han får sova gott och slipper massa mardrömmar! Tänk va rädd han måste vart och han förstod inte att det kunde bli såå fel, min älskade lille skrutt!!

I morgon e det en ny vecka och det e egentligen dax för vägning på viktväktarna men det e stängt... Vi ska träffas i alla fall och väga oss och peppa oss lite!! Det har vart en mycket bra vecka där jag gått halvmycket och har måånga bonuspionts kvar och min våg stog bra idag men det e lite som den vill... Jag har ju mitt mål att jag ska väga som jag gjorde när jag skrev in mig på mvc med Lovis, innan jag slutar amma!!! Jag vill och jag kan!!

Ska bädda ner mig i soffan med Lovis nu och mysa och titta på tv, min gubbe e ute och försöker diagnostisera problemet med audin.... hoppas inte han blir ute halva natten!! Känns som om jag vill ha honom nära, känns som om det blir mer mardrömmar här med... Vi kollade på den nya Beck igår och den var alldeles fruktansvärd!! Har sovit mycket illa och nu ser jag allt sim kunde hänt med Lovis...

Ja ja sov gott!! 

Nyklippt gosse!

Igår var vi hemma hos Sofie och Robban och ungarna fick leka av sig lite, det behövs verkligen. Halvbra väder med så det blir ju ingen strand precis =( Men lek i trädgården e toppen!! Sofie klippte Ellioth vilket verkligen var behövligt...han var ju jätte långhåring... Det gick jätte bra och det var bara  mot slutet vid öronen som han tyckte att han var jättefärdig och det kom ett par tårar... Det har tagit låång tid för att komma så här långt men nu funkar det riktigt bra!

Jag och Sofie satt inne och drack kaffe när vi helt plötsligt hör ett tjut och Ellioth kommer springandes för livet... In i köket, pissevåt och efter kommer Herman med vattenslangen i högsta hugg på full effekt... Hela köket ble pissevått, alltandörren blev rejält våt... Vi fick stängt dörren och utanför står Herman och flinar och siktar på huset =) Jätte lycklig!




Vi fick oss ett rejält gott skratt och ett byte kläder senare var allt bra igen... Trodde att <ellioth skulle blivit mycket mer lessen men det gick riktigt bra, han skrattade han med =) Robban springer andra vägen och stänger av kranen då blir Herman jätte lessen... nu var det roliga slut...

Hemma igen leker Ellioth på famsidan med sin grejjer, nyklippt och fin =)



Annars var det en mycket lugn söndag... Roger mådde som han förtjänade =) efter helgens bravader, fast roligt hade han haft och raggarbil hade han fått åkt!! Roligt att han hade roligt i alla fall!! Det e ju hans helg!!

Roger och Rikard var inne på bilutställningen i lördags... Det hade haft riktigt roligt och sett många fina bilar... Alvin var mest intresserad av tivolit men det blev inget med det... Får allt vänta till Lisseberg!!
Här kommer lite olika bilder från utställningen...



Här är mina favoriter, hade inte vart fel alls att he en sån fin bubbla =)









Här har vi ett par riktiga raggare... Alvin, Ellioth och Emmy är uppradade utanför de radiostyrda bilarna... Det var svårt att ta kort på de bilarna med mobilen =)



Idag var det tänkt att kosan skulle styras mot Borås djurpark men det vackra vädret e som bortblåst och regnet hänger i luften, då regnar det garanterat i Borås =( Ja ja det kommer fler dagar... med bättre väder så e det roligare... Det e inte roligt att dra två blöta vagnar och två ungar...fika mm...

Ne det blir en slappardag tror jag... Eller blir det lite tvätt mån tro...

Wheels and wings dag 2...

Åh vilken underbar kväll det var igår!! Vädret var perfekt, stämningen var på topp!! Det blev grillat uppe hos Jen och Lennart först på deras härliga altan!! Jätte gott och bra att bottna med, vi hade glassen i sikte båda två =)
Vi hittade parkering på en gång så det var bara att tröva neråt stan... till crusingen! Massa fina bilar var det, men det var inte såå många som det brukar vara kändes det som. Men Ellioth var överlycklig samtidigt som det var lite läskigt!! Vi stod längs med räcket och såg rätt bra... lite föör nära för Ellioths smak...

Lovis låg först i vagnen men sen fick hon sitta i bärselen...tryggast så =)



Hon fick låna Nemis hösrelskydd en stunde, det var både skönt att slippa ljudet men läskigt oxå...

Efter ett tag gick vi ner till Kulingen och åt vår efterlängtade glass... MUMS!! Jätte gott var det... Sen blev vi nog alla ganska trötta, Jen och Lennart med barn gick först så inte Milo vaknade för då ville han nog ha mat på en gång =) Han hade sovit igenom alltihopa.... Nett och Rikard följde med oss uppåt stan sen skiljdes vi åt med upp i brunsparken, alla verkade trötta... Elliorh var helt knäkt för att vi skulle åka hem och grät hela vägen hem =( När vi kom upp till bilen blev Lovis AKUT lessen och megahungrig så hon fick äta i bilen innan vi åkte hem... Sen slockna hon och sov gott hela natten =)

Vi vakna i dag till blixt & dunder och det smällde som bara den vid halv 8 och det stod som spön i backen... Sen somnade vi om sov nästan till 10... Jaa barnfamiljer kan faktiskt sova lääänge =) Då ringde Ellioth till mormor och morfar och berättade om alla raggarbilar och den gamla brandbilen och polisbilarna =) Sen beställde han kålpudding=) så vi ska ut till Näs i eftermiddag och äta middag!! Ska bli jättegott!!

Hoppas att vädret lättar och spricker upp så Roger kan åka in till stan ikväll och parta lite!!

Ha en bra dag!!

Wheels and wings =)

Kan det vara den bästa helgen på sommaren?? Onekligen JAAA!! I alla fall om ni frågar min gubbe =) Han bara älskar den här helgen... och han har inte helt obemärkt överfört detta otroliga bilintresse på sin mellanson!! Ellioth e helt i extas inför denna häftiga kväll där han ska få se crusingen där alla möjliga olika underbara raggarbilar passerar... Som barn på julafton kommer min man och son stå längst fram och titta... snacka om ögongodis!! Jag tycker oxå denna helg e helt fanastisk med alla bilar och allt folk som kommer till stan för att festa, umgås och kolla på bilar =)

Kameran e laddad och jag sparar lite extra propionts så man kan unnasig en god glass o socitets
parken =) mumsfillibabba!!

Igår var vi och hälsade på Rogers bror Jörgen och hans sambo Marie och deras underbara barn! De har köpt hus i Tvååker, jätte mysig trädgård med fruktträd, bärbuskar och massa blommor och härliga krypin!! Barene lekte som hejsan och det var exakt vad min Ellioth behövde!! Han var rastlös och hade en massa soring i benen så efter att vi vart där ett par timmar så de fick lekt ordentligt och vi hade ätit pizza ( jag åt kebebsallad) och den var mega god!! Well done! mycket bättre än den megatråkiga som vi köpte på Bella Napoli här i Veddige, de har bara blivit såå tråkiga!!!! Så var i alla fall Ellioth välrsatad så han somnade tillslut i bilen hem fast jag försökte allt för att han skulle vara vaken...Men det går att ta på en sovande kille med och bädda ner honom i sin säng och han sover vidare =) GOTT!!! Sen blev det en promenad runt strängen med Nett och så fort jag kom hem så smet Roger ut för att grejja lite... Blev inget myspys alls.... Fast ¨å andra sidan fick jag pratat lite med Jessica på msn... de kommer ner i helgen med deras nys bil!! ROLIGT!!! Det e alltid såå roligt att träffas och det blir alldeles för sellan men så e det ju när man bor megalångt ifrån varandra.... 


Har gått här och lagt in en massa tvätt som bara har hamnat i en megahög under veckan... ska försöka tvätta lite nytt och försöka plocka undan lite, men då finns det en liten tjeja som inte alls vill att hennes mamma ska plocka... bära bära bära, satte hennei bärselen ett tag (den ska med till stan ikväll) och det gillade hon men jag blev megavarm!!!

Kanske en kopp kaffe strax?? Lite extra vatten... börja laga lite mat kanske?? Hm vilken slappar dag egentligen!! Helt underbart väder och jag e inne.... det e ju katten inte klokt!!! Då undrar man om alla hästar e i stallet??? Eller??

Ne nu ropar Lovis på mig och en liten kille drar i mig .... snart min tur eller??? Vill kolla bilar... hjärntvättad!!

Ha en bra dag!! Det ska vi ha!!!!


tänk vad dagarna går...

Känns som om allt bara rusar iväg och man hinner inget alls... Fats såå e det egentligen inte om man bara tänker efter... Har faktiskt hännt massor de senaste dagarna så jag har bara inte hunnit blogga. ¨åste ha världens mjölkhjärna för jag kommer ju inte ens ihåg vad jag gjorde i måndags.... Tja i tisdags var vi i alla fall inne på viktväktarna... hade gått sådär, stog stilla i alla fall och hade inte gått upp i alla fall! Nya tag!! Nu ska vi inte inn nästa vecka för det e stängt... lite jobbigt när man e inne idet men det e bara att ta en dag i taget och kämpa på!!

Ellioth och Roger räddade en liten groda ur Ellioths spann på morgonen... d en va jätte söt, undrans om det var en liten prins ??



Ellioth tyckte det var jätte spännande!

Jeanette och Wilda var här på eftermiddagen, det  var jättemysigt!! Ungarna låg på filten och mös och sprallade pch vi satt o tjötade!! Roligt att vi fått upp kontakten igen efter alla år sen skolan =)

Igår var Jen och Milo här, vi satt på framsidan i skuggan och virkade och åt glass med björnbär och det var jätte gott!!  Det var jätte skänt att sitta där och vi fick lite beslutångest över hur vi ska göra... Vi funderar på att ta bort syrenerna och lägga en trall, det e hopplöst med plattorna och all JORD som Ellioth gräver i. Min rabatt e inte vad den borde och min blommor mår inte som de ska =( Vi får disskuttera detta för vi e inte helt eniga... En sak e vi i alla fall eniga om, en hammock ska vi ha!! Jag känner att tar vi bort den stora syrenen som gränsar mot lekplatsen så blir det en massa insyn och vår skugga försvinner... Men då gör ju en hammock det mesta =)

Milo och Lovis var såå söta när de låg och mös på filten, det ska börjas i tid =)





Åh vad ögonen kan tindra =)



En liten sötis med världens blåaste ögon!!



Här har vi en liten Emma på sin födelsedag... Kuligt att öppna paket...


Mamma och pappa kom ut och fikade på jordgubbar, melon och glass!! Ellioth tyckte att det var jätte roligt att morfar kom ut, de satt på lekplatsen och lekte =) Roligt!!


Roger hjälpte Helene med bilen så den går igenom besiktningen idag, de höll på till 1 i natt =( Tar alltid mycket längre tid än man tror... Jag skulle gått och lagt mig men Ellioth vakna och drömmde en massa så det blev inget med sömn i natt... Jag har vart vaken mer än halva natten... Har det imnte vart en Ellioth som drömt så har det vart varmt, flugor och en man som SNARKAT!!! Blir helt galen!! Så jag fick i alla fall lite sovmorgon idag och Roger tig Zelma på promenad... Jag e bara såå seg och tänker bara slappa och mysa med mina barn idag och virka =) såklart!! Många rutor blir det...


Ha en bra dag!!

Låång helg

Ja i alla fall kändes det så om söndagen... en riktigt slappar dag... Fast inte såå skön precis... Vi var på fest hos Jen i lördags och det satte sina spår igår kan man säga... Det var hur länge sen som heöst som jag blev såå kass dagen efter så nu lär det dröjja LÄÄÄÄNGE innan det e värt att dricka vi i alla fall!! Men vi hade jätte roligt, god mat och god dryck och mycket trevligt sällskap!!!  Sen kan man ju diskuttera knotten som inte var lika trevliga... har fått 27 bett i ansiktet och det KLIAR som F*N!!!!!

Och vilken värme sen då det var igår... hur konstigt väder som helst, asvarm var det 32 grader i skuggan och nästan ingen sol och det vindade ganska mycket oxå så det var ju inte ens strandväder (om man hade vart nykter att köra då)....

Men idag är hon pigg som en mört och allt känns toppen!! Ska strax ut och gå med Nett ska bara ta en kopp kaffe först... Ska bli skönt för det blev bara en halvtimme igårkväll, fast hör och häpna hela familjen var med och Nett och Rikard!! Det gjorde ganska gott kan man säga!!




               "I dag är ingen vanlig dag för det e Emmas födelsedag!! HURRA HURRA HURRA HURRA!!!"

                                                     GRATTIS TJEJEN PÅ DIN 3 ÅRSDAG!!!



                             

Här är den lilla hönan när hon kom hem frår BB för tre år sedan!! 




Här har vi en liten Lovis nyduschad med mamma. Det gick över förväntan =) Nu e man inte jätteglad men blåsa bubblor kan jag i alla fall!!




Här har vi en lliten Ellioth som badar i vårt badkar.... ÅH vad jag saknar det!!! Han är lika gammal som Lovis e nu på denna bilden... Tänktte mest kolla om de var såå lika... nja jag vet inte...




"Jag kör bil mamma!" Här satt min prins när jag kom in i vardagsrummet igår... Visst e han lite söt min goding!!

Nehe nu springer klockan och jag ska ut och gå =) Ha den bra dag!!

Vilken mysig kväll!!

Vilken mysig kväll vi haft ikväll =)
Vi har grillat, suttit ute och ätiti god mat, jordgubbar och glass och njutit ett glas rött vin till maten!



Jag och mamma gick en promenad med Zelma efter att vi lag vår lilla Nisse som somnade sött på en gång, han var jätte trött stackarn, han hade inte ens sovit i dag...

När vi kom tillbaka från vår promenad satt pappa och Roger och lekte vid datorn och båda barnen sussade i sina sängar... Det åkte hem för en stund sen och nu väntar sängen för oss alla tre. Lovis vakna såklart men nu ska vi sussa gott!


Lyckan att ha en bästa kompis!

Idag har Ellioth haft en komppis hemma för första gången... En kompis utan mamman och en kompis från förskolan... Elliot Söderberg har vart hemma och lekt med Ellioth idag! Lyckan var total!! De lekte och lekte och lekte!! Hur kul som helst... Sen skulle vi äta mat så de bestämde att de skulle ses efter maten... Ellioth trövde dit med pappa hack i häl =) Tänk va roligt och beskymmerfritt liv man har när man är tre år =) Hm tja lite harigt var det vist, de kom tillbaka med pappa Roger och de e här och leker... Lagar världen gormetmiddag till sin mamma =)

Har vart inne oc fajtats på hajen innan alla semesterfirare dök upp... gick faktiskt ganska bra! Fick använt vår 5 % och lite pant så vi blev av med det med..... Fick riktigt mycket för pengarna så nu tror jag att jag ska klara en vecka till mer viktväktarna... Känns fortfarande rätt bra!!

Ska till Jen på lördag så då kommer nog att minveckobonus gå åt... Har inte bestämt mig för om jag vill slösa... error eller om jag ska försöka hålla lite koll i alla fall. Vill ju faktiskt neri vikt så det får nog bli ganska ok i alla fall. Många promenader blir det vilket är kanon!! Dricka mycket vatten och ut och gå så ska det nog gå bra!!

Ikväll kommer mamma och pappa hit och grillar, fläskfil'e och sallad blir det... Glömde faktiskt att köpa något till de andra så vi får väl svänga ner och köpa en potatisgratäng till dem... Jag tänkte spara min propionts till glass och jordgubbar!! SÅLKLART!!

Satt och surfa en massa igår och ska banne mig försöka mig på att virka... Får gå i virkskola hos Jen och virka mig eller Lovis rättare sagt en filt med mormorsrutor!! Ser jätte roligt ut och så får jag gå i farmors fotspår... Har faktiskt virkat lite som barn men det var ju 100 år sen känns det som så jag vet inte hur det kommer att gå men det e ju väl värt ett försök i alla fall!! Hittade i alla fall mönstret på ett par olika sopm man kan prova =)

Nehe nu skriker kaffetarmen och och Lovis e kinkig på golvet... Får ta mig i kragen... Puh va jobbigt det lät, hajen tog musten ur mig tror jag...

Ha en bra dag!!


Föräldragrupp =)

Japp idag var det dax för sista föräldragruppen för sommaren, nästa blir i oktober och då var det dax att gå till biblioteket =) Det är väldigt roligt att gå på föräldragruppen denna gången! Roligt att man känner så många i den och vi har väldans trevligt!! Det är kul att se hur de växer och man får ju lite tips om olika saker...

Efter den var det lunch som skulle göras och idag krävdes det lite planering då vi skulle upp till Jen och fika på jordgubb/rabarberpaj!! Propointsen måste ju räcka! Jag e så pass taggad och vill såå gärna gå ner i vikt den här gången och jag ska banne mig klara det!! Det blev kycklingwok med klibbris!! Jätte gott blev det och ungarna åt som hejsa och det slutade på 11p! Kanon!!

Min lilla sötis har suttit i sin matstol idag för första gången och det var verkligen världens hit!! Hon tyckte att det var jätteroligt och hon fick vara med! På golvet ser man ju ingenting och det e lätt att åla ur babysittern!! Men vips så kom man upp och har världens koll på allt och man kan ju tjöta med dem som sitter vid bordet!!!







Sen åkte vi upp till Jen och där var det fullt ös kan man ju säga!! Mycket folk på liten yta... de ville att jag ska fikan en gång och då får man ju tja - panik =) Rolig panik dock men som vi bor får man inte plats så himla många (14 ätande) och 5 bebisar... Nepp då får man veta att det e fint väder ute och sitta på altanen!! Men vi får la se när detta kan komma att gå av stapeln... Det var i alla fall trevligt men livat, tack så mycket Jen för idag!

Väl hemma var Ellioth dödstrött men det blev 2 smörgåsar i soffan.... gillar inte det alltid men han åt i alla fall! Sen en dusch medans jag tokstädade båda toaletterna!! Känner mig väldans redig!! Lovis slocknade på studs i babygymmet och sover fortfarande... Hon har ett sovpass på kvällningen och sen e hon vaken fram till 11-12... Men trollungen sover oftast hela natten och vill ha mat vid 6 draget... inte helt fel =)

Nehe nu ska jag äta lite kvällsmat!! Sussa gott!


Årets första skörd =)

Nu var äntligen jordgubbarna klara i vår ballkonglåda på alltanen. Eller i alla fall ett par stycken =) Ellioth var överlycklig!!



Alldeles röd och alldeles jätte god, tyckte Ellioth!! Han fick plocka den alldeles själv!!




                                Mmmmmm, va dott!!




Övar på att ligga på magen!! Fina leksaker men inget roligt i alla fall....



Ligger hellre i babysittern och leker med sin giraff... Första gången som hon tog den själv =)



Nu ska vi smaska på jordgubbar och glass!! Ha en bra dag!!

Stättared!

Vilken halvmysko dag... inte helt fint väder och inte helt molnigt heller... Känns som om det inte riktigt vill bestämma sig =) Förmiddagen gick kallasfort med en runda runt strängen, frukost och en snabb raggardusch eftersom vi skulle vara på bvc kvart över 11.

Vi har fått en liten klump... 6600 gram och 62,5 cm lång och 39,8 cm i huvudomfång och tre månader gammal =) Sen var det dax för vaccinasion... INTE ROLIGT men ett nödvändigt ont... Lovis va inte glad, skrek ordentligt ett litet tag och sen väl uppe i mammas famn så kunde vi lugna ner oss... Så nu var det över för denna gången!! Blir bara sååå trött på bvc, kunde de inte bara hålla klabben iblan... "Ligger hon på magen... hon börjar bli lite olatt så nu får hon allt ligga på magen!" ÅH JA HON LIGGER MYCKET PÅ MAGEN.... HON E BRA PÅ DET!! En jätte stor skillnad från Ellioth kan man säga!!Han HATADE det verkligen så allt e ju bättre!!

Hem och laga middag och utfodra ett gäng gamar =) Alla var vrålhungriga... Blev oxpytt och rödbetor, mums va gott och va det sköter sig självt och går jätte fort att göra =) Sen bar det upp till stättared där vi mötte upp Jen och hennes barn! Jätte mysigt, alldeles lagom varmt för barnen att springa runt och kolla på djuren och leka tillsammasn!! Det var jätte roligt för idag bubblade det från Ellioth och även han bjöd in Nemi till lek!!! Innan har han knappt pratat med henne... KUL!! De busade och lekte och vi mammor satt och tjötade och vi fikade på fruktsallad!! Helt perfekt!! Barnen hade jätte roligt och efter tre timmar vi alla ganska klara... Lovis har ingen bra eftermiddag och har tokont tror vi... hon fick en alvedon i förebyggande och nu ...... skriker hon Igen... Stackarn!!


Äntligen ska Roger börja grilla... e jätte hungrig nu... tar ju alltid längre tid än man tror... Men men vi ska grilla och mys lite ikväll och hoppas att det bli en ganska bra kväll trotts sprutor... Nu sover min höna efter lite mat!

Får se vad resten av veckan bjuder på ?? Hoppas på något bra!

En dag på stranden...

Vilken underbart mysig dag egentligen =) Vi åkte in till farmor och tog med henne till stranden för att ha lite picknick!! Hon var på ett strålande humör och tyckte att det var jätte mysigt! Allra bäst var nog att få träffa Alvin, hon tycker såå mycket om den pojken!! Har alltid på sig hans halsband som hon fick av honom när hon fyllde 90...  nu e hon 94...Sen var det ju ett plus att få gosa med Lovis och prata med Ellioth såklart =)



Här kör pappa farmor ner till stranden, det e lite svårt på kullerstenen... Men tar man en genväg genom husen så går det ganska bra. Sen kommer man ner till Kåsa tror jag att den stranden kallas, det finns ett jätte fint handikappsbad. Vi hittade ett perfekt ställe med bord och allt så vi behövde inte sitta på filten ens en gång... Mycket smidigt för farmor och så känner hon sig mer delaktig oxå... Ellioth och Alvin utforskade stället på en gång...


           

Ellioth kämpar på med att klättra upp på den stora stenen... och mycket riktigt, enträgen vinner... åh va lycklig han blev när han klara det!!

Mamma och pappa hade med sig kaffe, bullar, jordgubbar och ballerina... Gott var det ialla fall. De andra köpte till och med glass och godis men jag kunde stå imot... åt en liter jordgubbar istället =) MMMMM jag vet jag tycker om jordgubbar!!! Farmor med, hon fick en jordgubbe i handen av pappa och hon njöt verkligen när hon åt!! Hon tyckte att det var såå mysigt, ingen jätte sol och det var ju toppen, då kunde ju till och med Lovis sitta med för det e ju inte jätte roligt att ligga i vagnen hela tiden!!



Alvin posar vid vattnet....



Jag och farmor... hon visar Alvin halsbandet! Det e han som e fotograf!!




Jag försökte ta kort på Lovis lilla hand och farmors gammla men det var inte lätt med två som inte håller still =)



Lite skeptisk e man men det var inte såå farligt, ingen gråt!! Farmor tyckte det var mysigt att få prata med Lovis!!



Mormor funkar riktigt bra nu =) Mysigt!!

Efter en dag på stranden är alla trötta men Ellioth lyckas hållla sig vakna i bilen hem... Hoppas han somnar i tid idag!!!
Nu har min karl kommit hem och det känns jätte skönt!!
Ellioth sprang fram och kastade sig om han ben! "Jag längtat efter dig!" Absolut har vi gjort det allihopa!!

Nu ska det bli riktigt skönt med en promenad runt strängen...utan barn!!!



Idag ska vi hälsa på Gamlafarmor.

Det blir fint väder idag med ser det ut som. Jag kollade och det var redan 19 grader fast inte lika mycket sol som igår och det verkar inte som om det kommer att blåsa lika mycket. Då blir det nog en bra dag! Vi har plkanerat att hälsa på min farmor i eftermiddag. Mamma föreslog att vi skulle ta med henne på picknick så det blir det nog =) Ska faktiskt bli riktigt mysigt! Kan gå ner till stranden så kanske Alvin vill bada pch Ellioth gå i vattnet =)

Ska försöka handla lite på vägen hem med för jag så att det var inte fullt i kylskåpet precis.... Ikväll kommer guben hem, ska bli jätte skönt att få hem honom, man vänjer sig fort vi att alltid ha honom hemma... Samtidigt som man gnager på varandra på ett annat sätt så var det nog både nyttigt och roligt för hans del att komma bort och bra för min del att sakna honom lite och även kunna göra lite som jag vil!  Han hade fått en ny opreationstid med i augusti... Så jag får nog ha honom hemma ett tag till... Hoppas bara att det blir bra den här gången!!
Den här natten har vart FRUKTANSVÄRD!!!!! VARM som bara den och Ellioth har drömt mardrömmar halva natten och legeat som ett plåster på mig vilket har lett till att jag har legat på kanten och han nästan på  mig... ONT!! Lovis har därimot sovit mycket bra!! Hin gillar verkligen sin säng och det känna jätteskönt!! Det var inte som Ellioth precis, han har knappt legat i den sängen =) passar bättre att ligga mellan mamma och pappa så man vet vart man har dem!!

Nehe nu ska jag dricka en kopp kaffe och äta lite frukost sen blir det promenad!! Ha en bra dag!!

Ellioth på stranden =)




Ville bara visa min lilla skrutt som e på strande med han älskade Janice!!  Här har inte Ellioth lyssnat så då får man inte vara på klipporna och fiska krabba... Ellioth e mycket medveten om vad som hänt nu när vi kollar på bildena =)




Så här nära vatten gick inte miin prins förra året... så det tar sig =)
Måste ju tvätta sin traktor som han köpte på Gekås... En midjestyrd traktor eller  vad hette den nu Jen??




Ellioth går i vattnet med Janice!

"awerryytrdz<" Ellioth ville skriva... snart e det min tur...
deeert....



Gräsänka...

Japp igår åkte gubben till Mantorp... han var som ett barn på julafton =) Han och Henrik sprang fram och tillbaka och fixade och trixade och packade ner det som var viktigast av allt... nämligen ölen!!!! HIhI det vart inte Roxett... Henriks syster hade drivit med honom =) Japp så nu kan jag ju säga att jag e inte såå avundsjuk alls faktiskt =)



Två laddade turister =)


Jag och ungarna följde med Nett och co till stranden igpr och grillade... Det blåste lite så det var inte såå skönt som det var hemma... Jag insåg att det var inte lika roligt att åka till stranden med en liten bebis och en treåring som sprang i sanden och skvätte sand överallt... Det var inte som jag hade tänkt mig utan jag blev nog ganska stressad... Så idag blir det ingen strand alls!!! Fast det blåser ganska mycket idag med och det skulle ju tydligen tillta med så det e ju ingen hitt för en liten spädis =)

Det var mycket trevligare väl hemma på lomvägen och på altanen med glass och jordgubbar och kaffe utan sand =) Vi satt ute till 23 och det var jätteskönt!!

Ikväll bär det av till näs för att äta färsk makrill!!! MUMS!! En promenad hoppas jag på med för det blev bara en megakortis för att Zelma skulle få göra av sig, lite för varmt redan kl. 9... 23 grader i skuggan!

Nu sitter jag och bloggar lite medans Lovis ligger och gottar sig på golvet och Elliorh e över hos Jeanette & Rikard!!  Var bara tvungen att ta kort på den lilla sötisen, hon har på sig min klänning som jag hade när jag var liten =)






Idag är Lovis tre månader!! Mammas lilla älskling!!


Ha en bra dag!!



Lovis har sovit hela natten i sin säng...

Känner mig som en mycket lycklig utvilad mamma =)
Lovis har sovit hela natten i sin nya säng,
vaknade bara vid fem och ville ha lite mat....
Sen somnade hon snabbt om så jag la över henne i henns säng =)
Hon e såå söt i sin prinsess säng , mammas lilla prinsessa!!




Mammas lilla prins har oxå sovit i sin Blixten McQuinn säng hela natte!!
Roger var uppe vid två för han drömde...
Ellioth satt upp i sängen och sa
"Det e min morfars tält"
Sen la han sig och Roger strök honom över ryggen sen fortsatte han sova =)
Sicken liten sötis!!




Roger ska åka till Mantorp idag med Henrik och två andra killar! De ska
kolla bilar och sen vart det koncerter oxå! Måste säga att jag e lite avundsjuk...
Roxette ska spela..... Fattar ni att han ska få seee Roxette!!!
Resten kan liksom kvitta.... men men....
Tja det e han faktiskt värd min Darling!!! Så tja jag blir liksom gräsänka för en helg.
Samtidigt skönt att komma i från varandra lite... Jag ska ut till Näs och äta färsk makrill!!! MYSIGT!!




Idag blir det nog varmt!! Kanske stranden i alla fall i eftermiddag.... Strax frukost och sen....
Strängen!! I värmen..... Har gått ihop 17 Porpiont sen i tisdags... HI hi hi!!

Ha en bra dag!!!


 


Ny säng =)

Idag har jag vart och handlat i Kungsbacka med mormor till Lovis säng =) Jätte roligt!! Vi har vart en helt underbar dag tillsammans, det e alltid mysigt att åka på turne med mormor =) Vi åkte in till Kungsbacka till babyproffsen för att köpa ett spjälskydd... var jätte svårt att bestämma sig och det fanns inte alls så mycket som när Ellioth var liten =( Men vi hittade ett jättefint spjälskydd, påslakan, sängmobil, nappar, dreggellappar och kudde... Massa fina saker!!

Sen fortsatte vi till garnaffären där mormor och mamman hittade ett jättefint mönster så nu ska det stickas i Norra näs. En rosa kofta med gråa nyanser, raggsockar och en mössa...

Väl på Kungsmässan ranatde vi runt efter en solhatt till Ellioth men hittade ingen i hans storlek och iinga roliga för den delen... Men två klänningar till Lovis, en pyjamas och en body =) Nu har vi schoppat för ett tag framöver och vi tyckte nog att det vart lika roligt allihopa =) En smarrig sallad blev det oxå!! Ceasarsallad och ammning och en massa tjejsnack!!

                                     Tack mamma för en jätte mysig dag och en massa fina saker till Lovis!!




En jätte lycklig mormor som gosar med sitt lilla barnbarn... Lovis har vart lite skrikig så fort mormor tittat på henne ett tag nu... Vi har konstaterat att det e nog allt glasögonen...



Här e Lovis nya säng (Ellioth hade den med) Sängkläderna har jag sytt med tyg från IKEA. Blev ju jättefint, precis som jag hade tänkt mig =) HI hI hi hI som barn på julafton =)



Åh vilka spännande fjärliar mamma!!




Hade en liten kille som satt brevid ochg tittade och pratade med lillasyster... Då frågade jag om han vill krypa ner jämte och prova hennes säng... vips så var han på plats och GOSADE... JÄTTE MYSIGT!!!


Nehe nu ska hon strax gå en runda med Zelma och Nett =)

Ha det gott gott!!



Bästa starten på dagen =)

Kan det bli bättre än att strata dagen med en tallrik vaniljyoughurt med cornflakes och en massa joordgubbar??? Helt fantastisk tid på året! Då e det INTE svårt att vara viktväktare =)



Igår var det åter dax för ett försök att få bort mjölkskorven på Lovis... Det e ju inte lätt när man redan har en megakaluffs när man bara är tre månader men tänk om man väntar... inte roligt!! Hon e såå duktig på att ligga på magen min tös...inte som shennes storebror Ellioth - Han avskydde att ligga på magen, därav ganska platt huvud!!!! Det e skillnad nu kan man säga på den här lilla skruttan!!



Detta var innan vi oljade in Lovis huvud...

Ett mycket hett tips till de föräldrar vars bebisar har MYCKET hår... =) Ta vanlig barnolja och en luskam... DET FUNKAR JÄTTE BRA!! Igår var det inte alls såå mycket skorv som första gången så nu e det nog på väg bort. Tog lite i ögonbrynet med för säkerhets skull... Hoppas att det e väck nu!! Efter skrapning var det dax för ett MYCKET välbehövligt bad för lilla Lovis!!! Jätte skönt tyckte hon och sprattlade runt i skummet... Ellioth var mycket hjälpsam och ville väldigt mycket och ville väldigt väl... Han ville minsann oxå schamponera in Lovis hår och man skulle ta tvål på magen... Nu kan jag både le åt hans finurlighet och skratta åt honom.... men just då var det lite svårt!! Han var såå överallt!!!



Värdens sötaste unge efter badet!! Kolla in frisyren =)

Nu ska jag strax gå en runda runt Strängen med Nett!! Ha en bra dag allihopa!!


RSS 2.0