Bästa starten på dagen =)

Kan det bli bättre än att strata dagen med en tallrik vaniljyoughurt med cornflakes och en massa joordgubbar??? Helt fantastisk tid på året! Då e det INTE svårt att vara viktväktare =)



Igår var det åter dax för ett försök att få bort mjölkskorven på Lovis... Det e ju inte lätt när man redan har en megakaluffs när man bara är tre månader men tänk om man väntar... inte roligt!! Hon e såå duktig på att ligga på magen min tös...inte som shennes storebror Ellioth - Han avskydde att ligga på magen, därav ganska platt huvud!!!! Det e skillnad nu kan man säga på den här lilla skruttan!!



Detta var innan vi oljade in Lovis huvud...

Ett mycket hett tips till de föräldrar vars bebisar har MYCKET hår... =) Ta vanlig barnolja och en luskam... DET FUNKAR JÄTTE BRA!! Igår var det inte alls såå mycket skorv som första gången så nu e det nog på väg bort. Tog lite i ögonbrynet med för säkerhets skull... Hoppas att det e väck nu!! Efter skrapning var det dax för ett MYCKET välbehövligt bad för lilla Lovis!!! Jätte skönt tyckte hon och sprattlade runt i skummet... Ellioth var mycket hjälpsam och ville väldigt mycket och ville väldigt väl... Han ville minsann oxå schamponera in Lovis hår och man skulle ta tvål på magen... Nu kan jag både le åt hans finurlighet och skratta åt honom.... men just då var det lite svårt!! Han var såå överallt!!!



Värdens sötaste unge efter badet!! Kolla in frisyren =)

Nu ska jag strax gå en runda runt Strängen med Nett!! Ha en bra dag allihopa!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0