Borås djurpark =)

Japp idag har vart i Borås djurpark, varmt som tusan var det men mycket roligt! Vi åkte upp med mormor och morfar som bjöd oss på en heldag!! Snälla de är!! Tack så jätte mycket för idag!!!



Här har vi en liten kille sitter och fikar... En mycket välbehövd fika så vi fick lite energi så man orkar
gå och titta på alla djuren!

 


Ellioth kör traktor med morfar!! Han tyckte det var jätte roligt och det var ju ett stort plus att den inte lät =)




Varmt blev det i vagnen tyckte Lovis! Men man kan ligga och snurra runt där med ordenligt... Helt huggs fluggs låg hon på mage och tittade ut över vagnkanten =) Man måste sträcka på sig så man ser fast man e liten!!




Inne bland bondgårdsdjuren kunde man strosa fritt och då passar man ju på att klappa lite!!  Han var jätte glad att han vågade klappa!!




Nämen se där, Lovis och mamma är osså på Borås djurpark =) Roger fick fatt på kameran för ovanlighets skull....

Här kommer ett litet smakprov på alla djur vi sett idag =) Ellioth ville hemskt gätna ha en kanin ( ett väldans tjat om en kanin... tur att han inte fattar att det inte blir någon kanin!!)

         

         

              



När vi åkte hem bestämde vi att vi skulle åka om Varberg och äta på Campino... Mums va gott med en kebabsalllad!!! Precis vad jag behövde!! Känner mig superduktig som klarade av dagen med familjen och inte överstigit min propionts... Inte ens en glass tog jag =)

Efter stan hämtade vi hem vår husvagn som Henrik lånat... skönt nu står den i Näs igen!!!

Vi hade en Zelma som blev mycket glad när nvi kom hem så nu ska vi ut på en liten promenad... har ju gått för ett år framöver känns det som i bena =)

 





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0