Stättared!

Vilken halvmysko dag... inte helt fint väder och inte helt molnigt heller... Känns som om det inte riktigt vill bestämma sig =) Förmiddagen gick kallasfort med en runda runt strängen, frukost och en snabb raggardusch eftersom vi skulle vara på bvc kvart över 11.

Vi har fått en liten klump... 6600 gram och 62,5 cm lång och 39,8 cm i huvudomfång och tre månader gammal =) Sen var det dax för vaccinasion... INTE ROLIGT men ett nödvändigt ont... Lovis va inte glad, skrek ordentligt ett litet tag och sen väl uppe i mammas famn så kunde vi lugna ner oss... Så nu var det över för denna gången!! Blir bara sååå trött på bvc, kunde de inte bara hålla klabben iblan... "Ligger hon på magen... hon börjar bli lite olatt så nu får hon allt ligga på magen!" ÅH JA HON LIGGER MYCKET PÅ MAGEN.... HON E BRA PÅ DET!! En jätte stor skillnad från Ellioth kan man säga!!Han HATADE det verkligen så allt e ju bättre!!

Hem och laga middag och utfodra ett gäng gamar =) Alla var vrålhungriga... Blev oxpytt och rödbetor, mums va gott och va det sköter sig självt och går jätte fort att göra =) Sen bar det upp till stättared där vi mötte upp Jen och hennes barn! Jätte mysigt, alldeles lagom varmt för barnen att springa runt och kolla på djuren och leka tillsammasn!! Det var jätte roligt för idag bubblade det från Ellioth och även han bjöd in Nemi till lek!!! Innan har han knappt pratat med henne... KUL!! De busade och lekte och vi mammor satt och tjötade och vi fikade på fruktsallad!! Helt perfekt!! Barnen hade jätte roligt och efter tre timmar vi alla ganska klara... Lovis har ingen bra eftermiddag och har tokont tror vi... hon fick en alvedon i förebyggande och nu ...... skriker hon Igen... Stackarn!!


Äntligen ska Roger börja grilla... e jätte hungrig nu... tar ju alltid längre tid än man tror... Men men vi ska grilla och mys lite ikväll och hoppas att det bli en ganska bra kväll trotts sprutor... Nu sover min höna efter lite mat!

Får se vad resten av veckan bjuder på ?? Hoppas på något bra!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0