Wheels and wings dag 2...

Åh vilken underbar kväll det var igår!! Vädret var perfekt, stämningen var på topp!! Det blev grillat uppe hos Jen och Lennart först på deras härliga altan!! Jätte gott och bra att bottna med, vi hade glassen i sikte båda två =)
Vi hittade parkering på en gång så det var bara att tröva neråt stan... till crusingen! Massa fina bilar var det, men det var inte såå många som det brukar vara kändes det som. Men Ellioth var överlycklig samtidigt som det var lite läskigt!! Vi stod längs med räcket och såg rätt bra... lite föör nära för Ellioths smak...

Lovis låg först i vagnen men sen fick hon sitta i bärselen...tryggast så =)



Hon fick låna Nemis hösrelskydd en stunde, det var både skönt att slippa ljudet men läskigt oxå...

Efter ett tag gick vi ner till Kulingen och åt vår efterlängtade glass... MUMS!! Jätte gott var det... Sen blev vi nog alla ganska trötta, Jen och Lennart med barn gick först så inte Milo vaknade för då ville han nog ha mat på en gång =) Han hade sovit igenom alltihopa.... Nett och Rikard följde med oss uppåt stan sen skiljdes vi åt med upp i brunsparken, alla verkade trötta... Elliorh var helt knäkt för att vi skulle åka hem och grät hela vägen hem =( När vi kom upp till bilen blev Lovis AKUT lessen och megahungrig så hon fick äta i bilen innan vi åkte hem... Sen slockna hon och sov gott hela natten =)

Vi vakna i dag till blixt & dunder och det smällde som bara den vid halv 8 och det stod som spön i backen... Sen somnade vi om sov nästan till 10... Jaa barnfamiljer kan faktiskt sova lääänge =) Då ringde Ellioth till mormor och morfar och berättade om alla raggarbilar och den gamla brandbilen och polisbilarna =) Sen beställde han kålpudding=) så vi ska ut till Näs i eftermiddag och äta middag!! Ska bli jättegott!!

Hoppas att vädret lättar och spricker upp så Roger kan åka in till stan ikväll och parta lite!!

Ha en bra dag!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0