Adventsmys

Första ljuset är tänt =) Det betyder att det är bara tre ljus kvar innan julen är här!! Jag fick vart ute och gått med hund och sövt en liten höna på förmiddagen... Då hittade jag jättefin mossa som fick följa med hem till mina ljusstakar! Lite kanelstänger, stjärnanis, svampar och bär pryder mina advenststakar. Väldams traditionella kan man nog säga =)

Jag och Ellioth har bakat lussekatter idag, det var faktiskt jätte mysigt om än en smula kaotiskt... säkert precis som det ska vara... Mjöl överallt, inga bakplåtspapper så underbara Rikard fick komma till undsättning =) Ellioth fick gjort två katter med massa russin i som han insåg att han inte gillade så mycket! Medans jag och Lovis var på promenad med Zelman så var Ellioth hos Nett & Rikard... Sen bidde det en runda till affären för att handla lute till maten sen...

Kassler med champinjonstuvning och pressad potatis stod på adventsmiddagen idag då mormor & morfar kom på fika =) Såklart det bidde massa lussekatter till kaffet efteråt! Elliot hade längtat massor efter mormor & morfar så de bakade på hans rum, läste sagor och mös i soffan =) Sen vart han helt slut stackarn så han deckade i fem minuter när de åkt... Kanske inte såå bra med tanke på att klockan var hanv 6... Men med lite mutor fick jag liv i ungen och besök av Nett & Emmy! Vi satt och tjöta i köket och ungarna lekte =) Men sen insåg jag att klockar rusade, Nett skulle på ishockey match så jag slängde in en liten höna i badet... Jätte skönt! Hon satt och plaskade läänge och väl medans jag fick duschat storebror, nya pyjamasar och ut i köket för att fixa kvällsmat. När det var nästan klart kom min gubbe hem efter att hjälpt en syster att bytta broms...någonting... Men det var perfekt tajming! Så det bidde i alla fall ett adventsmys på kvällen,tända ljus och snack vid bordet =) Nu sussar mina småttningar gott i sina sängar, gubben är i duschen och jag bloggar... Zelman ligger brevid mig och stinker... BLÖT HUND!!! yack! Min hund behöver verkligen en klippning, ett bad och lite gos och mycket kärlek... TID! Det finns inte på kartan just nu, att hinna med henne... Hua får lite dåligt samvete för henne, stackarn! Men det blir nog bättre.. hoppas jag!

Beck går på tv:n.... Spanar in Persbrandt såklart!! Gillar Beck, a lot! Men snart sabbar nyheterna hela filmen... Inte för att jag inte gillar nyheterna för det e rätt ok... men inte mitt i filmen i alla fall! Tur man ahr sett filmen för man lär inte orka kolla klart, som vanligt! Ja presis, det är därför som nyheterna sabbar filmen... Sen e man ju inte 20 längre! Eller?? Kan man verkligen skylla på det?? Eller är det att man är småbarnsförälder... kan man skylla på det då??? Måste ju skylla på nåt!

Imorgon blir det bvc, har bytat med Jen... Fast har inte fått ringt ner, får göra det i morgon! Håller tummar och tår för Jen imorgon då en till visdomstand försvinner! Hua... Men det fixar du!! Kramar på dig!

Ellioth e hemma från dagis, försökte ringa innan men får testa igen, så slipper man gå upp tidigt och ringa imorgon! E la inte så käckt att han ska gå ännu, e ju inte fit for fight ännu! Lite feber och helt askass i magen... Men han har ätit kvällsmat i alla fall så det e ju alltid nåt!!!

Sussa gott!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0