Öroninflamation =(

Min lilla stumpa har fått penicilin... Precis som vi misstänkte så var höger öra sjukt! Så nu kan hon ju bara bli bättre och i morgon borde det vara ganska bra i alla fall! Ingen rolig grej att trycka i barnens å mycket, Lovis bara klöktes och klöktes! Inte konstigt med tanke på huur det smakar... BLÄ!!

Nett kom förbi på en kopp kaffe, är bra för att hålla sig vakna =) Vi delade en lunchlåda oxå och sen hämtade jag Ellioth på dagis medans Nett stannade hemme med en sovande Lovis!! Tack va snällt!!

Jag kan ju inte påstå att man känner sig särskillt fit for fight alls så jag sitter i soffan med barnen runt omkring och slötittar på famiuljen annorlunda! Har megaont i huvudet =( Kan det bero på för lite sömnn??

Hoppas på bättre nattsömn =)

Det kom ett blomsterbud i eftermiddag =) Jen kom förbi med två underbart rosa primulor =) Underbara du!! Det värmde verkligen i allt jobbigt!! TACK va du e gullig!!!

                                


Tänk va en blomma kan göra för humöret =) Vist var de helt fanatsiskt vackra!!

Ellioth somnade på soffan med mig en stund... en timme sov han...  Så tja han e inte helt megatrött precis!!! Har precis slukat ett megastort päron trotts middag innan... "Jag vill ha mer..." Han har säkert mask i magen =) Ne det hoppas jag verkligen inte, bara tar igen förra veckans  dåliga matintag...

Nehe nu blir det Ibumentin och soffläge! Ska bara rädda Ellioth från hans lillasyster på toan... Nattinatti!!!

08,35

Jaha då har man ringt vårdcentralen... Nu e det bara att vänta tills klockan bli fem över halv 9... Då ringer dem tillbaks! Hoppas på tid!! Nu ska jag försöka sätta mig tillrätta i soffan utan att väcka min trollunge som fortfarande sover om än väldans oroligt....

Stackars liten!!

1177

Jaha nu har vi vart uppe sen 01,00... Faktiskt ganska pigg ändå... Måste vart kaffet som min underbara man gjorde till mig vid 04... Efter att jag pratat med sjukvårdsupplysningen...

Har burit min dotter på armen hela natten kan inte sitta ner för då skriker hon... Hon har världens magknip, gaser i magen och tar sig fortfarande för örat... Men febern e borta i alla fall! Väntar på att klockan ska bli 06,00 så man kan ringa till vårdcentralen! Jag ska ha en tiid så e det bara!!!

Blir ingen Kungsbacka för min del i dag... Ska försöka klara av dagen, lämna Ellioth på Solkulla, bvc och en läkartid!! Kanske få sova en stund med hönan oxå! Nu sover hon som en fällekniv i min famn... Kanske i fem minuter i alla fall =( Fy det gör såå ont i mitt mammahjärta!! Min lilla höna!


Godmorgon =)





                                            Vilken natt =)    Vi har SOVIT hela natten lååång!!!



Lovis vaknade 06,50... Vet INTE när det hände sist! Det måste bero på hennes nya kudde och täcke ;) Hon har sovit som en stock och det har banne mig mamman och pappan gjort oxå =) Ellioth har sovit som en liten kung i sitt nya täcke och på hans nya madrass! Jag var inne och kollade till honom innan jag gick och la mig och då hade han borrat in hela sig i täcket (han som inte e så mycket för täcke och alltid kastar av det) och sov jätte gott! Tassade upp nu på morgonen och då låg han på precis samma ställe med täcket runt omkring honom=)  Snacka om skönhetssömn!!

Ska hoppa in i en dusch, det kan verkligen behövas, jag har ett smörpaket i huvudet... Sen åker kaffet på och det vankas frukost =) Jag har planerat för en låång runda själv sen efter frukost med min lilla jycke för det bidde ingen igår och imorgon är det ju Kungsbacka igen =) Japp då e det ju vägning =) Blev lite full i flabb nu när jag läste din kommentar Carro =) Ja det blir Kungsbacka tre dagar i rad =) Klart att vi ska me =) Har ju planerat att lämna Ellioth för monstermamman behöver lite Elliothfri tid och Ellioth behöver verkligen lite mammafri tid =)  Sen e det dax för 10 månaders kontroll på bvc halv 2... Ska bli roligt att se vad som hänt på hennes kurvor!!



                                            "Det är ingen vanlig dag, för det e Stoffes födelsedag"

                                                       Hurra, hurra, hurra..... HURRAAAA!!

                Idag fyller Janices kille Christoffer 20 år och vi grattar honom från hela familjen Stehnson =)

                                               Hoppas du får en bra dag så ses vi ikväll  =)



Jaha det där med dusch.... Vette katten hur det går, min man har tydligen hoppat in =( Då blir det en kalldusch för fru Stehnson! Åhhhh, det e inget roligt!! Ha en go dag alla!

Kungsbacka

Det har vart en skum dag idag... Jag var såå uttråkas och kände att jag verkligen behövde hitta på något så jag ringde mormor och frågade om hon hade lust att åka till Kungsbacka en sväng! Det ville hon!! En utflykt till Kungsbacka på fem timmar bidde det =) Jag och Lovis och mormor åkte till Kungsmässan för att kolla på kudde och täcke till Lovis... Det bidde lite till... En kudde och ett underbart täcke på Hemtex till min höna, ett påslakanset med rosa hjärtan på hittade vi med, men det får hon i födelsedagspresent av mormor =) Sen hittade vi ett helt perfekt täcke till Ellioth som var i STORT behov av ett nytt täcke, han hade ett av Rogers gamla täcken från när han vart liten, sönder och tvättat till tusen - Inte roligt alls!

Vi gick och kollade lite i klädaffärer med såklart, bara till ungarna för de fyller ju år snart och jag tänkte börja nu för annars blir det inte roligt att spara allt till sista stund... Hittade en luvtröja till höna på Lindex och mormor hittade en klänning, en body, ett par badbyxor till henne med =) Jättefina!!  Sen hittade vi preseneter till en blivande 20 åring med =) Jätte roligt!!! Lovis sov hela vägen till Kungsbacka, heka vägen till IKEA och hela tiden inne på IKEA... Så hon har vart jätte snäll, det e klart e man inte bra så e man inte... Men ho n fick vara ifred från sin storebror som e på henne som en igel....

Hungriga skulle vi gå och fika men det var knökfullt på cafeet... Det blev ett test på en Bistro vid en av utgångarna... Stekt torsk med räkröra och kokt potatis stod på menyn... Världens salladsbuffe var det med för 114 kr =) ÅH det var såå gott!!! Helt klart värt varenda öre =) En jätte mysig dag!!!

Inte nog med detta så blev det en tur till IKEA med... Hi hi hi!! Ellioth hade inte en hel madrass till sin säng så jag köpte en till honom, 329 kr det kan man ju leva med! Han sover som en liten prins under sitt nya täcke och på sin sköna madrass =) Han var såå söt när han kröp ner och drog täcket runt sig... "Åh mamma va skönt!!" Då smälter man!!

                                                      Så TACK mamma för en helt perfekt dag!! 

Till middagen tog jag ett glas rövin som var kvar sen förra helgen och det satt inte fel, Lovis fick en stor flaska med välling och somnade sött i min famn vid bordet. Vi han inte mer än att äta klart och jag började att duka unda så vaknade hon... Snorig till tusen och hostig... Jaha hon e jättevaken... Nu sitter hon på golvet och myser med sin docka =) Lär ha henne uppe till midnatt tror jag bestämt!

Har precis druckit en kopp kaffe och ätit en chokladbit=) Slötittar på en film och tänkte mysa med min gubbe....

Imorgon bär det va till Kungsbacka igen om min skrutta e tillräckligt bra för att gå på Alvins innebandy=)

Blä...

Godmorgon på er! Nu e vi uppe och sitter i soffan och myser jag och barnen =) Snart dax för frukost och kaffe så kanske man blir lite piggare... Det har INTE vart e spännande natt med sömn och härliga drömmar. Lovis har hostat och snörvlat och vart almänt orolig i sömnen... Febern vill inte försvinna och hon häser som hejsan... Borde det inte vända snart... Nåja vi fåår väl vänta och se vad som händer i dag... Tycker att läkarn borde hört om det vart något i går????

Tycker att det är vansinnigt jobbigt när barnen e sjuka, Ellioth e på rätt väg nu i alla fall! Lite piggare och gladare och äter bättre =) Det känns skönt så man hoppas ju att han kan gå till dagis på måndag! Det behövs =) Han behöver leka!!

Roger hade haft det trevligt igår i alla fall, det som han sa när han kom hem =) Han kom tidigt, vid 12 så det var skönt!! Då kanske han e lite mer allret idag ;) Jag längtar till en runda själv runt strängen! Men nu- KAFFE =)

Lets dance!

Äntligen fredag =) Känns skönt faktiskt att det e helg, att Roger e hemma =) Idag har jag och Ellioth bakat bullar som Alvin Pengarna går till en klassresa så det är roligt för deras skull tycker jag =) De står på Hemköp hela dagen så tassa gärna dit och handla lite!!

Har vart yill vårdcentralen med lillfia idag... Men det var ju bara ett virus, hoppas bara att det går över fort!! Ska strax åka till stan och möta upp mamma och pappa och äta på Campino med trollen =) Roger e ute på After school =) Vi ska ut till mamma sen och kolla på lets dance! Jesper ska sova här i natt så Alvin har ju sällskap efter innebandyn!! De får gå till pizzan här istället!

Nehe nu ska det packas ner allt som ska med, bullarna ska i frysen... Shit varför ska alltid klockan gå såååå fort?? Ha en trevlig fredagkväll!!

Potatis & purjolöksoppa =)



En fördel med att gubben gåri skolan... Man fåår äta vilken lunch man helst önskar =)

Idag blir det soppa =) det är ju soppdag!!


Torsdag...

Jaha då sitter man här och kollar på barnprogrammen med sin lille son. Han är mer vild än tam och det går i 100 knyck en liten stund i taget... Sen snoras det och hostas så lungorna håller på att hoppa ut... Tur att han ska stanna hemma hela veckan! Finns ju INGEN anlledning att fresta när mammsen går hemma, fast vissa stunder på dygnet önskar man att han vore helt frisk så han kunde gå och leka av sig!

Lovis sover för stunden i sin säng... Hög feber, hostar så hon kräktes ner halva mig, säng och henne i morses... Mmmm jammi =( Men det e väl bara vanligy himla virus.... Är hon lika kass i natt eller så så ringer jag nog till vårdcentralen.

Skulle vart på 18- års kalas ikväll men näpp det bidde inget med det! Ångrar mig nästan att man var utanför dörren igår... Men handla det måste man jue! Men Grattis på dig Frida och hoppas du får en trevlig dag i alla fall!!

Blir nog ingen promenad heller för katten va kallt det var ute, minus 14 grader det e ju så man nästan fryser ihjäl! raggsockarna e på och tända ljus =) Bara för värmens skull... det syns ju inte ;)

Nåja uddaterar senare... Ha en bra dag alla!

Host host host...

Hua min lilla höna e inget bra alls... nästan 39 i feber, hostar som bara den och snorig näsa. Ska detta aldrig ta slut eller?? Är våren här för att stanna mån tro?? Känns inget vidare faktiskt!

Båda barnen sover i alla fall, Ellioth som en stock och Lovis orroligt. Får väl se hur länge det varar...

Har pratat med en underbar vän till mig i kväll, det var riktigt roligt och jag håller alla mina tummar och tår för deras lägenhetsköp =) LYCKA TILL VÄNNEN!! Vi pratade medans mina barn badade och fick i sig lite kvällsmat och grabben bad om att få sova =) Han e la för söt den!! Han har INTE vart lika söt hela dagen det kan jag lova... Gigantiska köttbullar i örornen och han har säkert hittat på en massa olika hyss som kan vara roliga att testa. Testa min mamma ordentligt det gör han hela tiden! Men det är väl som Nett säger... "han gör bara sitt jobb" Hrm ja jag vet, testing testing e ju det han ska göra men attans vad det är tålamodsprövande!!! Idag har det verkligen inte kännts så  bra att vara mamma Cissi alls, gapat, skrikit, nästa gråtit... Orken tog slut på Blomsterlkandet =(

Nåja när vi kom hem fick vi mat i magen och ett bättre humör allihopa!! Så eftermiddagen har faktiskt fortlöpt bättre, Ellioth har målat... grejjat och badat och somnat gott till Bamse =)

Nu sitter vi och kollar på fuskbygge... Fy farao va va människor e med om knasiga byggen, man blir ju inte ens lite sugen på att bygga hus i alla fall... Inte såå sugen på att köpe heller för den delen, bor faktiskt väldans bra här! Det Är en väldans mysig lägenhet vi har och vi kan faktiskt ringa om något går sönder =) Ja jag vet man kanske e lite lat men ok, det betalar jag hellre för!!

Annars har det inte hänt mycket i dag... vart ute och gått en lång skön promenad innan stan med Lovis och Zelman... Ellioth var hos sin GoNett =) Fått beställt ett solskydd till bilstolen fram... Fy farao va dyrt det var, 299 kr kostade det!! Men ett ont måste med när min höna sitter fram! Där slank det ner 4 nappar med så vi bunkrar upp med den varar. De har ju fått för sig att de ska sluta med latex nappar och bara ha sikikon... Jaha, allergiframkallande vart det vist... Jaha men det örat lysnar inte fru Stehson på... Inte omina barn heller för den delen =) De tycker att latexnapparna e godare helt enkelt!

Nehe nu ska jag ut i köket och poppa lite popcorn tror jag bestämt, det e det godaste vi har hemma... Men gott =) Sov gott alla =)

Lovis


Min lilla sessa har ramlat in i dörrvalvet.. Syns ju var hon slått sig =) Hela örat är dubbelt så stort och alldeles rött... Stackars liten sessa!! Hon behöver ju inte få mer svullna öron =(









Mammas lilla höna, lika lycklig ändå!!





Ho ho ho tomten är vaken =) Min lilla höna badar och testar att smaka på skummet =)





Min lilla trollunge!!

Årets första Semla =)

Mmmm va god den var då!!! Årets första (och förhoppningsvis den sista) Semla är uppäten ute i näs hos mamma till kaffet =) Det gick jätte bra att hämta mamma idag i Spenshult! Operationen har gått bra med så vi tuffade in till Campino för en sallad =) Det var smaskens!! Sen åkte vi om lillaträslövs och köpte semlor =)


                                                           Värdens godaste semlor!!!





                                                




Mamma var ganska trött så vi stannade inte länge utan åkte hem ganska snart. Hemma kom Roger samtidigt så jag gick ut på en lång promenad alldeles ensam, det var skönt! Nu sitter jag och funderar över vad jag ska äta till middag ikväll för man kan ju säga att propionten räcker ju inte riktigt... Hrm... billigt?? Grönsakssoppa?? Får leta i mina skafferier... Inte planerat precis... Men den var god i alla fall =)

Blir en lugn och skön kväll i alla fall och bara slappa framför tv:n! Ha det bäst alla!!

Halkigt mån tro...

Det e tydligen ganska halt idag... Får ta det försiktigt till Spenshult idag =) Ska bli spännande att se hur det går för mamma!! Håller tummar och tår, det e ju ingen krånglig operation, tog bara 10 minuter =) Herre jösses... Och så blir det så bra!! Lycka till mamma, ses snart!! Pöss o Kram på dig!!

Feber...

Jaha då har måndagen gått av bara farten =) Vips så e det kväll och vi sitter framför tv:n och kollar på Spårlöst! Fats om jag ska vara ärlig så upptar nog fb min uppmärksamhet.. Är inte helt insatt i tv:n. Ellioth har blivit så mycket sämre nu i kväll och det e inte roligt alls. Känn sväldans olústigt! Han hostar och har hög feber! Stackars lilla gossen!

Ringde Solkulla igårkväll och pratade in att han blir hemma för han e bönnförskyld... Han fick fälja med mamma till Kungsbacka istället på möte hos Viktväktarrna! hade många myror i rumpan och det var svårt attt vara tyst på mötet men det gick väldans bra ändå tycker jag =) Det hade blivit 0,7 minus idag och det kändes TUR!! Skönt så man inte tappar greppet =) Fast det tror jag inte att jag gör den här gången! Idag var vi alla med, jag, Carro och Jen =) Det var roligt! Det var 7 veckor sen Jen följde med så det var roligt att ha henne med, lite som vanligt!  Sen blev vi kvar hos Carro,volket inte var planerat men det var skönt att slippa ta tag i allt som fanns henna att tat tag i =) Det blev både lunch och middag uppe i akogen och barnen lekte! Då var Ellioth rätt bra...

Sen åkte vi hem och då blev han alldeles näckt för att ha tappat en napp på vägen =( Sen höll det i sig! Grät nästan hela vägen hem och fortsatte hemma... Lite Ipren och bisolvon, pyjamas och rätt i säng med Bamse... Noshörningen fick oxå följa med! Han somnade nog innan jag han ut ur rummet! Men sen han han hostat och vart vaken en vända... Hostade nästan krupphosta och var jätte ledsen och lite rädd tror jag för det är väldans otrevligt!! Hoppas dock att natten blir bra!!

Imorgon ska jag och barnen åka till Spenshult och hämta mamma efter hennes operation! Spännande!! lycka till mamma!! Känns rätt lugnt att köra faktiskt, får ladda upp med gosedjur, ipren och lite mys!! Så ska det inte bli så svårt! Ellioth tycker det ska bli spännande att hämta mormor på sjukhuset!

Nehe nu ska jag alldeles strax sussa så man orkar natten!! Natti natti!

Oooops va fort det gått

Herre jösses vad fort den här helgen har flugit förbi!! Vart tar tiden vägen egentligen?? Hemskt när man tänker efter! Nu sitter vi uppkrupna i soffan, jag och min lille kille.. Nybadad och pyjamas och jätte go!! Han e inte bra alls så han blir hemma i morgon...

Har vart en mysig dag och vi har haft besök till Ellioth stora lycka, Herman och FI!! Han slocknade som en fura när de gått Han e inte helt fit for fight så man kan undra vart det barkar hän! Han och Herman har lekt och lekt och lekt och haft jätte roligt tillsammans!! Det var jätte roligt att träffas igen efter så lång tid =0) Har verkligen saknat Sofie!! Det var roligt att kunna sitta och snacka lite och dricka kaffe!!

Annars har dagen vart ganska ok, har fortfarande ganska ont i ögonen efter sminket sen igår... De fortfarande lite svullna och ömma... Har aldrig känts så av smink innan så man blir ju lite skraj!! Har lovat mig själv att inte ha smink alls på ett par dager så får vi sen sen! Har ringt Madde och pratat med henne och avbeställt min beställning. Tråkigt!

Har vart uppe i skogen hos våra underbara Carro och Patrik, lånat deras kaffekokare tills vi köpt en ny!! Otroligt snällt för den vart inte rolig alls!! Husvagnskaffekokaren alltså!! Hoppas de får in den nya på OnOff snart! Tack så jätte mycket i alla fall!!

Ellioth fick ätit lite macka och flingor innan men han blir hemma imorgon och på tisdag. Vill inte skicka honom till dagis när han inte äter, lite feber och hosta och SNOR!! Hua hopas det blir min vanliga lilla kille snart!! Men han sov ju eftermiddag idag efter att Herman gått... Lär ha honom vaken lääänge.. Ja så går det! Vi ska nog mysa lite i soffa nu tror jag, har lite kvar att tugga på så det blir nog en macka...

Imorgon bär det va mot Kungsbacka och en ny vägning... Hm har INTE en aning om hur det gått egentligen! Har blivit både det ena och det andra denna helg... Men jag har ju i alla fall vart ute och gått en hel del så det får man ju vara glad för! Håller tummar och tår! Ska bli roligt i alla fall!!

Sov gott alla!!

Inget är som väntans tider...

Kom precis hem från en runda runt strängen =) Själva, bara jag och Zelma och det var sååå skönt!! "Hallå" ropar Ellioth när jag öppnar dörren... ""Kommer Fi och Herman nu??" JAg sa att jag inte såg dem och att de kommer strax...

"Jag väntar på Herman, jag längtar efter honom" säger Ellioth och står och jåller i dörrhandtaget. "Jag öppnar när han kommer"...

Det lyser i ögonen och det spritter i hela hans lilla kropp =) Han är så söt min lille prins! Tänk va lycklig han blir när hans kompis kommer!! Lovis hänger med på ett hörn hela tiden, kryper efter storebror vart han än går =) Hon tjuter av förtjusning och skrattet klingar =) Storebror är rolig!!

En flaska rött...

... det var INTE meneingen att det skulle bli en flaska rött... Ett par glas möjligtvis, men... nu e den slut =0)

Har ätit middag med min familj och sitter och myser i soffan med lördagsgodis, salta pinnar och lite rött vin =)Hur smaskigt som helst! Har haft en ganska bra dag egentligen! Har vart och pysskat om mig hos Madde, sminkat mig och testat att sota ögonen! Jätte mysigt och helt underbart att få vara själv en stund! Men har inte vart på topphumör ändå, var bjuden på tjejkväll men allt körde ihos sig och jag tappade kusten redan under veckan och vist hade jag kunnat lösa det men jag hade ingen lust...

Nåja en lugn hemmakväll blev det trotts allt så nu sitter vi här med en lagad bil, bra gubbe man har!!! Maten i magen, två stolliga ungar och godiset e nästan slut... Vi ska inte säga hur många bonuspionts det gick över... Nåja jag får ju hoppas på mina promenader =)

Ska snart bli film med Julia Roberts! Min favoritskådespelaerska =0) Ska bli rikitgt mysigt!! Ha en fortsatt trevli kväll =) KRAMAR

Grattis Morfar =)

                                         "Det e ingen vanlig dag för det e Morfars födelsedag"


                                                       HURRA HURRA HURRA HUURRRRRAAA!!!


Ett gäng trötta barn som INTE kan slappna av, mycket nöjda över nattens sleep over =) Har vart fullt ös idag, Carro, Emil och Amanda kom ner på lunch. Jen, Nemi och Milo kom pxå ner på en himla god grönsakssoppa! Barnen har lekt och haft roligt och hög ljudvolym har det vart men himla mysigt!!

Ska strax försöka göra oss i ordning för att sedan kunna åka ut till Morfar och Mormor och fira Morfar på sin födelsedag!! Ska bli jätte mysigt!! Ha det gott alla och tack för en trevlig dag och lånet av Emma såklart =)

Två små nakenfisar!

I dag har jag en mycket lycklig kille =) Emma sover över här idag! Vi var uppe på Mary Kay party hos Carro idag och det var jättemysigt! Vi sminakade oss och fikade och tjötade en massa skit! Roligt!! Carro skulle vidare på föräldramöte på kvällen så jag tog med Emma hit för den första sleep overn =) Tvillingarna fick vara själva hos farmor. När vi kom hem vankades det köttbullar och makaroner innan Roger åkte till halmstad med Christoffer. Sen var jag själv med alla troll. Alvin har städat sitt rum och vart ute med Zelman! Tack gubben!!

Jeanette kom hit och vi har druckit kaffe och krupit upp i soffan och tjötat lite, det var jätte mysigt! Man får ju passa på när gubben e i väg =) Har haft två små söta nakenfisar här... Ellioth och Emma har badat i varsin balja =) Det var vatten nästan överallt och man hörde mycket tjo och tjim från toaletten! Sen bidde det shampo och tvålning, en efter en och pyjamasen på. Sen har de röjts en massa och det har lekts en massa och haft jätteroligt ikväll! Det var en riktig fröjd att se dem faktiskt! Sen blir man blir ju hungrig av att leka och bada så då ville de ha flingor och macka =) Sicka godingar! Egentligen var de nog ganska trötta eftr det men kunde inte riktigt slappna av, säkert en miljon myror i brallan =) Det blev Petson på film och varsin filt i soffan men sen ville de lägga sig... Vi letade fram en Bamse-saga och satte på cd i stället. De tog inte lång tid innan de somande och nu sover alla trollen =) Lovis har vart segast men tillslut somnade hon!

Känns ganska redo för min del med att gå till kojjs, trotts en bra film  på tv... Men jag vet inte om jag orkar kolla klart. Har sett den för länge sen men dete ganska skönt att bara sitta och slötitta med!

Har vart inne en sväng i stan med Nett oxå, köpt lite presenter, handlat mat och lunchat på Campino =) Det var verkligen inte läbbigt!! En smaskig kebabsallad blev det! Nu har man fyllt på det förrådet på ett bra tag framöver =) Sen e det mysigt att luncha tillsammasn oxå, själva grejje =) Det blir ju inte så ofta som man hade önskat!

Fiskpudding =0)

Nu e jag dödstrött, sitter i soffan och tittar på mästerkocken... Det e ett ganska trevligt program har jag märkt =) Gillar juryn och det e roligt att kolla på! Per Moberg är en helt fanastisk människa och jag gillade hans matprogram han hade innan. En vanlig människa =) Men man kan ju inte förglömma honom från Rederiet ;)

Idag har vi vart på Öppna förskolan till Ellioths förtjusning!! "Heej Eva" utropade han! Det var roligt att se honom där idag, satt längst fram på lugna stunden =) Tänk i början då satt han som en plåsterlapp på mig och var nästan gråtfärdig hela tiden! Men nu, nu leker han och läängtar dit! Hi hi hi, en glad mamma! Lovis var med på G idag, hon gjorde en del lovar och kollade in placet på egen hand och sen kom hon tillbaka och tankade mamma!

En promenad runt strängen på egen hand med Zelman har hon med gjort! Helt underbart!! Mycket ny energi!! Hemma igen så hade Roger fått besök, Tvillingbrossan och en gamal kompis! Det var roligt att ses och roligt för dem att snacka av sig =)

Sen drog vi till Resturang Lomvägen 6 =) Där bjöds det på fiskpudding som jag läängtat efter! Netts fiskpudding är såå god!  Ellioth vågade smaka och till min förvåning gillade han det! Han är inte överförtjust i fisk så det känns ju extra roligt! Tack underbara du! Sen bidde det kaffe och kaka!  Det var jätte mysigt och roligt att tjöta lite skit!

Hade två trötta barn efter en lång och intensiv dag men nu sover de i sina sängar! Lite skönt att få lite egentid på kvällningen! Natti natti!

STRÄNGEN =0)

Åh den här dagen har faktiskt börjat riktigt bra =0) Lämnat en glad Ellioth på dagis, gått runst Strängen med Zelma och Lovis! lovis somnade efter halva så hon fick sussat en bra stund! Jobbat mycket med Zelma hela rundan, nu gäller det att ta tillbaka kommandot på den hunden efter vinterns vila från låånga promenader =) Det tog ett tag med mot slutet lyssnade hon riktigt bra! Känns gött, jag har verkligen saknat mina promenader!

Har var på Kollektivet Lomvägen =0) och slängt in en maskin! Tack, ni e bara bäst!!  Så nu väntar jag och Lovis på att den amskinen ska bli klar så går vi och bytar till en ny! Lääängtar till vår blir lagad!!

Ha en toppen dag!!

SKITDAG!

Jaha då har man lyckats att köra sönder volvon med =( Japp idag när vi åkte till Kungsbacka så sa det pang när vi körde av motorvägen och sen var det bomstop! Fy farao vad det var läskigt! Inget kul alls men Roger har grejjat,m fixat delar och det blev inte såå farligt dyrt i alla fall! Men den reservdelen är relativt ny på marknaden och om det vart förr så vart man tvungen att lämna in den till volvo och då...hade det blivit 7000-8000!!! Puh lite tur i alla fall!

Vi tog oss till vägningen med lite tur och nja det hade väl inte gått såå lysande! + 0,9... Jaha det var magsjukan förra veckan som kroppen skulle kompensera... Fiffigt kan man tycka men inget roligt tyckte jag! Men nya tag denna veckan så det e bara att ligga i! Det var ett bra möte och sen tog vi småvägarna hem efersom vi inte viste hur bilen mådde...

Electroluxgubben hade vart hemma idag och kollat på vår tvättmaskin och... han kommer tillbaka på torsdag eller fredag! Kretskort skulle bytas... något med låset... fattade inte riktigt hans kråkfötter! Helt sanslöst att en reperatör får skriva såå illa!!! Tur att man kan gå till Netts tvättstuga =)nära i allafall, annars blir det skogen =) Underbara vänner, tur man har dem!!!

Har haft lite kvalitetstid med min son efter att barnen badat =) Vi läste Ludde Lump när han skulle sova=) Han var såå lycklig och det var riktigt mysigt! Han somnade gott! Han hade inte sovit på dagis idag och då var han som en liten virvelvinnd här hemma, lyssnade INTE och man bidde asarg 511 gånger... Trötta och utan tålmod var hans föräldrar! Men då kändes det mycket skönt att bara kunna vara tillsammasn med skrutten en stund! Imorgon väntar förskolan och på onsdag är det Eva =) Ellioth blev jätte glad när jag sa att vi skulle till Eva och öppna förskolan på onsdag, som han har längtat!! Lilla sötisen!

Annars vet jag inte mycket som händer... orkar inte riktgit hålla koll käns det som! Tar en dag i taget tror jag, ska försöka hålla allt flytande... Väntar på at tvättmaskinen ska lagas... Sen fyller min älskade pappa år på fredag så då bär det va till näs på fredag kväll för att fira honom! MYSIGT!!

Nehe ha en fortsatt trevlig kväll så ska jag ta på mig och gå ut med vår dog! Sen blir det soffläge =)

Söndag...

Sitter i soffan och slöar med mina trollungar och min gubbe! En härlig skön slappar söndag med familjen! Jisses vad man uppskattr tiden tillsammasn nu när man e ensam med ungarna på dagarna när Roger e i skolan =) Nu är det precis somm det ska vara igen, vi har vardag och helg och rutiner igen och det känns såå skönt!! Ännu skönare att Roger tycker det e roligt med! Ungarna blir glada när pappa kommer hem och vi pratar och pratar och pratar =) Det ÄR roligt!

Igår åkte vi in till stan för att köpa en kaffekokare på OnOff... Hottade en i deras sortiment som hade termoskanna... 1200 kr =( Men vi fick 200 kr rabatt enligt lappen på kokaren så då e det kanske inte så farkigt... Vi vill ha en med termos för vi har blivit lite bekväma, haft det de senatse 8 åren så! Om man betalade med kortet fick man 10 %! Men när vi bad om hjälp och hon kollade lagret så var den slut!!! Slut typ överallt så det blev ingen kokare! Då e det klart att man kan ge % när man inga varor har pålager! Fy farao va vi bidde sura! Griniga åkte vii till fyndmagasinet och skulle köpa en liten godispåse som förökade sig och blev STOR! Men ack va god =) Sen åkte vi hem till mamma och pappa för att ta en kopp kaffe och lämna mammas byxor! Men det blev en lååång kopp kaffe =) Vi stannade hela dagen och hela kvällen! De höll på att röjja ut julen så Rogeroch Lovis beslagtog soffan och mös... Jag tog tag i strykjärnet och strök gardiner på löpande band =) Ellioth lade beslag på morfar för HELA slanet och de röjde bort klubben =) Krubban! Han hjälpte morfar hela dagen och var sååå LYCKLIG!! Underbara unge! Lovis vart mammaig så hon lekte snällt vid mig =) Tog sig upp två steg i trappan lätt som en plätt =) FARLIG!!! Får skaffa grind tror jag =( Vi hjälpte att fxa och dona hela dagen och hade jätte mysigt!! Det är roligt att kunna hjälpa till tycker jag! Sen är det ju ännu bättre när man vet att det är såå uppskattat =)

Jag och mamma åkte till Eklöws och handlade lite emr till maten och hämtade Zelma =) Hon ble oxå lucklig då! Sen åkte vi ut och pappa lagade en smarrig moddag och vi MÖS! Jag och mamma drack rött vin =) och satt i köket och tjötade och dte var såå mysigt!! Framåt 9 åkte vi hem med en trött kille som sussat bredvid morfar i soffan sen halv 8 =) Enliten höna som somnade i bilen och fick en flaska välling när vi kom hem så då sussade hon vidare! Jag gick och la mig 22 och sussade gott med =) Trött efter en härlig dag i näs!!

Idag bär det av mot falkenberg och svärfar & Lena =) Ska bli jätte mysigt!! Det var alldeles föör länge sen! Nu ska jag mysa med mina trollungar och titta på en film, sen en dusch och sen iväg! Hoppas ni alla får en lika trevlig dag som vi ska ha!


Trött!

Sitter i soffan och slötittar på Let's dance och är jätte trött! Ska faktiskt starx gå och lägga mig! Det har gått i ett idag från morgon till kväll. Gick ut mned Zelman och två underbara ungar i morses, bara runt brandstationen men det tog sin lillatid kan man ju säga! Hade med pulkan men Ellioth ville ju dra själv och han kämpade på bra! Efter det fick jag en välförtjänt kopp kaffe hos Nett medans jag lånat hennes tvättmaskin idag! Våran himla maskin e trasig!!! Trodde det var hög prio på det hos fastighetsskötarna...  Skrev KRIS!! i felanmälan men det har tydligen inte hjälpt.... En barnfamilj utan tvättmaskin och ingen tillgång till tvättstuga på området så är det tur att man har en alldeles egen svägerska som granne med en tvättmaskin till förfogande =) TACK du e en ängel!!

Mellan städ på toaletter och lek med barne, tvätt mm så har jag och ungarna vart på Eklöws och handlat lite =) Ellioth tjatade om att han var sugen på något och försökte fläska ordentligt men japp... jag stod på mig =) Det bidde inget idag! Men han kom över det ganska fort ;) Hemma igen hämtade vi den sista tvätten hos Nett och hem, packa upp ocsen dricka kaffe med Nett =) Vi satt och tjötade med tända ljus och barnen lekte runt omkring. Mysigt! Det kändes så skönt att bara kunna sitta och tjöta lite! tillbaka till verkligeheten och fösöka få lite energi till att fixa kvällsmat... Jag och barnen lyxade till det med kokt ägg och rostat bröd.... Mmmm en fredag kväll! Roligt värre men vem har lust att fixa riktig mat till sig själv och Ellioth när gubben inte kommer hem och äter...
Roger är hos Henke och badar bastu, dricker öl och ätit god mat! Tror att det får det väldans mysigt!! Det kan grabbarne verkligen behöva efter denna veckan!! Henke har haft en mycket tuff vecka så det e tur att han har Roger och Jocke =) Roger har gått sin första vecka i skolan och han har vart mycket trött, det kan jag förstå!! Han har inte gjort något på över ett år så det kan inte bli annat! Men han tycker att det är mycket roligt i alla fall, fixat två prov =0) Dukig gubbe jag har!!

Ellioth var dödstrött efter kvällsmaten så det var bara att ta på pyjamas och lägga honom. Tror att han somnade innnan jag hann gå ur rummet så Bamse fich gå för sig själv =0) Lovis därimot fick en massa energi och har busa och lekt med mig under hela Let's dance... Lite svårt att koncentera sig med en liten höna som kiknar av skratt hela tiden! Hon e såå rolig den ungen! Men tillslut somnade hon i alla fall så nu ligger båda två i sina sängar... Snart ska jag ligga i min =) Går ju inget på tv heller så det e ingen risk att man missar något!

Nåja i morgon ska vi in till stan och köpa en ny kaffekokare!! Hopas at vi hittar en!! Är i stort behov av en ny, avskyr den himla skitkaffekokaren vi haft i husvagnen... Men tur vi hade den när vår underbara trotjänare gick sönder förra helgen! Tänk den fick vi av min farmor en jul för åtta år sen tror jag! Den har vart såå bra! Tack för den tiden i alla fall! Hopas nästa blir lika bra! De hade  10 % på allt på OnOff så man kan ju hoppas att man hittar någon på rea och sen få % på det =) Ja men lite tur kan man vä få ha!!

Annars ska jag gå runt strängen i morgon SJÄLV =) har jag bestämt, eller Zelman få ju såklart hänga med!! Men annars alldeles ensam =) E ganska skönt att få vara helt själv faktiskt, trivs i min ensamhet! Sen laddar man ju batterierna såklart! Ska försöka mysa ordentligt med min gubbe i morgon med för ja jag får väl erkänna att jag SAKNAT honom i veckan! Jag är inte van ännu att han inte e hemma hela tiden! Det är en jäkla skillnad men vi kommer in i det med! Tänk innan låg han ute hela veckorna och det fixade vi ju det med!! Han är väldans mysig när han kommer hem och vi har faktiskt pratat mycket i veckan på kvällarna, han är glad!! Det känns såå skönt att se honom glad och nöjd!!

Ne nu e jag nöjd.... Gonatt!!

Julen åkte nästan ut =)

Vet inte vart jag fick min energi ifrån men när mamma åkte hem så gick jag ut med ungarna och Zelma. Hade planer på att gå runt strängen med Ellioth i pulkan och Lovis i vagnen men vi kom inte uppför backen när vi kommit en tredjedel... Var bara att vända =0( Men en ganska lång promenad blev det och Zelman var mer än nöjd... Fick stora snöbollar (chokladbollar enligt Ellioth) runt benen så det blev duschen när vi kom hem för hennes del. Det var riktigt härligt väder, inte kallt och ingen blåst och ungarna tyckte med att det var gött att komma ut!



Här sitter en mycket nöjd Ellioth, han gillar att åka pulka =)





En glad liten höna väl inpackad till en början... Det är skönt att åka vagn! Tur att hon blev som Ellioth och gilllar att åka vagn eftersom mamman älskar att gå ut och gå!




Pricken över I var ändå när Lovis fick åka pulkan med Ellioth! En mycket stolt Ellioth satt och höll henne såå försiktigt!



Vår underbaraste hund full av BUS!!




Mina underbara ungar!!




När vi kom hem mötte vi Emmy så Ellioth stannade ute och leket med Emmy i timmar =) Härligt!! Sen ringde Emmy och sa att Ellioth minsann inte ville hem =) Han ville prata med mig.... "Mamma jag vill stanna här, hej då!"
Lilla sötisen.. klart han fick, ända till halv 8... Japp mat skulle han med ha där så vi hade det lugnt hemma ett tag =) Jag satte fart och plockade ner ALLA tomtar och ljus och en del dukar.... Roger vart uppe på vinden och hämtade lådorna så det var bara att packa i alltihopa och upp på vinden =) Shit va skönt, kände att jag fått nog av julen. Granen e kvar och det gör absolut inget, den får stå kvar tills imorgon eller i övermorgon, får se vad man orkar och får för sig! Ska se i mina gömmor vad det finns för gardiner som man kan sätta upp nu men det blir imorgon! Nu e jag dödstrött och ska bänka mig framför tv:n och se Svärdet och spiran... det jag orkar i alla fall!

När vi hätade Ellioth hos familjen Altesson Kling blev det kaffe och glass, precis vad min mage behövde =) Mums. De hade en smaskigt god och söt chokladsås som var vit choklad =) Den var inte fel alls för en Cissimage =) Ska sätta mig och räkna ut piontsen sen så får vi se hur många bonusar det blev idag =) Mysigt att vara hos Nett som alltid =) Förstår att Ellioth älskar att vara där för det gör resten av familjen Stehnson med =)

Tjugondag Jul

Idag e det inget dagis, Ellioth e ledig och natten har vart si så där för mig och Lovis. Det blir en mysdag med barnen idag! Nu blir det film i soffan =)

Det är Tjugondag Jul idag och då e det ju meningen att julen ska ut... Redan hur hände det?? Fattar inte vart julken tagit vägen och egentligen vill jag inte ha ner julen ännu... Jag älskar julen och alla ljus och mys och mina söta tomtar ;) DET ÄR MYSIGT! Sen när julen är borta så blir allt bara TOMT!  Jaha och sen, vad ska man ha sen... Gardiner?? Ne har inga roliga att sätta upp igen =( Vad ska man göra åt det när man inte har en miljon på kontot så man kan köpa ett par stycken! Ne men jag har sett ett par som kanske skulle kunna bli mina... Billiga och våriga så kanske skulle man beställa dem idag! Får kolla runt lite till så kanske =) Jag hade lite planer på att ta bort julen men ORKAR faktiskt inte och har ingen lust alls längre! Kanske om jag får lite energi så ska jag städa lite, toaletter och damsuga i alla fall! Sen kommer Mormor hit och hon slutar halv 1 så det ska bli jätte mysigt!! Ne bara det e ganska städat så e allt ju ok och vi sa att vi tar nog bort julen till helgen när vi e hemma båda två. Det e inte så lätt att packa ner alla tomtar med en klåfingrig liten dam och en liten kille som vill ha uppmärksamhet! Ne vi tar det som det kommer! Det ÄR väldans mysigt att bara vara tillsammans med barnen och bara vara utan en massa måsten!

Japp det kom en del snö i natt!!!!! Såå vackert! Alla träden är fulla med snö, alldeles vitt, slasket e borta på ett tag till och det ska komma mer snö till helgen!! Jippi!! Vintern ÄR inte slut ännu!! Kanske kan man ta sig ut och dra två små troll i pulkorna sen!! Hade vart så mysigt! Man måste verkligen passa på ! Alla som klagat på snön nu e den tillbaka =) Bättre med snö än is och tö!! Vackrare, roligare för barnen och Roger sa att det inte var såå halt idag och det är ju ett jätte plus! Jag gillar inte halkiga vägar =)

Roger var totalt död igår när han kom hem så han deckade på soffan med en skrutt på sig som kollade på film. De hade jätte mysigt! Blev sen middag men det var gott i alla fall och sen bidde det ostbågar på kvällen =) Det gillade Lovis med hon var helt galen!!  *Fniss * Men skönt att intervjun vart över nu e det bara väntan kvar och hoppas såklart! Han hade  drömt om jobbet inatt =) Sötisen!! Idag skulle de ha matte i skolan ;) Men det e ju inga problem för den mannen, han har ju mattehuvud, till skillnad för en annan =) Jag fattar inget av det där...

Nehe nu har jag ett litet troll som biter mig i knät... SKÖNT!! INTE!! En bajsblöjja... Mmmm luktar mumma... INTE Får återgå till mina troll! HA en bra dag alla för det ska vi ?=) Måste få dagen att gå så Ellioth slipper att vänta så på pappa, de ska bygga bilbana när han kommer hem!! Lyckliga killen =) Han längtar!!

Hm...

Jaha då e det bara att VÄNTA... Vänta och se hur det blir med jobbet, får svar i nästa vecka trodde han. Intervjun hade gått bra så jag hoppas så för hans skull =) Det kändes bra i alla fall =) Det kommer att blli bra vilket som, skolan är rolig med så det blir nog bra!! Nu ska jag tjöta med min gubbe =)


Lycka till!






I går ringde de från Toveks och ville att Roger skulle komma på en intervju idag =)

Önskar honom all lycka till & hoppas att det kommer att gå bra!

Den här gången är det din tur, det är du värd!!

Älskar dig min fantastiska man!!!



Tänk om du blir en Audi-gubbe =) Då blir Ellioth världens lyckligaste unge =)


Mycket...

Idag har det vart fullt ös från morgon till kväll... Jag och Carro hade bestämt att vi skulle åka till Kungsbacka och väga oss så det var klockan på halv 7... Upp och fixa alla, äta frukost, ut med hund. Roger hade sin första dag i skolan så han hade nog allt lite fjärilar i magen. Jag promenerade bort på ishalkiga vägar med Lovis och Ellioth till Solkulla för Ellioths första dag på dais efter julledigheten! Det var lite protester men lämningen gick bra! Sen packade vi in oss i Carros bil och åkte upp på lika ishalkiga vägar... Hua läskigt men Carro fixade det alldeles utmärkt! Dax för vägning och det gick hur toppenbra som heslt, - 2,4 kg =) Japp lyckliga jag! Det känns ju hur bra som helst och jag är verkligen tillbaka på banan! Nu kan det bara gå neråt... hoppas jag =)

Sen bar det av hem igen, laga lunch med Roger som hade kommit hem från skolan. Han hade haft det kanon och har tycker att det ska bli roligt! Vi lunchade och sen kom Jocke förbi, en kompis till Roger och fikade och dracka kaffe och tjötade skit... Sen gick jag till dagis för att hämta Ellioth och Emma. Emma blev jätte glad och kom lubbande över hela dagisgården och slängde sig om halsen, lilla sötisen! Det kändes gött i hjärtat! Ellioths mottagande var inte lika glatt... han ville minsann inte hem. Polisen skulle komma och ta mig och han puttade bort mig ända till jag fått övertalat honom... Puh... Skönt då har han haft en bra dag trotts ledigheten! Sen träffade jag en av "föreståndarna" och frågade om Lovis... JIPPI! Det e klart att hon börjar till hösten =) Så skönt! Nu behöver man inte tänka på det mer!

Barnen och jag tog svängen genom skogen på väg hem, lite extra rastning tänkte jag... Men det har vart lika fullt ös på leken som vanligt och de har haft lika kul som alltid... varvat med lite tandagninsla... Carro och tvillingarna kom hit när hennes besiktning av bilen var klar och hon vart hos läkaren med en liten sjuk Emil. Men det var bara virus... skönt det! Sen blev det fika med glass och hallon =) MUMS!

Tiden gick och vi satt och snackade en massa och hade trevligt och börjar bli lite hungriga... Tobbe kom förbi på kaffe och fick sig lite spagetti och köttfärssås han med =) Det bliv jätte gott! Har vart en hur mysig dag som helst! Nett kom hit oxå på lite kaffe och lite varma kramar! Hon hade haft en tuff dag hon med med full rulle hela dagen... 



                                                  Jag sänder många varma kramar till en vän
                                     som förlorade sin mamma idag efter en tid kamp mot Canser! 
                              Hon har vart en otroligt bra arbetskamrat med ett fantastiskt gott hjärta!
                                      Det är så fruktasvärt tragisikt hur en del människor får kämpa så!
                                                                  ...det finns inga ord!




Sen hade vi två trötta barn som skulle till dagis så vi bröt upp vid 7-tiden. Tack för en kanondag!! Ellioth somnade på studs när de åkt hem så det var skönt! Jag och Nett satt i köket och snackade lite innan Lovis blev så trött så hon inte viste vad hon skulle ta vägen... Hon e verkligen inte bra än hon heller... Urkass i magen och megaslö! Ingen go i henner alls och ska  bara vara i famnen! Hoppas att det blir bättre snart!

Nu sussar båda två gott och vi sitter bänkade framför Familjen annorlunda... Mysprogram! Fast man blir ju lite fundersam på hur folk har det... Tänk så annorlunda folk tänker och gör... Nåja det e ju ok det med =) Nehe nu ska jag kolla på tv.. Ha det gott alla!!

Lördagsgodis

Tänk va en liten grabb kan bli lycklig över lite lördagsgodis =) Det är alldeles strax slut... Tog inte en halvtimme ens... Lovis tyckte med att gelehallin var jätte goda så hon tjöt av förtjusning =)

Har mått ganska bra idag så det har blivit lite tvättat och myst med mina troll. Vi tog en promenad till affären och det var hur skönt som helst! Precis vad vi behövde! Annars har det blivit både en Emil -film och en Tjorven -film! Skulle blivit ett pussel med men då vaknade Lovis såklart! Blir så jobbigt då, "hon bara förstör" sa Ellioth och ja det gör hon ju! Roger har vart i näs och grejjat men nu e han hemma och vi har ätit middag med. Jag e såå proppmätt så det sprutar ur öronen... Har inte ätit på hela dagen så då måste man ju ta igen allt på kvällen...eller?? Men nu e det väldans stopp på mat/godisintaget!

Imrogon bär det av tilll Näs på middag! Det ska bli väldans mysigt, vi har ju inte träffats på flera dagar och man har har en aning lappsjuka nu! Nehe nu ska jag ta hand om min lilla marodör =) ÖVERALLT!

En liten tand

Då var äntligen en liten tand på väg att titta fram... Det har vart en smärre pärs och vi är inte igenom den ännu! Feber och otroligt kass i magen ;) Nett var härföbi idag en sväng och tog en kopp te, -lovis åt lunch och som vanligt gör hon nummer 2 då... Stackars Nett som inte tål bajs så gravid hon e =) Fast jag kunde inte sluta flabba... det hade runnit över fullkommligt i matstol mm, vi gade ett spår efter oss n i duschen! Helsanering blidde det med en skrikande Lovis...

Äntligen mår jag mycket bättre, bara trött som tusan men det kan man verkligen leva med... Så nu kan man ju hoppas att vinterkräksjukan är över för min del för den här säsongen ;) Hoppas kan man ju... Det krävs inte mycket innan jag får magsjuka!

Jag har en liten Lovis som står bakom mig i soffan och drar mig i håret och asflabbar... Jätte kul på någon som e håröm!!! Små troll ska sova nu... Ellioth sover äntligen, han har vart som en virvelvind bland chips och otsbågar... Nehe nu ska hon fortsätta slötitta på Lets dance... och få en liten höna att sussa! Natti natti!

Neeej...

Min dotter har verkligen lärt sig att skaka på huvudet när hon menar NEJ =) Det e ganska roligt och hon vet verkligen vad hon vill....

Nåja sjukdtugan fortsätter på Lomvägen... Efter öroninflamation kommer vinterkräksjuka/magsjuka eller vad tusan det nu kan vara... Jag e totalt slut, feber, illamående hela tiden... Igår kräktes jag och hade diare... =( Fy farao vad jag tycker synd om mig sjölv ;) Det kan väl mamman få göra ibland! Det e ganska synd om Lovis med, hon har med diare och lite feber från och till men jag vet inte vad det är, min sjuka eller tänder... Lika bra att vara på den säkra sidan... Blir minsann inget umgänge med någon tills man e bra igen... Det e inget kuligt att vara sjuk och det känns som om vi vart sjuka hela julen... det har hela tiden vart någon som inte har vart bra!

Roger e i falkenberg och hälsar på sin pappa, hans Lena vart inte heller bra så det är väl något som går. Så det blir en riktig slappardag här idag med! Elioth har ätit nesquick på både längden och bredden så han lär inte svälta, Alvin har precis ätit frukost och Lovis har fått lite middag... Så japp jag klarar mig på julmust =)

Såg en rolig sak idag, min Nett har skaffat en blogg =) Det var på tiden =) Länkar till den sen (har glömt vad den hette )... Det e ganska roligt med en blogg, man blir ganska biten när man väl kommit igång, ibland e man mer kreativ än andra gånger och för min del blir det mest "dagbokskrivande"eller vad man nu ska säga.. =) Lite av varje!

Nehe nu ska jag bädda ner mig igen och kolla på tv medans mina barn leker snällt!

Grejja...

Hade världens goaste kille i går! Han skulle hjälpa sin pappa att rensa avloppet vid handfatet för det hade liskom börjat att stinka =( Hua och blä va det inte e kuligt! Men det avr ju bara att kavla upp armarna och ta på handskarna och göra!



Tänk att man kan vara såå lycklig när man får hjälpa pappa =)  

"Pappa, vi grejjar du och jag bara"




"Fy va äckligt" Men man måste ju testa...





Ellioth ville oxå spola i kranen när det var hål rätt igenon... Men det lucktade vist inte så gott =)

Nej det var nog ett tag sen vi gjorde rent i kranen... Kanske inget man tänker på precis... Men nu e det gjort =)





Här har vi vår höna pöna när hon går med sin gåvagn =) Det är jätte roligt ända tills det säger stopp och man måste hjälpa till att vända hela ekipaget!




Här har vi dagens bild!  "Mamma får jag gå med henne" frågar Ellioth och tar henne i händerna =) Det går inte så fort men roligt att de går tillsammans =)

Idag går allt i ultrarapid känns det som... Känner mig verkligen inte fit fore a fight! Huvudvärk lite oroligo magen och jätte slemmig. Det e så självaste faan om man ska bli sjuk igen! Men det e la bara att kämpa på....

Ska kööra Janice till tandläkaren idag för besiktning =) Hoppas att vägarna e bättre då eller att det inte kommit så mycket mer snö i alla fall... Det har kommit 10 centimeter inatt och det snöar fortfarande... Nåja bättre med snö än regn! Nu ska jag bädda ner mig i soffan och kolla på film med mina barn och bara ta det lugnt!! Ha en bra dag!

Bua

Så då har kosan vart i Bua idag, hos Tina & Stefan och deras små troll Olle & Harry =) Det går ALLTID alldeles föör lång tid mellan varven men det är alltid lika mysigt att träffas! Tänk idag var Ellioth inte lika blygis, tillslut lekte han med Olle & Harry =) Fast det tar en bra stund innan han mjukas upp... Vi blev bjudna på lunch, spagetti och köttfärrssås och det var jätte gott! Tina hade gjort en jätte god vitkålssallad som jag tänkte att jag skulle försöka mig på i kväll... Hoppas jag lyckas! Tycker att det är svårt när det kommer till vinäger... Otroligt gott när alla andar gör det men själv blir det inte likadant! Men skam den som ger sig!

Nu leker Ellioth och Lovis för fulla muggar i vardagsrummet, hon tjuter av skratt och jag hör att det kastas något... Hm vågar man gå in där?? Ska man störa hela tiden?? Njaä... Det är en himla ballasngång det där med att störa, gnälla (ja jag kan gnälla ganska bra) säga till hela tiden! Jag ska verkligen försöka att inte vara så nejig!! Känns som att man kommer in i en ond cirkel! Sen måste man ju ha tydliga regler och att barenen ska veta vad som e ok och inte!

Idag gick hon lite mer ute hos Tina =) Det går sakta men säkert... ett par steg i taget så kommer det nog inte att dröjjaså länge! Det är med skräckblandad förtjusning det där när de lär sig att gå! Särskillt när de inte e så store och inte så förnuftiga ännu... de vet ju inte vad som e farligt och inte... Hua!


Öroninflamation =(

Då har vi vart hos läkaren med Alvin och det vat otippat örininflamatio... Peniciclin i 10 dagr för honom så nu hoppas vi bara att det ska gå över på ett par dagar! Det är verkligen inte vår vanlige kille... Totalt utslagen! Men han har i alla fall ätit lite i kväll =) SKÖNT!

De små ligger och sover i sina sängar, nybadade... Vi gjorde misstaget att bada innan kvällsmaten för att vi hade långtråkigt och kände för att hitta på något! Men det blidde näsatan en helsanering efter maten med... Lovis hade ägg i ögonfransarna och i håret... Skitgris! Ellioth hälde oboy över sig... en ny pyjamas men jag älskar ju att tvätta =)

Nettkom hit och drack kaffe och sällskapade oss till kvällsmaten sen förflyttade vi oss ut till soffan där Lovis somnade =) Vi gottade ner oss i varsin ända på soffan och började kolla på "Familjen Annorlunda" =) Jag tycker att det är ett himla mysigt program och jag fastnade så för Mirka och hennes familj så hennes blogg följer jag =) Roligt att läsa om hur andra familjer har det sen skriver hon himla mysigt!

Nu ska jag pysa ut i köket och poppa lite popcorn för det har jag kvar =) Mums va gott! Sen blir det "Spårlöst" och det ska med bli roligt! Härligt med nytt år för då börjar alla serier igen =) Ha det gott!

Plusssss....

Jaha då var man hemma igen efter en invägning i Kungsbacka.... Det ver ett litet pluss på vågen, ett väntat plus =) Man har ju ätit sig till det =) Gott och dyrt =)

Ska bort till läkaren med Alvin och se vad det e för fel på honom... Tror att det är influensa men när man haft feber i 5 dagar så kan det ju vara bra att kolla upp det!


Julskinkan är i ugnen =)

Japp nu är julskinka nummer 2 i ugnen =) Tänkte att jag skulle överraska min gubbe med lite skinka ikväll ;)

Den första vi gjorde till jul var inge salt så jag hoppas att denna bllir bättre, det e bara en liten en på 1,8 kg...

Har rensat i alla skåp, strax blir det kalkonpytt i panna =)


Skiftande grader

Har vart ute med Zelma och gått en kortis, hua va kallt det var! I gårkväll när Roger var ute var det plusgrader, nu var det 10,7 minus och såphalt! Ja det blev bara bort till ladan så hon fick gjort sina behov sen ville hon med hem! Kan man ju säga att det skiftar en aning =)

Ellioth har ätit upp sin pencilinkur, jag har två dagar kvar och nu ligger Alvin tottalt utslagen på sitt rum med feber, ont i halsen, öronen och mår skit! Alvin blir aldrig sjuk så det känns i mammahjärtat att se han såå kass! Han har vart kass i 4 dagar nu men vi sa att vi avvaktar tills i morgon så åker vi till vårdcentralen här... Såå tråkigt!!

Nu sitter jag uppkrupen i soffan med Ellioth och kollar på Lillefot =) Alvin älskade den när han var litesn så man blir ju en ening nostalgisk =) Lovis leker för sig själv och Roger har tuffat ner till Tvååker och de ska läggas golv idag!! Spännande!! Hoppas att det går bra för dem =)

Idag ska vi göra taberas här hemma och rensa hela kylen och skafferiet på gottheter =) Sen är det SLUT på gottheter =) Men man k0an inte ,lå0ta de varanär man har en massa smakigt hemma så e det bara! I morgon ska jag och Carro åka upp till kUngsbacka och väga oss och gå på mötet så jag hoppas verkligen att jag e utan kids ;) Jag behöver verkligen en liten nytändning!!

Ha en skön söndag!

PIZZA =)

JAG HAR ÄTIT EN KEBAB PIZZA... EN HEL =) DEN VAR JÄTTE GOD OCH JAG E JÄTTE MÄTT!!

Jag och Carro har vart inne i stan och köpt pizza, skulle till Campino men det vart STÄNGT! Det blev Stantons! Bra betyg!

Nu skulle vi dricka kaffe på maten och nu är vår kaffekokare trasig!!!! Lagen om all jävlighet!

1: a januari 2011

                                                         GOTT NYTT ÅR PÅ ER ALLA!!



Hoppas att ni haft en trevlig nyårsafton! Det hade verkligen vi =) Jörgen och Nett med familjer var här och Roger =) Det var jätte mysigt! Jag och Roger hade lagat en supergod kalkon under dagen och gått och småmyst, det var en bra dag redan från start. Känns så skönt att börja en dag med den känslan! Jörgen och marie fixade förrättem, en smarrig kräftsoppa och mozarella toast. Nett och Co fixade en underbart gor hallonpannacottapaj =) Den kunde man sleva i sig!! Det blev snacks, godis, rött vin, skumpa för de som ville och massa kaketer som Ellioth sa =)

En lugn och mycket trevlig kväll och det känns sååå skönt att man inte blev kanada då det är en ny dag idag med troll som vill ha lite uppmärksamhet =) Nu har vi käkat lite snacks och kollat på Bärgan =) Ovanligt... Men nu bytar Roger till Tjorven som Ellioth fick i julklapp... Lite roligare! Vi sparar Robin Hood till kvällen, det kommer att bli en lugn och skön slappar dag idag! Carro med familj tittar ner om en stund nr hennes troll ätit och Emman  vaknat, Emma vet att man ska sova lääänge när man vart uppe sent =) Det vet INTE mina barn! Fast jag fick sovmorgon idag, det var liksom min tur =)

Jag och Zelman har vart ute och halkat en liten runda, det var jätte skönt med blixthalt så det blev faktiskt inte så långt som jag tänkt! Orkar faktiskt inte spänna hela kroppen som en fiol och vara livrädd för att halka omkull =) Ne det fårbli många kortisrundor istället! Det är hon lika glad för!

Nehe nu pockar min miniman på uppmärksamhet =)  Ha en skön dag!

RSS 2.0