Efter regn kommer solsken!

Vilken regnovader det r¡drog ovar Mallorca igar och i natt!! Pust!! Regnet stog som spon i backen och blixtrarna avloste varandra!!! Men vi overlevde det med!! Vaknade till ett nagat kyligt Mallorca nu pa morgonen, ca 20 grader =) Lite blast och molningt var det! Vi bestamde snabbt att det blir inget stranden idag... sa vad ska vi da hitta pa??

Hade en febrig Lovis idag =( Men hon har klarat det bra med alvedon, vilken tur att man packade emd det! Vi bestamde oss for att ta taxi upp till gamla staden Alqudia for att testa deras shooping! Mmmm vilken lyckans dag det blev!! Tog en halv evighet att fa tag i en taxi... Daligt vader plus att det tydligen var marknad i Alqudia =) Vilken marknad sen da!! Halva varleden var dar pa en mycket liten yta med smala underbara grander och stand pa bada sidor med en massa pryttlar, vaskor, klader, smycken mm Helt underbart!! Vi gjorde en hel del fynd! Roger prutade till sig ett smyckessett till sin fru =) Me like!! Vi hittade handdukar till oss storre varrianter, Lovis fick en igar! Ellioth har ju sin underbara haj-handduk fran Netts familj =)... Men nu angrar jag mig grymt att vi inte kopte en till honom med.. Far se om vi hittar en senare till honom!

Vi strosade runt dar i ett par tilmmar tills himeln oppnade sig och det borjade OSREGNA!! Vad i hela friden skulle vi ta vagen?? Vi stig och tryckte under taltdukar till standen, vi och miljoners andra =/ Men det forsvann och sen tog vi oss snabbt bort till taxistationen... En ko pa 100 meter, minst!! Tankte att det kommer att ta halva dagen! Men det gick ganska fort! Taxifarden funkade ganska bra, de kor som idioter och jag kan lova att jag tanket ALDRIG hyra bil har!! Fullkomligt livsfarligt! Sag aven hur bussarna sag ut... Fattar varfor Roger tyckte att det var en nara dodenupplevelse! De var sompackade sillar i HELA bussen, anda ner i trappen upp i bussen... Jag lovar att det blir ingen fard till Inca pa torsdag! Vi har ju vart pa marknad idag och nu antligen ar det fina vadret tillbaka! Solen skiner och varmen e tillbaka!! Inte sa manga moln pa himeln heller!

Underbara Alvin sitter nu och gor det sista i matten han hade med sig =) Han har vart ute och spelan basketball medans vi andra legat och sovit eftermiddag =) Han rorar sig ganska bra pa egen hand och borjar vaga ta kontakt med andra ungdomar! Men det e nog inget hit att ha med endast en ungdom pa semster... Far bli en kompis nasta gang!!

Nu har jag laddat batterierna en stund sa nu ska man nog orka ta sig en dusch och gora sig klar infor kvallen. Hade tankt att ga ut bara jag och Roger efter att vi atit kvallsmaten tillsammasn... Men vagar inte hoppas for mycket med tanke pa lilla loppan med feber och hon e inte tillfreds med nagan annan an sin mamma =( Suck!! Vi har ju trotts allt en dag kvar som vi kan ga ut sjalva... sista far vi ju ha tillsammans!! Haller alla tummar och tar!! Ha det  bra dar hemma!! Kramar

Blixtrar & dunder magiska under =)

Jaha idag var det ingen hit pa stranden... Vi vande ganska snabbt innan vi behovde betala for solstolarna =) Det blev en match i minigolf pa et narliggande hotell. har inte raknat resultatet annu men de han inte var standarsd pa banor har pa Mallorca kan man ju saga! Det var betongbanor som lutade precis hur som helst! Gick inte att spela med taktik precis! Tur... eller inte! hade en Alvin som tyckte att det var mycket surt typ pa en gang =) men det gick over fort!

Det har dragit in stora morka moln over Mallorca... Kalla vindar och tja typ ingen sol! Vi haller nastan pa att frysa ihjal jue =/ Tank va bortskamd man blir! Luften har andrats sig ganska mycket och det verkar som om det kan bli lite blixtrar idag! Hm vet inte om jag ska skratta eller grata for blixtrar e INTE min favo! Sarskillt inte har eftersom det latt kan bli valdans mycket av den varan!! Naja vi har lunchat hemma idag pa spaggetti och kottfarssas, mums! Blir nog bara en god middag ute och sen aker kortleken fram och lite smirre!

Tanka sig att det bara ar 4 dagar kvar har i paradiset! Fattar inte vart tiden tagit vagen alls... Vi har verkligen inte gjort manga knop alls, lehgat pa stranden varje dag och bara njutit och verkligen slappnat av! Det var ju det som var poangen! Vi har inte vart pa nagra uttflykter mer an vara egna upptacksfarder och vi har verkligen hittat manga guldkorn aven denna gangen! Sa det kanske kanns att tiden rusat fortare, vad vet jag. Vi planenra en busstripp med lokaltrafiken upp till Inca pa torsdag da det inte heller skulle vara toppenvader. Dar holler man marknad varje torsdag och det kan ju vara lite roligt att se hur det ser ut har! E lite sugen pa att ta bussen upp mot gammla stan oxa da det finns mer affarer dar uppe och det kan ju vara lite roligt nu nar vadret verkar vanda! Vi har haft ryslig tur avden denna resan med vadret da det var toppen hela forra veckan! varmen hade precis kommit och nu blir det lite ostadigare igen... Hoppas att det inte holler i sig hela veckan i alla fall!

Var lille Nisse sussar gott i sangen nu och jag hoppas att Roger fatt var sessa att somna nu innan jag kommer tillbaka =) Alvin hade somnat till i ett varm bad innan, han fryser sa da passar man ju pa att gotta sig! Ha det bast!! KRAMAR

Morsdag!!

Ah vilken underbar morsdag vio haft!! har varldens basta barn jag!!

Blev vakt idag av min prins som grattade mig pa morsdagen =) Lilla underbara Nisse!! Frukost ute pa terassen... Sen bar det av ner till plajjan! Vi har legat pa stranden och myst hela dagen sen bar det av hem for lite foderintag innan vi tog en eftermiddags napp =) Det ar viktigt nar man e pa semsterer =) Man behover liksom ladda batterierna infor kvallen efter all sol!

Nu ska det hoppas in i en dusch och tas pa rena klader innan vi ska ut och ata middag! Mamma har valt att ga till Pizza Hut idag! Det ska bli saa mumsigt! Det var varlden godaste pizzor vi at forra gangen och varldens dyraste med men idag pa morsdag far man unna sig det!! Sdean far man ata glass med jordgubbar!

Ah va tiden tar slut snabbt!! Ha en mycket trevlig kvall alla mina hjartan!! Puss & Kram

Sol sol & sol

Japp da har vi vart har i 4 dagar =) Det kanns sa skont och avkopplande och man tar verkligen dagen som den kommer! Det e alldeles precis vad vi behover! Det har vart en tuff tid som ligger bakom oss och nu blickar vi framat! Ny mojligheter! Nytt jobb for Rogers del... kanske!! Holler alla tummar och tar!

Idag stannade jag och mamma kvar pa plajjan nar resten vandrade hem! Vi var icke nojda =) Skont att bara ligga kvar ensammna en stund, utan kids och gubbar =) Lite tjejsnack och MYS!! Det e skont for ingen utom Alvin har brannt sig och hans har overgatt i BRUNT!! Ah han har sant pihment den... som sin far och som sina smasyskon!!! Hogstafaktorn och BRUNA!!! Pepperkakor!! Jag... Nepp inte alls mycket!! AVIS!! Japp! Men jag har ju 10 dagar till att sola pa och bli sketabrun! Eller hur!!

Shit vad tiden rusar pa nar man sitter vid datorn... 30 minuter e inte laaang tid alls!! Min e snart sllut! Det kostar 1 euro i kvarten...

Strax blir det duchen och smorja in sig och pa med rena klader!! En strid med Ellioth som INTE vill ducha... Jobbigt det later som om han dar varje gang! Sen ska vi ut pa stan! Middag pa en mysig pub kanske! Sen papegogshow!! Ska bli spannande!!

Ha det bast allihopa!! KRAMAR

UNDERBARA MALLOCA

Tjingeling!!

Sitter i lobbyn pa hotellet... Fick liksom lite abstinens... Var ju tvungen att kolla lite pa facebook med!!
Vi har det alldeles underbart och njuter for fulla muggar av varme, maten, sallskapet, vinet... saklart! Igar testade jag och mamma en skaldjurs paella =) Det var supergott!! Det var sangrian till oxa kan jag lova!!

Idag har vi vart pa stranden hela dagen med klarbla himmel och 25 grader varmt! solbrannan battras pa hela tiden =) Barnen alskar stranden och graver i sanden hela tiden och Ellith har vagat ta sig ner i vattnet ett par ggr och han e inte alls lika radd for allt! Han sticker ivag pa sina upptag sa man far vara pa sin vakt hela tiden for vips e han bara borta =/ Lovis e lite forsiktig men hon har vart med ute och badat i havet och i poolen, dar var vattenrutchkanan toppen!

Igar akte pappa, Roger och Alvin "banan", det tyckte de var toppen, Roger krockade dock med nagon annan under vattnet =( Inget bra for axeln... Men det gar nog over! Han har blivit megaforskyld och hade HOG feber i natt =( Men nu verkar det vara mycket battre!! Det mesta funkan med alkoholen magiska kraft =)

Nehe nu ska hon hoppa in i en dusch innan vi drar ut pa stan, det blir ett steak house iklall med grillspett och sangria! Ska testa en mohito med =) Mycket gott!!

Ha det sa gott alla dar hemma!! Manga kramar fran ett soligt Mallorca!!


Resfeber...

Alldeles strax ska vi packa in oss i bilen och köra upp till Landvetter =) Ska bli såå himla underbart!!! Alla är uppskruvade som hejjsan utom lilla loppan sim ligger och sover med feber... Hm undrans sa flundrans hur denna flygtur kommer att gå??

Alvedon, nässpray ch en massa godis och alkoholhaltiga drycker så funkar det mesta!! Nu hörde jag nog en bildörr utanför... kan det vara morfar mån tro???

Önskar er alla här hemma det så gott som det kan vara under omständigheterna ♥ Ska försöka uppdatera under resans gång =)

Många kramar till er alla!!!

Tankar...

Jag trodde aldrig att det skulle gå så här låångt! Att någon annan människa gör detta valet åt en... Idag har jag lösenordsskyddat min blogg... Inte för att jag vill det men för att jag är så illa tvungen! Det finns människor i min omgivning som har välsdans ont av mig och min familj!! Det gör verkligen ont i mitt hjärta att det ska bråkas på detta viset och att det ska gå ut över min underbara man och barn!! Jag vet inte ens var jag ska börja i den här soppan... Om det ens går, känns som m jag ältar och ältar hela tiden och det går bara runt runt runt! 



..... såå många tankar och känslor som snurrar runt i kroppen på mig!! Det gör såå ont i hjärtat.....




Inget bra

Nehe det gick väl si så där hos viktväktarna... plus 0,9...  Inte hela världen men ett plus i all fall! Jag ska verkligen försöka att skärpa mig dessa dagarna innan vi åker!

Men jag har haft en superduperdag i alla fall =) Lunch hos Mikaela efter vv och det var jätte trevligt!

Nu grejjar jag och fejar här hemma och väntar på att mitt ♥ ska komma hem! Seen bär det av till affären en snabbis innan vi ska laga middag... ha det bäst!

Blääää

Då var det tisdag och regnet bara öser ned =( TRÅKIGT! Tänka sig att jag hade ju tänkt att jag skulle ut och gå när jag lämnat Ellioth... Och jag måste ju och gå en snabbis med Zelman i vilket fall... Ut med vagn och mig =/ Blääää! Tycker inte att det är roligt!

Igår när jag tog kvälls snabbisen med Zelma så sprang jag... långt! Eller långt för mig, halva Kallevarvet orkade jag!! Kände mig påå topp tills jag stannat! Då var jag megaanådd... eller egentligen inte men jag lät som en dåre när jag andades! Det pep och häste och jag hostade och slemmade igen.... Gjorde liksom ont i halsen och i bröstet =/ En mycket konstig känsla som jag inte upplevt innan... Det tog mycket låång tid innan det släppte men nu e jag som vanligt igen =)

Idag är det viktväktarvägning... Kan verkligen inte påstå att jag har någon vidare lust att åka in idag egentligen... Eller jag vet att det kommer att vara ett plus påvågen =/ Har inte haft den rätta motivationen alls... Känns som om vi redan är på semester... Jag har ju besämt mig för att skita i viktväktarna på Malloca ch det är nog därför... Åt alldeles föör mycket i helgen och smååt lite underveckan som gått... Dessutom fick jag mens.. =/ inte mycket så... Jag har ju inte fått tillbaka den innan efter Lovis! Men nu så... Humöret kom på ett kick tillbaka i alla fall... Ätbegäret oxå ! En mycket knepig företelse det där! Konstigt hur man bara funkar så! Så jag VET att det kommer att bli ett plus... Det är u egentligen bara att ta det och sen åka på semester och efter den så är det järnet som gäller! Ta tag i sitt liv igen... Det är ju det det hela handlar om, det kommer frestelser genom hela livet och detär ju vid större tillfällen vi får unna oss, för att sköta os däremellan! Eller hur! Just nu har jag bara inte fixat det där med däremellen =(

Nehe nu kanske man skulle ixa lite frukost till mina troll....Sen lämna min prins på förskolan och gå ett varv med hund och höna! Ni får ha en bra dag så får vi väl se hur brea den här blir... ja ja vet en aning negativ bara... Men det går över!!

Tandläkaren!

Då min skrutta vart på sitt första tandläkarbesök =) Hon gapade snällt så hon fick titta i munnen... plöjde ner allt som gick att kolla på så tandsköterskan fick stänga av strömmen... Hi hi hon var nog ganska glad när vi gick =/ De hade gått en nya utbildning som gälde barn 0-2 år vilket var ganska bra! Nu är det oobligatoriskt att gå till tandläkaren för alla barn! Det finns alldeles för många barn som inte kommer pga att föräldrarna inte tar dit dem! Kommer man inte nu blir man anmäd till socialen! Det tycker jag är såå bra! Då får alla barn en ärlig chans att få en bra tandhygien! Usch man ser alldels öör mycket när man jobbar innom barnomsorgen och alla barn som har urusla tänder, kanske bara ett par svarta pinnar so sticker upp... Snacka om skrämselpropaganda!!

Efter tandläkaren bar det av upp till Carro och hennes barn för lite lunch ch mys i soffan =) Jätte skönt!

Ellioth hade haft en mycket bra dag på Solkulla i dag! De hade sprungit solruset! Fått medalj och haft jätte roligt! Nu har jag två trötta barn som börjar bli hungriga så idag får det bli pytt i panna för enkelhetens skull =) Orkar inte avancera idag! Planerar för en låång promenad själv efter maten och en tur till affären mån tro! Lite skönt i allt strykande, tvätande och packande! Det tar aldrig slut! Min plan är att vara klar på torsdag så man bara kan slappa på kvällen, kanske ta ett glas vin och bara mysa =) Vist låter det som en bra plan!

Ha det gott på er!

Söndag... 5 dagar kvar!

Go kväll på er!

Nu har hon bänkat sig i tv-soffan =) Nu är jag ganska trött måste jag säga.... efter en dag med full fart och fläkt =)  Har laddat bäbis batterier med Vilja, Nett & Rikard! Det var mysigt, den lilla knorrhönan var inte på sitt bästa humör och bökade runt en bra stund tills hon till sist lade sig tillrätta och somnade gottigt på min arm =) Det är lycka!! ♥

Sen fick vi besök av Rogers systrar som bor i falkenberg! Det var Mys! Jätte länge sen och väldans mysigt att bara sitta i köket och snacka och gosa bäbis =) Roger kollade Camillas bil och förhoppningsvos kommer det inte bli alldeles föör dyrt med delar... =/ Såå tråkigt när bilar krånglar tycker jag! Den ska ju liksom bara fungera! Men förhoppningsvis är det inget svårt så ett besök i falkenberg så kanske han ska kunna laga hennes golfbil =) men det får bli efter vi konnit tillbaka... Solbrända och utvilade från mallis =)

Mamma & Pappa har vart här på söndags stek idag!! ♥ Underbart härligt att ha dem här! Ellioth har läängtat hela dagen på efter att morfar skulle komma! " Mamma jag ÄLSKAR min morfar! Jag ska leka jätte mycket med honom sen!" Underbara unge va goer han är!! Han har lekt och lekt och lekt hela dagen och var bara sååå trött nu efter att han badat! Han sover redan i sin säng efter att vi läst om katten Felix som leker kurragömma! Mysigt att ligga jämte honom i sängen och mysa och läsa bok! Vu tycket nog att det var lika mysigt båda två! Man måste ju passa på när lillasyster redan somnat =)

Nå vad i hela friden ska man göra en kväll som denna när båda trollen reedan sover vilket INTE är vanligt i denna familjen! Hm... Japp jag vet!! Jag bara MÅSTE ju kolla på hockeyn i kvälll, tänka sig att vi är i VM- final!! Herre jösses vad spännande, mot Finland och allt! Klart att vi måste vinna jue!

Roger har en egen sysselsättning vad han nu gör... han springer ut och in genom ytterdörren... Ser inte vad han pysslar med men något gör han... Hm... får säkert veta sen =/ Tror han försöker fixa bilnycken som jag tvättat med hjälp av min unerbara dotter som tyckte att den var smuttsig! Och jag lovar att det  var inte det enda som låg i maskinen den gången så nu tar jag för vana att ALLTID kolla i maskinen innnan man slänger in tvätten!

En slitig vecka väntar...
Måndag: Tandläkaren med Lovisen...
Tisdag: Viktväktarna...
Onsdag: Hm lediga... Packa och städa!
Torsdag Ellioth sista dag på Solkulla... Sen är det sommarlov =)
Fredag... VI FLYGER!!

Nu är det ju bara 5 dagar kvar =) Ha en fortsatt trevlig söndagkväll!!

HEJJA HEJJA HEJJA SVERIGE!!!!


Lördag...

God förmiddag på er!

Då var det lördag igen, tänka sig vad tiden bara flyger iväg! Hua det känns som om jag snart ska börja jobba... Den 17 augusti börjar jag =) Då är barnen inskolade och klara och man kommer in i "vanliga" vanor och rutiner... inns en viss charm i det med... man lär sig att uppskatta vardag och helg och njuta av livet på ett annat sätt! Var tid har ju sin tjusning! Egentligen mår man ju ganska bra av rutiner... Låter nästan som om jag försökaer övertala mig ... ha ha ha! Ja lite åt det hållet kanske!

Har vart ute på en egen runda idag, utan kids =) Det var ljuvligt! Jag orkade springa vissa sträckor... Zelma är lite på eftershälken...Hor orkar inte riktitg hänga med... men jag lovar att det kommer ta tid innan jag kommer att orka springa längre änb typ 200 meter i stöten! Jag har verkligen fattat vilken enorm prestation det ligger bakom alla som springer.... Det är grymt jobbigt! Men katten vad roligt när man orkar lite... lite mer!

Nå vad händer och fötter idag då?? Tänkte att jag skulle stryka lite, tvätta lite, damsuga lite... Sen är typ denna dagen slut. Ska på tjejfest ikväll hos Carro =) Ska bli roligt! Ska köra så det blir en dag imorgon oxå! Tänkte att jag får ju unna mig nästa vecka jag... och typ två veckor fram =) Hi hi! Roger e iväg med Henrik och skulle hämta lite skit någonstans =) Han var urtrött idag! Denna veckan har verkligen tagit ut sin rätt på honom! På mig med så det lär ju inte bli assent för min del =( En mygga eller något as har bitit mig i ögat oxå igår! Kliar, svider, gör asaont! Inget roligt alls... Det var alldeles rött och svullet nu på morgonen =( Hoppas att det inte blir värre!

Nehe nu ska jag ta tag i min kinkiga dotter... Hon börjar bli lite trött så en förmiddagslur kanske =) Så blir hon på bra humör igen! Ha en bra dag alla mina vänner!!

1 vecka kvar...

Nedräkningen har börjat!!!  

... sen lyfter vi mot varmare breddgrader =) Ska bli såå härligt och särskillt när man tittar ut genom fönstret denna dag =( Mulet, blåser och det tornar upp sig mörka moln runt omkring! Måste säga att jag är mycket tillfreds med att jag, Lovis och Zelman gick runt strängen kl 7 i morses! Då sken solen och det var visserligen lite kallt i luften men inte så här! Så nu kan regnet komma´om det vill men det får göra ett uppehåll mot kvällen när man ska ut igen med Zelma =) Tänk om man kunde beställa det!

Får nog i alla fall inse att tvätten hängs upp inne idag! Jag ingen vidare lust med att behöva springa ut om den blir mer blöt liksom! Hade mycket på agendan idag... Eller en ledig dag helt enkelt, utan massa saker som vart planderade! Men jag hade tänkt städa lite, tvätta lite och fixa och dina här hemma. Tycker om det att få sånt klart innandet är helg liksom! Men måste nog erkänna att denna veckan har tagit ut sin rätt genom alla planderade saker VARJE dag! Musten rann ur mig och jag sitter som en trasdocka på soffan med Ellioth. Lovis sussar gott! Hon måste vara helt slut och det gäller nog min son med som förmodligen kommer att sova middag idag! Han tyckte att det var morgon 06,10.... Åh den enda lediga dagen på veckan som man kunde fått SOVA!! Men icke så nicke! Det gick ju inte med en gosse som snurrade runt som en tromb i sängen med nappar snuttandes och en råtta son sprang runt överallt! Åhhh va jag blev trött! Det var ju bara att traska upp  liksom! Det var ju ingen ide att försöka sova mer... Därav att jag är trött och seg kanske!

Nu läängtar jag till nästa fredag.. då lyfter vi mot Mallorca! Just nu så tvättas det kläder, stryks kläder och planeras vad som ska packas med. Det r mycket att tänka på när man har en liten ett åring med... Men jag fick ringt till Ving och hört om välling, mat mm... Så nu känns allt lite mer betryggande! Känns som om jag har läget under kontroll! Nu ska det läggas upp kläder i högar på Alvins säng... Han åkte ju hem till sin mamma idag... Kunde ju inte vart bättre planerat det här =) Att han är där veckan före så vi har någonstans att lägga allt så det får vara i fred! Känns skönt om man får gjort så mycket som möjligt för det känns som om nästa vecka kommer att gå i ett rasande tempo!

Måndag: Tandläkaren med Lovis...
Tisdag: Viktväktarna i Varberg...
Onsdag: Tänkte fått städat hemma...
Torsdag: Ellioths sista dag på föskolan innan hans sommarlov börjar...
Fredag: Vi åker!!!

 Allt ska vara torrt och struket innan det hamnar i resväskan... såklart! Det får ju mycket bättre plats om man stryker det! Ligger bättre med! Känns lite roligare att ta på sig med därnere med!

Annars är det fredag idag och det känns jätte skönt! Nett och Vilja kommer hit när de vart på bvc för en kopp kaffe och kanske lite lunch?? Tänkte kanske försöka äta något gott mot kvällen när gubben kommer hem och fira lite helg! Imorgon är det tjejkväll hos Carr så då blir det lite partystämning och god mat... Trevligt folk och skönt att komma hemmifrån! Utan kids!! Ladda lite batterier inför veckans trapatser!

Nehe nu får jag nog ta tag i mitt liv =) Det gåååår inte an att bara sitta här och dega... Lite Tomas Ledin på cd och så e det bara att sätta fart!! Ha en bra dag!


Stättared =)

Vilken rolig dag min son haft det på förskolan! De har vart på Stättared och kollat in alla djuren, grillat korv och åkt häst och vagn =) Ellioth var i eld och lågor hela morgonen och han var mycket lycklig när jag lämnade honom! De hade verkligen en toppendag där och tur med vädret hade de med! Regnet hängde i luften när jag och Nett gick och hämtade honom... Vi hann inte mer än att komma in då det hellregnade utanför! Egentligen jätte skönt faktiskt och vi behöver ju lite av den varan oxå!

Lovisen somnade i vagnen och sov gott i en timme... sen vakande hon och vi hamnade i soffan. Jag Ellioth och Lovis och vi somnade och sov i en och en halv timme =/ Nu känner man sig lite väck kan man ju säga! Får nog sätta på en kopp kaffe så man vaknar för detta e ju inte klokt!

Nåja ett barn somnar i tid i kväll, vilket inte skett på hela veckan... Ellioth lär ju vara uppe hela kvällen så där var den kvällen det =( Ja ja vad ska man göra, det var ju gott att sova med!!

Nu ska jag försöka städa av lite, stryka lite mer kläder inför Mallorca... Laga middag kanske... Vakna!!!!

Onsdag

Idag skiner solen och det är skönt ute! Nu kommer min Nett och lilla Vilja hit på en kopp kaffe =) Sen bär det av till banken för att beställa pengar till Mallorca! Härligt nu e det bara 9 dagar kvar!!! Sen sol, bad och massor av mys!! LÄNGTAR!!!!

Idag ska jag in och bli ompysslad av Janice =) Underbart!! Min fossingar kommer att må prima ikväll!!!

Nu KAFFE!!!

God dagens =)

Soliga söndag!
Underbart att vakna till solens varma strålar! Min lilla höna väkte mig med ett leende imorses när hon klättrade runt i sängen =) Kan ju inte bli bättre! Ska dock byta persienn i vårt sovrum... det blir ju jätte ljust på morgonen! Solen går upp på den sidan så jag kan ju bara tänka mig hur det blir på sommaren! Hm...

Blev en liten sovmorgon idag, jag och Lovis brukar ligga kvar i sängen och tryna så länge det bara går... i alla fall till 8! Det är ju inte illa det! Ellioth coh Roger var uppe med tuppen som vanligt =) Lite mys i soffan hann vi med innan frukosten kallade. Sen en snabb promenad runt strängen med Zelma. Riktigt skönt men hua va blåsigt det var på sina ställen! Men så fort man kom i lä så var det riktigt skönt!!

Nu är gubben iväg på en tur med svärfar =) Två tomtar =) Hade planerat att fixa lite lunch tills han kommer tillbaka för att kunna åka in och hälsa min farmor! Det var alldeles föör länge sen så en tur in till henne innan vi ska hämta mamma och pappa vid tåget! Full rule kan man ju säga för det tar liksom inte slut där heller... En tur om Tvååker och Jörgen & Mari hade vi på planerna oxå... Hm... Nåja det ska nog gå ihop sig idag med , det brukar det ju göra =)

En härlig söndag med familjen!! Ha enn fortsatt bra dag!

Soliga lördag!

God morgon solen!
Det var precis vad jag behövde, sol och en härlig morgonpromenad!
Kom hem till ett dukat frukostbord min underbara familj!

Undrar vad denna dagen kommer att bjuda på??
En dag i sandlådan med smuttsiga och lyckliga barn??
En kopp rykande kaffe på sandlådekanten kanske.

Grillen ska tändas i kväll, köttet är upptaget och ska stax läggas i marinad!
Nu ska det hoppas in i en dusch, hängas ut lite lakan på tork!

Önskar mamma & pappa en trevlig helg i Köpenhamn!
Roger körde in dem till tågstationen nu på morgonen.
I köpenhamn väntar vackert väder, god mat och en koncert i kväll!!
Roligt!!


"Det är ingen vanlig dag för det är Hermans födelsedag"
HURRA HURRA HURRAAAA!!
Alvins lillebror Herman fyller tre år idag och det vill vi ju grattullera=)
Blir inget kalas idag då han fortfarande har vattenkoppor... Men vi firar det med buller och bång när vi är hemma från Mallorca istället =)

Nu är det bara 13 dagar kvar!! Sen är vi i SOLEN!

Ha en trevlig helg alla miina vänner!!


Suck!

Det var med visst vemod som vi åkte till öppna föskolan idag. Det var terminsavslutning idag...redan! Tänk va hiskeligt fort det gått! Kändes som om det var lite tidigt innan sommarlovet, samtidigt som man vet att va har ju fler uppdrag som hon har hand om! Nåja nu är det stängt till september... Vilket betyder att då har jag börjat jobba igen! Så det var sista gången vi gick till öppna förskolan på mycket lääänge! Tråkigt!

Jaha då var hemma efter en förmiddag på öppna förskolan! Det var mycket folk där kan man säga... Svårt att hitta sittplatser till fikan... men vi hittade inne i fixarverkstaden =) Inte lätt att fika med en höna i knät... En mamma hade bakat en tårta som var fruktansvärt god!! Det var något liknande hon gjort till julavslutnngen! Mmmm den satt som en smäck så nu är det 0 pp för resten av dag =) Eller så snålt som möjligt i alla fall! Eva och hennes medhjälpare fick varsin blomma som tack för den här terminen av alla barn och föräldrar! Det är viktigt att ge lite uppskattning för det arbete hon faktiskt bedriver! Tänk när inte Eva orkar med det längre vem ska då hålla i öppna förskolan som är så vansinnigt populärt! Förhoppningsvis kommer det en ny eldsjäl då! Kan undra om det kommer att bli någon mer öppna förskola för min del... Hm konstigt! Ska man jobba resten av livet nu om man inte skaffar sig en liten sladdis någon gång! Hemska tanke!

Nu äntligen somnade mina alldeles för övertrötta dotter! Hoppas nu att hon kan sova en stund så eftermiddagen kan bli bra! Ellioth sitter i köket och ritar på sin tekning han började med härom dagen =) En underbar lastbil och en massa små traktorer och bilar på! Munnen går i ett och han verkar mycket nöjd med sig själv!

Smöbnadat, regn, hagel utanför föstret! SUCK!! Va tråkigt! Jag har verkligen inte lust med det här! Jag vill ha lite fint väder ute så kanske sinnestämmningen blir lite bättre oxå! Men jag får se fram mot en promenad i eftermiddag då min gubbe kommit hem från praktiken! En liten stund för mig själv! Det är vad jag behöver just nu! 

Annars då?? Tja huvudet upp och fötterna ner men mer än så är det nog inte! Ska försöka hitta på något som får dagen att gå! Hänga upp tvätt som ligger i maskinen! Slänga in en ny... Vika lite tvätt... laga lite mat... Vänta på att Roger kommer hem!  Nåja... ha det gott så länge höre ni!

Låg...

... Undrar hur länge detta kommer att sitta i då... Känner mig låg! Vet inte varför eller tror inte att det finns något direkt skäl till att man måste känna sig låg. Jag vet ju hur det är på våren! Jag brukar ha intervaller som är mindre bra och oftast går de över på ett par dagar och så kommer det igen. Men det e klart det finns ju saker som påverkar en till man faktskt inte är på topp alltid heller och man orkar inte hur mycket som helst heller!

Har haft en trevlig dag med ett gäng mammor här på lunch! Vi satt i köket och snackade en massa, jag hade gjort soppa och bakat brödbullar med Netts hjälp såklart!! Tack gumman!! Det är alltid mycket mysigare när man är två!! Carro kunde tyvär inte komma för hennes troll har feber =( Men det går säkert över! Man vågar ju inte bunta ihop en gäng barn som inte är 100. särskillt inte med lilla Vilja heller! Bättre lycka nästa gång!!  Men då kanske det är en annans tur... man vet ju inte, kopporna cirullerar ju fortfarande runt på Solkulla och de flesta har ju haft det... Men inte mina troll, ännu! Det kommer säkert lagom tills vi åker bara för att vara såå positiv som man bara kan vara =)

Slappar på soffan med en sovandes höna jämte mig, en snarkade huns och en lkenade kille på sitt rum! Det är såå roligt att kunna siotta här och lyssna på hans lek! Det är alldeles otroligt vad han leker, vilken enorm fanstasi! Han är inte tyst en minut där inne... pratar hela tiden i olika röster... om olika saker, bilar som krachar... han ska åka till mormor och morfar =) Underbara unge!!

Äntligen lyser solen i alla fall och det ger en lite extra energi! Önskar att det blir bättre väder i kväll så man kanske orkar ge sig ut på en promenad, igår hade jag bara ingen lust alls så jag hamnade på soffan! Det var ingen rolig tripp till Kungsbacka igår... hade gått upp igen och just nu är inte motivationen på topp alls... Är redan på Mallorca i mitt tänk!! Annars var det jätte mysigt såklart! Mickaela följde med oss upp och det var jätte roligt! Hade en trevlig dag upppe hos Carro med lunch och allt! Sen fortsatte vi här hemma... Men tappade orken på gapiga och gnälliga barn så vi hoppas ut på lekplatsen en stund! Då bidde det lite bättre =)

Önskar att mina barn somnar i tid i dag för jag har ingen lust alls att ha dem vakna till halv tio- tio... Vill/behöver en liten stund för mig själv och gärna kunna sitta och tjöta med  min gubbe oxå såklart!!! Nä nya tag en annan dag!

Nu en kopp kaffe och njuta en stund till innan min höna vaknar!! Ha det bäst!

RSS 2.0