Dimma

Goddagens på er!!

Gått en runda runt strängen med en sovandes Lovis och en glad Zelma =) Idag var det riktigt tungt, anfådd som tusan och kände mig trötter... Men det e la så det ska vara kan jag tro... Tredje dagen...

Lämnade min lille Nisse på Solkulla och underbara Helena kom ut och tog emot honom, Lovis dsatt kvar i vagnen utanför och var inte alls på humör... Ellioth berättade stolt att hans Nett minsann skulle hämta honom ♥ LYCKA!! Har garderat honom till 16 om något oförutsett skulle hända...

Har packat ner en matsäck med banan, ostsmörgåsar & yoghurt till min lilla Loppa =) Ska stanna till vid affären och köpa festis till henne med... Fika ska man ha när man ska leka på en lekplats!! Hoppas att solen lyser i Halmstad!!

Snart kommer min mamma och vi ska packa in oss i bilen ♥ Blir nog en fin dag idag!!

Ha det bäst!!

...

...

Gokväller på er =)
Då har hon landat i soffan med två sovande barn!

Fryser så jag håller på att döööö... Blir en filt och kuddar i soffan nu, ska nog sno med mig Zelman så hon får värma mig =) Inte fel att gosa lite!!

Imorgon blir jag hemma och vabbar med en fortfarande vattenkoppstjej... En del koppor börjar torka riktigt bra, en del e geggiga =( En del vill fortfarande titta fram =/ Undra när detta ska ta slut men jag hoppas att helgen hemma med och sen ska hon va på G! Ellioth har inte visat någon tendens ännu på några koppor...

Ska köra min mamma till sjukan i Halmstad för återbesök efter hennes gråstarrs op förra veckan! Då vi inte få komma in där pga Loppan blir det till att gå en lååång runda i halmstad imorgon, hoppas på att hitta en rolig lekplats så Lovisen får gunga och leka lite =)

Nä nu blir det filten!! Ha det bäst!!

Morgonpromenad!

Dag 2....

Godmorgon!! Är lika taggad idag som igår och känner mig på G =) Känns så härligt att säga det för ett tag var det jäkligt mörkt =( Är väl så det ska vara antar jag!!

Gick upp tidigt idag för jag tänkte att det får bli en runda runt strängen innan jag börjar jobba idag! Man måste ju utnyttja att mannen e hemma med lilltroll så det e bara att gå, han fixar frukost till trollen och jag lämnar Nissen precis innan jag börjar =) Kan väl inte bli bättre??

Väntar bara på att ljuset ska komma liite mer, gillar ju inte att gå i mörker =) Hinns inte me en promenad i eftermiddag, kanske i kväll förståss men jag och mamma ska på turne i eftermiddag så då får man helt enkelt gå nu!!

Önskar er alla en härlig dag!!

Gymet - not!

Åh va territerande!!
Idag skullejag ju börja mitt nya sunda liv =) Strarten på gymmet blev inte så fräckt som jag tänkt! OBEMANNAT HELA VECKA 9....  Jo men tack & hej!!
Blev skitbesviken så detfick jag lösa med en promenad i stället =) Helt underbart, kallt men uppfriskande och dövat det dåliga sambetet!!

Nu e man hemma igen och inne i värmen och slurpar på lite kaffe! Snart dax att hälla i sig lite food och sen blir det till att däcka små kids, slagga i soffan och glo på tv! Jösses va härligt man har det!

Är grymt taggad, på ett jäkla gott humör och livet känns bra underbart ♥

Dålig förlorare

Min lille son är INGEN bra förlorare när man spelar spel... Han blir pissesur, känner igen detta från en annan ung herre! Alvin & Ellioth satt & spelade hyveltjuven innan och det var mcyket svårt för Ellioth att spela med Alvin... Men det var ett gott försök! Alvin kanske inte e den allra bästa lääromästaren i spel =)

De har spelat Gamecube i eftermiddag när jag var i stan o handlade lite... När jag kom hem sov min lilla dotter och min man på soffan ♥ Har en piggelin dotteratt vänta i kväll =) Det gick inte att hålla henne vaken, meducinen gör henne supertrött, men det e i alla fall inte sååå illa som det var när Ellioth fick den när han va liten!

Vi har hunnit vara ute en del i eftermiddag, en tur till lekplatsen med man & småtroll! Skönt att rasta av den store =) Sen när vi kom in blev det middagslagning med heela familjen! Kvalitetstid på hög nivå!





Vi har bestämt att vi ska ha en familjedag den helgen Alvin är hos oss!! Vi ska hitta på en aktivitet tillsammasn hela familjen och vi ska laga mat tillsammasn allisammans!! Idag blev det panerad snitzel, ris, beanaissås och gröna ärtor! Det var mycket gott och alla drog sitt strå till stacken =) Det var riktigt mysigt!!

Strax blir det en kopp kaffe i soffan sen mys och Wallander och förhoppningsvis ett par kids som slumrar! Pepping inför veckan som kommer ♥ Känner mig riktigt taggad!!

Chao

Äggfrukost & tungvrickning =)

God förmiddag på er!

Vilket fantastiskt underbart väder det är ute idag!! Har gått en lång härlig runda med Zelma!
Det känns faktiskt som om våren e på G!! Kanske en aning optimistisk =) Men det ska man va!!

Vi har hunnit med en hel del redan fast man bara hunnit halvvägs denna söndag =) Ellioth & Lovis har pärlat och Lovis var jätte duktig på att städa i ALLA pärlorna ♥ Mammas rediga flicka!! 



En koncentrerad kille som gjort en fin Nalle, den skulle sparas minsann... Får se hur länge den får ligga på bänken?? Inte länge när man har en liten marodör =) En som vill spara allt och en som gärna gör nytt igen =)

    

Idag blev det äggfrukost! Blev bra imponerad av min höna, hon skalade hela sitt ägg själv =)
Ellioth gillar inte gulan så han äter äggvitebilar med kaviar på!




Har en liten fröden fräken som vrickar tungan =) Så kan inte mamman göra...





Det har blivit en del prickar på henne och äntligen börjar de på munnen torka!! De har vart mycket ivägen och illa utsatta... Damen är uppe i en 50-60 prickar men tavigylen och pox... (va sjutton den hette mer) gör underverk och hon är inte på prickarna jätte mycket... Klagar på en del som är i vägen eller onda...

Idag ska jag in till stan en svänga o handla... Sen blir det nog en eftermiddagspromenad så man får lapa sol ordentligt! Middag någon gång ska vi oxå hinna med innan kvällen! Ny vecka imorgon men nya utmaningar... Får se vad veckan bjuder på =)

Melodifestivalen =)

Haft en kanonmysig lördag med Jen och barnen!! De har lekt och lekt och lekt och vi har suttit & myst & tjötat i köket =) Kan ju inte bli bättre!!

Nu har jag & barnen vart ute och rastst Zelman runt brandstationen och andats in våren! Underbart! Ikväll blir det pizza, melodifestival & mys! Mormor & morfar kommer ut för att se den med oss och mysa med barnen!! Hur lugnt & skönt som helst!!

Loppan är febrig och klaagar på att hon har "Ajja", mammas lilla skrutta! Gnälligt som tusan men Mouses som jag köpte funkar kanoners =) Ett mycket bra inköp!! Ellioth har haft pappa för sig själv, de har vart på turne och tvättat bilar, vart och testat däck hos morfar mm och njutit av pappas sällskap och att fixa =) Härligt!!

Ha en goer lördag på er!!

Vattkoppor!!

God Kväll på er!!

Gått en uppfriskande promenad med Jen nu på morgonkvisten! Det blåste en del men nu har solen tittat fram och det är lite vår i luften! Igår hade jag riktiga vårkänslor =)

Sen var det ju en underbar nyhet som spred sig över landet! En ny liten prinsessa är född, vår tronarvinge ♥ Rörd blir man och man får en alldeles särskillt lyckokänsla i magen! Hörde nyss att det blev en liten Estelle!! Ett jättefint namn tycker jag, passar i tiden och det ör ju en liten stjärna ♥ Jag måste säga att jag blir såå trött på alla tråkiga svenskar som i vissa ögonblick sjunker som just svenska medborgare... Slänger ut en massa tråkningar på fb, eller snackar skit om denna lilla Sessa och det svenska kungahuset! Men herre jösses, det e något vi ska vara stolta över tycker jag!!
Min uppfattning om dessa negativa människor är att de är avundsjuka och har ett ganska tråkigt liv själva...


Då hade man vattkoppor i huset... Min lilla Sessa har fått en massa prickar, överallt!! En del e riktigt ruskiga och hon klagar över att hon har "Ajja dä"... Min lilla höna!! Kan inte annat säga att jag håller tummarna för att Ellioth också får det så vi har det EN gång!! Väntar på att vårdcentralen ska ringa så jag kan få lite tavegyl till min Sessa! Känner att hon börjar att reagera på en del av kopporna... Klädde av sig spritt språmgande naken innan och skulle sätta på sig dockans blöja... Kan ju säga att det funkade inte såå bra =)

Nu sitter de framför tv:n och trufflar polarkakor och kolla på Emil ♥



Min lilla Sessa



Min lille Prins som för en gångs skull ville vara med på kort =)

Dagen har susat förbi och jag började att skriva på detta inlägget på morognen men har blivit avbruten gång på gång på gång och nu äntligen en lugn stund i köket medans barnen leker, en på rummet som är fullt sysselsatt med att bygga med duplo och en som slappar framför tv:n...

Godiset har de ätit och småsmaskat på hela kvällen och nu inväntar vi pappan som åkte med Kenneth till Dalsjöfors för att kolla på en bil till Kenneth... Alvin är på intågande med en kompis som ska sova här i natt! Ska bli spännande att se hur det här fungerar. Först sa jag blankt nej pga vattkopporna och att man inte riktigt vet hur natten blir... Men det får de ta helt enkelt! Samtidigt som man kan inte säga nej hela tiden heller... Han måste ju få ha kompisar här med!!

Nåja snart blir det meducintagning, välling och mys i soffan så kanske kanske man har en Loppa som sover snart!

Ni får ha en fortsatt trevlig kväll på er!

Bräääänande

Kvällen på er!!

Oj oj oj va trötter jag är!! Blir sängen snart kan jag ju säga! Barnen har äntligen somnat och då fick man i alla fall 10 minuters egentid i soffan innan man börjar gääääspa och ögonlocken blir jätte tunga =( Blir nog ingen mer tv för min del!

Har haft trevligt besök från skogen i eftermiddag =) Kaffe, lek och tröttare barn =) Japp sen vände det liksom och de har hållt låda fram till nu =) Hi hi kallas övertrötthet, ett fenomen som mamman glömt hur det funkar... Till kvällsmaten idag hade jag kokat fläsklägg och gjort grönsakssoppa, den blev supergod!!! Tyckte i alla fall mamman & pappan... Ellioth åt köttet, Lovis åt potatisen ända tills hon råkade få en rotselleri i munnen och sen åkte det ut! Efter det vågade hon minsann inte stoppa något med i munnen... Nåja en flaska med BACKA så blev allt bra!!

Gubben har nu duchat så det blir till att lägga om såren innan jag däckar... Det brääääner som katten, har gått bra ända te han tog bort förbanden och det kom ut i luften =( Han går och blåser på armarna hela tiden
=( Tycker synd om min gubbe!!

Bara en dag kvar på min arbetsvecka, ledig fredag och jag måste säga att det är precis vad jag känner att jag mäktar med...

Min älskade mamma har vart i Halmstad idag och opererat ett öga för Gråstarr... Ringde innan men hon sov! Tänker på dig mamma ♥

Nu kom mitt hjärta med en kopp kaffe och en kamera för att plåta sår med... Bandage och bingen =)
Natti natti!


Hemma igen!!

Åh va skönt att ha min gubbe hemma igen efter en natt på sjukan!!

Igår fick han vitlut på sina handleder när han jobbade, trotts skyddsutrustning =( Under kvällen blev såren värre, det svullnade och såg riktigt ilsket ut och när vi ringde 1177 så menade dem att det vara bara att åka in! Sagt & gjort så åkte han in efter lite övertalning...

Vid tre ringde han hem och sa att han inte fick komma in =( Åh!! Ovanlig och allvarlig åkomma... Fyra läkare hade vart inne och kollat på honom och de hade kontakt med giftcentralen. Nu sätter han handlederna i vattenbad en halvimmet i taget med en timmes mellanrum för att det ska späs ut... Bättre och bättre blir det och ett dygn ska han göra detta... Sen ska det bandaderas... Han blir hemma resten av veckan, mitt hjärta!!

Jag åkte in till sjukan efter att jag lämnat trollen så vi delade sjukhussäng och kollade på fyran ♥ Nu e vi alla hemma och det var två mycket glada barn som hade målat teckningar till sin pappa så mötte honom när de kom hem! Tror att  pappan är väldigt nöjd med att kommit hem med!!


Oväder!!

-Fy farao vilket skitväder det blev utanför fönstret!! Uj uj jag tvingade in min gubbe te akuten med frätskador på handlederna... "Inte så farligt, det bränner bara lite"... Ne jag ser det =( Svullet och dant så jag hoppas att de tvättar rent ordenligt och lindar om det om det behövs...

Varför ska gubbar vara såå envetna?? Aldrig rädda om sig =( Nåja det ordnar sig nog, bara han kör försiktigt!!

Ska snart leta mig in i sängen om jag inte får femmans play att fungera =/ Den e si sådär men jag har lust att kolla på Sofias änglar =) Hade ju vart gött att ta med datorn in i sängen och götta ner sig! Det är lyx på hög nivå och det behövs i det häär busvädret!!

Imorgon är sista dagen på sjukskrivningen och sen bär det av till jobbet på onsdag! Lite blandade känslor, längtar tillbaka till en vanlig vardag men energin tar fort slut =( Orken håller inte så länge så det gäller att vara rädd om sig i början! Det känns bra att jag har två dagar och sen ledig fredag! En mjukstart!

Idag har barnen var på Solkulla 5 timmar och lekt och lekt och lekt och hade haft jätte skojjigt!! Imorgon ska de dit med mellan 9-14!! Idag vilade jag först och sen åkte jag in till Hajen och handlade utan barn och tog det lugnt och i min takt! Imorgon blir det inte som jag tänkt men jag ska se om vädret vänder så blir det en promenad bland annat och mys i soffan och enbra film som jag vill se =) Sen får vi se vad som händer och fötter! Men det e min dag och min tid så jag ska nog få den att gå!

Natti natti!

Kokekött

Solen lyser och det känns lite lättare för var dag som går!! Börjar känna mig bättre & bättre och börjar faktiskt att längta tebaka till jobbet, barnen & mina kollegor!!

Imorgon ska mina troll få gå till Solkulla mellan 9-14 och då ska jag passa på att åka in till Hajen och fylla på förråden här hemma... Skönt att åka utan kids och lite för att pröva mina vingar och se så man börjar bli människa =) Ska ju faktiskt jobba på onsdag!!

Kokeköttet står på spisen & kokar, det e första gången för min del... Lite spännande och jag hoppas att det ska bli riktigt gott till middagen idag! Skönt att det sköter sig självt =) Mamma & pappa kommer ut och äter tillsammans med oss ♥ Mysigt!!

Pyjamsdag!!

God morgon på er!

Lördags morgon & fruksosten avklarad... Mamman tänkte göra sig till & fixade äggfrukost & levande ljus men maken åkte på kurs och barnen var inte överdrivet hungriga/sugna... Lovis e inte på humör denna dag!! Ellioth har redan rasat av sig för att Lovis ville se Lotta på Bråkmakaregatan & det ville minsann inte han... Syskonkärlek??

Nåja mamman är mätt och kaffet har runnit nerför strupen =)

Idag har vi i alla fall kommit ur pyjamasarna, det gjorde vi aldrig igår =) De kom av idag =)) Snacka om slappardag!! Ellioth hade ont i huvudet så han fick lite Ipren... Han ÄLSKAR ipren!! Då skulle naturligtvis lillhöna smaka med och det fick hon... Men HUA va hon tyckte den var megaäcklig! Den åkte ut på en gång!!

Huvudvärken gick över men om det berodde på Iprenen eller att posten kom med favorittidningen & man fick gosa upp sig i soffan med pappa & läsa bilsport... LYCKA ♥



På kvällen kom Nett & Rikard hit! Vi skulle äta latmans mat & ha fredagsmys och för att Rickard skulle hjälpa Roger att fixa i hallen!!

Lovis var mellan varven en glader unge =) Hon testade Viljas mössa!!




I allt bus & stoj  testades Lovis dockvagnar på hög nivå =)
Lilla Vilja fick sig en provtur!!



Vi hade en lugn och skön kväll och tillslut somnade alla trollen... Lite meducin gör susen för febriga och trötta barn!!



Tänkte lägga upp lite bilder på hallen...

    



    



    


Känner mig väldigt nöjd med hallen och det ger en 7jäkla lust att gå på fler rum =) Har redan en plan =))

Idag händer inte många knop... Ellioth är feberfri medans Loppan fortfarande har lite feber och är vansinnigt GNÄLLIG!! Tål ingenting!! Mamman är trött och har huvudvärk... Mensen e på intågande så dagens intag av meducin är i form av CHOKLAD ♥

Ikväll blir det melodifestivalen, något gott att äta och mys i soffan med min man & troll!! En härlig lördag på Lomvägen!!

Tjingeling!!

Färdigtapetserat =)

Nu är alla tapeter på plats =)

Åh va fint det blev!! Längtar tills alla grejjor kommer på plats, förhoppningsvis te helgen & att gubben e så pass OK att han gitter med det =) Håller tummen!!

Förbereder mig mentalt för en uppesittarkväll med min dotter som sov alldeles åt skogen fööör sent =/ Vaknade nästan 16... Ooops, hur hände det?? Kan mamman slumrat in en stund mån tro =)

Nu lite piggare i alla fall och Nissen e superspeedad och möblerar om i vardagsrummet, bygger kojjor och kollar på Pippi... Han står uppe på en stol och leker sjörövare ♥ Gullunge!! Loppan är lite med fredlig och lägger Pippipussel =) Me like!


Bollibompa

Tjingeling!!

Då var Bollibompa på och barnen sitter bänkade med sina frukostmackor ♥ Vågade vara lite wild and crasy och gav dem leverpastej på cina mackor... Undrar hur det kommer att gå???

Har inte sovis typ en blund på heela natten =( Den typ längsta natten på evigheter! Åh det var trångt i sängen, en snarkade, en drömde & flände runt med armar & ben... Har vart uppe på toaletten ed en som var kissenödig!! Yes han vaknade av det =)) Ett steg närmare ♥ Stolt mamma!! Har legat endera min säng och endera Ellioths säng bara för att få ligga själv... Skönt men jag han ju aldrig somna ändå =(

Hoppas på en lugn dag i hemmets lugna vrå med lite andra filmer på tv:n, börjar bli dödligt trött på vissa nu! Men vad gör man inte för att det ska vara lugnt i lägret när man inte e bra själv!!

Var lite nostalgisk i går med min skrutt och spelade labyrint med honom... Lite svårt första gången men det kommer att klarna... Bara att inte ge up och fortsätta!! Tänke testa fia idag (utan knuff) =)) Jätte roligt!! Här e en mamma som älskar att spela spel & det verkar sonen med göra!!


Nåja, ni får ha en bra dag på er, här händer det inte såå mycket =)

Update:
Var på vårdcentralen igår och han sjukskrev mig till den 21 så nu håller jag tummar & tår för att jag ska få tillbaka ork och energi! Han sa inte att det var flunsa, tog inget crp eftersom han förstod att flera i min närhet haft liknande så då smittade det, virus... Ingen meducin te henne inte. Mest handlade det om att få tillbaka orken... Ingen mjölkmat för att magen ska stabilisera sig, kokt mat... Värken i kroppen kommer nog av febern... Jag tror i alla fall att det  var en "släng" i en ganska stor portion av flunsa/virus....

Hejsvejs

 


Frukosttajm

God morgon på er!

Här sitter vi bänkade i tv- soffan, kollar på barnprogrammen och äter frukost ♥ Mina barn börjar bli riktigt duktiga på att sitta stilla i sina små fåtuljer framme vid tv-bänken =) Ellioth bad nu om sin andra macka!! Gullungar!! Ellioth kom i natt och drömde, det har liksom blivit vardag här... Lovis har med drömt och vart lite orolig men hon har liksom inte vaknat. Roger kom in med henne på morognkvisten innan han åkte till jobbet!

Vårdcentralen har ringt och jag ska dit 10:30... Underbara Nett kommer och tar barnen medans jag åker dit! Har vart inne i en duch och frächat till mig, fått i mig kaffe & yoghurt men känner mig ändå inte vaken... Nåja jag får snart veta vad det e för fel på den här mamman...

Blev en kaotisk alla hjärtansdag middag på Lomvägen =/ Roger somnade totalt utmattad när han kom hem från jobbet och mådde som en stor potta skit =( Tyckte riktigt synd om honom! Så jag tog mig i kragen, åkte ner till affären och köpte pommes, hem och flängde in dem i ugnen... Stekte lite kyckling, skar lite grönsaker och värmde lite sås... Ungarna skrek, bråkade och var dyngtrötta och inte alls på det mest underbara humöret! Men mat i magen var vi alla tvugna att ha (vi hade liksom onte ätit något ordenligt sedan frukost). Äntligen blev maten klar och maken väktes, upp kom han halvt medvetslös och mitt emot honom satt en smått medvetslös mamma... Ha ha vilken syn det måste vart! Vi bara flabbade, vad ska man göra =)

Så disken åkte  diskhon och bordet torkades av... Barnen blev ombytta och sen hände något!!! Det måste vart crack i deras mat (det fanns inte i vår) för mer speedade än de ficnge man leta efter!!! Där rök den lugna kvällen framför tv:n.... De lektes som hejjsan inne på Ellioths rum! Lovis fick jag te att sova efter 21 och Ellioth läste jag sedan en bok för och sen somnade han framåt 22... Sen kan jag lova att det dröjde inte många minuter förän mamman & pappan sov de med =)) Romantiskt - njaä...

Så ny dag idag och jag håller tummar och tår föratt jag ska finna lite energi idag!! Ni kan väl hålla alla tummar och tår ni kan!! Nu- fixa barn & hund innan jag ska till vårdcentralen....

Tjingeling 


Alla hjärtans dag

God morgon på er!
Ville bara önska era alla en trevlig alla hjärtans dag!!

Mina små troll sitter bänkade i sina fårtuljer och äter macka och ser på tv =) Jag ligger i soffan och håller koll på Zelma så hon inte tjuvar till sig av barnens mackor - Hon e hopplös!!

Planen för dagen är att efter mackätandet SKA jag ta på oss allesammans och dra barnen på snowracern så att vår lilla vovve kommer ut (innan eftermiddagen) tidigare än igår!! Jag kan inte påstå att jag längtar men måstena kallar!! Samtidigt som jag bara måste se vad jag orkar och inte!! Jag måste fixa att gå ut med hund, laga mat & diska mm och ta han dom mina troll uten att vara alldeles död/genomsvett för att jag ska klara av att jobba - Vem e det jag försöker lura?? 

Fortfarande trött, ont i kroppen och magen känns fortfarande mysko, halvfeber så jag måste nog erkänna att jag inte bör jobba imorgon =( Blir till att gå till läkaren imorgon så jag får ett läkarintyg! Man kan inte må så här när man ska jobba!

Det här med alla hjärtans dag har jag nog lagt ner =/ Den firade vi i lördags kan man ju säga när jag överraskade min ma med gomat (innan jag blev dålig)!! Men jag hoppas på att han inte blir sen så man hinner träffas innan vi somnar i soffan och en extra goer kram 

♥ Älskar dig mest av allt, du e den bästa darling man kan ha!!! ♥ 

Ne nu måste jag ta mig i kragen och ta fram kläder till ungarna så vi blir klara innan middagstid =) Ha det bäst!!

Snölek =)

Frisk luft ska ju vara bra för hälsan... Drog mig ut med mina barn så de fick frisk luft idag i alla fall... Drog dem runt brandstationen på en snowracer för att rasta Zelma... Sen blev det en sväng till lekplatsen för att rasta barnen... Önskar såå att man hade haft mer ork i en härligt solig vinterdag men man får inte så värst mycket energi när det går upp & sen ner igen!

Har inte haft den bästa nätter! Magsjukan är tydligen tillbaka i huset och mamman har spenderat halva natten på toaletten =( Tänkte att det är väl något jag stoppat i mig ( eller föör mycket ) men nepp... Pratade med pappa och då hade han det och lite till, Janice och Nett var med dåliga =( Kollektivet Lomvägen i vanlig ordning!

Jag blir såå trött på detta!! Febern kom som ett brev på posten nu mot eftermiddagen och nu ligger jag som en sleten på soffan igen!! Vad har man gjort för fel?? Blir inget jobb för min del så det e bara att sikta in sig på att se på de fyra väggarna ett tag till =(

Kan ju erkänna att jag inte har det största lagret av tålamod och tycker jag att jag e frisk så kan jag u inte sitta still direkt... Undra var man införskaffat sig detta tålamod som jag tydligen behöver för jag ska ju inte ta mig utanför husets fyra väggar innan man vart frisk i 100 år.... Var det inte minst en feberfridag =)) Hade ju det... Förädare kallar jag den lilla bakterien som smyger runt på Lomvägen.....

Natti natti!!


Ett glas rött!





Ett litet smakprov på vår nytapetserade hall =) Är mycket nöjd och tyckte att tulpanbuketten från mamma prydde den mycket fint!! Tänk att det snart e klart! Bara imorgonkväll oxå, sen e det färdigtapetserat!!

Lullullet kommer lite pö om pö till veckan tror jag, när ork och tid finnes!! Ska bli mycket roligt och jag tänker inte bara slänga upp det bara för att... Man gör ju inte hur många hål som helst i nya tapeter, det bär liksom lite emot...

Men man får lite nytt blod i ådrorna och lite mer känsla i hemmet, vårt hem!! Mycket mer lust att göra iordning resten med och vi är ganska liktänkande och det är kul!! Tycker samma, det är en stor fördel!!

Nästa prohjekt är en ny fonvdvägg i Ellioths rum =) Hade sett ut en snygg tapet men såg den i verkligheten idag och nnjaä den var inte som jag tänkt mig =( Men vi får åka in och kolla och ta hem så man kan känna och föreställa sig... Behöver en ljus fondvägg som ljusar upp hans rum!!


Idag är det Alvinhelg =) Han kommer hem vid 7 och det ska bli riktigt roligt att träffa honom ♥ Har tagit migg ett glas rött och vi firar helg! Har överraskat min gubbe och köpt hem hickorymarinerade revben, potatissallad, godis och vi ska njuta!! Kände mig nästan lite nykär när kah planerade =)) Inte illa!!

Melodifestivalen är på ikväll och det ska vi se såklart! Då ska vi ha ätit klart!! Länge sedan vi hade mys så bara la familia ♥ Ingen dator idag =))

Ha en trevlig kväll på er!!

Fredag <3

Åh vilken underbar fredag det blev idag!! Det trodde jag inte på morognen när jag fick tjata typ 1000 gånger på ett Ellioth skulle slita sig från bilar & tv =)

Men vi kom till stan där vi hittade pyjamasar till Lovis & en supergo till Ellioth, fleecejackor & vårmössor =) Halva priset på jackorna & mössorna idag!! Det tyckte jag om! Sen åkte vi om Gekås på vägen hem =)) Där blev det jumpadojjor till trollen, badrumsmattor, massa födelsedagspresenter mm =) Åh va skönt!!

Det bidde lunch och massa mys och jag hade två snälla små troll med mig! Mycket trevligt sällskap av bästa Nett och töser!!

Snart kommer pappsen hit ochy ska hjälpa min älskling att tapetsera i hallen =) Familjen Altesson - Kling kommer oxå hit för att avnjuta fredagsmyset = tacopaj =) MYS!!

Haft en superdag och ser fram mot två lediga dagar till och hoppas att man ska känna sig BRA på måndag =) Flera dagar dut jue =)

Ha en trevlig helg på er!!


Härligt besök

Jösses va den här dagen flög förbi! Har i alla fall lite mer ork idag än igår! Har städat sovrummet på allt slipdamm.... Höll på att bli alldeles GALEN och det var skitigt ÖVERALLT!! När jag ändå höll på gick jag lös på heeela badrummet!! Fy vad där sååg ut! Helt sanslöst! Men nu e det skinande rent och luktar gott =) Då blir mamman glad!

Kan ju erkänna att jag är dödstrött nu och duchen på morgonen känns ganska låångt borta =(

Pappa kom förbi en sväng, stackarn har fått en inflamation i munnen och vart hos tandläkaren =( En rotfyllning står på tur =( Tyckte faktiskt synd om honom!! Inte roligt att vara sjuk!!

Sofie, Herman och Sonja kom förbi på en kopp kaffe mitt i maten =) Ellioth blev mäkta lycklig!! Nu har de lekt av sig och han har fortsatt i hel vardagsrummet... Pappan ligger och sussar för att orka med jobb ikväll/natt... Jeanette, Rikard, Janice & Vilja kom oxå och drack en kopp kaffe och mellanlandade innan de skulle vidare in och betsälla glasögon till Rikard. Härligt med så mycket besök fast man inte e bra! Goa kramar och härligt att se vår lilla Vilja hemma igen efter en natt på sjukhuset i Halmstad. Hon fick feberkramper igår så det var bara för dem att åka ner =( Stackars liten!! Men nu var febern på nedgång och hon tyckte att det var gottigt med pepparkaka i gudmors knä ♥

Ikväll bllir det filmtajm i soffan med mina små troll, känns välbehövligt efter den här dagen =) Gubben borta så då får mammsen allt goset ♥ Imorgon e vi lediga... Hoppas på att man e så pass bra så man orkar göra något!!

Vinki vink =))


Rasmus på luffen =)

Godmorgon på er!!

Har haft en supermysig morgon med mina små troll!! Mamman fick allt lite sovmorogn så jag ska nog klara mig =) Gick och la mig vid 9 så 12 timmars sömn ska nog hålla mig på fötter ett tag i alla fall...

Kallt som 17 var det i läghenheten så vi har tänt ljuskronan, lite mysfaktor får man ju ha! Sen åkte Rasmus på luffen på och det kokades kaffe och breddes smörgåsar till mina barn som de avnjöt framför tv:n!! Mamman drack kaffe och förgyllde min yoghurt med hallon & banan =) Inte illa för en febrig mamma =)) Har ringt jobbet och sagt att jag blir hemma imorgon med... En feberfri dag =)) Nä det hinns inte med =)) Nä vi vilar på sofflocket heela dagen lång till pappsen kommer hem! Ska försöka ge mig ut med min loppsäck till hund med =( Hon har vart ute på snön... Hon står inte högt i kurs i dag då hon var snabb att sno Lovis macka =( Suck!!

Nu har Bethoven kommit på och Ellioth sitter och döflabbar under mitt täcke medans Lovis pusslar sitt Pippipussel... Så ser vår dag ut på Lomvägen...


En febrig mamma

... då var det mammans tur att bli dålig =( Fick gå hem tidigare från jobbet idag för jag avar totalt slut! Somnade gott med barnen idag på vilan! Blir till att vara hemma från jobbet i morgon och kurera mig så får vi se vad som händer och fötter... Har en kort dag på torsdag och ledig fredag så vi får se...

Är uppkrupen i soffan och softar till Äntligen hemma med två små kisd som sussar mycket gottigt!! Loppan somnade i min famn i soffan till halv 8 hos mig ♥ Mys!! Sen bar det av in till Elliothen för att läsa en gonattsaga, Dummerjöns som han valt =) Söta unge!! Älskade den sagan när jag va liten! Han somnade på sista bladet ♥ Tänk va härligt att så somna jämte mammsen som läser en daga i sängen, alldeels trygg och alldeles nöjd! Då kan man inte annat än att sova gott!!

Min underbara man har slipat klart det mesta i hallen och spacklat hörnet som var urilla... Bara elkontakter lampknappar kvar men det får bli en annan dag! Ska bli väldigt skönt att bli klara med det här projektet... man kan ju inte precis stänga om hallen när man håller på.... Underbart med två små barn mitt i allt slipdamm...

Planen för morgondagen blir mysfrukost i soffan med mina underbara kids, Astrid Lindgrensfilmer för heela dagen, lätt matlagning och mer soffsoft!! Toppat med panodil och mycket barngos så hoppas jag på att bli frisk fort!! Är såå off och såå trött så det borde vara förbjudet!! Nu blir det strax in o borsta gaddarna och vidare in i bingen så jag kan soooova!!

Natti natti

Tulpaner & semlor

Fick en helt underbar packe tulpaner av mamma & pappa som har vart på besök hos oss i eftermiddag ♥


Det blev semlor och kaffe till fika och sen tog jag och mamma en underbart skön promenad i snön som dansade runt oss! Massa laddande på mammabatteriet idag =) Precis vad jag behövde! Pappa laddade sina morfarbatterier med trollen i osffan medans min darling slipat och spacklat i hallen! Han har verkligen vart superduktig idag!! Nu e bollen i rullning och till helgen blir det tapetsering, eller fredag i alla fall!! Pappa kommer hit och hjälper honom för mamma skulle ha huset fullt med kollegor =) Nice!!

Känns faktiskt väldigt spännande, kan kanske behövas en rulle till men då får vi fixa det på lördagen... Och det känns skönt att ligga så här steget före med förarbetet då det kommer att bli mycket spacklande och slipande... Ett par kvällar framöver får Roger ta lite här och lite där...

Carro pch Patrik var här med sina troll på en kopp kaffe på förmiddagen och Emma blev alldees knäckt när de skulle åka... Hon var sugen på att leka längre... Vi betsämde att det får bli en lekeftermiddag på tisdag då jag slutar i någorlunda bra tid! Sen e vi ju lediga fredag denna veckan med och det är skönt då det blir möte imorgonkväll... 7-19 e min arbetstid =( En tuff start på veckan med dunderförskylning men det e bara att bita i!!Haft en ganska lugn och skön helg =) så man e bra laddad inför veckan!!

Ikväll blir det Wallander-film med mitt hjärta och en påse otsbågar och Sweichernöt =) Mumma!!

River tapeter

Idag åker de fruktansvärda blåa tapeterna i halen.... Faan va de sitter =) Blir till att åka till Karlssons för att inhandla slippapper så det händer lite....

Fösrskylda som 17... så något badande blir det inte idag! Får ägna söndagen åt att fixa och dona i hallen!

Ha en trevlig söndag på er!

Lördag...

Då sitter man här med en liten stormvind och en liten gnällspik!! Lovis har sovit sen vi var på Burger King.... I heela yttermunderingen i hennes säng =) Ellioth däremot har vart som en galenpanna och sprungit runt som en biten så man kan ju undra vad det var i hans mat!!

Nu gick tyvär det hela i kras, Ellioths ballong gick sönder och han bröt ut i världens gråt.... Stackars liten! Tyvär kan inte mamman tycka så väldans synd om honom just nu... han har retat gallfeber på mig länge nu!!

Loppan e vaken och leker nu med sin ballong så vi får se hur länge den friden varar =)


Ikväll smäller det, MELODIFETSIVALEN startar till min förtjusning =) Mannen däremot e inte lika överlycklig... Inte hans favorit precis! Vi ska till Nett & Rikard för att fira Christoffers 21 års dag =) Ska bli trevligt!!

Mitt onda i halsen kvarstår och nästäppan har tillkommit... Suck va keligt!! Men inga febror ännu så det e bara att vackert kämpa på =)

Nehe dax att väcka maken.... fina sovvanor vi har på det här stället :) Eller inte men han har säkert tängt ut det som så att han kommer att leka med dockor halva natten med sin supervakna dotter medans den dötrötta mamman slocknar efter melodifetivalen =) Eller vad tror ni??


Ont i halsen =(

Kom som från en klar himel =( Nu har hon mega ont i halsen... Jag her verkligen inte varken tid eller ork för att bli sjuk IGEN!! Känner mig inte allt fit for fight... Ska gå o lägga mig i min goa säng alldeles strax...

Måste säga att jag e alldeeles dödstrött... Har suttit & letat hur länge som helst efter en släkting till mig på fb... Det e inte så lätt att hitta folk där =( Men tillslut hittade jag henne! Hon har gift sig & bytat efternamn så det var ju inte så lätt att hitta henne då! Vi fick ett dödsbud igår om att hennes pappa gått bort i canser ♥ Såå fruktansvärt sorgligt!! Han vart väl i mina föräldrars ålder och Caroline e typ som jag, ett par år yngre än mig! Fy farao... Tänk det skulle ju lika gärna kunnat vara min =( Ont i hjärtat och jag tänker verkligen på henne!! Fy va livet e bräckligt, det märker man när det händer saker runt omkring en som e jobbigt! Se på de unga som miste livet i Thailand.... Vilken tragedi!! Lider verkligen med deras nära & kära!

Mycket sorg på kort tid.... Sänder Caroline och hennes familj alla tankar och varma kramar!

Nehe nu blir det bingen.... Ska upp tidigt imorgon bitti så det kan ju vara skönt att få sova lite...

Natti natti!!


Sol!

En lugn eftermiddag med barnen ♥ Nu sitter de i varsin fåtulj och äter mackor och tittar på en film! Jag passade på att sätta på en kopp kaffe till mig...

Ganska trötter efter två dagar på jobbet, vart fullt ös och haft hur mycket att göra som helst men det har vart roligt! Vi har gjort experiment både i går och idag... KUL!! Men det märks att man vart dålig, har inte alls lika mycket ork =( Jobb imorogn med så det e bara att kavla upp ärmarna och hålla ut inför helgen...

Idag e sista torsdagen på länge som Alvin kommer att vara hemma.... Känns konstigt men jag tror att det kommer att bli mycket bra till slut!! Det blir en del packning ikväll kan jag tro och en stek e på tining... Kan nog bli gott tror jag!! Lite mys får man ju ha!

Ellioth har vart i skogen med Solkulla idag ♥ Han längtade!! Igår när han skulle sova sa han att det skulle bli såå roligt!!
"Herman ska till mitt jobb imorgon" sa han drömmande.
"Ja" säger jag.
"Mamma då ska jag dela mina pannkakor med honom" säger ungen och ler med hela ansiktet!!

Hur söt får man vara? Mammahjärtat smälte ganska rejält kan jag ju säga!! Sen har han slaggat jämte sin bror i bäddsoffan i natt, världen lyckligaste liten kille var det! De har sovit HELA natten så det måste ju vart helt OK!!

Nehe om man skulle ta sig den där koppen kaffe nu då =) HA en trevlig eftermiddag på er!

RSS 2.0