Docklek

Åh va trötter den här mamman börjar bli! Hade planer på att få lite "egentid" på kvällen för att titta lite på tv... Men NEJ!! Makan sover sen lääänge, typ sen 20... Då ville mamman fåttlite kaffe på soffan men det tyckte han att det väntar vi lite med... Sen gick det inte att väcka honom mer... =( Inget kaffe helt enkelt!

Har gett upp alla försök att lägga min dotter som inte e det minsta angelägen om att sova! Lovis leker med sina dockor! Just nu bäddar hon ner dem i vagnen, på med mössan och vällingflaskan i munnen.... "Owa"betyder sova =)

Egentligen e hon dökul!!! Vi har klätta av & på hur många gånger sm helst! Buffat i rumpan... och hon bäddar och har hur kuls om helst! Pratar hela tiden och roar sig =) Skulle tydligen haft en tvillingvagn =) De får inte plats vilket gör damen bannad.... Fast trycker man tillräckligt hårt kan de ligga jämte varandra, utan insatesen =) Nöjd dam! Måste säga att jag e lite imponerad av hennes lek =) Yrkesskadad, lite.... Men katten va kul det e!!

Jag hade hoppats att de skulle sova efter duschen, halv 8!! Oj lite välling som visade sig vara ett uppåtchack... Sen var leken i full gång! Jag var till & med ute och gick med Zelman bara för att hon skulle somna hos pappan och för att bota min förbannade ichias... Måste säga att jag tror att den är elakartad - mot mig! Något ont har jag tydligen gjort denna kväll =( Hjälpte inte med promenix eller att stretcha.... Suck!!

Vår store gosse ligger i vår säng och snackar skype.... snart blir det bingen för honom med, alla ska upp tidigt i morgon och iväg till skola, förskola & jobb! Yes!! Ska bli roligt att träffa alla imorgon och mina kids behöver verkligen lite kompislek =)

Nehe nu blir det till att lägga de vakna kidsen...
Sov gottigt!! Natti natti!!

Lycka!!

Måste ju säga att igår var en helt fantastisk dag ♥ Jag fick världens bästa telefonsamtal igår med världens underbaraste nyhet!! Ett nytt litet liv är på G!!! Det e lycka!!!  

Vi har funderat länge på hur familjesituationen ser ut & hur våra barn mår... Särskillt Alvin... Vi pratade med vår Alvin igår om hur det kommer att se ut i framtiden... Efter regn kommer solsken och vi hade ett mycket bra samtal igår! Han var inte arg längre och det kändes som om han förstod och han fick säga hur han verkligen kände det! Vi har bestämt att han kommer att bo hos sin mamma och hos oss varannan helg...

Våra familjesituationer ser olika ut och kommer alltid att göra det, det kan inte bli lika. Barn anpassar sig mycket bra och det har ju trotts allt fungerat väldigt bra i 10 år! Alvin har fått det bästa av två familjer och fått ha sin mamma & pappa nära i sitt liv i 10 år!!! Men nu har saker och ting förändrats och under det senaste halvåret/året har det vart tuffare. Svårare att anpassa sig till olika regler/rutiner osv. I en tonårings liv är allt rörigt och han är mitt uppe i sitt identitetssökande och just nu är det väldigt rörigt för honom. Vi hoppas alla på att det kommer att bli bättre. Efter att vi pratat och det kommit ut i luften var det som ett lugn la sig på Lomvägen... Alvin är ju välkommen hit när han vill om han längtar eller e sugen på att träffa oss!! Vi kommer att få ha honom här varannan helg och hoppas att det kommer att bli bra, färre bråk och ett lugn. Han vet att vi finns här vad som än händer i alla fall ♥

Bäddsoffan har fått bästa betyg av Alvin dessutom, han försov sig i morsses så den kan ju inte vara så dum att sova i =) Han skrattade när jag sa det!!

De små barnen har anpassat sig mycket bra till sina nya rum och de är mycket färre bråk och gnäll på dem så det känns mycket bra! Vi har gjort rätt val hittills!

Idag är mina troll ÄNTLIGEN feberfria och de äter =) Imorgon blir det Solkulla om inget annat händer och då e det pappsen som får vabba! JAg ska till mitt jobb imorogn och det kändes mycket skönt att ringa innan och berätta det =) Idag kommer Herman och leker med Ellioth!! Ellioth är helhispig och längtar så han håller på att gå av på mitten... Gör knäppa oövertänkta saker hela tiden och vet inte riktigt vart han ska bli av! Lovis hänger såklart på....

Jag & Sofie ska planera inför kommande konfirmatioin =) Lite hur vi ska lägga upp det framigenom osv, skönt!! Ska bli riktigt roligt att träffa dem för det var evigheter sedan!!

Solen skiner och det ser ut att bli en härlig dag så jag hoppas på att vi ska komma ut en svänga under dagen med... Kan nog behövas med tanke på vilbasarna här =)

Ha en bra dag!!!

Ny vecka

Goddagens!

Hemma för en febrig kille med magont.... Var LIVRÄDD att det skulle bli magsjuka utav det för han får sån panik! Men det har inte hänt något ännu tack och lov!! Ska vara hemma imorogn oxå så får vi se hur det e med febern sen. Lovis hade med feber fast högre =( Inte roligt att gå hemme med TVÅ gnällspikar som inte leva med varandra men heller inte itan varandra....  Bråk hela tiden typ...

Jag har fortfarande ont i magen och är trött... Gick runt brandstationen innan och jag var helt slut när jag kom hem!! Oj oj trodde man hade lite bättre kondition =/

Min lilla höna sover nu, sent I know men hon hade aldrig klarat sig till 7 heller för den delen! Nä e man hemma och e sjuk så en man då finns det inga rutiner =( Man får helt enkelt ta det som det kommer!

Nu har vi vart hemma i en vecka och jag börjar sakna jobbet, ska bli roligt att komma tillbaka! Är såå mycket som jag vill göra jue!! Men förhoppningsvis ska jag vara så bra så jag kan jobba påå onsdag =) Sen e min underbara man hemma och vabbar om det behövs ♥

Hoppas att han kommer hem snart innan han kör ner till falkenberg en sväng... Sen blir det middagslagning med barnen! Även den store =)

Ha en goer måndag på er!

Vila

God morgon på er!

I dag händer inte många knop på Lomvägen, i alla fall inte för mamman... Oj oj oj vad jag känner mig överkörd, ont i hela kroppen =( Huvudvärk, ont i magen, nacken & axlar... Undrar vad det här vart, en jävla mastodont magsjuka??

Tänk va man kan bli lurad, kände mig ganska pigg i går kväll, städade toaletterna för att jag var riktigt tvungen! Sen fixade jag de goa semlorna, Roger tryckte i sig två =) Jag kan inte säga att min mage tyckte att det var en hit, men munnen =))) Ha ha ha kaffet ville hon inte heller ha??? Ok hur e det egentligen, säga nej till kaffe???

Jag hamnade i sängen nästan strax efter att Roger kommit hem...

Idag har jag en mycket sprallig son som håller på att krypa ur sitt skinn.... Roger ska städa förrådet och åka in till tippen i stan och slänga, då ska Ellioth få följa med =) Tiden kan nog gå mycket lååångsamt innan de ska åka =) Roligt för honom att ha något roligt att se fram mot! Saken e ju den att det har inte vart en såå jätte rolig vecka med en sjuk Lovis och sen kommer helgen då vi skulle gjort såå mycket, då blir mamma sjuk =( Inte roligt alls! Blir inget jobb för oss i morgon i alla fall, håller tummar och tår för att det blir jobb på tisdag! Barnen behöver leka av sig lite och träffa alla sina kompisar och jag vill ju med såklart till jobbet!!

Jag och Lovis planerar för en soffhängardag med en massa bra Astrid-filmer =) Bara att njuta av lugnet =)

Ha en goer söndag på er!

Legobyggade

Åh nu börjar jag känna mig som en människa igen =) Såå skönt! Har dock fortfarande väldans ont i magen men jag tror att det kommer man nog ha ett par dagar efter ett sånt maraton! Åt middag innan och den fick jag behålla... Blev lite kvällsmat nu i tv-soffan med mina små troll efter att jag städat båda toaletterna!!! Då tyckte jag att jag fick ta två prickigkorvmackor och drömyoghurt =) Hör ju inte precis till vanligheterna på det här stället... Kan ju inte påstå att det blivit någon piontsräkning den här dagen heller... Men i morgon är det söndag och en ny dag... Ska ta upp kokekött som ska bli middagen i morgon tror jag... Nu e det dax att kolla igenom frysen vad som finns där. Känns som om jag börjar samla på nytt hela tiden och det går ju inte!

Har världens goaste kille som fortfarande är vaken och byggen med lego på vardagsrummsgolvet =) Lovis somnade nyss och sussar gott i sin säng ♥

Roger kom nyss in genom dörren med Alvin som mellanlandade för att åka inoch lana istan hos två kompisar! Roligt! De hade blivit 3-3 på matchen och det hade de fått kämpa hårt för! En tuff match med ganska ojuste spel med partiska dommare... Tråkigt tycker jag, de ska inte vara partiska!

När Roger kommer hem ska det bli dagens första kopp kaffe och en semla som Jen bakat idag ♥ Meningen var att vi skulle vart där och bakat och testat min nya assistent... Men det blev ju lixom inte såå =( Men hon va så söt och kom förbi med en påse när hon och Nemi var på G till Gekås =) SKa faktiskt bli mumisgt!!

Nehe nu bäddar jag ner mig i soffan en stund och slötittar på Gladiator! Ha en fortsatt trevlig lördagskväll

Magsjuka =(

Hur roligt är det att få magsjuka på en skala.... Sitter här hemma med två vildbasar som herjar sanslöst och gubben & Alvin e på innebandy i Onsala... Vi skulle lixom åkt heeeela familjen =( Men har man magsjuka så har man...

Har i alla fall ätit middag, kokt korv med makaroner... det var faktiskt väldigt gott ochjag var hungrig!! Otroligt lyxigt på en lördag... Känns ungifär lika lyxigt som nu, sitta själv med dessa vildbasar!

Måste nog erkänna att jag tyckre lite synd om mig själv! Tur att det går över och att det förhoppningsvis är bättre i morgon! Håller nu alla tummar och tår för att inte resten av familjen kommer att få den!!

Hej svejs

Tapeter =)

Yes, det bidde tapeter trotts grymt stökiga barn och en grymt irriterad mamma =) Fick mig ett smått psykbryt i tapetaffören =/ Eller efteråt får man nog mer säga....

Men känner mig nog allt ganska bra nöjd med tapetvalet och när jag skickat bilder till gubben hade vi fastnat för samma så det kan ju inte bli bättre =)

Undras som flundrans när dessa kommer upp på väggarna... Tar nog ett par veckor för prio 1 är att få Rogers bil rullande igen!! Man blir grymt instängd med bara en bil eller så är man grymt bortskämd =/ Hm, det tåls att fundera på!

Kommer bilder sen =)

Tjingeling

IKEA - besök

God morgon på er!!

Vaknade tidigt idag... Eller mina barn vaknade tidigt! Suck!! Det hade jag INTE planerat idag =) Men nu börjar de bli bra =) Så då e sovmorgonen slut!!! Mamman därimot börjar bli förskuld, pappan med =( Men Ellioth är piggelin =) Skönt! Loppan e bra i magen och äter ganska bra!! Ingen feber och det känns skönt! Vet inte vad de har vart för fel på dem, ingen vanlig magsjuka kan det vart heller för då hade ju någon av oss andra fått det! Förbannat ont i magen har jag haft... Men inget mer förutom en megatät nos =( Känns skönt att ha tre dagar på sig innan det blir jobb på måndag och nya krafter! Ny vecka och friska barn och föräldrar....

Lagom mör så här morgonen efter =) Efter ett IKEA besök alltså =) Känns som katten i vaderna så det sitter liksom hårt i!! Vi åkte upp efter Rogers jobb igår och inhandlade en liten och söt bäddsoffa! Passar skitbra i ett barnrum! Det var ett stort hopp i priserna till näsa soffa... 2000 och då blev den ju såklart mycket större och hade inte fått plats! Suck... Nåja vi tar detta på prov i ett första läge... Skulle köpt en låda att ha under sängen men efterklok kan man ju vara men det kanske finns på jysk eller rusta =) Annars e ju inte IKEA allt för lååångt bbort =)

Kan säga att jag har mååånga planer eller önskemål och det e ju tur att mina barn fyller år snart =) Vet precis vad som ska inhandlas då!!Kommer bli skitbra =) Rom byggdes ju inte på en dag, eller hur!!

Idag bär det av in till Colorama för att kolla in deras tapeter och se om jag hittar nåt till hallen! Nu ska det fixas se ni
=) Känns faktiskt riktigt roligt!! Nu blir vi ÄNTLIGEN av med stjärntapeterna =)

Nåja ni får ha en trevlig fredag!!
Tjingeling!!


Onsdag...

Go kväll på er!

Lite skönt att ha bloggen just nu när allt e upp och ner =/ Man vet inte från ena stunden vad man känner, tycker eller vill...om någonting! Jag måste säga att jag beundrar er som gitter läsa om vårt smått kaotiska småbarnsliv =)

Har gått en låång och snabb runda kring hela Veddige nu ikväll, kallat som satan men otroligt skönt! Fick rensat huvudet en aning i alla fall!!

Hade pappa på besök i kväll och det var mycket uppskattat från två små trolls håll =) Vi vuxna med såklart! Det bidde korv med mos till kvällsmat och det satt som en smäck =) Nu har jag damt ner i soffan och njuter av lugnet och ska sappa till mig något trevligt att titta på! Sen ska jag krypa ner i en nybäddad gos säng och slumra en stund!!

Tjingeling

Lomvägen

Ok nu var det färdigt... Pratade precis med Roger och han hade pratat med Länsförsäkringar...

Svaret från dem var NEJ....  Även om vi haft hela kontantinsatesen så hade det blivit nej i allaf all... Jaha det var den resan då och vi blir kvar på Lomvägen!

Tråkigt så klart men då vet vi ju vart vi står och vad vi ta och göra åt det hela! Känslan just nu är att betala det vi har att betala och leva gött ♥ Njuta av livet helt enkelt och unna oss en weekendresa så småning om ta hus på ålderns höst istället... Det e ju bara att inse fakta.... Hus blir en senare fråga och man får väl trösta sig med det man faktiskt har!

På något underligt sätt så känns det ändå ganska bra... Vi sitter inte i sjön =0) Inte riktigt i alla fall! Nu blir det påå allvar projekt hall och hitta tapeter =) Nu gör vi i ordning det vi har!!! Om man skulle hitta ett hus att hyra så är ju det ett bra alternativ =)

Nu börjar det att kurra i min mage så vi får nog ta och fixa lite mat.... Ellioth njuter av lugnet när syster yster sover och har hamnat i köket med mig och pärlar! Söt han är!!!

Småsegt

Åh va det var kallt i morses när man klev upp ur sängen... Önskade att våren var på väg men sen när man gluttar ut är det allt bra vackert nu när snön äntligen kommit!

Lovis har sovit otroligt oroligt i natt och det har inte blivit många timmars sömn alls! Vaknar & skriker, vrider sig av och ann och Ellioth har legat som en dubbelhäftande tejp på sin pappa så han var när på att följa med när pappan gick upp på morgonen!! En dubbelsäng är inte gjord för 4 personer!!

Det är lite småsegt och vi kommer inte igång idag, Ellioth går fortfarande i pyjamas & leker nöjsamt inne på sitt rum ♥ Lovis sitter fastklistrad vid tv:n och tittar på Pippi på det sju haven =0) Måste säga att det är mycket lugnare nu när Ellioth kan stänga dörren! Vist går Lovis in och vill gärna vara emd men då får man hänvisa till hennes rum och hennes leksaker =) Det funkar!!

Jag har grejjat ett par garderober och rensat ut och inser att damsugarn faktiskt får plats i min hänggarderob!!! YES så slipper man se fanskapet i hallen alltid!! Tänkte ge mig på byrån i hallen med för där e det bra mycket skit som behöver åka i soporna =) Har lite vårkäslor i kroppen och vill gärna vårstäda lite! Hade det inte vart så förbannat kallt kunde man ju städat förrådet med men då fryser man ju i hjäl! Undrar vart den energin kommer från?? Nåja får väl passa på när den e framme =0)

Ska starx palta på mig och barnen lite kläder så hunden får komma ut mer än utanför! Har en känsla av att hon gärna sträcker ut sprången lite =) Ellioth är inte alls sugen men lite luft skadar ju inte! Det känns som om Lovis börjar komma tillbaka, hon åt lite bättre idag men har fortfarande feber =( Fattar inte var den kommer från?? Men jag har hört att det e många som haft influensa men magbesvär och snorigt, med feber!! Suck, det ska la alltid vara vi som får skiten.... Men någon ska ju få det =) Ingen ide att hänga läpop för det!! Bara att göra det bästa va det!

Jaha jag väntar med spänning på att min man ska ringa med besked från Länsförsäkringar!! Vi får väl se hur det går! Fy va det tär på en att inte veta och att man såå gärna önskar!! Fortsättning följer!!

Pappa kommer ut för att få lite barngospåfyllning idag ♥ Ska bli mysigt! Mamma jobbar sent med möte så då ville han passa på att titta ut! Får se vad man ska hippa på att äta till kvällsmat... Idetorka!!

Ha en bra dag på er!!

Solskenspromenad

Gick en härlig promenad på förmiddagen med Lovis ♥ Ellioth lämnade jag in hos Nett så jag kunde traska på i rask takt & få lite egentid i allt vabbande! Tänk alla skulle ha en så underbar familj alldeles granne ♥ Det e såå skönt att få den hjälpen när det kniper och Ellioth fullkomligt ÄLSKAR att vara hos Nett & Rikard! Igår fjäskade han till sig pannkakor till kvällsmat =) När vi kom för att fika hörde jag han från köket:
" Åh e det Lovis.... ska de fika me" mycket besviken!
"Ja" sa Nici.
" Ja ja jag ska inte hem i alla fall"

Härliga unge! Ibland e han lite föör ärlig =)

Gick bättre att få hem honom idag =) Nett kom hit lagom till att maten stod på bordet =) Perfekt!!

Har fått städat toaletten i dag i alla fall, annars har det blivit mycket mysande i soffan med en gnällig Lovis! Febern går upp & ner men idag åt hon i alla fall lite till lunchen =) Glad mamma! Ringde jobbet och sa att vi blir hemma onsda, torsdag med när vi e lediga fredag så hinner hon bli bra! Jag vågar inte lämna henne när hon inte e 100 och inte äter ordentligt! Det e det INTE värt! Då har vi tillbaka det till helgen!

Ska fixa kvällsmat snart till mitt ♥ som kom hem! Mys i soffan med hela la familia!


Årets första semla

Mums va goda semlor Janice, Christoffer & min Ellioth bakat idag!! Årets första och den var precis såå god som den såg ut att vara... FARLIGT!!

Hade stora planer på att idag... Idag skulle jag ju börjat vara duktig IGEN... Meen njaä det bidde ju inte så... Så med ångetsen på topp så åkte resterna ner från otsbågarna igår! Det e nog min absolut tyngsta last i livet!! Kan INTE motstå dessa gula små krispiga böjjar och dagen efter dessutom =)( öppning alltså )

Så imorogn, tisdag blir dagen D =) Idag har vi vart hemma & myst hela dagen! Jag har möblerat om medans mina juveler kollat på disney filmer på löpande band! Maggan kom med vår nya diskmaskin mitt i allt mitt stökande och bökande! Det e inte alltid såå roligt att vara hemma med sjuka barn! Lovis har vart extra gnällig och har inte haft det minsta matlust! Håller tummar & tår för att natten ska bli bättre och att det blir lite frukostintag... Sen blir det till att ringa jobbet & medddela angående onsdagen.... Håller tummen för att det blir jobb då! Vihar kvalitetsdag då så jag antar att det står MYCKET på den agendan!

Har gått en härlig men kall promenad med Nett & småtrollen idag! Zelman jagade upp en mus, så bedårande söt!! Den blev inte uppäten, av Zelma i alla fall =) Hon e en baddare på att jaga sorkar & möss.... Klart att hon e när man är en råtthund =)



När pappan kommit hem åkte jag in till blomsterlandet med Nett för att förgylla mina vårfönster! På vägen hem blev det en sväng om Eklöws för att fylla på skafferiet!

Nä nu börjar mina ögon bli naniga och det är nog bäst att lägga sig så man orkar med natten med drömmar och klängiga barn =(

Sov gott!

Heltisk helg...

God middag på er!

Här e det med blandade känslor man skriver idag.... Har haft en mycket bra helg fram tills i dag! Vaknade av att min lilla Loppa kräks... Magsjukan e tillbaka på Lomvägen =( Faan va trött jag blir på denna förbannade sjukdom! VARFÖR går det bara runt runt & runt????? Det e tredje gången denna höst/vinter eller från november!!
Så idag är jag och min lilla isolerade =( Underbart väder och jag hade en vild gosse som fick gå ut och leka med Vilja, Christoffer mfl =) Tur att man har räddare i nöden för han mer än lovligt galen... Hoppas han har lekt av sig innan han kommer in igen =) Jag har satt Lovis i köket med hennes Pippibok och kritor så hon klarar sig en stund i alla fall.. Under tiden hann jag klippa en lurvig Zelma som nu är hackig och illa klippt med en slö hundtrimmer... Bättre resultat än jag hoppades på dock och bättre än lurvet! Blir till att investera i en ny till nästa gång!

Gårdagen var full av händelser =) Skulle åka in till stan för att köpa födelsedagspresent till min pappse men då börjar snön falla och jag vände i Derome =/ Hade inget fäste alls med lånebilen och jag hade ingen lust att förverkliga min inre bild om att ligga i digket med en NY lånebil!!! Det fick bli Karlssons och en bok till honom =) En underbar bukett som Martin band på blomsteraffären ♥

Hem och klä på mig, man och troll för att gå ut med familjen Altesson- Kling och leka i snön!! Kan ju inte låta bli att inte passa på att dra nytta av den lilla snö som ramlar ner =)



Lovis började med att åka rutchkanan!!  Det gick fort =)
Sen åkte hon snowracer med mig och vi krachade... Men hon upp igen, inte ett dugg rädd!! Det gick fort och hon älskade det =) En vända med Rikard där han stod upp på snowracern och det var nog bäst =))


    

Premiarturen för lilla Vilja! Det var nog med skräckblandad förtjusning hon swichade ner =) Tyckte att det var lite jobbigt med snöflingorna som ville dansa i ansiktet... Annars var det nog ganska roligt att få vara med!!




Min lille Nisse åkte pukla & snowracer som bara den =)




Ellioth & Lovis testade karusellen med!!


     

Premiargungning för lilla Vilja och hon gillade att gunga när man busade med henne =) Lovis började sjunga på en gång, hon älskar att gunga!!




Avlutningsvis byggdes vår snögubbe Bertil med snölyckta!!

Vi gick in för att värma oss med en kopp kaffe innan barnen fick ta en snabbedusch innan vi skulle på med finkläderna och bege oss ut till morfar & mormor och fira morfars födelsedag! Ellioth vart helt knäckt då han inte passade i sin gröna skjorta längre... Han e inte alls med på att man växer ur kläder... Förändring är inte alltid det bästa tycker han =)

Men ut kom vi och där blev det thaimat! Mums! Marängswich =) Mums!! Godis! Mums och massa mys i soffan! Men vi åkte hem ganska tidigt för Roger hade fått feber och somnade i soffan, stackarn! Men det var supermysigt!! Tack mamma & pappa för en mysig kväll!!

Idag e Roger dock lite bättre och är ute för att laga den svarta bilen... Håller alla tummar och tår så vi har två biler imorogn... Eller förästen, glömde det... Jag e ju hemma med sjuka barn... Hade vist blivit en vana att jag jobbat i TVÅ veckor!! Jag som sett fram mot att jobba i morgon!! Åh... Ja ja en annan dag, måste ju få en frisk Loppa med och håller alla tummar och tår för att ingen mer i familjen blir sjuka!!!

Hade planer på att vi skulle åkt till IKEA idag... Men det fick läggas på hyllan.... Vi har nu bestämt oss för att göra ett försök till att sätta en bädsoffa i Ellioths rum så vår Alvin får slagga i den! Loppan flyttar in i Alvins gamla rum... Måste ju ge det en chans i alla fall!! Ser egentligen bara positivt på det, vi kan ju inte direkt bygga ut här =) Men vi kanske ser lite mer av Alvin och han kanske hittar på lite annat än att sitta vid datorn.... Umgås med vänner, flickvän och innebandy =) Och familjen såklart! Det e i allaf all en bra plan B om vi inte får plan A att gå i lås - HUSET!!! Vi ska se med fler banker i alla fall och vad vi har för chanser... Man kan ju inte ge upp i första taget!! Känner mig bättre tillmods nu när vi tycker likadant och strävar mot samma håll! Blir det inget hus blir det tapetsering av hall och fixa iordning den!! Helt klart värt!! Då får vi stanna på Lomvägen ett tag till och spara pengar, vinna pengar e inte dumt heller =)) Drömma kan man ju!!

Nä nu har min Loppa slaggat in på soffan jämte mig, ska bära in henne till hennes säng så ska jag gå och städa badrummet...

Ha en bra dag med er! Kraam

Life will go on...

Fredags kväll och jag e mätt som en plätt! Har haft myskväll med mina små underbara gryn! Roger e ute med jobbet och har det trevligt, då får man ju inte ha det sämre hemma =)

Jag jobbade seeent, till halv 5 så det vara bara att åka och hämta två trötta barn som haft det kalas kul på Solkulla idag! Ellioth hade vart på gallej i stan med alla kompisarna, vart på Komedianten och kollat på teater, ätit pizza på Campiono och lekt på en lekplats! Det bästa av allt var att de åkte bussen in, en Volvobuss =)

Vi tog en tur till Eklöws, handlade tacos, godis & ostbågar =) Vi slog på stort helt enkelt!! Har haft en tuff dag på jobbet idag fast väldans roligt med... Jag & ungarna möblerade om i Ateljén =) Skitkul =) Men nu e jag mega asa trött!! Känner mig lite bättre till mods i dag och försöker tänka på allat lite mer realistiskt! Vet inte hur det kommer att lösa sig men vi får kämpa på, eller finna en annan lösning på familjelivet i en trång 4:a... 3 barn i olika åldrar och två rum till dem.... Vi får se, det ska funka för alla barnen.... Vi har alltis satt Alvin i första rummet... Men det känns inget roligt att ha hans rum till förvaring ena veckan och andra veckan sitter han vida en dator där... Två små gryn som delar rum varje vecka och det bråkas heeela tiden. En känslig kille som behöver vara i fred och en tösabis som ska förstöra heela tiden! Vad e det som säger att man ska glömma mellanbarnet och bara se till att det största ska få vara ifred, varannan vecka? Måste finnas en bra lösning!

Svammel.... Ja jag har mycket spretiga tankar just nu! Vad e anledningen till att köpa hus förutom att man VILL HA? Alldeles underbart hus! Ja det e ju klart! Men vi får inte plats som vi har det just nu, det e ingen bra lösning, vi har faktiskt tre barn att ta hänsyn till! Måste se det ur allas perspektiv och det e slut med att ta saker förgivet... Bara för att man är äldst betyder det inte att man kan ha ett eget rum varannan vecka och varannan vecka stå helt tomt... Har sett en bäddsoffa som kanske skulle kunna vara något, känner att nu e det dag att verkligen tänka över familjens situation och inte bara se det ur ens perspektiv! Det har alltid vart såå självklarta tt Alvin ska ha ett eget rum men  är det inte lika själklart att Ellioth ska ha det? Ellioth bor här jämt, varje vecka och han gör mer än att sitta vid en dator! Det kan man rent krasst göra i köket eller i vårt sovrum om man nödvändigt vill stänga en dörr,eller i vardagsrummet....

Hur har ni gjort?? Är väldigt tacksam för förlslag!! Det e ohållbart som det är nu! Det bråkas och gapas heeela tiden och det hjäpler inte vad man säger! Alvin vägrar städa som säkert alla tonåringar gör men vill man inte ta hand om det man har ska man inte ta för givet att man SKA ha det heller... Har jag tokfel eller? Är inte Ellioth behov lika viktiga som Alvins?? Vad är det för skillnad??

Jag har en inre bild om att det kunde bli hur bra som helst! Att dela av rummet med hyllor, soffa tv mm... Det handlar om att gör adet bästa av det! Får vi inte köpa huset så måste vi ju fortätta leva här... Åh det kryllar i mitt huvud!!

Min loppa sover gott och Ellioth har somnat jämte mig i soffan ♥ Jag gäsper som hejjsan så det blir nog sänggång för mig snart! Får se när gubben kommer hem men han ska nog få krypa ner i Alvins säng =)

Nä nu går jag och tankarna och lägger oss!
Tjingeling

Suck!!

Jaha livet blir väl inte som man drömmer om, det e väl bara att inse att man inte e med i gamet! Faan va snopet allt känns, som om någon drog undan mattan snabbt!

Vi vart på banken förra veckan och ansökte om huslån... Han var såå trevlig, hoppfull och tyckte inte att det så särskillt mörkt ut! Vi hade mycket goda marginaler så det fanns inga direkta orosmoln... Det enda var att det kanske behövdes en borgen för det sista lånet ( topplånet)...  YES!!! Då kanske det kunde gå i alla fall och hoppet rotade sig =)
Men iidag är det som bortblåst! Bankmannen ringde Roger och sa att det blev inget lån, vi hade för många spridda skurar.... Nu var helt plötsligt en borgensmann ens på tal, blankt NEJ!!

Jaha det var det de... Så känns det. Visnningen var liksom bokad... Vi gick dit trotts allt, det finns ju fler banker att gå till!

Japps då var vi KÄRA ♥ Japps vi hade defenetivt kunnat bo där =) Det kände vi båda två! Pappa tyckte med att det var mer än ok! Vi ska kolla på fler ställen innan vi ger upp!

Spontant kan man ju undra vad i alla världen ska man tjäna för att få låna pengar till hus??? Ska båda behöva ha en lön på mer än 400 000 kr?? För att vara förskollärare med en akademinsk utbildning och en Rangsellsare duger tydligen inte =( Det e rent pinsamt!

Det finna måååånga som fått låna till hus med sämre vilkor än oss så man börjar ju undra... Men familjen Stehnson får väl räkna med att bo kvar på Lomvägen resten av vårt liv för ska man spara så man har en insatts så kan vi räkna med minst tre tusen i månaden i 10 år =( Ja eller hur vist blir man inspirerad och man har verkligen kämparglöden uppe, eller inte! 10 år!! Fattar ni så känns det ju ganska meningslöst... Trädgård med en liten lekstuga och sandlåda i e ett minne blott så vi kan väll se om vi kan göra om den drömmen... två solstolar i solen och ett garage med en smörjgrop till gubben så kan jag och min lille kise ligga och titta på när en av oss leker i gyttjan...

Kanske inte det roligaste inlägget i den här boggen, men man kan ju inte vara på topp alltid!

Men solen går upp imorgon.... Jobb för mig och barnen, utgång för gubben på kvällen med jobbet så jag & barnen ska mysa hemma i tv:soffan! Är inte så vansinnigt piggelin på att hitta på något alls.... PMS som hejjsan så jag kan inte säga att kebabpiizzan satt fel innan =) Ja eller hur vist e det toppen ur ett vv-synpunkt! Har ju inte särskillt mycket motivation denna veckan... den e som bortblåst! Tar igen det i morogn och försöker hålla gajsten uppe!

Roger e på utflyktsresa och de minsta sover, Alvin e fastklistrad i datorn och jag ska gå o lägga mig! Ha det bäst!!

Skitdiskmaskin

Jaha då har vår trogne diskmaskin gett upp... Den läcker och bara stod och hängde upp sig =( Så nu har min make torkat vatten, lagt barn och är ivär och lagar Audin inför besiktning... Jag & Alvin har diskat en full maskin för hand, Alvin har torkat ♥ Tack för hjälpen!! 

Faan va bortskämd man är när man har en kompanjon i köket som ALLTID står på givakt och sen helt plötsligt så funkar han inte! Suck!! Nä nu ska jag lämna hemmet och promenera med Zelman & Nett =) Alvin sitter barnvakt åt två sovandes barn =) Inte fel och ganska lättjobbat =))

Börjar blöi rejält förskyld, snorigt som bara den men det e bara att ge järnet och glömma det just när jag går ut och går i alla falla och hoppas på att man ska klara veckan ut!!

Ha det bäst!!

KRAAAAMMM!!

Trött mamma...

... ska strax gå och blunda... Nu e hon asa mega trötter efter första dagen av veckan!

En låång vecka kvar med en önskan om ett JA! Många låånga dagar kvar med tummar & tår =)

Tog mig en lång, kall och halkig promenad i Veddige i kväll och kom hem till en sovandes man på soffan med en sovandes Loppa på sig ända tills jag skulle bära in henne till sängen... Men hon somnade om gottigt hos sin mamma igen och så jag fick lite kvällsgos jag me =) Mannen sover fortfarande på soffan och jag har avverkat ett CSI och två koppar kaffe... Tre sovandes barn så nu e jag med trötter... Får bli sänegn strax, ska bara borsta gaddarna!

Tjingeling!

Klitterbadet

Söndag kväll... vart tog hela helgen vägen? Den försvann fort...

Känner mig ändå väldigt nöjd efter helgen som gått och inser att jag har ju faktiskt fått gjort hur mycket som helst!! Fredagen var en mycket knepig dag som slutade väl... Fredagen den trettonde!! Ja det kan man ju lugnt säga och jag kan bara tacka gudarna för att den sutade som den gjorde ♥

Det blev en tur till Gekås för att inhandla gardiner till vardagsrummet och jag är verkliugen supernöjd!! En födelsdagspresent hittade vi med nu e det bara pappsens kvar... Inte helt fel =)

Lördagen var vi sega allaihopa och det kändes i hela kroppen att det blev sent och vart en mycket tuff dag... Vi var uppe med tuppen för att ta oss till idrottshallen och sitta i kiosken och se Alvin spela! 11-3 till dem =) Riktig utklassning, lite roligt att det e deras tur nu =)

Ellioth var på bio med mormor, Lejonkungen i 3D... Den var läskig och han skulle minsann inte ens prata om den, inte förän på kvällen =) Det blev middag hos mamma & pappa och det var jätte mysigt! Det toppade vi med en lååång promenad, bara jag & mamma =) MYS!!

Hem och fixa med gardiner för att sen ta en kopp kaffe hos Nett & Rikard! Sega var vi och det blev inte sent, längtade hem till soffan och tv:n... Det var såå skönt! Lite chips o ostbågar innan jag slocknade vid 22 =) Jippi! Vilken romantsik lördagskväll... eller inte! Var uppe och hämtade Roger vid halv 2 där han sov i en totalt upplyst lägenhet... sovandes sen lääänge, långt innan mig =) Det var skönt att vakna ganska utvilade idag och det bvlev en familjedag =) En tur till falkenberg med de små för att bada på klitterbadet! Såå underbart! Det märktes att vi inte vart iväg på länge, inte sen innan jul! Barnen var lite avvaktande innan det släppte och det åktes ocj klättrades och de hade superkul!! Vi letade upp den varma bassängen med =) Inte fel!! Herre jösses vad det har hänt saker med Ellioth sen vi började bada! Från starten så ville han knappt doppa sig men nu kokar han och Roger kaffe =)) Min lille Nisse!!

Han har ju kopplat ihop att när man åker och badar blir det ofta en tur om det stora gula M:et.... Det frågade han efter såklart och blev supersur när vi inte skulle dit! Det blev köttfärssås och skruvar hemma istället! Det var mums!! Ellioth fick åka med pappsen och tvätta bilen och jag och Lovis var kvar hemma och gardinade klart! I början e det lite vemodigt men nu såå blev det såå fint!! Ljust!!! Fint!!! Åhhh jag njuter =)

Alvin åkte just för att träna innebandy med ett gäng kompisar =) Roligt att han hittar på något! Vi stoppade honom idag för att åka till stan... Tycker inte att ett par 14-åringar ska dra runt på en stängd stan... Han tyckte att vi var de dummaste i världen =)) Men nu har det släppt =)

Nu ska jag ut och gå med Zelma på en runda kring Veddige =) Lite egentid med doggen!! Ha en trevlig kväll på er!!


Vips....

... va fort det går! Snart e första veckn gjord, bara ett himl kvällsmöte som jag inte lls e särskillt sugen på! Men det kommer bli jätte br när jag väl e där! Ska strax ta mig i kragen o åka! Har precis väck gubben som sov så sött efter att jobbat, dag, natt och dag igen utan uppehåll! Han var mer än lovligt trött det kan jag lova! Känns tråkigt att åka o jobba just därför med! Hade liksom vart LEDIG nu ända tills på måndag annars!! Men not!

Har vart en händelserik och tuff vecka på måånga plan! För att sammanfatt den kort...

Tisdag: Bvc med Ellioth och det gickk jätte bra! Var mycket orolig för honom... Men läkaren sa att det inte var någon fara... Hans hjärta slår perfekt, inga blåsljud eller ojämt! Följer sin kurva och äter det han behöver! Ingen mamma får tjata =) Det e det enda min som kommer ihåg =) Men det känns mycket bra! Läkaren såg att det var en mycket känslig kille och att det e helt OK! Jag sa att det e jobbigt med alla andras kommentarer osv men då menade han på att då får mamma & Ellioth stoppa stora bomullstusssar i öronen! Det hjälper inte utans snarare tvärtom! Bara att kämpa på precis som vi gör! En härlig bekräftelse på att man gör precis det som man ska! Min magkänsla vart inte fel =) Hans magont har med oro att göra!

Sen bar det av in till Viktväktarna och där hade jag gått ner 1,1 kg!!! YES hon e tebax på banan =) Bara att kämpa på!!

Onsdag: Möte på banken... Fjärilar i magen ännu en vecka... Den som lever får de =))

Idag.... mot möte på jobbet... Imorogn e jag ledig och då tror jag att julen åker ut...

HAr liksom inte ens funnits varken ork eller lust att blogga... det har liksom prio nummer 2.... Roger åkte på jobb igårkvääll och jag duschade mina troll och la dem. Blir mycket gos och sagoläsning nu för tiden och det tar sin lilla tid men så får det va! I dag blir det Roger som får njuta av sina troll medans jag e på jobbet. Kan vara skönt för honom med att få ha den själv lite! Blir lite annat då!

Nä nu springer uret så jag måste rusa! Ha en trevlog kväll på er!!!

1:a dagen på jobbet...

Go kväll på er!

Första dagen avklarad efter semestern =) Va jätte mysigt att komma till jobbet idag och träffa jobbarkompisar och barn!! Lääänge sedan sist!
Möte har vi haft ikväll och det gick bra =) Mycket att prata om och mycket att ta igen...

Imorgon bär det av till bvc och träffa bvc- sköterska och bvc- läkaren med Ellioth. Nu ska jag kolla upp hans magge och hans kalla händer och fötter. Kommer kännas bättre när de kollat upp det så man inte bara struntar i det! Man skulle ju ALDRIG förlåta sin om det vore något galet! Känner mig en aning orolig för honom men hoppas att en och två stenar lättas imorogn =) Tryggare att träffa dem man känner i första ledet så får ju de slussa en vidare om det behövs...

Mamma kommer hit efter jobbet så blir det en strängen-runda innan hon får passa Lovis medans jag och Ellioth kan åka alldeles själva till bvc =) Skönt att bara kunna ha honom att koncetrera sig på!

På kvällen blir det viktväktarna och det ska bli riktigt intressant att se hur veckan gått!! Jag har skött mig mycket bra =) så det vore attans bananer om det inte blir ett minus! Men jag vet ju hur jag funkar... har hänt förr och jag vet inte var jag e den kurvan att jag helt hux flux går UPP i vikt fast jag vart superredig! Suck vilka hemska hormener man kan ha =) Nåja det gäller bara att man e medveten om det!

Känner mig mega speedad och har svårt att slappna av, suttit i telefon nu i kväll efter mötet och har 500 bollar i luften! Och jag hoppas på sömn i natt! Natten som gick var ingen lyxnatt för den fullmånssjuke mamman på Lomvägen! Åh jag fattade imroses varför jag INTE sovit! Kunde inte somna och sen har jag "räknat får"... Sen var jag meganervös att försova mig och viste ju inte hur det skulle bli att få upp sig när man haft sovmornar hur länge som helst... Ingen bra kombination i alla fall =(

Nåja nu får det vara färdigbabblat för mig =) NAtti natti och sov sött!!

The girl with the dragon tattoo

Åh vilket bästinginfall jag fick idag =) Bio med älskling och finaste Nett & Rikard! Barnen blir inackordearde med goaste Janice & Christoffer =)

Var nere på Hemköpp nyss med Janice och inhandalade lite godis till dem så de har lite gottigt! Måste man ju ha när det e lördagkväll!! Ska in i en dusch nu och göra sig vacker... Sen blir det att tuffa in till city, var ju tvugna att vara där en timme innan den dörjar när man bokat biljetter.

Ska bli riktigt mysigt! En perfekt avslutning på julsemestern! Träffade en kollega på Hemköp så hon påminde mig om att det är möte i veckan, hos oss =) Då ska vi fixa lite god fika till kvällen och jag skulle skriva minnesanteckningar... Hm det hade jag glömt.. så jag vet ju vad jag har att göra på måndag när jag börjar jobba!!

Ha en mycket  trevlig lördagskväll ♥

Lördag...

Oj oj oj va skönt att det bara e lördag i dag =) LYX att ha älsklingen hemma i tre hela dagar!

Hade en mycket mysig kväll i Näs i går ♥ Det var precis vad jag behövde!!

Idag vet jag inte riktigt vad som händer & fötter... Ellioth följde med Roger & Christoffer som skulle kolla på en Kia till Rikard =) Han var världens lyckligaste son!!

Vad dagen har att bjuda på vet jag inte ännu... Hade planer på att hälsa på farmor idag, men vi sov läääänge och har vart mycket sega i starten.

Sega e vi och vet inte vad vi gitter eller inte! Det går en film 11:40.... Får se...

En abrovinch

En abrovinch =) fast som vi tänkt från början =) innan sjuka barn som blev friska barn!

Nu har den store gossen gått hem till sin mamma för en vecka hos dem. Skadade nog inte med lite frisk luft för den mannen =) Så fort han fick tillbaka krafterna fastnade han i datorn värld till låångt fram på småtimmarna. Han va ganska trötter i morses kan man säga... Tonåringar e sort för sig själva... E inte alltid så lätt att förstå sig på dem heller... Ber man om något, smått eller sort, fel eller inte fel tonfall så exploderar det =/ Morr!! Det kan vara svårt att förstå att man inte kan ha på tv:n på hög volym, snacka i skype och spela dataspel samtidigt kl 23... med två små sovandes barn i rummet jämte! Samtidigt som dessa missöden så har veckan vart mycket bra, trotts hans förskylning! Man kan mysa tillsammasn med oss vuxna oxå, så länge ingen vet eller ser =) Då passar man på, får lite massage och snacka om allt ♥ Underbara unge!

Planen var att vi skulle äta kallops till middag... Eller egentligen skulle vi hem till mamma & pappa för att äta tacos =) Pappa har lääängtat lääänge =) Men nu när barnen vart sjuka så vågade vi inte bestämma. Men nu verkar de ganska fit for fight!! Lovis slocknade i pappas famn i soffan till Lady & Lufsen (pappan slocknade med =)
Ellioth sitter i sitt hörn under filten och viler sig =0) Och tittar på filmen såklart! Mamman e nyduschad och klar för kvällens event hos mamma & pappa! Blev precis som jag tänkt mig! Det e ju trotts allt trettondag jul =) Då åker lite juliga kläder på och mys för hela slanten hos mamma ♥

"Med andra ord" åker med i påsen så kanske det blir lite spelande =) Välling och nattstassen för kidsen! Känns perfekt!

Det har inte hänt många knop i dag men det har vart såå skönt! Slappat och njutit av vår lediga dag! Tänk det e två dagar kvar som e lediga och fullt njutningsbara!! Sen börjar allvaret igen och det ser jag fram mot =)

Ha en underbar kväll på er!!


Trettondag Jul

Godmorgon solen!!

Vilken otroligt vacker sol det e utanför fönstret! Endats jag & Lovis e vakna och det e alldeles tyst utom tv:n, såklart! Ser ut att bli en fin dag idag! Så efter frukosten blir det en lååång promenad med Zelma! Man måste ju passa på när älsklingen e hemma ♥

Natten har vart lugn! Ellioth kom in mitt i natten och ville sova hos oss, han la sig och somnade om på en gång! Skönt!! Lovis kom in vid 7 och somnade om hon me ända till 9 =) Oj oj oj sovmorogn idag mä! Älskling & Ellioth sover fortfarande! Inget ont i magen i natt!! Pratade med sjukvårdupplysningen igår och egentligen ville de att vi skulle kommit in eftersom han haft såå ont i magen... Men vi testade att ge honom katrinplommonpure... han höll på att  kräkas - va äkligt!!! Mamman smakade - URK va äkligt!! Kan jag INTE tvinga i honom!! Nä de blev vatten och päron som skulle ha en lösande effekt om det nu e det...

Med facit i hand hade det ju vart superlöjligt att åkt in... Nä det gör vi inte innan det behövs... Håller tummar & tår för att han inte ska ha ont idag ♥

Alvins skit vände ordentligt igår! Febern gick ner, svullnaden i halsen har gått ner och han ÅT middag i gårkväll! Så vi konstaterade att det är ju ingen halsfluss, för den försvinner inte såå fort! Skönt!! Det var härligt att se honom igår, han e back in buisniss =) DATORN GICK VARM =))

Ha en mycket trevlig Trettondag Jul ♥


Trettondags afton!

God fortsättning på er!!

Julen fortsätter på Lomvägen ♥ Gramem står fortfarande grön & grann i stugan och barrar inte ett barr!! Vi njuter i fulla drag av levande ljus och mys så länge som möjligt! Har förstått att det e många som plockar bort julen nästan direkt efter jul... Känns tokfel för mig, vi vill ha jul så länge som möjligt =)

I helgen om inte annat innan Tjugon dag Knut blir det kokekött, potatis, pepparrotssås & grönkål! Tänkte flirta lite med mamma så kan hon få fixa grönkålen =) Hon gör den såå himla bra!! Det e julmat för oss!!

Har fått megaförnyade krafter efter min förmioddagspromenad och jag måste skryta =) Monstermamman på Lomvägen har inte visat sig på hela dagen =) Inte illa!! Har fyllt på energiluckan oxå och luchen är avklarad - Köttbullspanna med hemköps egna rödbetor (de e bäst!) Perfekt lunch när man inte gitter att laga mat två gånger om dan =) Gjorde lite fynd på Eklöws med fast jag hade andra planer från början... Hade planerat kallops! Blev såå sugen på det när jag pratade med Jen häromdagen så vi var innom Hemköp först =) Men hittade världens finaste stek på Eklöws till ät snartpris... Så ikväll blir det stek till middag när gubben kommit hem ♥ Det e ju trotts allt Trettondags afton!

Tänkte försöka hinna med en promenad till med Zelman innan det blir mörkt! Sen får vi se om vi ska ringa efter en tid för Alvin. Hans feber ger sig inte och han e megasvullen i halsen och har jätteont! Man blir ju lite hypokondrisk... Hoppas att det inte e halsfluss!! Virus e ju som de ska men kan vill inte ha halsfluss... Ger det sig inte åker vi in i morogn i alla fall!! Ellioth åt lite mat nu till lunchen så han fick lite ny kraft han med... Men nu klagar han på att han har ont i magen - IGEN! Fattar inte vad det kan vara??  Förhoppningsvis ger sig magontet på honom snart!! Loppans feber verkar gett sig i alla fall, hon åt massor (tog nog igen en del) och nu leker hon! Själv känner man sig ganska ok faktiskt och hoppas att det ska hålla i sig =) Frisk luft e en mycket bra meducin, det botar det mesta ♥ till och med monstermammor!

Hej svejs!!

...

... Så kännaer jag mig idag!

Är totalt slut om jag ska vara ärlig! Kan inte tro att min man är särskillt pigg han heller... Han började typ 5  i morses och vi har haft en asajobbig natt! Stormnatten var tuff men då låg man i alla fall i sängen! Ellioth har haft en jobbig natt men MYCKET ont i magen =( Ett tag blev jag nästan rädd och  hade han inte lugnat ner sig hade jag ringt ambulansen... Vi har vart uppe på toa flera gånger för att bajsa... Men inget! Han är fullständigt LIVRÄDD för att spy! Det har ju minsann Alvin och Lovis gjort och inte han... Då e han inte sjuk! Stackars lilla unge! Vi har läst Mamma Mu på längden och tvären och jag har vart riktigt glad för att Lovis har sovit i SIN säng hela natten så jag har endast kunnat engagera mig i Ellioth när han verkligen behövt mig! Även om Roger skulle tagit Lovis så hade det gått åt såå mycket energi åt fel saker!

Lovis kom uppp och väkte mig vid halv 9 så vi tassade upp och satte oss i soffan så Ellioth fick sova vidare till nu i alla fall! 

Det hände en mycket HÄFTIG grej nu på morognen!!

"Bompa" säger Lovis och pekar med stora ögon på tv:n =)
"Ja Bompa" säger jag =)
Den underbara ungen bara pluppar ut ord och hon e såå rolig just nu =) Mammas trollunge!

Nu verkar  han inte såå påverkad, vi får väl se hur dagen blir! Håller alla tummar & tår! Mamman här är grymt snuvig... Blir en lugn dag kan jag lova!!

Tjingeling, nu blir det uppvaknande kaffe =)

Tre röda rosor

Jag har nog världens underbaraste man!
När han kom hem idag hade han köpt tre röda rosor till mig ♥

TACK!!

Tänka sig att han kunde veta att jag haft en pissig dag!
Nu e den mycket bättre =)

Efter en runda runt strängen efter middagen så blev hon en mycket trevligare
& snällare mamma =)
Tänk att så lite kan göra det!!


Update...

Med risk för att låta en aning gnällig så tycker jag inte att det är roligt att gå hemma med huset fullt av sjuka barn!!! Åh jag skulle ju vara LEDIG för att jag ville det och för att hitta på en massa roligheter och hälsa på folk jag annars inte hinner med eller för att vi... Ja just det haft sjuka barn så man inte kan hälsa på folk!!! Och nu...kan vi inte heller hälsa på folk för att vi HAR SJUKA BARN!!!

Åh jag blir galen!! Känner mig instängd, depppig, ilsken!! Åh nej inte går väl det ut över min familj inte =/ Eller nja kanske det gör !!!!!

* Har en gosse som nytt fått duscha alldeles själv, överlycklig =) HAN E FRISK OCH FULL AV BUS!!
* Har en gosse som ligger nerbäddad i sängen - sjuk och full av feber!!
* Har en tös med feder och inga roliga utgifter i blöjan idag =((

En aning bitter men jag bara måste få ur mig det annars tar jag kål på dem som är närmast... barnen!! Nepp nu gnälls det för fulllt! Om en stund e det bra igen och då blir mamman full av gos med sina små troll =)) Barnkramar brukar lösa det mesta!!

Tjingeling!! Mot tv:n =)


Galen natt!!

Godmorgon Eeeeemmmmiiiillll!!!!!!

Oj oj oj va det har blåst heela natten och värre blev det fram på småtimmarna!! Jag kan inte påstå att jag sovit många timmar denna natten =( Fy va läskigt det var, hela huset lyfte nästan!

Det var ingen rolig kväll vi hade på Lomvägen! Alvin blev bara sämre & sämre och den gossen blir ju aldrig sjuk!! Febern bara steg & steg trotts panodil och tillslut var febern upp på 41!!! Sen spydde han som en galen, stackarn! Det var såå synd om honom! Pappsen o jag städade toan och han in i en dusch sen stoppade pappsen om honom i sängen! Lite ny Ibumetin denna gången och sen har han bara vart uppe och druckit vatten vid 4... Det verkar i alla fall somom det var för febern han kräktes... Blit sängen och vara frisk innan det treäffas kompisar i alla fall!!
Han sover fortfarande och idag blir det filmtittande och mys i soffan!

Lovis kräktes två gånger igår... Men efter en flaska välling och alvedon verkade hon bli lite bättre i alla fall! Inget mera kräkandes utan bara feber! Inatt har hon vart som en kamin tätt tätt jämte mig! Ellioth har oxå sovit hos oss, snurrat och drömt hela natten! Han har tyckt att blåsten vart superläskig och det kan man ju förstå med tanke på att inte en annan sovit typ alls!!

Idag går tvättmaskinen varm kan jag tro... Tv:n går varm den med!! Snart blir det frukost, Ellioth har beställt ägg och rostat bröd =) Gullunge!! För min del blir det yoghurt, mussli, banan & apelsin =) Inget mera bröd för min del! Det gick hur bra som helst igår med vv så nu e det bara att kämpa på =) Ha en bra dag på er!!

Bamse

Lovis & Ellioth pusslar Bamsepussel & traktorpussel för glatta livet =)

Baaaa ropar Lovis och klappar i händerna när det e klart! Lovis har lärt sig Bamte =)

Tänk va duktiga de är och va roligt det är att leka med dem ♥ Mina små troll!!

När sjukdommarna anländer blir det mycket barntid... Man får liksom hitta på nya saker hela tiden för att tiden ska gå fortare för dem! Tråkigt bara när man är ledig =( Men man ska ju aldrig säga föör mycket!!


Hm...

Regnet piskar utanför fönstret och Emil-stormen e på ingång =( Kan det inte bara sluta blåsa så förbannat!! Jag vill ju ut & gå nu!!

Var inne på Toveks med bilen och det gick väl så illa osm jag befarade =( Han snbackade omkull mig totalt och jag kände mig mer än dum! Han var mycket trevlig och mycket av det han sa kan jag förstå! Sen finns ju de bitarna som jag inte fick fram! Jag och Roger ser inte riktigt samma saker... Men han skulle visa upp den i nästa vecka så får vi se vad som händer och fötter...

Invägning och START på Viktväktarna idag var det med.... Upp 2,7 kg över julen, det blev dommen =( Inte så illa som jag trodde i alla fall! Så nu e det nya tag som gäller och det känns faktiskt väldigt bra =)

Åkte innom Eklöws på vägen hem och stötte på Nina, min jobbarkompis! Det var roligt att träffa henne! Ska bli roligt att träffa henne ochh alla de andra på måndag!!

Lunch hos Nett som passade mina barn =) Mys... Eller inte, Lovis & Janice mötte oss i dörren =( Lovis hade spytt!!! Åh suck inte nu igen!! Vi som vart så friska hela julen!!! Men så e det med magsjuker =( Folk kan ju inte stanna hemma när de kräkts och skyller över allt på undanflyckter.... Vi blir i alla fall hemma och hoppas på det bästa att ingen mer blir drabbad!!

Ledigheten blev inte vad den skulle... Hade massa planer att göra denna veckan, hälsa på folk mm men det får vackert vänta! Alvin ligger i sitt rum med 39 graders feber =( När han kom upp i morses såg han ut som ett ösregn och mådde inte bra alls... Blev ingen Tofta för hans del! Sängen nästa! Det bubblar i min mage med opch man blir ju minst sagt innbillningssjuk!! Avskyr magsjuka!!

Nåja det blir till att ligga i soffan, tända ljus i kronan och sätta på den ena barnfilmen efter den andra... Loppan e minst sagt låg och har ingen leklust alls... Inte mamman heller...

Nu ska hon in på Vv`s sida och fylla i vikt, mat mm och nystarta mig själv =) Håll nu tummar och tår för att det ska gå bra! Ska vara ett stort minus nästa vecka!! Fortsatt trevlig blåstdag på er!!

Nytt år = nya mål

Det känns ju ganksa bra första vardagen efter nyår!

Första dagen på jobbet för mannen, vi andra tog en sovmorgon =) Ellioth kom hem från sin övernattning hos mormor & morfar och han hade haft det supermysigt! Han tyckte att det vart lugnt och skönt och han klarade asig alldeles utmärkt utan lillasyster =) Men lite har nog allt saknat henne för att e mer envetet på henne än någonsin =)

Har utstuderat ätit upp allt vad det gäller onyttigheter inför sockerstoppet i morgon och jag har fått hjälp det kan jag lova =) Det känns ganska bra faktiskt och jag känner mig ganska förberedd inför det, taggad helt enkelt! I morogn bär det av in till stan inför vägning =/ Hm ja just den biten kanske inte blir alldeles jätte roligt MEN... Ett ont måste liksom och en start för kommande kamp! Då vet jag vad våren har att jobba med och man bli liksom ännu mer motiverad =) Har en hel garderob som jag kommer att kunna ha till sommaren så jag behöver ju inte hadla ihjäl mig heller!

Är det det här livet kommer att handla om?? Kampen om volangerna?? Eller att inte ha dem?? Hm ja jag börjar tro det =) Men jaja alla har en lott i livet och e det den här som e min kommer jag att vara mästare påden innan jag dör gammal och smal =)) Man måste ju vända allt det posititiva, eller hur??


Men målen för 2012 handlar inte bara om volangerna... Nej familjen Stehnson har nu ett annat mål osm helt plötsligt har blivit verklighet!! Nämligen ett HUS... Japp ni läste rätt =) Vi ska nu sträva efter att köpa ett hus, spara, spara pch spara är nu vårt kall =)) Eller ja vi sks inte slösa på onödiga saker i alla fall utan spara... Att bli vuxen tror jag =) Egentligen är det ju först nu med två fasta jobb som vi har möjlighet att köpa hus och få ta lån osv... Men först och främst så måste man ju ha en buffert... 10-15 % av köpeskillingen så ja vi har ju att gör, men vi är ju en bit på väg och det är inte att förglömma =)

Mamma har vart här i eftermiddag och vi har suttit i soffan och myst o tjötat skit =) En alldeles perfekt måndag =) Imorogn tisdag ska hon in till stan... Viktväktarna, i värsta fall Toveks och visa upp bilen =( Inte min grej men vad ska man göra?? Kanske skulle man ta en kaffe hos en gamal vän?? Vem vet vad den dagen bjuder på??



Åh där hände det som inte får hända... Min lilla Loppa ramlade från stolen, slog munnen i bordskanten och sen huvudet i stolen... Fy va hemskt det såg ut... Munnbandet e av, dubbelt så stort och fläskläpp =( Mammas lilla skrutta ♥ En olycka händer såå fort!! Det blir gos resten av kvällen tror jag...


Bakfyllemat =)

Mätt som en pannekaka! Idag har den vanigaste svenska bakfyllematen intagits... Kebabpizza, dränkt i kebabsås =)

Inte illa alls faktiskt =) Vi har avverkat en jäkligt läskig film, norka " Huvudjägarna"! Spännande och läskig på samma gång! Många vändor ut i köket blev det =)

Lovis sover sen 20 över 6!! Inte illa, hon var trött som bare den och det gick inte att hålla henne vaken alls. Det blev en flaska välling i sömnen så hon ska klara sig! Det har liksom bara blivit onyttigheter idag så lite grundande inför natten kan ju vara bra!!

Ellioth är nu hos mormor & morfar =) Lovis ville mä följa me =( Hon var totalt knäckt när de åkte... Men det gick över ganska fort och sen har hon njutit i fulla drag av att ha mamma & pappa alldeles för sig själv! Mys & bus i soffan och sen somnade hon totalt utmattad i min famn ♥ Mys på hög nivå!

Det går mycket blaskigt på tv idag tycker jag =( Har alldeles föör höga förväntningar på soffedagen... Får nog ta och slänga på en ny film tror jag! Sussa gott på er, här blir det en tidig kväll!

Natti natti!!

Ha Ha ha ha 2012 =))

Ojoj oj  undra vad som hände med min dator idag ?? 2010??
Nä det var ju kanske inte riktigt rätt =)) Ha ha!!

Min man påpekade detta =) Kanske va klockan bara 09:48 oxå =)) Undra om det va vinet som satt i fortfarande!

Nåja, rostade mackor, kaffe oxh Nils Karlsson Pyssling på tv:n och 2 små varma goda barn i famnen i soffan =) Kan ju inte bli bättre!



God morgon 2010!

God morgon på er alla som e vajna =)

Hade en liten höna som vaknade 10:48 idag =) Vist kan man leva med det!! Min underbara ma ligger fortfarande och trynar med Ellioth i sängen!! En mycket bra start på 2010 =)

Idag händer inte många knop.. det blir filmtittande med alla onytttigheter som hör till! Mys i soffan med de finaste ♥

Skräpmat... Gos & Mys!!

Ellioth ska hem till mormor & morfar för att sova över där ♥ Det tycker han ska bli jätte mysigt!! Han får all uppmärksamhet och mys med dem ochh Lovis får chansen att få all tid med sin mamma & pappa!! Det e inte fel!

Hade en otroligt härlig, lugn och alldeles fantastisk nyårsafton i Tvååker hos Jörgen & Mari!! Så lugn, rolig och allt på en gång! Barnen lekte hela kvällen och hade galet roligt =) Mycket god mat & trevligt sällskap! Tiden bara rusade iväg och det kändes som om vi bara satt och åt =) Fast vi tog det otroligt lugnt , utan stress och hann med allt =)

Idag e en ny dag, nytt år och en liugn och skön dag! Nu e man väldigt glad att man drack alldeles lagom mycket =) Mår som en Sessa idag och det är skönt! Då kan man verkligen njuta av den lediga dagen tillsammans med min underbara familj!! Idag kommer vår store kille hem =) Ska bli mysigt!!

Ha en härlig dag på er, den första år 2012♥

RSS 2.0