Söndagsbad & farmorbesök

Gokväll på er!
 
Sitter & sumerar helgen som gått medans jag lyssnar till surret från mina barn i väntan på att få se film i Ellioths soffa! Pappan byter sladd & tålamodet brister lite varstans....
 
Har haft en helt underbart härlig helg & är ganska trötter i kroppen i dag! Vi for in till stan för att hälsa på min gamla farmor idag & blev bjudna på smörgåstårta av mor & far! Det var mumsigt!! Alldeles föör länge sen jag såg farmor sist men det blir liksom inte av, tiden rusar & vi har massor att göra på helgen! Det e då man tar igen hela veckan =/  Men hon blev jätte glad trotts att hon hade en dålig dag med mycket oro och velerier... Det e inte lätt att bli gammal!
 
 
Åh ilkväll åt vi fisk & Ellioth var såå lycklig! Det var såå gott och han slurpade i sig sås med sked =) Såå härligt att höra honom tycka om något!! Vi är faktiskt jätte dåliga på att laga fisk, det blir liksom inte av! Borde kasnke äta det en gång i veckan i alla fall och tur att kidsen får det på Solkulla i alla fall =) Men med fisk i håret blev det badet för två små troll!! Ganska övertrötta egentligen och det e väl det vi får skörda nu =( Nåja det e bara att rida ut stormen!! Imorgon e en annan dag!
 
Nehe hoppas på en lugn stund i soffan och att barnen somnar snart! Blir en tidig sänggång för mamman med så man orkar upp i ottan!! Ni får sova gott!!

Höstrensat!

Lördag och slutet av september och familjen Stehnson har höstrensat!! Vi brukar göra det höst och vår så slipper det bli såå mycket i våra gömmen =)
 
Vinden har fått sig en omgång, städat, sorterat, slängt och nu får vi plats med lite ny skit... Förrådet har fått nytt utseende med, städat ordentligt och Roger har fått slängt en massa skräp!! Ett lass till tippen, en lass med de gamla uteböblerna in till Rangsells så de kan sitta ute om sommaren där med =) Ett lass till Näs med de nya utemöblerna så nu e det bara grille kvar på altanen!! Men den ska vi använda i kväll! Tack Jen för lånet av släpet och tack Klingen för bärhjälpen!!
 
Min lille Nisse e på bio med morfar & mormor, Modig skulle de se! Godis såklart så jag kan tänka mig att han är mycket nöjd den lille krabaten! Min lilla Loppa blev alldeels utom sig när de skulle åka för det ville ju hon med såklart... Men hon e lite för liten ännu!! Och tur att det gick över fort då mamman hade lite vindruvor hemma =) Filmmys i soffan och lite egentid med sin mamma!!! Vi ska starx åka till Eklöws för att handla lite =) Nu kom Pia och hämtade mig så nu e dax att dra =)
 
Ha det gottans på er =) Det ska jag/ vi ha!!

Höstrusk

Det är verkligen höst utanför dörren & det är lite extra mysigt att sitta uppkrupen i tv-soffan med massa levande ljus tända överallt!! Då e det ganska ok att regnet öser ner utanför!
 
Inga element påslagna ännu! Vi ger inte upp än hoppas jag, mycket levande ljus förhöjer och tar bort det råa! Än fryser vi inte =) Sen åker raggsockarna på tror jag! Sovrummet e en aning kallt så filten är på, fast jag har nog haft den från & till lääänge =) Helt ok tycker jag! Vi är dock allt snart i oktober! Ellioth underbara pumpa som han gjorde förra året på sin förskola pryder hallhyllan och jag blir lika lycklig var gång jag ser på den!
 
Ikväll har vi haft apt på jobbet och det var helt ok, fick gjort ganska mycket faktiskt! Det är vansinnigt roligt att jobba och det händer mycket hela tiden! Möttes av två pyjamasklädda troll när jag kom hem och fick två goa barnkramar och mammahjärtat smälter! Det e ganska mysigt att sitta i soffan och mysa ett tag när man kommit hem och inte träffat dem på hela dagen! Två dagar kvar med jobb denna veckan och jag börjar planera helgen! Lördagen med att klättra upp på vinden och rensa, städa och få iordning bland alla våra saker, lite höststädning! Förrådet ska med få sig en omgång så vi kan få in utenmöblerna! Har en stark känsla av att de inte kommer att njyttjas mer detta året =/ Lite vemodigt kan jag tycka men såå underbart när man får höstfint med! De gamla ska få åka släp in till Rogers jobb så slipper man ha de överhängande! Eller att veta att grannarna undrar!
 
Söndag ska vi packa in oss i bilen och åka in till stan & hälsa på min gamla farmor! Det var alldeles föör länge sen sist och tiden bara flyger iväg! Tänkte att vi allt får köpa med lite fika och fira att Norlandia får stanna kvar, de fick upphandlingen! Stod i tidningen idag, men farmor var inte med! Roligt när man känner igen de gamla tanterna =)  Känns faktsikt bra att det inte blev ett av de andra företagen som inte fått så bra kritik tidigare! De ska ha det bra de gamla! Tänka att de let ett långt & arbetsamt liv, klart att man ska få njuta på ålderns höst!
 
Vist låter det som en bra plan! En helt underbar helg som väntar =) Hade till en början planerat kräftskiva men det var många som inte lyckades få ihop det... Får bli något annant gottigt som lördagsmys =) Räkor mån tro?? Vem vet!!
 
Ni får ha det så bra!

Halvfart

Hur kan man vara så trötter på kvällarna =( Känns som om man går ner på halvfart redan eftet kvällsmaten... Nu sitter man i soffan och ögonen går lite lätt i kors! Ska man pina sig och sitta upp & vara lite social? Eller ska man gå och lägga sig och läsa för jag har att läsa, inge brist på det! Frågan e hur långt man hinner innan man somnar med boken över sig!
 
Idag har hon vart på föreläsning i stan... Hade höga förväntningar och tyvär blev det väl inte såå bra som jag hoppats på =( Men men sånt e livet! Kennert Orlenius e en va de författare som skriver studentlitteratur som man läst under min lärarutbildning och har mycket bra i sina böcker! Värdegrunden finns den?? Mycket viktiga och bra frågor att fundera på som lärare! När vi kom in i salen satt det en man med långt grått hår, proffesor =) Japp det syntes!! Föreläsningen var riktad mot t1:or och det märktes... Oj jag blev lite mörkrädd, salen var fylld med unga människor som satt med sina mobiler och snackade hej villt... Kanske man inte gör under en föreläsning!!! Våra blivande kollegor?? Nja... Men de växer i sig under utbildningen som tur e =)
 
Imorgon är det apt så det blir en låång dag! Torsdagskvällen slapp jag så det e bara att bita ihop och det kommer att bli bra när man väl e igång! Ska njuta av en tidig torsdag och förhopningsvis hitta på något roligt tillsammans med man & barn =) Tror jag lever på den tanken ett tag! Sov gott på er!!
 
 

Alvin 15 År

 
Söndag kväll & jag är rätt mör vill jag säga =) Haft en kanonhelg med massa happenings!!!
 
Lördagen startade i ottan av en man som diskade innan 7!!! Bara att traska upp, gå en promenad runst stränegn och ladda batterierna! Helt underbar luft var det ute & såå saknat! Fruskosten smakade ljuvligt när man kom hem & sen gick damsugarn, moppen & trasan i 700 knyck inför kvällens kalasande =) En dusch när tårtan stod i ugnen och sen drog Pia, Jennie & Anette (Jennies gäst från Danmrk) in mig till city!! Tjejdag, egentid, god lucnh på hus nummer 13, lite vin, Irish Coffe och en härlig promenad på Varbergs fästning! Vinden i håret & nostalgitripp!! Träffade Karin som fotade ett bröllopspar ♥
 
Hem & fixa maten & tårtan innan gästerna kom! En mycket trevlig kväll med "Ja må han leva" god mat & mys i soffan!! Precis som det ska vara! Kan inte fatta att grabben är 15 år! Imorgon ska Roger åka in till stan med Alvin så de kan kolla på en moppehjälm =)
 
 
Älskade Alvin!!
 
 
 
 
Idag har vi firat söndag med en morgonpromenad & sen en tur till Klitterbadet!! Nett & Tobbe med familjer var med & det var jätte mysigt!! Blev såå inponerad av Ellioth idag, han fick nya armpuffar, vågade doppa huvudet & koka kaffe!! La sig på rygg & "flöt"!! Häftigt!! Det går framåt & det är såå underbart!! Loppan är väldigt vågad & tar sig runt i hela abssänegn på egen hand med armpuffar, åker rutchkana mm... Hon gjorde mig däremot väldigt inponerad i duschen, stod & duschade själv!! Hon e såå feg vad det gäller att få vatten i ögonen ( precis som sin mamma) Men hon backade in & duschade lääänge!!
 
På McDonalds tryckte Ellioth i sig två hamburgare, lite pommes & glass, fattar INTE vart han gör av det!!
 
Blev kaffe & tårtätande när vi kom hem med Nett, Rikard & Vilja!! Mysigt värre! Lovis ville måla...
 
 
Alla sätt är bra utom de dåliga =))
 
 
Nu kan jag säga att jag vill se Beck men har två enormt pigga barn & dagen Beckfilm är ju inte särskillt banvänlig!! Vill att de somnar gottigt NU!!!!
 
Imorgon startar en ny arbetsvecka och den är mins sagt tung, sena kvällar och mycket pluggande!! Så jag hopps på bra väder så man kan få klämt in en promenad ibland =) Ha en fortsatt trevlig kväll!!
 
 

Ösregn & Stadsshopping

Åh jag fattar inte hur det kan komma så mycket regn på en & samma dag! Tur att man kan tända en massa ljus och bara sitta inne och mysa! Nu sitter jag & barnen och pysslar i köket medans gubben är iväg en sväng! Idag blir det pizza i det Stehnsonska köket, ingen middagslagning här inte! Känns lite gött att skämma bort sig när det är ett sånt skitväder ute!!
 
När vi åkte till stan var det som en sjö på vägen så man fick köra försiktigt! Men vi kom in till stan och fick handlat lite =) Det blev ett par termobyxor till Ellioth =) Hittade ett par till Loppan på vinden så det var inte fel! Blev varsitt par med fingervantar till kidsen oxå! En jacka till mamman & en jacka till pappan =) Såå roligt att hitta något till sig själv!!
 
Nu kom vår Alvin hem så det blir strax till att packa in mig & kids i bilen så han slipper gå i regnet! Det är innebandyträning på fredagar...
 
Ha en trevlig kväll på er!

Tacos & Torsdagsmys =)

Helgen stundar på Lomvägen & vi njuter av att arbetsveckan är slut!! Har haft en riktigt mysdag!! Vi har vart i skogen hos Carro & laddat batterierna!! Äppelpaj &vaniljvisp var inte dumt & massa härligt tjejsnack med massa barnlek =) Precis som det ska vara!!
 
Nu ikväll blev det tacos och torsdagsmys! Har två stentrötta barn som ligger i bäddsoffan tittandes på Blixten! Det har vart en tuff dag för trollen idag med fotografering på Solkulla idag, lek med kompisarna i skogen mm. Pia var över en svääng så det blev lite grannsämja med =) Nett & söta lilla Vlja tog en kopp kaffe nu på kvällen och mys i soffan!! Jag fick till & med ha lilla Vilja i famnen en bra stund innan avisen tog över för Loppan =) MYS!!
 
Imorgon blir det en tur till en kollega på förmiddagen med lite pluggande över en kopp kaffe =) Trevligt!! Annars blir det till att ladda inför helgens kalasande =) Kanske skulle ta ett varv med snabeldraken oxå... Kan ju behövas =)
 
 Roger fick sitt läkarintyg... Känns inte roligt, det ser ut som en låååång sjukskrivning och det tär! Tycker att det är såå orättvist och det gör mig såå ont att se honom gå här hemma utan förbättring! En stundande op som vi inte vet hur det slutar med eller hur lång tid & rehab det kommer att kräva! Varför i hela friden ska han behöva gå igenom allt detta??? Önskar jag kunde ta lite av hans smärta ♥
 
Nä nu gitter jag inte mer idag, blir soffhäng med min älskling tills ögonen går igen! Trevlig kväll på er!!

Bonde Söker Fru

Kvällen på er =)
 
Förskyld som katten, har inte vant mig vida alla nya barnbaciller ännu så de slår klorna om en ganska fort! Men idag har jag i alla fall gått på tjöta skit promenad med Jennie i höstblåsten! Härligt var det att komma ut i friska luften, mössan åkte på så höst e det =) Ingen migrän här inte! Solen sken på oss till & med!!
 
Har haft en bra vecka på jobbet och jag börjar få ganska bra koll på mina papper =) Inte fel! Ska upp en vända på vinden och söka efter lite böcker & lite papper så jag har lite läxa i helgen men det känns ganska ok!! Tycker att jobbet är spännande & roligt =)
 
I morogn tar vi helg för jag är ju ledig på fredag =) Underbart & jag håller tummar & tår för att jag inte ska vara föör dålig så man kan njuta av att vara ledig den här gången!!
 
Nu sitter hon bänkad i soffan och värmt mig med en kopp kaffe och ska tända ljuskronan och se på Bonde söker fru!
 
Undrar vad som katten har hänt med blogg.se... Markören hoppas som den vill och helt plötsligt börjas det skrivas där det absolut INTE ska skrivas =( Blir såå irriterad, funderar på om man ska flytta till någon annan bloggsida... Har ni någon att rekomendera?? Tacksam för svar =) Ha det bäst på er alla där ute!
 
 
 
 

Sjunde Veckan

har börjat =) Känns såå fantastiskt roligt! Kan knappt fatta att det är sant, inne på sjunde veckan och inte en enda vabdag!!
 
Har två kids som trivs som fisken i vattnet på sin förskola och de mår såå bra av kontinuteten och det gör mamman med! Känns som om man får gjort det mesta på jobbet som bör hinnas med under arbetstiden och det känns skönt! Det e en himla skillnad när man kan vara på jobbet utan en massa avbrott!!
 
Har haft en jätte skön och mysig helg i Norrköping hos moster Ulla & Yngve =) Stugan var precis såå underbar som man kunde tänka sig och jag hade nästan gjort vad som helst för att få något liknande! Lite av en dröm =) Men en dag så kanske! Turen är att jag och min man är ganska lika på den punkten och vi drar nog åt ungifär samma håll!!
 
 
Får bli lite bilduppdatering lite senare... Har precis fått ätit middag och satt  två små trötta barn i pyjamas i Ellioth rum för att kolla på lite film och hoppas att de somnar snart! Vi var i stan efter jobbet och har köpt vinterjackor till barnen!! Är jätte nöjd!!
 
 

Det bidde varsin mössa & varsin halskrage oxå så nu e det bara extra vantar, skidbyxor och vinterskor =) Ha ha jag känner att vi e på rätt sida!!
 
För övrigt har vi fått lite mer svr på hur det går med Rogers axel =( Inget vidare!! En op e bokad och sjukskriven året ut =( Fy farao va tråkigt, jag har en man som klättrat på väggarne och det e inte roligt att se den man älskar bara gå ner sig! Som det ser ut är det en sena som losnat... sy fast den alternativs en hoockplatta så vi får helt enkelt se vad som händer & fötter!!
 
Nu blir det sängen för den trötta mamman!! Natten på er!!

Regn & Rusk Va Det Här!!

Oj oj oj vilket busväder det är utanför fönstret! Känns skönt att vara innomhus =)
 
Jag har passat på att grejja här hemma på min semesterdag, tvättat en massa, bytat gardiner i köket & i sovrummet så nu e hösten här på riktigt!! Känns faktiskt riktigt mysigt och välkomnar alla tända ljus och mys! Hade två barn som vaknade tidigt idag av att markiserna fladdrade och regnet som piskade på rutan... Då var det mysigt att krypa ner i mamma & pappas säng och mysa lite på morgonkvisten! Rostat bröd och varm choklad till frukost och tända ljus kan ju inte bli en bättre start!
 
Har packat ner det nödvändigaste inför helgen, har rationaliserat ordentligt så vi ska få plats i minigolfen =) Roger e i väg och fixar bilen, sätter in skyddet bak för Loppans fötter! Kan nog vara bra att göra det nu när det regnar så mycket, inga blöta skor på sätet inte! När han e tillbaks åker jag och handlar lite, tom kyl och jag kommer inte ha ork att göra det på söndag kväll när vi kommer hem =)
 
Har två barn som är spända av förväntan inför minisemestern och Ellioth hade gärna packat ner halva rummet för att ta med... Men tyvär blir det liiite trångt i golfen =) Ha ha ett par bilar räcker!!
 
Blir galen snart! F*n va det laggar och har sig, inget lätt att skriva och markören hoppar hej vilt mellan raderna!!
Nä nu ska jag fortsätta grejja! Ha en trevlig helg på er!!

Redo För En Semestertripp

Torsdag kväll och helgen är välkomnad!
Vi har haft torsdagsmys med grillat, potatisgratäng & ett gott glas rött tillsammans med Pia! Barnen har lekt ute hela eftermiddagen och somnade sött nerbäddade i Alvins soffa till en film =) Precis som det ska vara när man tar helg!
 
Ett besök i stan har vi oxå hunnit med men vi hittade inget där, får vänta ett tag till på att vinterjackorna ska komma in på Team Sportia. Roger e ute efter en jacka till sig så vi hoppas på att det kommer in lite snygga jackor! Imorgon blir det lite packning på förmiddagen och sen är vi redo för helgens tripp till Norrköping =) Ellioth väntar med spänning och han mååånga myror i kroppen!
 
Vi har haft en bra vecka och njutit av två tidiga dagar!  När jag hämtade barnen igår visade det sig att jag haft en längtig och lite lessen kille på förskolan! Han hade haft en jobbig natt med många drömmar, gråt & dålig sömn =( Vi bestämde att vi tar bilen till Falkenberg och lite bad på Klitterbadet! Det  var väldigt uppskattat och på vägen hem stannade vi till på den gyllene måsen för lite kvällsmat!
 
Natten till ii natt var mycket bättre och Ellioth var bara uppe tre gånger =( jag följde med honom in till hans säng och la mig jämte honom och han somnade om på stört =) Det gjorde mamman med så fort jag traskat tillbaka till min säng!! Skönt, ska försöka mig på att hålla fast vid det! Det viktigaste är att finna ett sätt för honom att vara trygg och känna att man finns där!
 
Nu blir det sängen för att samla så många timmars sömn som möjligt så man orkar med morogndagen! Det blir ju en 4 timmars bilfärd och det lär ju ta på tålamodet med två kids där bak =) Nåja ni får ha en trevlig helg så får vi se vad som hänt när vi e tillbaka på söndag =)

My Good...

...va mamman e trötter idag!!
 
Ligger i soffan och kollar på "Ensam mamma söker" med min gubbe! Lite mysigt i höstmörkret! Jisses va fort det blir mörkt nu, redan klockan 8 vart det mörkt utanför förnstret!! Fattar inte hur fort tiden rusar iväg, snart e det mörkt när man åker till jobbet och när man kommer hem från jobbet! Levande ljus och mycket mys är meducinen mot mörkret på lomvägen!
 
Känner ming ganska urlakad efter dagen på jobbet idag men dagen har gått såå bra och jag känner mig såå nöjd =) Hi hi så vill man att alla dagar skulle vara =) Imorgon e en ny dag och lite lugnare i ordets rätta betydelse! På kvällen har vi möte så ikväll passade jag på att mysa ordentligt med mina barn! Haft världens mysigaste läggning med mina troll =) Vi läste "Guldlock och det tre björnarna" i vår säng! En på vardera sida och det var väldigt uppskattat! Sen fixade vi Ellioths cd-saga och tände hans nattlampa han fått av Pia! Han slocknade fort! Lovis och jag somnade fort i hennes säng med, sen var jag dödligt groggy så en promenix med Nett var toppen! Annars hade det blivit sängen halv 8... kanske inte såå bra!
 
Sov gott allesammans!!

Mickelsmäss!!

Idag har vi vart på utflyckt med mormor, jag & de små barnen! Varbergs fästning är otroligt vacker och dagen till ära utsmyckad till tänderna i höstens alla färger! Fanns såå mycket att titta på och smaka på =) Höstsoppan från Kvantum var såå god! Hade jag lätt kunnat göra hemma! Det blev rostade mandlar och en kardemumma kaka inhandlad som vi ska avnjuta till kvällskaffet! Vi köpte chokladdoppade bananer som mamma & mormorn åt med god aptit medans barnen skalade av chokladen =) Mycket folk i rörelse på stadens gator och det är extra mysigt tycker jag!
 
Nu äntligen har jag fått tummen ur och tagit foto på våra nya utemöbler =) Bättre sent än aldrig!!
 
Otroligt fina & väldigt sköna att sitta i =)
 
    

Barnens egna bord & lite extra mysfaktor med nya höstblommor gör susen!
 
Igår hade vi ju familjemys och gjorde äppelpaj tillsammans, jag & barnen! Alla barnen!! Det åt med god aptit och pajen tog slut =) Ellioth & Lovis tyckte att glassen och vaniljsåsen var godast =)
 
 
Smulpaj med vaniljssås =)
 
 

Våra hjärtan!!
 
När trollen somnat blev det filmtajm med store grabben och det var jätte mysigt! Han har vart hemma nästan hela helgen och det är såå mysigt att få chansen att umgås lite extra när han bara e här varannan helg!!
 
Vi har en lååång vecka framför oss och många sena dagar fulla med jobb & förskoletid =) Men det fixar vi galant vi har Norrköping i sikte =)
 
Nu ska två små troll duschas inför morgondagen & sen ska mamman ut på en kvällsrunda med hunden =) Bästa Nett ska oxå med så det blir lite tjejsnack på köpet!!
 
Ska försöka börja med min examination till handledningskursen & läsa lite böcker nu =) Hade ju en del att läsa kan man säga =) Men det e egentligen bara roligt och känns inte så betungande, jag har lång tid på mig!
 
 

Lördagsmys!

Idag blir det lördagsmys på Stehnsons place =) Har nyss vart på Eklöws & inhandlat en lördagsgodispåse och sen sålde de svenska äpplen... Hade absolut inte tänkt på äppelpaj... Fast nu bidde det det i alla fall =) En trevlig suprice för min gubbe!!
 
Idag har jag vart piggelin igen, har legat hela fredagen och inte mått bra alls =( Vet inte vda det var för fel men magen ballade ur totalt så det var en skitdag hela långa dagen och min lediga dag till på köpet! Suck!! Men idag har jag fått gjort lite i alla fall! Det blev Kalops till middag till familjen stora lycka! En skogspromenad med Nett har jag med fått gjort så man har tankat lite =)
 
Alvin har en tjej här, Linnea och de ligger i soffan & kollar på en film! Mysigt, de var med på Eklöws de med!! Kvällen bjuder på fredagsmys för hela slanten framför tv:n med godis & snaks och en bra film!
Hoppas ni får en lika trevlig kväll som vi =)
 
 

Handledarutbildning =)

Så då var man hemkommen från skolan =) Såå roligt att vara tillbaka igen! Man blir såå sugen på att lägga till mera på sin utbildning, vad vet jag inte men man inser hur mycket man saknat skolan! Både läsandet och alla härliga diskussioner!! Men först och främs blir det handledarutbildningen och dessutom har jag ju redan tagit 2 poäng så jag har bara en stor examination, den ska jag börja på nu! 90 timmar får man i kompensation och dem ska jag ta under julen =) YES!!
 
Totalt helspeedad är har en aning svårt att koppla ner... Är ofta så när man vart iväg på kvällen och haft möte... Såå skönt att vara ledig imorgon, ska ta dagen som den kommer och bara göra det som faller mig in, tillsammans med mina barn! De vart klarvakna när jag kom hem och de tycker att det är SÅ jobbigt när mamman e borta på kvällarna... Mammegrisar e vad de är =) Nästa vecka är en ny kväll så det e bara att gilla läget och vänja sig vid att vara hemma med världen bästa pappa & gosa =)
 
Imorgon kommer vår store kille hem!! Är såå stolt över honom ♥ Han var grym på klassikern i skolan igår på Inlines =) Han e duktig vår kille!! Vill höra allt in i minsta detalj såklart!! Ska bli så härligt att få hem honom imorgon, jag har saknat honom! Blir myskväll med tacos tror jag, är det fredagsmys så e det!
 
Roger ska troligtvis till Borås på kvällen så det blir jag och trollen och grannarna =) Mys på hög nivå!! Känns som om detta kommer bli en mycket lyckad helg och jag har nu tre underbara helger att se fram mot =) Denna med allt vad den innebär, Norrköping nästa och helgen därpå blir det födelsedagskalas för Alvin! Då får vi en femtonåring i familjen =) Tänk när jag & Roger blev tillsammans fyllde han 4 år! Det är låång tid som man fått följa det pyret och nu är han en ung kille! Lycka!! Han klarade synundersökningen inför moppekortet med bravur så nu är bollen i rullning och Sofie anmälde honom till kursen så tänk om han hinner få det tills han fyller eller strax därpå =) Wow då har vi en moppe utanför =)
 
Nä nu ska jag nog sätta på en film för jag lär ju inte kunna lägga mig ännu =) Vi har ju förmånen att bo granne med en alldeles egen filmbutik =) Jennie du e toppen =) Ha det bäst på er!!

Norrköping Here We Come

Åh nu har vi äntligen bokat när vi ska åka upp till Norrköping för att besöka Ulla & Yngve!!! Åh det ska bli såå roligt!! Ulla är Rogers moster & vi ska såklart träffa kusiner mfl! Det var ett år sedan vi träffade Ulla & Yngve så det ska bli jätte härligt, spännande att se deras nya stuga som de flyttar in i nu i helgen! Malin &Stefan var ju här nere i somras så det e ju inte såå länge sedan =) Hade haft planer på Kålmården men det får vi hoppa, pengarna räcker liksom inte till så det sparar vi till nästa år! Huvudsaken e ju att komma upp!
 
Förskylningen e INTE på topp, har fått hostan från helvetet =( Men jag hoppas att lite Cocilliana hjälper i natten! Har ingen lust med en sjukdag imorogn helelr för jag jobbar 8:30 till 13... Sen är det kursintro i stan på kvällen och det ororar jag mig inte för, där sitter jag ju hela tiden =) Roger e skitkass han med så det florerar ordenligt nu, hoppas att mina kids klarar sig, annars är det förhoppningsvis friska till nästa helg i alla fall =) Måste ju se det hela lite positvivt såklart!!
 
Mina barn sitter nu uppkrupna i Ellioths soffa och kollar på Byggare Bob och jag slappar i soffan! Underbart!!
Till helgen blir det fästningen med mamma och gå på Mickelsmäss =) Hösten e för mig otroligt underbar och ger kraft och energi och jag älskar alla vackra färger! Önskar bara att man kunde få bli friks snart så man kan ge sig ut & gå! Hade liksom fåt ut tummen nu =) Börjar komma tillbaka till bra rutiner och bra mat igen! Hade planer på vv.-mat men jag ser att det jag äter e inte helgalet så jag hoppas att det kommer så småningom! Bara jag kommer ut och rör på mig med! Gymmet vet jag inte hur jag ska göra med... Pengar, tid barnvakter och livet ska ju funka till det... Nåja jag suger på det ett tag till, en sak i taget!
 
Har vart mycket prat om ämnesomsättmningsproblem på jobbet... Kan ju bara säga att de flesta av punkterna stämmer överens på damen här så jag funderar på att gå och ta lite prover på mig för att se vad det e som e fel... Man ska inte vara så här trött, "stressad" och allt det där andra tycker jag! Vist det e mycket på jobbet men det börjar faktiskt att lugna ner sig lite och jag börjar få kläm på saker =) Det går åt rätt håll!
 
Nä nu ska hon hänga upp en tvätt innan jag somnar på soffan =) Ha en skön kväll på er!!

Sjuk =(

Fy farao va jag e skruttig!! Men som sagt jag har jobbat länge nu, 4 veckor och det har faktiskt gått hur bra som helst =) Ska egentligen inte klaga...
Igår fick vi städat av här så idag blir det soffläge hela dagen för att jag ska orka jobba imorogn! Är en viktig dag med extrainsatt personamöte på kvällen med tanke på att vi fått en ny chef =) Vill jag juinte missa!! Så panodil, varma drycker, halstabletter, nässpray och soffläge med film tycker jag är ett outstanding bli frisk tips =)

Barnen leker för fulla muggar och det är såå mysigt att sitta och lyssna på dem =) Det e rollek, de e en familj xom äter, jobbar mm! Tycker det e såå fantastiskt! Är såå lycklig över att de har varandra!!
Bästa vänner & syskon!!

Min underbare make har nu vart nere i affären och köpt nybakade frallor till frukost!! LYCKA!!

Ha en bra dag!

RSS 2.0