Familjedag

Åh säger jag bara! Har haft en mycket mysig dag med la familia =) Vi har bara vart mellan varven med tvättande & matlagning... Vi har vart & spanat in Henrik och Lenas hus, mysigt och vist har det potential men det var mycket att göra vid det innan det är färdigt för inflytt och mycket att göra efteråt... Mycket dyra saken med då det inte är gjort något sen 70-talet... Nä familjen Stehnson bor väldans bra på  Lomvägen =) Ser fram mot hösten då det ska grejjas & fixas här hemma och japp jag njuter av det!!!
 
Vi gick kvällspromenaden ,med Zelma förbi bänken i skogen för att se om Trollmor vart där.....
 
Ooooops!! Nappisarna var borta!!!
 
 
 
Jaaa det va borta utropar Lovisen! Mycket tillfreds med det =)
 
Mina goa ungar!!
 
Nu är de nyduschade och redo för en ny vecka på Solkulla! Nerbäddade i soffa och säng tittandes på "Bilar 2" och jag håller alla tummar och tår jag kan för att de ska somna kvikt så jag kan avnjuta en kväll i soffan framför tv:n med mitt hjärta! Är såå sugen på en kopp kaffe och ostmacka i soffan och det ska jag fixa fram snart! Har 9 pp kvar att tugga i mig idag. Nästan som en hel middag så jag har ju att göra =)
 
I morgon startar nedräkningen innan semestern, 7 arbetsdagar kvar sen e jag leeedig!! Såå underbart och nu i första läget är det tre arbetsdagar innan vi åker till legoland med mamma & pappa!! Ska bli såå fantastiskt roligt!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0