Romantisk weekend

Måndag igen... Oj vad tiden går fort!
 
Vi har verkligen laddat batterierna under helgen som gått! Barnen har bott hos mormor & morfar hela helgen och bara hittat på en massa mysiga saker! På lördagen var de på Universeum =) Det var jätte spännande och roligt tyckte de!
 
Jag och Roger har vart ute och ätit två kvällar, bio, utekväll på lördagen, legat lääänge på morgonen och ätit skön frukost på altanen alldeles själva! Såå underbart så det e inte klokt! Det borde man verkligen göra lite oftare! Meningen var att vi skulle åkt till Köpenhamn men pengarna har liksom rullat iväg på annat och de hotell som fanns kostade alldeles för mycket! Men vi gjorde det allra bästa av tiden hemma och gjorde bara saker vi ville =)
 
Framsidan är så när klar inför sommaren, bara seglet kvar men Roger ska laga det och sätta i en ny öljett. Kommer bli hur bra som helst! Idag är målarna på baksidan och målar altanerna vita... Tvätten fick bo på framsidan och jag längtar tills jag kan köpa ett par blommor till baksidan och mysa till det där med! Polen får nog bo där i år och det kommer bli kanon, solstol & pol =) Kan väl inte bli bättre!
 
Idag ska jag, Lovis & Nett göra stan, ballerinaskor, kort, en skjorta till Ellioth och kanske en klänning till Lovis! Lunch på stan och bara tjejer, kan det bli en bättre start på veckan?? Ikväll blir det Stinas med jobbet och Getteröbuffe! Mums!! De har såå god mat på sommarbuffen!!
 
Nähe ni får ha en underbar dag så laddar jag inför två dagars jobb innan vi tar ledigt igen för studentfix, studentfirande och skolavslutning <3 Det blir Ellioths första skolavslutning och det är ju lite speciellt!! Vår underbara Robin tar studenten så då får vi nog gråta en skvätt =) Blödig... Nej inte jag inte =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0