Sol

Lillelördag och strålande sol, sol vom vi har väntat på efter allt regn! Känner såå att jag behöver all sol jag kan få! Hemma & mellanlandar för att hämta Ellioth strax efter en kort dag på jobbet... Nästan hela veckan gjord, bara två dagar kvar och sen väntar en rolig helg!
 
Tänka sig vad tiden går sakta när man väntar, väntar på att få Ellioths simtider inför sommarsimskolan... Det var flera som fått besked igår men inte här och jag kan inte hjälpa det men man blir änna lite nojjig när det inte ligger ett till oss i brevlådan... Funkade snigelposten när vi skickade in ansökan?? Det är ju såå viktigt att han kommer med detta året och att det kommer att fungera! Här kan vi inte spy galla om det råkar vara fel tid inte, bara att gilla läget och visa en grymt positiv attityd gentemot simskolan! Kommer att bli såå bra så men det är jätte jobbigt när jag vet att han verkligen INTE vill men det är ju faktiskt inte valbart! En livsviktig sak att kunna!!
 
Sen för att inte tala om att vi väntar på att maken ska komma hem så vi kan fara till Båstad & kolla på den rosa... Det ska bli såå spännande & Ellioth frågade Marie om vi fick låna usb´t av henne så han kan ta kort som han kan visa i skolan =) Min unge frågade alldeles själv och mitt mammahjärta svämmade över!! Klart att han fick så idag gäller det =) Håller alla tummar & tår för att den är tillräckligt bra och inte allt föör mycket att göra vid den! Lite lack är väl det minsta problemet... Hoppas!!
 
Haft en mycket hektisk dag på jobbet men det har dock vart bra =) Fått gjort en hel del, nästan tagit sönder laminatorn (!) inte bra men vi lyckades rädda fanskapet! Så kan det gå när man gör flera saker samtidigt!
 
Nähe nu går bilen mot skolan för att hämta min förväntansfulla lille visp! Ha en bra dag så updaterar jag säkert om den rosa =)

En rosa dröm

God morgon!!
 
Spänningen är olidlig i det Stehnsonska hemmet!! Imorgon bär det av mot Båstad för att titta på en ROSA skönhet!!
 
 
En rosa Cadillac -57 =)
 
Det är en dröm vi länge haft & Roger ännu längre och nu kanske det är möjligt. Känns jätte häftigt att försöka förverkliga någon av de drömmar man har! Har en liten miniman som det spritter i hela kroppen på =)
 
Hade barnkals för min lilla Loppa i söndags och det var ju såå spännande! Lovis stormtrivdes i att stå i centrum och få såå många fina paket!! Igår pysslade vi ett av dem =) Mycket pyssel blir det & hon tycker att det är superkul (mamman med)! Jag blev så nostalgisk och tänkte på vår Emmy som älskade allt som hade med pyssel att göre, klippa & tejpa =)
 
Foto: Åh min älskade lilla Prinsessa och mamman har pysslat födelsrdagspresenter <3
 
En fjärilsmask =)
 
Det första ungen säger är att idag mamma... då gör vi den andra masken!! Åh sötunge!
 
Idag ska jag åka in med Emma, Charlies mamma och köpa godiset till grillkvällen på torsdag... En del att förbereda och allt händer så klart på samma vecka =)
 
Nu blir det frukost på Lomvägen! Älskar hemmamorgnar!! Ha en bra dag på er!!
 

Hm...

Musiken flödar ur högtalarna & dammsugaren hörs från vardagsrummet... Det blev en eftermiddag med städande i fokus (vilket verkligen behövdes) och tvättkorgen är så gott som tömd! Städning har verkligen inte vart det som haft prio ett den sista tiden... Det har vart såå mycket annat som har satts i första rummet! Lite damm i hörnen har ingen dött av!!
 
Veckorna har rusat fram och det har vart en mycket tuff tid på många plan... Utanför har det blivit grönare & grönare och våren är i full gång och jag försöker att njuta och ta in så mycket det går! Många promenader blir det när tiden finns. Älskar naturen och den frid den skänker!
 
Jobbet flyter på, har gjort alla mina utveckling & aslutningssamtal, ska gå upp i tid till 82 % till hösten. Chansen kom och jag tig den, det blir lite extra klirr i kassan och det blir en liten guldkant =) Jobbet är för övrigt riktigt roligt och jag trivs såå underbart bra, världens bästa kollegor!! En go löneförhöjning som cred för allt jobba jag lagt ner under året och jag känner mig såå förtjänt av den =) Me like alot! Men det går ju inte att sticka under stolen med att man börjat räkna ner till semestern =) v 28 - mitten av 32! Känner att det ska bli skönt med en semester efter den här våren! Bara hitta på massa mysiga saker och njuta innan hösten drar igång med 10 inskolningar!!!
 
Vi planerar en weekend över nationaldagen, bara jag och hjärtat! Barnen ska checka in hos mormor & morfar <3 och vi ska bara ta hand om varandra! Hade planer på Köpenhamn men det är fullt på de flesta ställen... Eller de humana ställena i alla fall... Får se om vi kan hitta något annat mysigt! Har ni goa förslag skriv gärna!!!
 
Viktväktarna har funkat såå bra, sist 1,5 och idag 0,5 så jag är mer än nöjd... Det tar på kilona och jag har inte såå långt kvar nu! Ser fram mot en sommar med jämnvikt! Mättande mat var en succé och jag trivs jätte bra, suger i mig all info jag kan få för att det ska bli så lyckat som möjligt!
 
Nu i maj är det fullbokat med det mesta, grillkvällar, picknickar, avslutningar, utvecklingssamtal, bvc och avslutar med en födelsedag. 35! Ooops hur gick det där till??
 
Nähe nu ska jag försöka väcka min lilla juvel som har somnat i sängen <3 Ska helst somna ikväll med... Mamma & pappa kommer ut och vi ska grilla! Mysigt och jag älskar den här tiden, gasen är påfylld så nu är det bara att grilla på!!
 
Får försöka bli lite bättre på att uppdatera bloggen men det har lagt nere ett tag, har inte haft någon lust alls... Hade nog inte blivit såå bra då =) Va rädda om varnadra <3

RSS 2.0