Hm...

Musiken flödar ur högtalarna & dammsugaren hörs från vardagsrummet... Det blev en eftermiddag med städande i fokus (vilket verkligen behövdes) och tvättkorgen är så gott som tömd! Städning har verkligen inte vart det som haft prio ett den sista tiden... Det har vart såå mycket annat som har satts i första rummet! Lite damm i hörnen har ingen dött av!!
 
Veckorna har rusat fram och det har vart en mycket tuff tid på många plan... Utanför har det blivit grönare & grönare och våren är i full gång och jag försöker att njuta och ta in så mycket det går! Många promenader blir det när tiden finns. Älskar naturen och den frid den skänker!
 
Jobbet flyter på, har gjort alla mina utveckling & aslutningssamtal, ska gå upp i tid till 82 % till hösten. Chansen kom och jag tig den, det blir lite extra klirr i kassan och det blir en liten guldkant =) Jobbet är för övrigt riktigt roligt och jag trivs såå underbart bra, världens bästa kollegor!! En go löneförhöjning som cred för allt jobba jag lagt ner under året och jag känner mig såå förtjänt av den =) Me like alot! Men det går ju inte att sticka under stolen med att man börjat räkna ner till semestern =) v 28 - mitten av 32! Känner att det ska bli skönt med en semester efter den här våren! Bara hitta på massa mysiga saker och njuta innan hösten drar igång med 10 inskolningar!!!
 
Vi planerar en weekend över nationaldagen, bara jag och hjärtat! Barnen ska checka in hos mormor & morfar <3 och vi ska bara ta hand om varandra! Hade planer på Köpenhamn men det är fullt på de flesta ställen... Eller de humana ställena i alla fall... Får se om vi kan hitta något annat mysigt! Har ni goa förslag skriv gärna!!!
 
Viktväktarna har funkat såå bra, sist 1,5 och idag 0,5 så jag är mer än nöjd... Det tar på kilona och jag har inte såå långt kvar nu! Ser fram mot en sommar med jämnvikt! Mättande mat var en succé och jag trivs jätte bra, suger i mig all info jag kan få för att det ska bli så lyckat som möjligt!
 
Nu i maj är det fullbokat med det mesta, grillkvällar, picknickar, avslutningar, utvecklingssamtal, bvc och avslutar med en födelsedag. 35! Ooops hur gick det där till??
 
Nähe nu ska jag försöka väcka min lilla juvel som har somnat i sängen <3 Ska helst somna ikväll med... Mamma & pappa kommer ut och vi ska grilla! Mysigt och jag älskar den här tiden, gasen är påfylld så nu är det bara att grilla på!!
 
Får försöka bli lite bättre på att uppdatera bloggen men det har lagt nere ett tag, har inte haft någon lust alls... Hade nog inte blivit såå bra då =) Va rädda om varnadra <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0