Bryt ihop & kom igen =)

God förmiddag!!
 
Oj oj oj va mycket som hänt sedan sist =) Det första och absolut största som hänt är att jag har äntligen gått i MÅL i min lååånga viktresa!! Shit va häftigt!! Är sjukt nöjd över mig själv & det har vart en fantastisk resa!! Levt en vecka i jämnvikt och haft grymt svårt att få i mig alla de sex extra som det medför.... Gubben har jobbat mycket vilket medfört många kvällsmål som bestått av macka, ägg, knäckebröd osv.... Kort & gott en helknasig vecka med facit i hand! Igår var jag & Nett uppe för vägning, ett stort plus för mig =( Åh himla skit!! Hem och tröstäta och tycka lite synd om mig själv =/
 
Idag löste jag världskrisen med en västra hed runda på morgonkvisten... Bryt ihop och kom igen!! Nu har jag gjort mig en plan inför de kommande två veckorna som jag har framför mig till nästa vägning. Vi backade bandet lite med tre pp & jag fick tips på hur jag ska fördela dem, äta precis som jag gjort de senaste två åren & lägga de extra på bara det som jag verkligen vill ha! Nästa lördag blir ingen matorgie, räkna & planera! Nu får jag banne mig ta mig i kragen, det är inte hela världen men jag måste ju lära mig hur jag ska leva för att hålla vikten!
 
Gör om & gör rätt!! Nu blickar vi framåt och håller alla tummar & tår för att jag ska få ordning i kaoset =)
 
Sommarplanerande verkar vara i full gång! Det blir lite av varje denna sommaren och det känns som om pusslet börjar ta form =) Det blir ett kärt besök av Rogers kusin med familj <3, Skara sommarland med våra nyvunna vänner =) Nostalgi med Ledin & Jörgen & Mari =) Wheels & Wings såklart, Avesta & ännu mera raggarbilar =) Lovely helt enkelt!! Det känns helt fantastiskt! Ser jättemycket fram mot den här sommaren, nu fattas bara grillen... Vem vet den kanske vi får köpa in till nästa helg, det är ju trotts allt 1:a maj <3
 
Pluggandet börjar också gå mot sitt slut och det känna såå härligt, min rapport är mer eller mindre färdig och ska nu bara korrekturläsas av chefen =) Hon har verkligen stigit i mina ögon och jag ser mycket ljust på framtiden! Fick ett bra lönepåslag detta året med och det känns som om jag fått lön för mödan! Skönt!! Bara keep going!! Känns som om jag har en plan även på jobbet! Kanske det blir Mitt år på många plan =)
 
Nä nu ropar städningen som jag satt upp för dagen.... Undra hur det kommer att gå, tror Barbados får hjälpa mig komma igång =)
 
Ha en underbar söndag go vänner!!
 
 

Prunkande grönt!!!

Det har hänt grejor i mina rabatter!! Förra helgen gav jag mig på den ena rabatten och fick upp två syrener & två videträd, tre timmar bara svischade förbi men fint blev det & framförallt ljust!! Igår fjäskade jag med Rikard & vi tog oss ann den andra sidan (under köksfönstret) De satt värre... Rikards nya lille bil fick visa vad den gick för och vi
fick dra upp de buskarna =)  Upp med all jord för att rensa bort alla tusen rötter!! Det känns i kroppen idag men det blev såå fint!!
 
Nu är det bara frågan om vad som ska hända... Sitter i köket & planerar mina rabatter på framsidan...Oj det kan bli precis hur dyrt som helst vill jag lova!! Shit va mycket fint det finns!!  Det gäller att verkligen fundera ut hur jag vill ha det och välja med omsorg. Det absolut viktigaste är att få bort all kattskit, de har gjort rabatterna till en megastor kattlåda =( Det luktar och är såå äkligt!!
 
Jag ser framför mig hur det kommer att bli, stenar, sten, massa grönt, lite blommigt, lite på höjden i olika höjder =) Det ska vara lättskött, inget lukande! Sen får det bli nya krukor till framsidan & där kan jag ha blommor!!
 
På baksidan kommer det att bli klätterväxter, ätbart & bort med de hemska enarna (läs barrskiten)!! Nästa projekt att ta bort! Den stora halvdöda enen ska bort på framsidan med men jag är sugen på att planetera en fin gran där som man kan sätta ljus i på vintern!
 
Igår var Jörgen & Mari med kids här och vi tryfflade tacos, godis & chips!! Mumma va gött & såå trevligt som alltid!! Har en mycket obstinat & prövande fröken fräken bara som testar sina moders tålamod ut i fingerspetsarna.... vet inte vad jag ska göra... Ena stunden känner man sig som en skällkärring & andra en mespropp som inte säger till mer.... Tröttsamt och svårt att veta vad man ska göra....Men det kommer nog bli folk av henne med! Sonen gick på något sorts uppåtchack ända fram till att han stupade i säng innan alla andra... Trött efter barnkalajs på bruket!! Som inte glömdes bort denna gången =)
 
Idag ska vi passa vår lilla solstråle Vilja ett par timmar när mamman & pappan jobbar =) Min gubbe är med & jobbar... Stoppet på Värö började i dag =( Så det är bara att ta sig ann dagen & fixa här inne... Det kan verkligen behövas!!! Saker överallt, tvätt i stora högar!! Suck!! Det var mycket roligare & drömma sig bort i en prundaknde rabatt & blogga =)
 
Ha en trevlig söndag på er!! KRAM
 

Påskhelgen

God fortsättning på påsen allesammans!
Hoppas ni haft en lika trevlig påsk som vi haft =) Det har vart allt från födelsedagsfirande för vår lilla Loppa som blivit fem år!! Till påskfirande och idag har vi mest byggt lego och lekt =)
 
 
Hade en mycket nöjd tjeja i fredags =) Våra barn har en alldeles egen förmåga att vakna innan mamman & pappan, helst i ottan... Hon hade minsann inte lust att vänta på sina paket inte =)

Grattis mammas & pappas lilla hjärta <3
Det var massa lego som Ellioth mer än gärna erbjöd sin hjälp att bygga! "Du kanske behöver hjälp av en expert" tyckte han och Lovis blev jätte glad =) Sånna kommentarer värmer ett mammahjärta!!
 
Såå underbart det var med ledig dag!! Låång var det med =) Det känns verkligen jätteskönt med ett par dagar sammanhängande ledighet för oss allesammans.... Det har vart mycket länge nu och det tar på oss allihop på olika sätt... Vi behöver hitta en vardag som fungerar efter flytten och få landa i det!
 
Mina festklädda juveler, redo för party!!
 
 
Det blev ett mycket lyckat kalajs med glada barn & nöjda gäster =) Kan väl inte bli bättre!! Lördagen fotsatte i samma goa anda, påskgodis, legobygge, lek och massa fix hemma!! Såå nöjd så det e inte klokt!!  Sakta men säkert börjar det Stehnsonska hemmet växa fram så som vi vill ha det!! En del saker får vi allt vänta på medans andra sakta men säkert kommer upp =) Det är såå roligt!!
 
 
 
Såå nöjd liten dam =)
 
På kvällen när vi kom ut till mormor & morfar blev det äggletande med ledtrådar från påskharen =) Snacka om att den gick hem!! Ellioth var i extas!! En jätte trevlig påskafton med fantastiskt god mat, så magen stod i fyra hörn.... Fattar att man inte lär sig!! Såå nu har jag allt att jobba på, två promenader idag och ordning på piontsen!! Det var såå roligt att träffa mamma & pappas vänner som var så länge sedan sist!! Toppenkväll helt enkelt!!
 
Idag har jag njutit av barnens sällskap hemma med legobygge och bus!! Pappan har jobbat lite och nu väntar jag på att han ska komma hem  <3 Barnen har kompisar här som ska sova över så det är mer än high Life =)
 
Nu blir det over and out! Ha det bäst!!
 
 

RSS 2.0