Tillbaka till verkligheten!

Sista dagen på jullovet och hjälp va fort det gått!! Kan inte fatta att alla mina underbara tomtar snart ska flytta upp på vinden igen och ett helt år tills vi får se dem igen... Barnen är i skogen hos familjen Lång och leker medans jag, mamma & Alvin vart på stan och kikat på roligheter =) Oj vad mycket fint det finns och oj vilka priser det finns... Hm svårt att välja men vi ska nog komma fram till något bra.... Vi har en morfar som snart fyller 60 år så nu är det massa hemlighetsmakeri på gång och det är jätte roligt! Jag älskar överraskningar <3
 
Vi avslutade med en lunch på thaivagnen och jag säger bara det men oooohhh my gaaad va gott! Mums fillibabba för magen =) Mat som jag mår grymt bra av och som inte är så fett, mycket färska grönsaker och kryddor =) Me like alot!
 
Har vart riktigt flitig denna dag, ringt en massa telefonsamtal, både roliga och mindre roliga men ack så viktiga... Jaha då kan man bara trist säga att nu vet vi om huset i alla fall.... En barnfamilj från stan som stått dubbelt så lång tid som vi i kön... Bara att gratulera! Tyvärr & fy farao va tråkigt men nu vet vi och vet också vad vi har att rätta oss efter =) Hur det än är så blev det inte ett par på plus 70 och det känns nog viktigast för vår del. Vi vill ju ha ett levande område med blandade åldrar och inte ett pensionärsområde med massa pensionärer som måste ha plats för alla sina möbler de inte kan skiljas från...
 
Första steget gjort i förvandlingen här hemma är med avklarad... Jätte spännande och jätte roligt! Så fort tomtarna flyttar upp igen så startar en spännande tid för oss! Det ska tapetseras om, bytas ut möbler, slängas massor, fixa med en loppis till våren och mycket mycket mer! Ska sälja av det som inte behövs längre och investera i nytt för oss =) KUL!!
 
Klockan ringde sju idag! Vänjer min kropp sakta men säkert för att klara av att krypa upp klockan fem!! Väckte barnen 7:20 och halv gav jag mig ut på en 75 minuters promenad!! Tyvärr var det slaskigt och jätte blött! Mina fiina Reiker allvädersstövlar höll INTE måttet nu heller.... Pisse våt om fötterna så de tål inte väta heller... Jävla förbannade skit stövlar!! Åh va de gör mig förbannad! Ska aldrig köpa svindyra stövlar i en svindyr affär mera! Nope, det får bli ecco-kvalite  för mig nästa gång! Men jag har gått i alla fall och jag kämpar på =) Hoppas att plusset inte är föör stort på lördag =) PLEACE!!
 
Ha det bäst!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0