Återhämtning

Ligger och vilar på min rast i personalrummet och njuter av tystnaden 😁 Haft en riktigt bra dag med promenad, klättring på stockar och många skratt! Äntligen höstlov och två semesterdagar som väntar med familjen! Även om det inte blev som vi tänkt oss så får bi göra det till det bästa! Idag blev det en tur till klitterbadet för Roger och barnen ❤ Roligt att de hittar på något som barnen älskar (mamman är glad att slippa knä i mig i en baddräkt) och igår var Lovis på bio med mormor! Snacka om lyx! 
 
Det har varit en tuff vecka på jobbet och allt tjat dränerar mig på energi! Det tar så otroligt mycket på mig och jag blir otroligt trött... När föräldrar ser hur trött jag är känns det inte riktigt bra, men jag är ärlig och säger som det är och då är de väldigt förstående! Tror på ärlighet varar längst och det skapar en förtroendefull relation! Min strategi för att ta mig igenom jobbet just nu är vila, långa promenader, måla, samtal med min otroligt tålmodige man! Känns fantastiskt att ha honom vid min sida och jag är glad för att han orkar med mitt ältande !! 
 
Haft en fantastisk lugn och skön helg med middagar hemma, rött vin (ett par glas för mycket) skitsnack med hjärtat och bara njutit ❤ Det är återhämtning för själen! 
 
Va rädda om varandra! 

Terapi

God morgon! 
Första morgonen jag känner mig utvilad, äntligen! Igår satt jag uppe längre och målade innan jag gick och la mig. För mig är målning ett fantastiskt verktyg till att vara här och nu, slappna av och inte låta tankarna bråka med mig! 
 
 
 
Pratade med vårdcentralen igår men min läkare är sjuk så jag får avvakta.... Fick inte alls de svar jag ville ha så jag  men jag tänkte att jag måste görà det bästa av det! Vad kan jag göra? Måla, läsa och försöka tänka mig bortom all oro och ångest... Igår gick det! Jag somnade utan att nattvandra och utan ångest! Såå skönt!
 
Nu är det en ny dag, ska vara hemma idag med och vila, gå en promenad så att jag förhoppningsvis kan jobba imorgon! Det är planen kalla fall. Det är så mycket jag vill ha tillbaka sedan tiden innan utmattningen, depåerna, min energi som aldrig tog slut och nu måste jag hela tiden tänka mig för. Innan fixade jag att gå till jobbet förkyld och göra ett bra jobb men det klarar jag inte nu. Inte efter förra veckan, inte efter de påhoppen jag fick och ovilja av att hjälpa andra, at försöka se saker positivt... Ödmjukhet, empati, var fanns det? 
Jag lärde mig att inte vara ärlig och öppna mig, då blir man trampad på.... Det förstroendet är som bortblåst! 
 
Nä nu måste jag ta mig upp och utfodra mina två juveler ❤️ 
Önskar er en fin dag!
 
 
 
 

God morgon huvudvärk

Huvudet känns som ett stort klumigt getingbo... hatar att känna mig såhär, förkyld som fan, ont i halsen och nja inte så fräck... Inte sovit så mycket inatt heller. Både ångest och förkylning men oxå en liten osalg ande i det andra rummet, Ellioth. Han har mycket att fundera över och jag är kanalen ut. Förstår honom, vi är likadana, fyllda med tankar, funderingar och oro. Blir galen av allt ältande! 
 
Sttessen har gjort allt så mycket värre som jag inte riktigt kan förklara, inget är som det en gång va! Minnet sviker och uthålligheten finns inte längre. Klarar inte av stress alls utan den slår ut alla normala funktioner. Helgen har vart lugn och skön, vilat mycket tack vare förkylningen! Tack för den 😉 Har återhämtat mig lite efter veckan som vart men tanken på att gå tillbaka gör att jag får hjärtklappning. Varken vill eller orka möta dessa negationer, ifrågasättanden och tråkningar! Det borde inte finnas på en arbetsplats, trodde att nystarten skulle haft större effekt på fler kollegor! Men jag tänker inte sjunka till den nivån, går till mitt jobb och jag tänker göra mitt bästa för att vara den pedagog jag vill vara! Det är därför jag är där! 
 
Ska försöka njuta av dagen, läsa, vila, gå en promenad och kurera mig inför morgondagen! Återhämtning 💕 Önskar er alla en fin söndag!
 
 

När livet flyger fram...

Hej på er alla monsterdiggare! 
Wow det var verkligen inte igår! Livet går upp och det går ner... det har hänt mängder sedan jag skrev här sist och jag fick bara sån lust att återuppta mitt bloggande. Vem vet det kanske kan ha lite läkande kraft att skriva av sig. Det har det haft förr så vem vet det kanske hjälper en gång till.
 
Mamman i familjen har dragit på sig en riktig mansförkylning så just nu ligger hon och kollar på Wallander, väntar på en äppelpaj till mig och en kladdkaka till kidsen 😀 Theo är här och har sovit över så jag har en mycket nöjd Ellioth. Lovis är instängd på sitt rum och leker, fantasin är det ingen brist på och hon kan leka i timmar. Såå skönt när man inte är fräck! Måste nog säga att jag har hellre hela huset fullt av Goa ungar än två tjatiga och uttråkade...
 
Tänk att de äldsta har flyttat ur boet, till stan och trivs så fantastiskt bra! Är så stolt över honom 💕 Halva lastbilskörkort i hamn, jobb och han reder sig själv! Har ett hjärta av guld och en fantastisk vän, någon jag alltid kan lita på! Älskade Alvin!
 
Vardagsrummet har fått ett rejält ansiktslyft, sovrummet är så fint och jag trivs såå i vårt hus, tillsammans! Livet är rätt bra ändå! Trots ångest, trots dåliga nätter, har jag tagit mig tillbaka från avgrunden... Kan säga att idag älskar jag livet igen, vill få allt att funka, livet, familjen, maten, träningen, jobbet på 100 %.... Hur gör jag allt det där efter en utmattning? Jag har insett att även fast man är utförsäkrad från försäkringskassan och man ska vara igång på fUlla vet jag att det kommer ta sjukt lång tid innan jag är tillbaka på fullt. Men jag tänker inte ge upp, ska kämpa, ska vinna, ska ha tillbaka kontrollen över mitt liv... igen! 
 
Nu ringer äggklockan, barnen vill ha fika... 
 
Va rädda om er ❤️
 
 
 

RSS 2.0