Första mammahelgen ❤️

Då var det dax för första mammahelgen... fredagskänsla? Nja det är ju jätte skönt med helg men tårarna brinner bakom ögonlocken och jag vet inte hur jag ska hantera det. Barnen ska ha kompisar som sover över och det är skönt med hela huset fullt... men det är något som fattas! Känner mig fruktansvärt ensam, är det så här det ska vara nu? Blev inte livet mer än det här? Det är fruktansvärt tur att jag har barnen ✨ mina små! Hade inte klarat detta utan dem... halva mitt liv har jag delat med honom och nu.... Faaaaaan! 
 
Han känner sig tillfreds, inte frustrerad, att han gjort rätt val, tagit rätt beslut... kul för honom! Undra vad ett litet källarrum ger gentemot en hel familj 💔💔💔 fy farao va ont det gör! 
 
Det blev tacofredag enligt Lovis önskemål, det va gottigt och barnen är nöjda! Jag tänker att det blir en film i sovrummet sen när ungarna tagit över tv:n med ps4... Funderade på att värma mig en kopp glögg, synd att slänga den! Samtidigt var det nog tur att barskåpet gapade tomt på rött vin... det hade nog inte blivit så bra just idag! 
 
För kärlekens skull spelas just nu... hm det var vår bröllopsvals ❤️ Tack för den... fan va bitter jag känner mig! 
 
Får nog tanka lite gos hos Boss!! Stor kram

Strandbaden ✨

God morgon alla monsterdiggare!
 
Det har vart en sömnlös natt med ett barn på varje sida... Förkrossade, ledsna, uppgivna, arga, besvikna.... Ellioth sätter så starka ord på alla sina känslor och tankar, även på mina känslor... Det gör så fruktansvärt ont i mammahjärtat! Jag fattar inte hur jag ska kunna laga dessa små barn som bär på en så stor sorg... Inte kunde jag föreställa mig att mitt liv skulle se ut så här.... Att mina barn skulle behöva få gå igenom en skiljsmässa, det händer ju bara andra! Det gör mig förtvivlad och arg!
 
Idag är det återgång till jobb dessutom.... det krävs nog en balja kaffe för att få igång min lekamen.... Men det ska jag råda bot på på StrandBaden! Utbildning, planeringstid, god mat, spa och mycket mer! Tack för att jag har mitt jobb ❤️ Barnen ska få åka till mormor och morfar och sova där, mysa, bio och massa kramar för det behöver dom!
 
Sitter och skriver i köket med en kopp kaffe, macka och en tiggande Boss... Han har redan ätit sin frukost och vill ut - NU 😀 Suck! Det är minus ute... svinkallt.... vill inte!! 
 
Nä dax att väcka en liten Loppa 💕 Snart dax att åka! 
Va rädda om varandra!
 
 

Trettondags afton

Godmorgon mörker...
 
Det verkar inte sommom det bli ljust idag... fast det passar mitt humör... Idag bränner tårarna, ångesten är tuff och rädslan kryper på. Tredje natten är avklarad och jag har lyckats ligga i sängen hela natten, vart vaken en hel del trotts att vi somnade sent! 
 
Barnen fick välja hur de ville att helgen skulle vara... pappa kommer imorgon efter han fixat med möbler och dyligt och jag, mamma och barnen åker till Stättared och får på bland tomtar och troll 🌲❤️✨ sen kommer pappa och jag åker till mamma o pappa... sover där lördag natt. 
 
Det känns riktigt tufft just nu och jag vet inte vart jag ska göra av alla känslor, alla tankar... Barnen håller mig uppe, vi försöker hitta på mysiga saker, spela spel, träffa kompisa ... DET är tur att jag har så otroligt många fina människor runt om mig som pratar, stöttar, kramar, lyfter mig! Självkänslan är en aning naggad i kanten, det kommer ta ett tag att läka de såren, glömma, kunna förlåta... gå vidare, om jag någonsin kan göra det, hoppas det! 
 
17 år är lång tid... större delen av mitt vuxna liv... Vem är jag utan honom? Vad har jag för tankar, värderingar, känslor, vad tycker jag är roligt, vad vill jag göra med mitt liv? Jag måste hitta mig! Jag måste skapa mig ett nytt, liv, hitta nya Cissi, stärka min självkänsla och hitta glädje och lycka igen.... 
 
Nu är det dax att ta hand om frukostdisken, gå på hundpromenad, åka och handla.... 
 
Va rädda om varandra ❤️
 
 

Första natten

Då var dagen D här... Jag packade ner alla hans kläder... idag flyttade han och här sitter jag. Barnen somnade äntligen halv tolv i min säng och jag är klarvaken, olustkänslan i kroppen är fruktansvärd.... Det känn som om jag är på helspänn, darrig, och fullständigt klarvaken... Hur somnar man? Jag gav upp, gick upp och satte på tv:n... En stund i soffan ialla fall, blir galen av att snurra runt i sängen med huvudet fullt av tankar... minnen... frågor... varför, om ifall att, tänk om, var det jag, listan blir oändlig! Hur kommer jag över det? En himla tur att jag är ledig denna veckan! Hade aldrig klarat att jobba, barnen hade aldrig klarat att gå till skolan....
 
Ellioth är så arg, ledsen, frustrerad, han försöker att inte tappa ansiktet men emellan brister det... Hela jullovet är förstört, hela hans liv är förstört skrek han innan... vill absolut inte träffa Roger, han är elak och han har förstört hans familj.... jag försöker lyssna in och försöker förklara... utan att racka ner på deras pappa (det kan göra utan att de hör). 
 
Lovis är orolig, bevakande, ängslig, vill helst vara när hela tiden... 
 
Jag hoppas att det går över.... ska ringa bup och se om jag kan få hjälp... Detta var inte meningen att bli mitt liv! 
 
En dag i taget ❤️

Skrivit på pappren

En jävla bra början på det nya året för den före detta fru Stehnson! Är det så här han vill ha det så blir det så, jag orkar inte kämpa i motvind och gång på gång bli förtvivlad och ledsen för att jag hoppats, för att det vart en bra dag! Han har inga känslor och det vände över en natt.... Fattar inte hur han är funtad eller vad som händer i honom. 
 
Igår sa han att han flyttar... sen skrev vi på pappren... det är ju ingen idé om det inte finns några känslor! Märkligt att de bara kan försvinna från att känna sig halv utan mig till att ta slut... Fan det är så många tankar, känslor och ord som är sagda som aldrig kommer försvinna. Det gör så fruktansvärt ont så det e inte klokt!
 
Inatt sov jag i Lovis säng... Eller sov är väl att överdriva! Ett par timmar och inte sammanhängande! Kämnet mig som ett vrak! Mamma kommer stax ut så ska vi göra Loke och bara vara! Lite terapi ❤️ 
 
Nu blir det morgonpromenad med Boss... Ta hand om varandra 💕

RSS 2.0