Grattis Helene =)

Idag ska vi ut till Helene på kalas! Mysigt ute på landet och det ska bli roligt att se vad som hänt med huset sen sist, de håller på att fixas där ute =)

Ikväll sks vi upp till Carro och Patrik och äta Patriks otroligt goda lövbiffgryta =) Mysigt, det var länge sen sist!! Fast jag och barnen var där en sväng igår och hjälpte Carro fixa med deras nya bord, jätte mysigt!! Carro och barnen var här igår, Emma har blivit dålig igen med svullet ben och feber =( Stackarn!! Hon var verkligen inte piggelin lilla tjejen! Hoppas att antibiotikan fixar det hela igen. De vet inte vad det beror på denna gången heller ????

Lovis har ätit gröt hela veckan och det går riktigt bra faktiskt, mycket på händerna...men det e väldans gott så man hugger skeden =) Hon e för söt!!

Ellioth var såå redig igår, han kände efter att han var kissenödig och sa ifrån innan det vart för sent!! Mammas lille kille!! Han ska nog bli torr någon gång på denna sidan nyår i alla fall =) Iband kan det som sagt kännas väldans tröstlöst men det kommer små ljuspunket mellan varven så man får ju leva på dem!!

Det har vart mycket med Alvin denna veckan, inte roligt alls... Man försöker hela tiden men det e bara såå tonåring just nu, undrans hur länge det kommer att sitta i??? Fast jag tror att det kommer att bli mycket bättre bara skolan och dagis börjar igen så man kommer tillbaka med rutiner och nya krafter!!! Han e ju himla go mellan varven så man får tänka på det eller som Jen säger man får titta på dem när de sover, så söta de är just då!!!

Idag ska det bli tonfisksallad, japps idag får vi in fisk på menyn. De pratades om det på mötet i tisdags så vi får ju försöka i alla fall! Har ingen aning om Ellioth äter det men vi får ju försöka i alla fall =)

Ska till vårdcentralen idag o kolla min rygg... Hade såå förbannat ont i natt/morse så jag ringde tidigt som gatan... Men egentligen får man inte träffa läkare när man har ryggont utan det blir sjukgymnasten i första läget... Ja jag vet hur sjukt som helst!!! Men eftersom jag nyligen fått en bebeis så var jag välkommen i eftermiddag!! Hoppas han kan se något kanske...

Ha en bra dag!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0