Tandfen Kom I Natt

Äntligen låg där en guldpeng i glaset! Tandfen hittade till Lomvägen oxå =) En mycket stolt Nisse!!
 
Tack Carro & Patrik för en himla trevlig kväll & mycket god mat!! Hade två trötta barn som damp ner på sina kuddar när vi kom hem & slumrade sött!!
 
Då var tisdagen här... Vad händer & fötter denna dagen då?? Roger ska in till Toveks en sväng... Sen funderade vi på att åka & bada... Klitterbadet/Halmstad ?? Hm något måste man ju göra!! Verkar vara ett mycket ostadigt väder utanför fönstret.. Det blåser som hejsan & regnmolnen hänger tunga =/ Solen kikar fram mellan de gråa men orkar inte bryta sig igenom, det får bli långbyxor idag med =( Typiskt!
 
Nåja ni får ha en bra dag!! Kramen
 
 

Vinterna Från Igår!!

En härlig syn!!
 
 
Varsin giraff, en söt Koala, massa choklad =) Centern är redan slut... Hade en ny smak, kokos, den var jättegod!!
 
Det e ganska lätt att spela bort en massa kulor... Fast väldigt roligt =)

Äntligen Åkte Tanden Ut!!!

Godmorgon på er!
 
Nu går vi in på sista semetsreveckan... Ångesten börjar sakta komma lite krypande =( Fy känns inget roligt... Men när allt drar igång så vet jag ju att man är snabbt tillbaka i rätt gängor & det kommer att gå jättebra! Rutiner e inte fel heller =)
 
Vi trodde att vi åkte upp en kväll med mindre köer... men när vi kommer upp finns det INGA parkeringsplatse och det är knömycket folk överallt! Hade det inte vart för barnen hade vi nog åkt hem... Men tillslut så... Det blev i alla fall en kanonkväll på Liseberg igår & ungarna åkte allt som de fick åka & var mycket nöjda! Lovis han inte komma ut från pakrkeringen innan hon sov! Ellioth höll sog däremot läänge =) Helt otroligt! Vi fick med oss lite vinster hem som barnen leker som tokar med just nu! Vi har ett helt zoo på vardagsrumsgolvet =)
 
Ellioths tand åkte ut till hans stora förvåning när han stod & åt choklad =) Hur nöjd som helst!! Tandfen hade tyvär inte tid att komma inatt... Vi kom nog hem lite för sent... Den köpte han som tur var så ett nytt försök inatt =)
 
Ellioth älskade bergbanan, Lovis älskade Rabalder =) Det är häftigt att se dem så taggade!! Foumride blev avslutningsnummter, mormor, jag, Roger och båda barnen åkte och vi blev totalt pisseblöta!! Ungarna tjöt &tyckte att det var riktigt roligt!! Efter att kläderna blev bytta tog vi oss till bilarna!
 
Idag kännner man sig ganska dödsrtrött & vi vet inte riktigt vad som händer & fötter men bara man fått i sig lite kaffe & frukost så e vi snart på banan igen!!

Lisberg Here We Come

Åh det e bra väder idag i alla fall =) Inget regn, lite mulet & perfekt väder för att gå på Liseberg!!
 
Vi bestämde oss för att bonna med lite korv & makaroner innan vi far upp mot Götet... Då slipper man i alla fall äta det första man gör =) Mormor & morfar följer oxå med, det blir mys på hög nivå!! Ellioth har passerat 110 cem så han får ju åka ganska mycket, Lovis är över 90 cem så det finns ganska mycket för henne med att åka!! Ska bli superkul!
 
Ni får ha en toppen dag ni med!! Tjingeling!!

Lekstugan & Burger King

Wow vilken intensiv & kvav dag! Bara längtar efter lite blixtrar & dunder så man kan andas snart! Regnet tog det mesta i alla fall! Det blev en varm & svettig tur in till Lekstugan & ungarna orkade inte så mycket! Åt lunchen på Burger King innan och väntade ett halvt år innan vi fick maten & då var det ändå fel på Alvins beställning...

Någon kvällsmys på stranden blev det ju inte heller & tunga i huvudet hamnade vi på soffan... Barnen & jag har just ätir en kvällsmacka till kaffet i hopp om lite ny e´nergi! Roger skaffar sin genom en eftermiddagslur =)

En lugn & skön lördag framför tv:n... Hoppas vi hittar någon bra film!

Familjemys

Vi styr kosan in till stan idag & tar vara på en regning dag =) Känns inte såå betungande att det regnar, har faktiskt inte vart så måånga regdagar på vår semester !! Startarde dagen med att äggfrukost som avslöstes av storstädning =) Känns såå skönt att få undan alla mygg & fluglik i fönstren...
 
Vi bestämde oss för att ringa familjen Lång & åka in till lekstugan & göra av med en massa barnspring!! Struntar i lunchlagning & tar Mc istället!! Man måste ju utnyttja alla saker på en regndag =) Har lovat Ellioth att åka till Hemmakväll & köpa lördagsgodis, för en gångs skull! Vi har bojkottat den affären för av någon konstig anledning blir det så mycket godis i påsen... Har lyckats ungå genom småpåsar men ibland går det ju inte att motstå ett par bruna rådjursögon som lägger huvudet på sne & önskar ♥
 
Hade en lugn & skön kväll med barn i stäng ganska tidigt!! Grillat & pastasallad & kvällsmys på altanen!! En perfekt sommarkväll, fast det tyckte nog myggen med.... Vänder vädret ville grannen ta med oss & grilla krorv vid stranden ikväll... Man kan ju alltid hålla tummar & tår =)
 
Ni får ha en härlig lördag!!
 
 

Nyklippta Gossar

Gääääsp, man ska inte somna på eftermiddagen i soffan =/ Känns helskummt!! Vi har tagit en ganska lugn dag med sovmorgon, frukost ute, snack med grannen & sen en tur in till city!
Det bliv klippning hos Alah, två jättefina grabbar fanns under allt hår =) Jättefint! Ellioth blev lite hungrig i stan så han önskade lunch på Campino! Ingen svårflirtad familj inte, sallad för mamman & resten åt pizza =) Nästan två slizar åt han =) Me like!!
Efter stan styrde vi kosan mot Näs & hallonjakt =) Lämnade lite prylar & tog in posten och så mötte vi normor & morfar på vägen så vi vände... Måste ju ha lite gos när man träffas jue =) De hade haft en superskön tripp till Skåne och pappas rastlöshet & vilja att få klart nerdervåningen var tillbaka =) En lagom paus!!
 
Nu blev det soffhäng till Byggare Bob =) Lovisen somnade på vägen & jag & Roger somnade nu på soffan... Sent på eftermiddagen men såå skönt!! Ellioth päser gottigt med en isglass, han har inte somnat & nu känns det väl som om det vore lite väl sent... Men vi lär nog fortsätta i denna anda... Ikväll blir det lugnt & skönt för att kurera vår miniman! Han vickar & vickar på sin lösa tand =) Spännande att se när den vill släppa!!
 
Nåja ni får ha en trevlig fredagskväll!!

Min Tand Är Jätte Lös!!

Åh min lille kille e såå orolig!! Hans tand e jättelös!! Han upptäckte att det var något konstigt bakom, då hade den nya tittat upp med alla sina tre taggar... Den jämte ligger strax under och trycker på & det e svullet som bara den!! Min miniman var supertidig med den första tänder med, 4 månader & sen bara de ploppade ut allesammans en efter en... Klart att man ska vara tidig med att tappa mjölkisarna med...
 
Vi har pratat mycket om tandfen & Alvin har införlivat honom i allt som har med tandfen att göra =) Läger man tanden i ett glas medn vatten får man guldpengar & i ett tort får man papperssedlar =) Ellioth ville nog ha guldpengar som Pippi =)
 
Vi har bara tagit det lugnt idag, Ellioth har inte vart piggelin alls så det har vart mö gos i soffan! Film efter film har avlöst varandra &lite kiv om vilken som skulle ses... Slutade med att mamman fick välja =) Ellioth har inte kräkts mer sen innan stranden men han har haft lite feber... Ingen matlust alls och svårt att få i hopnom vätska... Colan till middagen gick dock ner =) Lite glass & mammas hembakade bullar!!
 
Har faktiskt vart ganska skönt med en strandenfri dag trotts all, man blir bra tötter efter att man vart där ett par dagar! Men hoppas på att kunna åka dit ett par timmar imorgon - solhatt på & massa godricka =) Ett besök hos Alha för en klippning på Ellioth hoppas jag med hinna med... Önsketänkande kanske! Bäst att se hur vi mår imorgon kanske!!
 
Nu ska jag alldeles strax krypa ner i soffan jämte min darling och slökolla på tv! Vår store kille kom hem ikväll ♥ Riktigt mysigt!! Lovis var överlycklig & släpte honom knappt!! Imorogn ska han jobba hela dagen & tjäna pengar till deras Dalarna-resa =) Kommer nog hem en sleten kille då! Hi hi hi!! Men då får vi ju se honom på kvällen kanske!!
 
Känns lite keligt dock att det inte blev någon tur till stan idag =( Hade verkligen vart roligt att se vår sommarstad... har ju inte blivit någon stan alls =( mer är Wheels såklart!! Håller tummar & tår för att vi ska hinna med det en dag i nästa vecka! Har en vecka kvar & fattar inte hur det gått såå fort!! Min megalånga semester på 6 veckor är snart slut & då e det dax att kavla upp arbetarärmarna! På ett sätt ser jag fram mot vardagen igen men katten va gött det e att gå hemma & göra det som faller en in =) För att inte tala om att få vara tillsammans med dem man älskar mest!!
 
Nä gonatten på er!! Fortsättning följer!!

Ingen Strand =(

Det blev ingen strand idag =(
Har en liten Nisse som kräks & mår inge bra!! Stackars liten! Det började i natt men en massa nattskräck... Gråt & tandagnissla & massa dumma drömmar! Svårt att få det att sluta, krama en massa & hoppas att han vaknar! Sen blev han jätte lessen i vår säng men vi han i alla fall till toaletten! Då tänkte jag att det kunde bero på solen igår, för lite vatten och en massa elaka drömmar...
 
Han hade ingen vidare matlust men det har han inte haft på ett tag... Men till stranden ville han ju såklart! Med Herman! Han var ute & lekte & körde bilen så jag tänkte ju att det var inga problem tills Sofie kom & vi skulle packa in oss i bilen... Loppan var snabbt ute medans Ellioth drack ett glas vatten och hann ut till trappen sen var det kört =( Bara att packa in oss i soffan istället... En hysteriskt lessen Loppa som minsann skulle till stranden & bada... Hon hördes nog över hela Lomvägen... Ellioth ligger nerbäddad i soffan & kollar på Pippi...
 
Känns lite typiskt... Förra strandvädret var det Lovis som var dålig & nu e det Ellioth så jag för min del tar till damtrassan och gör rent hus istället! Roger åkte till Näs & ska polera den grå! Min rediga man!! Hade plander på att ta tåget in till stan ikväll men det blir ju inget med det... Håller tummar & tår för att det blir av nästa torsdag... Har inte vart inne på en enda strögetöppet =( Nåja vi har ju gjort en massa annat istället!!
 
Ni andra får ha en härlig dag på stranden så ska jag fylla på gosförrådet med mina kids istället ♥

Vi Njuter Av Semestern!!

Sorry att jag inte bloggat på ett tag, hinner liksom inte... Har ju semester =)
 
Haft en underbar vecka med mååånga skratt!! Rogers kusin med man & barn har vart nere & det var såå roligt att träffa dem igen! Det var ett år sedan & det går ju såå fort!! Vi har vart på Gekås, Långås marknad, Borrå Skåra, Stättared & visat lite av vår underbara by =) Massa god mat & dryck & en massa besök =)
 
 
Häftigt att sitta under stenen i bergsklyftan =)
 
 
Otroligt vacker natur & det e svårt att fånga den på kort...
 
 
Vi har haft fullt ös, vart på stranden i dagarna 2 & hoppas såklart på en ny dag imorgon!! Barnen älskar det & tiden bara flyger iväg! Det kallar jag semester, inga krav eller måsten & man kan verkligen bara ta det lugnt!! Stranden är favoritstället nummer 1!!
 
Snart tänds grillen & magen börjar kurra atomatiskt =) Vi njuter till fullo av ledighet & att bara vara tillsammans!! Roger tycker inte om stranden så han har pollerat min bil idag!! Shit va fin den blev!! Tack älskling!! Du e såå duktig!!
 
 
Man kan spegla sig bilen nu =)
 
Ha det bäst!!

När Jag Äter Choklad...

Jag har legat i soffan & päst efter att  vart & handlat med la familia. Det är såå underbart att lyssna till barnens lek & höra hur lyckliga de är tillsammans. Man vet att de alltid har någon att vara med & de leker såå otroligt bra tillsammans!!
 
När jag låg där på soffan kom jag på vad som fanns i kylskåpet... Jordubbschoklad!! Carro introducerade detta på Skara trippen!! Jösses, jag tror jag är fast =)
 
 
Barnen tar sig utåt... Så medans jag äter choklad äter Lovis...
 
 
...Sand...
 
 
Leker i sandlådan =)
 
 
Den här linslusen vill ju oxå va med =)
 
Inte lätt at fånga dessa kids på bild alltid... En som kryper upp i linsen ( Lovis) så det bidde lite suddigt men jag var ju tvungen att visa sandskägget =) Ellioth blundar alltid eller ser allmät fuller ut, kan dock bedyra att han är sponk nykter =) Mina små underverk!!
 
Nu blir det en liten promenad med Zelman så hon får sitt med!!
 
 

Skara Sommarland

Hoppla va fort det gick, en tredagars tripp =) Men katten va kul vi hade!! Nu e vi hemma & har laddat om , tvättat upp allt och skönt var väl det... Nu öser regnet ner utanför fönstret =(
 
 
Ellioth åker rutchkana
 
Lovis åker fort =)
 
Nu bidde min dator alldels kaikoo... Fler bilder kommer sen =(
 
 
Emil, Carro  & Lovis åker =)
 
 
 
Håll i hatten här kommer de nya lastbilsförarna =)
 
 
 
I bäddsoffan sover en liten Emma, hon har sovit över =) Spännande var det och det soratt i de små kropparna hela dagen igår =) Sötungar!!
 
Idag laddar vi inför kusinbesök =) Malin & Stefan ska komma hit över helgen!! Ska bli jätte roligt att träffa dem igen!!!
 
Nu blir det frukost & en stooor kopp kaffe för att få den här käringen på G! Vet inte hur måånga gånger jag vart uppe inatt hos en liten  Nisse... törstig, drömt mm. En liten Loppa kom in och knödde... Sen var det lögn i helvetet att somna om jämt mitt eget sågverk =( Han hamnade på soffen... En liten Emma sofer fortfarande medans Lovisen & Elliothen försöker väcka henne =) Gullungar!! 
Ha en riktigt bra dagr på er!

10 år

Idag är en aningens knepig dag... Mycket blandade känslor =( Idag för 10 år sedan släcktes en liten låga & flyttade upp till himlen ♥ 10 år mycket fort men minnena finns kvar & det vore som om det vore igår jag såg Sarah stå på bordet & sjunga "Sarah kom ut till mig"... Det lilla ljusa yrvädret blev bara 10 år gammal, det är konstigt hur liv kan släckas såå mycket för tidigt! Det var på Makrilfestivalen som ditt hjärta inte orkade mer. Det var full ruch runt omkring men livet stod liksom stilla..Det där som inte fick hända...
 
Det blir en tur om kyrkogården för att lämna en liten blomma denna dag!! Tänker på dig Sarah & kommer aldrig glömma dig!!
 
Kramar

Packning =)

God eftermiddag!!
 
Jösses va mö grejjor man måste ha med sig för en tripp till Skara Sommarland med två nätter =/ Sängkläder, handdukar, skötväska med blöjor & dyl, kläder, regnkläder, kylväskor mm Oj oj man kunde tro att vi ska va borta en hel vecka... Nåja jag har kommit mycket låångt och har inta mycket kvar. En tripp till affären för att inhandla lite inför morogndagen! Sen ska vi lämna Zelman hos mamma & pappa och där blir det käk!! Gött att slippa täka på det med =) Me lika a lot!
 
Harhaft en mycket trevlig helg med många skratt & härliga besök =) Vi åkte in en sväng till crusingen i fredags kväll, jag barnen och hjärtat! Spännande att se alla fina bilar & Ellioth med vild än nåt =) Lovis var med på det ett tag sen tyckte hon det var jobbigt att stå still medans Ellioth gärna hade vart där i 5 timmar till =) Det blev kvällsmat på torggrillen istället för att sen åka hem med barnen. Roger var kvar istan & njöt av v8 buller!! Jag & barnen gick hem till Nygatan 11 för lite mys på kvällskvisten och traskade nog inte hem förän klockan skagit 12 =) Kul avslutning på en festlig kväll!!
 
Lördagen inleddes med god lördagsfrukost med rostat bröd mm. Ellioth var som en urvriden trasa och höll på att krypa ur sitt skinn!! Så fort vi ätit hoppade Roger in i en dusch och Ellioth kunde knappt bärga sig =) De for in med Rikard & Emmy till flygfältet & spenderade hela dagen där!! En mycket nöjd miniman kom sen hem =) Jag & Nett gick en långpromenad & lyckades valla Zelman med =)
Fram mot eftermiddagen kom Jörgen & Mari ut med kids och grillen åkte på, ett par glas vin och mycket trevligt sällskap!! Jag & Nett fastnade på altanen fram mot halv ett =) Härliga semester =)
 
Idag har det vart barnkalas hos Emma & skönt att Ellioth har fått leka av sig =) Lovis sov av sig =)
 
Ha en fortsatt trevlig söndag så ses vi när vi anlänader från Skara =) Ska bli jätte roligt att åka dit med familjen Lång!! Lär nog bli många goa skratt & busiga barn =))

Wheels & wings

Äntligen är den här, den mest efterlängtade helgen på hela året!! Hlegen då pappan har semester och raggarbilarna kommer till stan =)
 
Men tittar man ut genom fönstret så borde det vara förbjudet med REGN!! Åh det ska ju vara sommarväder nu, utan regn i alla fall! Men det blir regnkläder på och gummistövlar för in till stan ska vi i kväll då det är chrusing!!
 
 
Här har vi de efterlängtade biljetterna in till utställningarna på Getterön! Nice!! Nu ber vi till vädergudarna att det ska vara uppehåll så vi kan åka in med Ellioth!! Igår när han satt vid blocket & kollade på en megasnygg Cadillac... hördes ett brummande utanför fönster! En V8!! Han flög upp och flög ut för att kolla =) Dick vår granne hade äntligen fått hans gamla gröne att gå!! Åh det spratt i hela kroppen  den lille killen!! Pia, Roger & Ellioth gick ut för att gå bort & kolla in motorn som brummade =) Lille sötisen!!
 
Det har blivit mycket kortspel på Lomvägen de sensaste dagarna vilket e jätteroligt tycker vi =) Det har ju inte vart strålande sol så ljusen tända, musiken på & ett glas gottigt och kortspel har det blivit! Helt OK när man har semester! Känns faktiskt såå härligt, vi njuter i full drag av varje minut!! Hittar på lite av varje och det är super!
 
Blir det mer regn blir det fler turer till Falkenberg & Klitterbadet, både liten & stor älskar det! Man blir galet trött, nöjd & barnen får det dom vill =) Känns gott i mammahjärtat faktiskt! Familjen är ju det som är prio 1!!
 
Idag kommer vår Alvin hem över helgen =) Ska bli mysigt! Verkade inte som om han ville in till stan ikväll... Men man ska säkert få se honom lite i helgen i alla fall! Sen ska det packas inför Skara sommarland =) Vi åker på måndag!! Fast det känns ganska lugnt ändå! Vi vet ju vad som ska med & inte... Tvättmaskinen går på högvarv, som alltid!!
 
Nåja nu blir det annat av! Ha en bra helg & håll alla tummar & tår ni kan för att det inte ska regna!

Emma 5 år

Hipp hipp HURRA för vår guddotter idag som fyller 5 år!! Vi har vart på stan & letat & letat efter en fin handväska åt Emma som hon önskade sig! Det blev mååånga affärer innan vi hittade en jättefin rosa väska till henne!! Lite fina hårspännen, halsband & Ellioth valde tre diadem till henne med =)
 
 
 
Emma öppnar paket =)
 
 
 
Emma provar alltesammans & det blev ju jättefint!
 
 
Emma i egen hög person med handcäska, halsband & diadem!! Söt som socker ♥
 
Det blev gofika på glass, maränger, grädde, nougatsås & bananer =) Satt som en smäck!!
 
Ha en fortsatt bra födelsedag Emma!!

Bäbisgos!!

Åh igår var vi hemma hos Janice, Christoffer & Theo och gosade på ny bebbe!! Mys på hög nivå!!
 
Lovis slök honom på en gång! Det trodde jag INTE! Hade inbillat mig att hon skulle vara lika sotis somm på Vilja =) Men hon skulle ha honom HELA tiden!! Hon matade & höll honom jätte fint!! Ellioth var lite mer avvaktademen det ändrades sig efter en stund =) Han gosade, pussade & klappade på honom =) Mycket väl godkänt!!
 
 
       
 
En hunrgig Theo =) Liten & otroligt söööt!!
 
 
 
Kärlek vid första ögonblicket!! Min Theo ♥ Hon håller honom såå försiktig!!
 
 
 
 
Ellioth pussar på Theo =)
 
) 
 
Theo är lessen och börjar bli hungrig! Lovis försöker prata med honom =)
 
 
 
Lovis hjälper Janice att mata Theo ♥ Jag kan själv =)
 
Helt otroligt att det går sååå fort, har mina barn vart såå små?? Oj oj oj!! Tänk att de växer upp såå fort! Kan man inte bara stoppa tiden en stund??
 
Vi bytade blöja & barnen tittade på med stoora ögon! Ellioth tyckte att han hade en stooor punk =)
 
Ett jätte grattis ännu en gång till er lille juvel!! Många kramar från hela familjen Stehnson
 
 

Provtur

Yes då var hastighetsmätaren lagad & Roger har servat moppen =) Den gick jätte bra!
Ellioth var heltaggad för att åka med! Vi har hämtat hem Alvins gamla hjälm från Näs och det visade sig att den satt som gjöten (eller hur f*n det stavas) på Ellioth =) Perfekt!!
 
 
Min lille prins redo för en provttur =)
 
 
Dax för avfärd...
 
 

Fortfarande sjuk =(

Hej hopp på er!!
 
Då var det måndag & Rogers första riktiga semesterdag =) En härlig känsla att slippa ställa larmet & kunna gå upp när som helst... Vi har haft en lugn & skön morogn efter en mindre trevlig natt! En kille som drömt massa hemska drömmar... Arg & lessen var han =( Stackarn!! Lovis kom traskande fram mot småtimmarna & var lessen med en mega hosta! Fortfrande snuvig & hostig och en ening febrig... Suck!
 
Nåja det gäller att göra det allra bästa av det hela!! Mamman har vart ute på stavgång, vågade intejogga idag eftersom jag gjorde det igår. Tänkte att det kan avara bra att varva varannan dag =) Zelma har vart ute på en sväng och vi har avnjutit en god frukost med rostat bröd på altanen! Vädret är en aning skummt... Vekar inte veta hur det vill ha det idag =) Dynorna är intagna & markiserna är indragna av min gubbe, han sköter sig =)) Hi hi!!
 
Nä en dusch kanske kunde vara bra så får vi se vad som händer & fötter! Ha en braig dag på er!!

Picknick

Åh idag är min dag gjord ♥ Vi har  vart inne och hälsat på min gamla farmor idag!! Det blev en picknick på Kurorten =) Massa badande människor!! Vi kollade in det nya handikappsbadet och det var riktigt fint!!
 
 
 
Min lilla linslus =)                    
 
 
Min underbara farmor ♥
 
 
Lite kallt i vattnet var det men man måste ju testa & svalka fötterna...
 
 
Min älskade Ellioth =)
 
Såå mysigt & nu har man laddat batterierna ordentligt med måånga kramar!! Man vet ju aldrig hur länge man har dem kvar, de gamla... Men min farmor är av segt virke & en riktigt piggelin!! Hon var mycket nöjd med sion söndag & älskar att träffas & vara ute & lapa sol!! Det gjorde min farfar med ♥ My God va jag saknar honom!! Farmor säger alltid att Roger e så lik honom på såå många sätt... Lite roligt!!
 
Det blev ett DYRT beslk för mamma & pappa... Parkeringsböter =0( Oooops!! 400 kr!!! Fy farao!!
 
Vi stannade till på Eklöws på vägenhem, handling till kvällens grillning! Hicorymarinerad fläskfil'e, pastasallad & ett glas Ros'e!! Helt underbart att ha semester!! Har haft 2 veckor ledigt nu och jag måste nog allt säga att vi har tagit måånga goa semetserpoäng =) bakat bullar, Ikea, hemlagad jordgubbsaft, mååånga goa utefrukostar, massa lek, härliga besök mm! Kan nog inte bli bättre! Eller jo nu när min älskling har semester och är med oss =) Åh jag har världens underbaraste familj!! Ojjj va jag älskar dem!!
 
Min gubbe har tvättat trallen, oljat den så snart blir det till att bära upp möblerna... Vet att det kan må vara onödigt eftersom den ska göras om i augusti men det e lååångt dit och vi ska njuta mååånga goa dagar på vår altan!!  Ha en härlig fortsättning på er söndag!!

Wow!!

Ett stort TACK till Pia som verkligen gjorde mina barns dag igår!! Hon hade rensat i sin pappas garage och förråd och hittat lite grejjer som hon trodde att mina juveler ville ha =)
 
 
Pia kom med bubblisen och hade kämpat i 20 minuter för att få in allt i bilen... Ellioth var mäkta nyfiken!
 
 
Vilket garage =) Jätte häftigt och man kan få plats med massa bilar på!! Först så tvättar Ellioth det överallt med dikmedelsvatten... Duktig va han! Det skulle ju bli rent för han ville ju ha det inne såklart!
 
 
Det är roligt att leka tillsammans!! Såå underbart att se dessa två leka tillsammans! De har alltid varnadra och leker jämt. allt möjligt med en otrolig fantasi och inlevelse! Tänk att de ha såå stor glädje av varandra!! Mina två så hjärtan!!
 
 
En minifyrhjuling fanns med i bubblan, med batteri =) Gick i alldeles lagom fart!! Lovi tyckte att den var väldigt spännande att sitta på och köra som man kör bobycaren, trycka på knappen vart ju lite läskigt!! Ellioth älskar den och blev riktigt skicklig på att köra kringelikrokigt =0) Han hade till & med godisskålen mellan benen för lite färdkost!
 
Nu leks det inne på Ellioths rum med alla bilar & garaget =) Båda två, barnkanalen e på tv:n och det skrattas & flamsas!! Underbart att lyssna på!
 
Strax blir det frukost på lomvägen, rostebröd tror jag =) Vi ska in till farmor idag och gå ut och gå om vädret håller i sig! En mysig picknick hoppas vi på! Det var alldeles för länge sedan!!
 
 
Måste passa på att gratullera Janice & Christoffer till deras lille gosse som kom i natt!! Mysigt med en liten bebbe!!
 
Ha en härlig söndag på er!!

Äntligen...

Oj oj oj vad det regnar utanför fönstret!! Undra vad man gör en dag som denna?? Jag har redan vart ute & gått & joggat med mina stavar =) Zelman har vart ute på en runda oxå! Jag är nyduschad & klädd... Har tvättat en maskin tvätt och har ännu en i maskinen... Fick precis tagit in den första tvätten & våra täcken som jag hängt ut på vädring... innan de hann att bli pissevåta!
 
Min lilla Loppa e bättre, febern har gått ner men den e fortfarande lite förhöjd så det var ju skönt att det blev lite kasst väder,då e det helt ok att ligga i soffan och glo på film =) Hon e fortfarande inte förskyld så det kanske får bli ett läkarbesök i helgen om det inte vänder stadigt.
 
Äntligen e det fredag och dagen min gubbe längtat efter =) Idag går han på semester, en välbehövlig semester!! Det har blivit en massa övertid & stress mm så han behöver verkligen bara lugn & ro =) Härligt! Hade planerat att grillen skulle på ikväll men i detta regnet vet jag inte... Får kanske ha en back up... Har en grov idetorka vad det gäller matlagning! Vet inte alls vad jag ska hitta på... Får la gogla på det =)
 
Nehe annars har vi inte planerat något särskillt denna helgen mer än att hälsa på farmor på söndag =) Ska bli mysigt, hoppas på fint väder så vi kanske kan gå ut & gå en runda! Fika vid stranden e härligt!!
 
Ha en trevlig helg på er & njut av fredagen!!

Sommarvärme

Åh va det e undebrart ute!! Fruksot, lunch & kvällsmat ute =0) Kan bara inte bli bättre! Vi njuter i fulla drag av att få vara LEDIGA och kunna göra precis som vi vill när vi vill! Självklart hade jag önskat att Loppan var frisk och freberfri... Egentligen har hon bara feber?? Konstigt!! Då hade jag inte vart hemma idag och jag hade inte fått storstädat hela hemmet!! Inget ont som inte för något gott med sig!! Känns ju fantastiskt skönt att inte skjuta upp det till helgen då gubben e ledig!! Fattar inte hur dammigt det kan bli på ett naffs =( Men nu e allt borta =0)

Har haft mysigt lunchbesök med Sofie, Herman & Sonja! Spagetti & köttfärssås bidde det och det räckt till & med till lunch imorogn med för mig & ungarna!! Härligt!! Ellioth har åkt med Herman hem till sig och får lektarmen tillfredställd!! De skulle köra tåget till Allingsås =) Söta gossar, de leker såå fantastiskt tillsammans fullfjädrade med fantasi!! Roligt att lyssna på dem!

Ellioth drömde konstiga drömmar i natt =) Han skrek & var lessen och arg! Hade släpat ut sitt täcke i hallen och fortsatte in på toaletten med sin isbjörn som han gapade &skrek på och kastade honom i tvättkorgen =) Sen tillbaka och somnade om ( fast jag tror inte han var vaken innan ) Underbara unge, trotts att man blir brutalt väckt mitt i natten kunade jag inte låta bli att småle åt min lille soldat =)

Ströget ikväll?? Njaä... Hade vart mysigt i och för sig men Alvin kommer hem med 19 bussen och är förberedd på att meka moppe med pappsen =) Är ganska seger faktiskt och eftersom Loppan fortfarande inte e bra så får det väl vänta till nästa vecka! Kanske skulle man ta taget för ungarnas skull!! Ellioth längtar efter att åka tåg! Har liksom inte blivit av =( Men vi har 4 ½ vecka kvar av ledighet så det ska vi väll hinna med!

Min Loppa somna nu i soffan ramför tv:n hm undra vad man skulle passa på att göra då?? Baka?? Duscha?? Who know's??

Jordgubbar & grädde

Mmmm det bästa som finns! Jordubbar & grädde har just mumsat i mig!
 
Jag njuter av en sovandes liten Loppa som verkligen behöver all sömn hon kan få! Det hade mamman med behövt men det klipps kanter utanför fönstret &det finns inte på kartan att jag kan somna med en grästrimmer morrandes utanför!!! Såå kinkig e jag, hur trött jag än må vara!
 
Vi har inte sovit någonting alls inatt =( Lovis har haft 40 grader heeela natten trotts alvedon var fjärde timme! En liten kamin som legat jämte mig! Stackars liten!! Vet inte vad det beror på att hon har såå hög feber =( Inte förskyld alls... Men fortsätter detta så blir det vårdcentralen, inget annat att göra!
 
Låg i soffan igår & längtade & väntade på mitt hjärta... Hade hur mycket som helst på jobbet och jag kunde inte somna därför heller =( Men en Beck - film gjorde det lite lättade att slappna av i alla fall! Älskar Beck så det vart inga problem att titta på! Men inte kunde jag somna efter den!! Läskig och sen var jag trött men klarvaken och sen var Lovis vaken! Roger kom hem vid 2. Inte somnade jag för det för min lilla kamin låg på mig! Roger gick upp som vanligt och åkte vid 6 =( Håller alla tummar och tår för att han kommer hem itid idag!!! Har två små barn som längtar efter sin älskade pappa!! De pratade i telefon på morgonen =)
 
Det blev en förmiddagspromenad till kiosken med Jen och hennes trolll och en glass =) Något som går ner på min lilla! Vi gjirde pyttipanna på rester idag, riktig pyttipanna och det var såå gott!! Ellioth vart överlycklig då han fick stekt ägg till, utan gulan! Nu har han åkt med Herman till stranden =) Lyckan var enorm!! Jag vilar på soffan och önskar jag finge en powernap!! Grästrimmern e borta - Så in i dimman =)

Feber =(

Känns inget roligt!! Det fina sommarvädret kom ÄNTLIGEN och strandlängtan är stor i den här familjen! Vi älskar att vara på stranden, det är höjdpunkten på hela sommaren och vi skulle lätt kunnat vara där varje dag hela semestern!! Jag & ungarna i alla fall, gubben är inte alls strandig av sig =)

Nåja min lilla Loppa har 38.6 i feber så det blir ingen strand här inte, ingen färd med tåget in till Varberg heller =( Lovade Ellioth i ett svagt ögonblick att vi skulle åka tåget en dag på semestern och han önskar sig detta a lott!! Åh inte idag heller!! Så vad händer & fötter en dag som denna?? Jag har redan gått ett varv runt strängen med mina stavar... Alvin passade kidsen, vet inte hur bra... Tror att han sov mestadels =( Dagens ungdom =) Ha ha...

Känns som om jag kommer att vara en bitter... idag! Suck!! Nä jag får bara ta och skärpa mig, på med dsommarkläder, solskydd och detsamma på mina kids och ge mig ut i sandlådan i alla fall, nästan som stranden =) Ha en bra dag på er allesammans!!

Kompis

Wow min stroe kille är hemma hos Ossian och leker =) Utam sin mamma och det var inte såå jobbigt att lämna honom heller =) Ossian ringde och var leksugen och Ellioth var snabbt med på noterna och eftersom Lovis inte e 100 så tyckte jag att det vore skönt om Ellioth ville åka dit! En perfekt dag att träna på arr vara hos kompisar, mamma hemma & nära så då går det fort att hämta om det blir längtigt! Fast jag tror att det kommer gå finfint!! De skulle hoppa studsmatta & äta chokladmuffins =)

Lovis ligger ute i vagnen och sover! Underbart att få sova ute!! Det får bli som det blir idag =/ Är man inte fit for fight så e man inte! Knasig i magen & lite feber och GNÄLLIG!!! Mammegrisen vill helst vara på sin mamma <3

Har till och med fått städat idag, en del rum i alla fall... Hade tänkt mig mycket mer men ibland blir det inte som man tänkt! Har tagit det värsta och hunnit med en stavpromenad runt strängen =) Alvin passade småtrollen och det var superskönt! Hoppas på en promenad i kväll med om det inte blåser allt för mycket!! Men då får Zelman följa med =) Vare sig hon vill eller inte så behöver min falukorv det =) Jag har minskat lite på maten... Hon får allt försöka komma emd ut och gå lite mer i alla fall... Hon behöver det! Jag med för den delen, sådan hund sådan husse eller hur e det det heter??

Nähe nu får jag ta tag i mitt liv tills jag ska hämta min Ellioth!! Njuta & passa på medans min Loppa sover!!
Ha en bra dag!!

Regndag

God förmiddag på er!

Lite slappa idag =) Njuter av lugnet före stormen... Ligger i soffan & kollar på film, Wallander!

Barnen är på Kulingen med morfar & mormor och äter massa god glass =) Underbart, lär få hem två mycket nöjda & glada barn!

Hade en mycket trevlig kväll uppe hos Carro & Patrik igår, vi satt ute ända till halv 2!! Wow lite sommar är det nog allt! God smörgåstårta & gott rött vin med trevligt sällskap, kan ju inte bli bättre! Tack för en mycket trevlig kväll!!

Snart kommer kidsen & då blir det liv i luckan igen =) Kankse fixa lite gott käk & mysa i regnet!! Håller tummar & tår för att regnet upphör en stund för en promenad med Zelma!! Ha en bra dag!!

RSS 2.0