Fredagsmys!!

Gokväll på er!!

Äntligen var det fredag och väldigt skönt med helg efter en full veckas jobb!! Helt otroligt, jag har jobbat två hela veckor utan vabbdagar... Inte illa det!

När jag hämtat ungarna från deras jobb kom vi hem till en gubbe med 40 graders feber =( Han sov som en stock så det blev lite vindruvor till mina barn för att hålla dem på gott humör innan jag körde ut till Eklöws för att inhandla lite fredagsmys. Lade Campino på hyllan efter att jag pratat med Roger tidigare, inget roligt att åka in utan honom!!

Det blev nytt färskt pålägg, grillad kyckling, potatissallad och en gos sallad till mamman!! En liten godisskål till familjen och sen slank det ju ner både det ena och det andra i frukt och grönskaksväg! Annanas för 10 kr, det kan man ju bara inte gå förbi! Missade det på Hajen då mina ungar inte var de lyckligaste just förbi frukten...

Nu har jag vart på en söva Lovis promenad med Zelman runt halva Veddige =) Skönt och det var inte riktigt mörkt! Härligt det går verkligen mot ljusare tider! Fick lagt en övertrött Ellioth i strid innan jag gick... Så nu e jag faktiskt väldigt trötter!!

Det blir ingen sovmorogn imorgon heller då jag ska ut på en låång runda med min hund innan frukost för att sen ha ork till att städa hemmet och förbereda inför kalas imorgonkväll för våra troll! Har en underbar mamma & pappa som far in till staden och hämtar tårtorna inför kvällen! Tack så mycket för det, har insett att det inte går att klona sig och nu när Roger e sjuk så kan jag ju liksom inte räkna med honom! Han har fått i uppdrag att SOVA och bli frisk!!

Ni får ha en trevlig fredagskväll!!
Kram på er

Tjuvstartade

Åh idag bestämde jag mig för att idag äter jag kvällsmat!! Åh det var den godaste räksallad jag ätit på evigheter! Kokt ägg blev det oxå! Sen var jag ju bara tvungen att smaka på det danska rågbrödet jag köpte på Lilla Träslövs idag! Jag måste ju bara säga att det var ta mig f*n det godaste rågbröd jag ätit!! Kan lova att det blir inhandlat där fler gånger!! Kosta vad det kosta vill, dyrt som tusan men det är det verkligen värt!! 22 spänn för en halv limpa =)



En assiett åt hon på =) Alldeles super lagon, blev jätte mätt... Har lovat mig själv att så här e det från och med nu! Men jag tuggade väl och njöt av varje tugga för att inte tala om kaffet med mjölk =) Det var helt perfekt!!

Var på Hajen och handlade med mina vilddjur idag, det gick hur bra som helst tils vi gått igenom halva butiken... Sen hade jag en superlessen Lovis och en supertrött Ellioth... Han slukade en banan... Hon ville inte ha =( Hon skrek, jag blev arg och butiken var full med folk och det var ju klart att alla råglodde!!! Kändes ju inte alltför underbart! Nåja vi tog oss igenom och dyrt som skam blev det... Efter bjöjer, välling och toapappers avdelningen var vi redag uppe i 660 kr!!! Fy faraooooo!! Det var någonstans där som jag bestämde mig för att idag är jag verkligen värd att börja äta!! Kände att mina horn var lååånga och det behöver inte mina barn, de behöver ha sin goa mamma och nu e hon supergoer =))

Annars har dagen vart kanon på jobbet!! En kort dag, fint väder och vi har vart ute större delen av dagen! Vi har hunnit att göra papir mache på våra bockar men de behöver ett rejält lager imorgon med... den stora bocken sprack i toppen... han behöver lagas =)

Trivs kanon på jobbet nuu faktiskt och det känns som om vi är på rätt väg =) En underbar kick som jag hopps håller länge!! Det har många faktorer att vi e på G och en av dem är nog att jag känner mig så positiv eftersom jag jobbat i hela två veckor nu =) Inga sjuka barn ännu i alla fall, ska kanske inte ropa hej ännu men det känns väldigt bra!! Lite mer klirr i kassan i alla fall!! Min student kommer om två veckor och ska vara där i 5 veckor och det ska verkligen bli superroligt!! Jag har ringt Göran ett par tillfällen och tryckt på honom så jag ska få gå fortsättningen på min handledarutbildning till hösten och de skulle ha möte om det idag så jag håller alla tummar och tår jag kan för jag vill verkligen gå den!! HOPPAS!!!!

Har min make hemma idag, han kom tidigt så jag kunde gå en strängenrunda alldeles själv, hade planer på att ta ungarna i värsta fall men jag blev glatt överraskad =) Det gav ganska mycket kraft!! I morggn börjar hon 7-16,30... Urk för sånna fredagar =/ Men det brukar bli super när man väl e där och jag ser fram mot att göra av en massa viktigt pappersarbete mm... Roger skulle börja lite senare så barnen slapp vara där i ottan och jag hinner ta en morogn promenad med Zelma istället, en underbar start på dagen!!

Vet inte hur kvällen blir... Har nog en gubbe som blir sen men vi ska nog fixa att fira helög själva.... har en hel dell att förbereda inför barnens kalas i helgen... Inte syslolös här inte =)

Nu ropar soffan och tv:n.... Natti natti och dröm sött!!
Kramen på er

En ny vårdag

Åh jag håller alla tummar & tår för att det ska bli en fin dag idag!! Den där Parisvärmen kan väl komma idag =) Gårdagen var INTE härlig att stå ute på en förskolegård, inte bygga sandslott i sanden heller för den fick man i ögonen =( Hua!!

Vi hade en väldigt bra dag igår trotts en låång dag på jobbet! Märks grymt mycket på barnen att de vart där läängre än vad de brukar och det är inte någon hit! Men efter avklarat jobb stack jag och köpte en blomma till Sofie och hämtade barn... Gick väldigt fort när jag sa att vi skulle till Herman =) Barnen var hur snälla som helst och det var nemas problemas!! En mycket snabb promenad hann vi med efter hämtinng men den var allt annat än underbar!! Det blåste sån motvind på hemvägen att jag trodde aldrig vi skulle komma hem igen! Men jag såg det som en mycket bra träning att köra en vagn med två kids i i MOTVIND!!! Ja man ska väl vända saker till det positiva eller??

Hem till Sofie och fira av henne ♥ Det var supermysigt!! Hon bjöd på frallor och allehanda tillbehör och prinsesstårta! Såg såå gottigt ut men jag tog mitt te och jag klarade gårdagen med utan att falla för frstelsen =) Majakakakn på jobbet hade stått och läskat mig hela dagen på bänken och retast men nu har barnen ätit upp den så nu e det lugnt =)

Helene & Jeanette och hennes Elin kom med bort till Sofie och det var ju roligt att träffa dem, det händer juinte såå ofta!! Det blev massa härligt snack vid kösbordet och sen kom min gubbe bort med =) Kändes såå gött att träffa honom en stund!! Hoppas inte han blir såå sen idag efter hans utbildning!!

Idag bär det av in till Hajen efter jobbet för att handla till helgen, massa härliga grönsaker & frukt ska nu fylla min kyl =) Underbart!! En tur in til city blir det säkert  oxå, hoppas jag =)

Nu blir det till att väcka min lilla Sessa och få på henne kläder, slita min prins från tv:n... Och till deras jobb =)

Ha en bra dag!!!

Äntligen hemma

Sitter bänkad framför tv:n och tittar på Äntligen hemma! Gillar det programmet mycket!! Man får lite tips och infall som förgyller tillvaron!!

Min dotter sitter bänkad rfamme vid tv:n hon med i sin fåtulj och är allt annat än trött =/ Undrar hur jag ska få henne i säng... Jag hara försökt få henne att somna sen halv 8 och jag erkänner att nu gav jag upp!! Orkar inte var irriterad längre så nu låter jag henne va ett tag! Så kanske hon kryper upp hos mig snart!

Ellioth var megatrött idag!! Jag slet och stekte pankaka men han orkade bara 2... Ovanligt för att  vara honom men det e klart, han tryckte i sig tre mackor till mellanmål =) Lovis åt en och en halv sen var de trötta & gnälliga!! In i duschen med dem, en skrikandes i högans sky! Det dröjde inte länge innan den andra skulle låta likadant! Ljuvlig öronbedövande musik! Men rena blev de, insmorda blev de och rena pyjamasar! Det dröjde inte länge innan Ellioth somnade i soffan! Hade hoppats på att Loppan med skulle göra det med vällingen men den gav ett uppåtchack utan dess like!

Längtar till min man kommer hem, han jobbar och sliter fortfarande! Men det verkar som om det dröjer =( Nåja jag får sällskapa med en galen dotter och House =) Tisdagen går över den med!

Kan ju säga att pannkakaorna i köket som blev över står risigt till men jag har en vild diskussion med mig själv och ska ta den sista soppan sen! Två fulla dagar kvar, det ska jag ju fixa!!

Imorgon e en lååång dag =( Sen en kort och sen e det fredag =) Peace of cake  =)

Nä nu gör jag snart ett nytt försök!! Håll tummarna för mig så min loppa somnar och så jag kan få en liten stund bara jag med en rykande varm kopp te och House innan kudden ropar!

Natti natti!!


En väldigt trött mamma

God morgon!!

Herre gud, det måste vara degn efter =) Jag e superduper trött!! Låg o snooza i 20 minuter och sen in i en dusch men jag känner mig fortfarande i dvala =( Undrar hur det ska gå denna dagen! Det kostar på att fira födelsedagar =) Men det var det värt!! Blir en vända till på lördag jue men då e det ju söndag efter så då kan man kanske få sovmorogn =)

Men jag kanske vaknar nu när man går ut med hunden =) Håller alla tummar och tår!

Är så förundrad över att mina barn nu sover heeela nätterna i sina sängar ocj det gör mamman med =) Det är helt otroligt och alldeles underbart! Kanske e därför mamman är såå trött =) inte van vid detta mmirakel, att få sova! Det har jag liksom inte gjort sen Ellioth låg i magen =) Hi hi hi det e ju ett tag!

Nä nu blir det påklädnad av två barn! Utgång med hund, lämning på Solkulla & sen till mammans jobb =)

Ni får ha en bra dag!!

En nöjd gosse!!

Vilken urmysig dag vi haft!!

Jag & Ellioth har byggt med lego och haft en riktigt härlig eftermiddag!!

Det blev kladdkaksbakande & chokladbollar =) Vi förberedde för familjen Altesson- Klings besök på kvällen!! Det blev jätte mysigt!!

Till middag blev det korv med bröd & hemmagjort potatismos! Lite extra mys måste man ju ha när man fyller år! Mamman hade nästan kunnat döda för en korv med bröd... Fy va kämpigt det var idag! Tror att det bara är för att jag har satt en deadline... Kanske var dumt men man måste ju ha en plan...

Nästa hela familjen Altesson Kling kom på kvällen då det blev fikatajm och ihop byggande av tv-nänken från farmor Annie! Elliorh blev jätte glad när hon ringde honom idag och grattulerade honom på hans dag!

Christoffer var heller inte sen till att bygga brandstation med Ellioth och de hade det mysigt tillsammans =)

    

Kladdkaka med vispgrädde & glass var en smarig kvällsfika!! Ellioth ville ba bägge delar och fyller man år får man ju välja det =)




Lite goda chokladbollar =)


    

Här har vi delar av brandstationen! Lego var en lyckad fullträff!!




Rikard & Roger fick hjälp av Vilja =) Hon var ruskigt snabb på att klättra upp och sätta sig uppe på!!



Busunge!!




Så här fint blev det på Ellioths rum =) En perfekt bänk där han kan leka & bygga utan att behöva städa upp jämt... Vi e supernöjda allisammans!!



Nu hamnade vi framför tv:n & familjen Annorlunda =) Mys och lugnt och skönt med två barn som sover! Maria Vern kommer sen och den har vi sett fram mot länge!


Grattis Ellioth 5 år

"Det e ingen vanlig dag, för det e Ellioths födelsedag" Hipp hipp HURRA HURRA HURRA HURRRRAAAA!!!

Världens underbaraste Ellioth fyller 5 år idag så vi firar för fullt!! Vi tassade in till Ellioth kvart över 5 och sjön "Ja må han leva"!

Hela familjen var samlad och Ellioth fick sina paket så han vaknade ganska fort =)





Gääääsp =)



Åh vilken ljus blixt...




Åh mamma tack, en sån som jag vill ha!!!! En brandstation =)

Han blev överlycklig för en tröja med en monster Truck på! "Åh mamma va fin, den älskar jag"
Det värmer ett mammahjärta!!




Hade en liten Loppa som tyckte att det var katten med att hon inte fick några Keet... Ellioth var snäll och gav henne ett keet att öppna! Då var morognen gjord och vi hade en glad Lovis igen!!





En femårig kille ♥



En mycket morgontrött tonåring =)

En väldigt mysig födelsedagsmorgon!!!

Nu e kladdkakan i ugnen så det fixas lite fika!! kan ju  kanske komma lite besök idag....


Våffelkalas =)

Gokväll!!

Haft en alldeles underbar dag med familjen =)
Det blev sovmorogn i morses, en lugn och skön frukost innan jag gick ut med Zelma! Hade faktiskt tur att jag väntade in i det sista så dimman han att gå bort! Zelma tyckte med att det var skönt, hon gjorde nummer 2 fyra gånger... Det kostar att äta choklad =)

Väl hemma packades badkassarna och vi for till falkenberg - mot Klitterbadet!! Åh va häligt! Det märktes till en början att det var evigheter sedan vi var där efter alla sjukdomar... Sen badade barnen som aldrig förr... Ellioth hoppade från kanten!!! Jag är grymt imponerad av hans stora framsteg med vatten!!
Barnen var lika trötta som vi var efter badet så det blev ett stopp på McDonalds för matintag =) En timme satt vi där och barnen mumsade i sig!! Jag drack min ramlösa...

Nu när solen väl tittar fram blir man lite vårtokig så ett stopp på Fynda & Svenssons fritidsmöbler för att se vad vi ska köpa för utemöbler... Nu ska det inhandlas nya =) Vi har haft de vi har i 8 år och de var inköpta på Loppis =) Tycker verkligen att vi är värda nya utemödler!! Lite olika att välja med och en väldig skillnad på prislapparna... Vi får ta och åka runt och titta lite innan vi bestämmer oss!!

Roger släpte mig i stan och där mötte jag upp Nett och sen blev det inhandlade nya soppor, har nu två veckor i hyllan =) Camilla blev så grymt imopnerad av att jag gått ner så mycket så jag fick en kokbok =)



Den är helt underbar och finns såå mycket gott i den och jag är såå grymt taggad =)) Så tagade att jag, Nett & Vilja tog Zelma på en eftermiddagsrund runt strängen =)) Åh det var jätte mysigt och trevligt med sällskap!!!

Då var våffeldagen till ända och vi har njutit av våfflor till kvällsmat =) Mamma & pappa tittade ut på våfflor & lämnade en present till Ellioths stundande födelsedag. Imorgon blev det för sent på kvällen... Vi fick invigt det nya våffeljärnet och det vara alla tiders =))



Fina våfflor och de ser faktiskt väldigt goda ut!!


    

Lovis gillade inte med socker på... Hm hon måste ju vara sjuk =)
Ellioth tryckte i sig två stycken =)




Mormor & morfar tyckte med att de var smaskigt!!




Härligt att ha Alvin hemma ♥

    

En radiotsyrd monster truck =) Min son är i sjunde himeln ♥



För fem år sedan var vi på förlossningen =) För fem år sedan fick vår lille Nisse!! Snart sattes en ryggbedövning som var mycket välbehövlig!! En väldigt lååångdragen förlossning som startade på torsdagkvällen! Jag hade pinvärkar hela natten och satt mestadels i badkaret =/ eller låg i sängen med värmekudde.... Det var aldrig någon som talat om att det fanns värkar som inte gjorde någon nytta... På fredagen var vi hos bm för sista gången hoppades vi!! Fredagskvällen var vi på kalas hos Janice och jag satt i en fårylj med värmekudde hela kvällen... Det funkade dock ok... Natten var tuff och vi sov ingenting!! Fram på eftermiddagen på lördagen var jag totalt slut och hade inte sovit sen natten till torsdagen  =( Jag hade värkar med tio / fem minuters mellanrumm och de var koncentrerade till magen. Vi fick komma in till förlossningen och det hade som väntat inte hänt ett skit! Tårarna ran och vi var totalt utmattade! En natt på förlossningen med morfin gjorde att jag och Roger fick förnyade krafter för att klara av en förlossning! Men på söndagen åkte vi hem fram mot 11 på förmiddage för inget hade hänt och det kändes ganska ok!

Sofie kom och vi tig en sväng på slingan för att det skulle sättas igång!  Roger & Alvin var och åt middag hos Nett, Baconpastasås med pasta =) Det glömmer jag aldrig! Jag hade ingen matlust alls och fram mot tretiden satte det verkligen igång! Jag kände på en gång att det var anorlunda, värkarna blev intensivare och koncentrerade sig till ryggen... Nett kom och masserade mog läänge så Roger fick duschat och packat... Vid halv 6 åkte vi in igen till förlossningen och då hade det äntligen börjat hända grejjer! Vi var båda lyckliga för att vi äntligen var i förlossning!!!

Roger övertalade mig att ta ryggbedövning trotts att han inte gillar det och jag var fullkommligt livrädd för nålar!!! Hade aldrig klarat det utan honom! Han var fantastisk under hela tiden!! Han var med mig hela tiden ända tills det föddes en liten gosse efter 40 minuters krystvärkar! 03,42 kom en liten gosse på 3465 gram och 51 cm lång! Massa mörkt hår och lyckan var fullkommlig!!

Det är otroligt hur man kan komma ihårg allt som om det vore igår!!! Det jobbigaste men ändå det bästa jag vart med om!!!



Vår underbara lille Nisse ♥ Alldeles ny när vi kommit upp på BB!

Nu ska jag gå och slå in de sista paketen inför morogndagens skönsång och paketöppning!!


Barnkalas =)

Puh då var det gjort =)

Åh va barnen har haft det roligt, de är mer än supernöjda!! Nu sitter vi ganska trötta och barnen snaskar på sitt godis och tittar på Emil i Lönneberga! Välförtjänt vila!!

De har verkligen gått hur bra som helst och det var värt varenda krona!! Hur smidigt som helst, inget kladd, inget städande och barnen hade superkul!! Jag är grymt imponerad av min lilla Loppa, hur hon tacklade att hänga på de större barnen och hon var verkligen inte rädd för någonting!! Hon har knappt frågat efter oss... Hon vågade åka rutchkana på alla håll och kanter och hon tjöt av skratt =)

Ellioth är jätte nöjd och han har lekt och lekt och lekt!! Han hade lite mer pejl på var vi var men han vågade springa loss överallt =) Det märks att han börjar bli stor!!!

    

Två kalasfina barn som väntar på att få åka =)
Grabbarna hade tydligen planerat att alla skulle minsann ha skjorta på sig när de gick på kalas =) Söta de var!!



Här har vi Egil som nytt åkt ett va rören!



Här kommer Elliot Söderberg i världens fart =)



Här kommer Herman på väg på nya upptåg!!



Ellioth & Emma hoppar studsmatta =)



Här kommer Johanna & Ossian i full fart i röret =)

    

Lovis & pappsen hoppar tillsammans!!



Förväntansfulla barn som väntar på korv med bröd =)



Här har vi de små födelsedagsbarnen =) Både skulle ju sitta i födelsedagsstolen såklart!


    

Paketöppning =)



Emil inspekterar bilen =)




Amanda kör ända tills Lovis kommer och knör bort henne...




Efter lek & bus är det väldigt gott med en isglass =)

Ett kanonkul Kalas!!


När vi kom hem var det en till som vist hade sett till att få kalas =/ Zelma hade vart inne i vårt sovrum och hittat en godisgömma... Hon har satt i sig två stycket chokladharar fylda med smarties =( INTE BRA ALLS!! Hon får inte äta choklad och kan bli riktigt dålig... Lite nervöst e det och nu håller vi tummar & tår för att hon inte blir dålig!! Jäkla hund!! Det var liksom meningen att barnen skulle få dem till påsk så nu blir det till att fara och köpa nya, men de hamnar i skåpet på en gång!!


Nu ska jag och Ellioth bygga lego =) Så vi har att göra ända tills Janices kals =)

"Ska vi åka snart"

Åh va det kan spritta i små barnkroppar när väntan är lååång!!

"Ska vi åka snart, jag vill åka NU"!!!!

Strax bär det av mot Lekstugan i Varberg för att ha 5 & 2 årskalas =) Inte illa!! Det ska bli väldigt roligt!! Barnen har stooora förväntningar!!  Har en känsla av att de kommer somna av utmattning efteråt =)

Efteråt blir det hem & ut med en doggidog för att sedan förrbereda inför kvällen kalas hos Janice!! Presentinslagning och ombyte kan jag tro!

En alldeles underbar lördag väntar för familjen Stehnson!! Dagen startarde halv 7... Har egna väckarklockor som är väl programerade =) Så vid 7 gick hon runt strängen i dimman ... Ganska skönt att vara ute i god tid när man har ett späckat schema!!  Man måste ju ta vara på allt =)

Nä nu blir det avfärd =) Ha det bäst!!

Grattis Janice!!

Idag är ingen vanlig dag för det är Janice's födelsedag!!! Hurra Hurra Hurra!!!

Ett jätte grattis till dig på din dag!! Håller alla tummar & tår för att du ska bli bättre gumman!! Tänker på dig!!




Ett alldeles underbart väder är det ute idag! har vart på två rundor idag och känner mig ganska tillfreds =) Igår var ingen bra dag, kände mig off!! Började tröttna en hel del på sopperiet och börjar längta lite efter mat faktiskt! Men jag var tvungen att se hur långt jag kommit eftersom min vår är lite upp & ner =( Den gör lite  som den vill... Jag vårstädade min garderob =) Och provade ALLA mina kläder och inser att jag faktiskt kan ha allesammasn =) Jag kommer i mina jeansleggings i stl 38 som jag inhandlade till Mallorcaresan =) YES jag är där igen!!!

Jag blev taggad till tänderna ige och bestämde mig för att nu har jag satt ett stopp, jag går på ren kur fram till nästa fredag! Då blir det premiärätande =) Då har jag kört i nästan 5 veckor på ren kur och det känns jätte bra, då har jag marginalen på min sida! Därefter blir det upptrappning som gäller, hur länge vet jag inte... Ett mål om dagen eller två?? Vet inte men man får nog ta det ganska lugnt i alla fall!

Nu blir det lek och bus här hemma för Carro & hennes små kommer hit på en kaffe =) Härligt med besök!! Lite mammasnack kan ju alltid behövas!!

Imorgon fredag är vår lediga dag och det känns helt underbart att vara hemma i detta underbara väder!! Jen och hennes Milo kommer ner på förmiddagen för en strängenrunda =) Härligt med lite sällskap =)

Nu död datorn så det e lika bra att lägga ner den här verksamheten och byta en fylld blöja =)
Ha en fortsatt bra dag!!


Våfflor på G

Blev ett mycket snabbt och effektivs gekåsbesök med mamma igår och vi fick köpt kanonbra saker, fick otroligt mycket för pengarna!! Känns jätte bra!!

Ellioth hade haft en egen utflyckt med Nett och han var mycket nöjd!! Efter pannkaksätande kom familjen Altesson- Kling hem på en kvällsfika ♥ När man har barn som sussat i bilen hem från Gekås spelar tiderna på kvällen ingen roll och de måste ju uttnyttjas till det bästa!! MYS!! Såklart!!

Janice & Christoffer hade med sig ett paket som tack för all hjälp ♥ Åh, underbara ni!! Glada & rörda blev vi!! Jag blev lite full i flabb för när jag vart på Gekås sa jag till mamma att ett sånt vill jag ha!!! Hi hi hi snacka om telepati på hög nivå =)





Det värmer i hjärtat ska ni veta ♥

På söndag invigs det till dagens ära, Maria bebådelsedag!!!! Våffeldagen ska innjutas med våfflor - såklart!!

Nä nu börjar tiden minsann dra ihop sig, dax för att klä två små vildar och dra till jobbet =) Ha en härlig dag, det ska vi!!!

Gekås!!

Idag blir det en tur till Gekås med Lovis och min mamma!! Ska bli riktigt mysigt! Vi ska inhandla det sista till Ellioths födelsedag, lite påskpynt och sen lär det väl hamna både det ena och det enadra i den där himla vagnen =) Precis som det ska vara =)

Lite update på Camebridge =)
Jag har gått in på den fjärde veckan på ren kur nu och har fått ett minus på 8,1 kg =))
Känns otroligt bra och jag känner mig fortfarande taggad att fprtsätta lite till, tills jag har marginalen på min sida så att säga! Där efter har jag bestämt mig för viktväktarna online =) Kommer bli super, tänker INTE ge upp!!

Nä nu ska jag åka iväg till jobbet där lisebergsmålningar & själporträtt väntar och hopp om en lite mindre blåsig dag så vi kan njuta av att vara ute på gården! Igår var det bedrövligt kallt och vi blåste nästan bort!
Jag var på en mycket intressant föreläsning igår på Campus om barns matematiserande! Ny forskning av en gammal lärare till mig från högskoletiden! Det var riktigt roligt! Planerar dessutom att fortsätta min handledarutbildning på 5 p till hösten!! Känns som en mycket bra insperitationskälla!!

Ha en mycket bra dag!!! Kram på er!

Gokväll!!

Då var snart söndagskvällen till ända och helgen är snart slut... Den gick fort, som alla helger! Fattar inte vad de tar vägen! Men vi har fått gjort en del denna helgen i alla fall och jag känner mig ganska nöjd med den! Imorgon är det måndag och en ny vecka ligger helt orörd framför oss, men lika fullspäckad med planer varje dag så den lär nog flyga fram den med =)

Vi hade inga direkta planer för dagen så det blev en sen promenad för min del... När jag kom tillbaka åkte Roger iväg till Kenneth. Jag klippte Zelma och det var mycket välbehövligt!! Tovigt, krulligt och keligt blir det när det regnar och smutsig var hon så det blev en ordentlig skrubb på henne efteråt med =) En hel makeover!! Jag blev faktiskt ganska nöjd! Barnen var suveräna under hela tiden, de lekte & lekte hela tiden! Jag han både med att städa av hela toaletten och ta en välbehövlig dusch med =) Som en ny mamma kom jag ut till två små hungriga barn =)



En fiiin Zelma posar =)


Vi började laga mat innan Roger kom hem men han kom alldels lagom och han åka ner för att inhandla lite som jag glömt till middagen! Potatismos, fiskpinnad och hollandaisås, rivna morötter, gurka och körrsbärstomater till allas belåtenhet! Kan ju säga så här att det har inte serverats fiskpinnar sedan jag gick med i viktväktarna så gissa om alla andra var lyckliga =) De åt och åt och åt =)

En lång eftermiddag med massa lek & bus så vi totalt glömde av att Lovis skulle sova middag.... När klockan närmade sig halv 5 började hon bli trött vilket e förståligt! Men då får man ta fram all fantasi som finns för det vore ju katastof om hon somnade då!! Det blev chokladbollsbak istället =) Roger tog sig en powernap med riskudden eftersom han har megaont i axeln... Stackarn, tur att värmen gör honom gott!!



Gottegris ♥

   

Smeten i på G!!                                         Mussepigg =)



Första provsmakningen =) Det var roligt att rulla bollarna i strössel o pärlsocker!!



Ellioth valde strössel för han tyckte att det var lite busigt med godis strössel på chokladbollar =)




Läckert blev det!!




Så här fina blev de!! Kan nog bli bra bagare när de blir stora!!


    

Tänka sig ett sånt kalas en söndag =) Saft & chokladbollar, det var mumsigt!!

Efter chokladbollsätande fixade Roger bad för kidsen och jag tog på mig regnkläderna och gick en andra runda runt strängen =) Underbart!! Stärkande!!



Väl hemma igen blev det kvällsmat för Ellioth & Roger medans jag hamnade i soffan med "backa" och en trött Loppa! Hon sov innan klockan han bli7!! Inte illa!! Sen hann vi äta i lugn och ro och sitta och prata lite i köket =) Mysig avslutning på helgen! Ni har jag nyss lagt Ellioth och vi han med att läsa Alfons och styrkesäcken!! Det var jätte länge sen och vi låg och pratade lääänge!! Det e kvalitetstid!! MYS!!

Mannen har hyrt film så snart blir det super 8!! Supermysigt!! Älskar när han hittar på sånt själv ♥ Nehe ni hår ha en fortsatt trevlig kväll och hoppas på en bra start på er nya vecka!! Det ska vi ha!!

Jag ska på föreläsning på Campus med min student!! Ska bli superkul!! Min gamla lärare e det med och hennes nya forskning på små barn och deras matematiserande =) Spännande och hoppas på massa matnyttiga tips för mig och mina kollegor!!

Regn, regn och regn...

Gutten morgen!!

Åh va jag blev besviken när jag tittade ut idag... Hade planerat att hitta på något kuligt med mina barn!! Roger ska åka ut till Kenneth så vi hade haft ett par timmar att slå igen! Det är totalt fel tidpunkt i månaden för mig att åka och bada oxå =( Så det sket sig, tänkte att man kunde fixa en matsäck och åka någon annanstans men vara ute i regn det står jag inte efter det kan jag löva! Lekstugan?? Nej inte när vi ska ha barnkalas nästa vecka där... Åhhhh!!


Nåja vi får väl se vad dagen bjuder på.... Lovisen sover fortfarande och det e bara jag och Ellioth uppe... Vaknade samma tid som hela veckan... Varför kan man inte ens få sovmorogn på en söndag, till och med när den minsta fortfarande sover!! Usch det känns som en surer dag =(

Nä en kopp te så kanske det bllir bättre! Ha en bra dag på er!!


Disig morgon!!

God morgon alla morgonpigga....

Känns som om man börjar att vänja kroppen ganska bra vid att självvakna vid halv 7 =) Jag hade legat vaken en stund och då hör jag små tassar som försvinner in på toan... Bara att gå upp så kanske gubben kan få sova lite till! Hittar en liten Nisse och starx därefter trippar en liten Sessa upp med =) Dagen är i full gång på bara ett par minuter... Småbarnslivet! Tv:n åker på med barnkanalen som val... Vattenkokaren åker på, tidningen hämtas och sen tänds ljusen på bordet och man kan slå sig ner i lugnan ro vid köksbordet! Detta är livet!! Känner mig fullt nöjd & lycklig med det liv vi har, skulle inte vilja ändra på något just nu!!

Det dröjer inte många minuter innan jag får sällskap av en liten Lovis som gärna vill måla! Vi sitter under tystnad i köket, jag med min tidning och mitt te och hon med block & pennor... Lääänge =) Sen vill hon pärla... Lääänge!! Är grymt imponerad av denna lilla tös som kan sitta så länge med en och samma sak, bara 2 år! Snart har hon pärlat halva nallen, den ska täckas helt =) Söta unge!!

Efter frukosten ska jag ut på promenad i diset med Zelma!! Ladda batterierna inför ett IKEA besök med mamma!! Ska bli såå mysigt, bara jag & hon!! Det e kvalitetstid ♥ Det står Ellioths presenter på handlingslistan! Ikväll kommer de ut för tacokväll =) En helt underbar lördag! Vi ska försöka os på ett parti med kortspel, lite lättare här hemma med barnens egna saker och de kan underhålla sig själva!! MYS!!

Ne nu blir det till att koka ägg till la familia!! Själv ska jag skaka mig en läcker chokladdrink =) Kram på er!!

Nya byxor...

Åh då blir det en vända in till city för att inhandla byxor =( Tror la f*n inte att de jäklarna sprack idag!!! OTUR!! Japp på det vanliga stället, mellan bena... Inte många kronor kvar på lönen men jag kan ju inte gå byxlös =)

Men mitt i all otur plinga det till i min lilla telefon =) KAPPAHL =)  25 % på ett helt köp, 16-17 /3... Oppps, det finns någen en trappa upp =) Blir en tripp till stan med ett fortsatt glatt humör!!

Jag har vart ute med Nissen hela dagen, vi kom in nu lite halvfrusna! Men solen tittade just fram! Vi har vart ute och gått en promenad, städat på framsidan och planterat vårfint i krukan vid dörren =) Helt otroligt underbart är det!!

Nu sitter Ellioth mittemot & äter makaroner och köttfärssås för glatta livet =) Åh tack mamma sa han och sken som en liten sol!!

Nu läggs det in en högre växel, en tur om banken, en sväng om stan, undrar om jag hinner det innan jag ska hämta Lovis??

Ha en fortsatt bra dag!!

Dagarna går...

Fattar egentligen inte vart tiden tar vägen! Det är helt otroligt att den bara rusar fram, vi är redan i mitten av mars och det dröjer inte lång tid innan jag har en fem åring fär hemma ♥

Vi har en fullspäckad månad framför oss och april likaså =) Varje helg är nu full av roligheter att se fram mot! Det känns spännande & roligt såklart och ett tu tre är sommarn här känns det som! Jag älskar den här tiden, känner mig såå full av liv och vårkänslor och är helt förundrad över att jag mår så bra!! Jag brukar alltid hamna i en vårdeppretion och tycka att det mesta är skitjobbigt!! Känns så underbart och jag njuter i fulla drag av varje dag! Solen skiner, det luktar vår och fåglarna kvittrar! Så hackspetten när jag var ute och gick, det låter så härligt när han jobbar för att få sig ett nytt bo =)

Idag har goa Jen & hennes lille prickigkorv Milo vart här på besök!! Hur mysigt som helst!! Det blev spagetti & köttfärssås till barnen och Ellioth var toklucklig för det! "Åh mamma det är din bästa köttfärssås"!! Åh det värmer i mammahjärtat! Jag testade att lyxa till det lite för dem i början på min soppperiod, med ketchup, chilisås & vispgrädde.... Han ratade den totatlt!! "Mamma jag vill ha din goa köttfärssås med morötter i!! " gnäller ungen =)) Ha ha ja då har man faktiskt lyckats väldigt bra med att föra över nyttigheter till sina barn!!!

Det blev en runda runt strängen innan jag hämtade Lovis med =) Underbart! Ellioth traskade bort till Nett & jag hämtade Loppan på vägen! Är sjukt impad av henne! Hon gick heela vägen hem och höll mig i handen =) Gnällde inte en enda gång utan babblade på om allt vi såg på vägen =) Helt underbart!!

Snart kommer gubben hem så får vi se vad eftermiddagen bjuder på, kanske en tur för att kolla på en Caddelack =) Det kanske står en här till helgen, det återstår att se =) Kul & spännande och vi ser mycket fram mot att åka till Läjet till sommarn och äta glass med en jänk!! Det dör man inte av!!

Ellioths vattkoppor börjar bli bättre och bättre men de i munnen & svajlet e envetna och en del i jumskar, knäveck mm är fortfarande geggiga =( Han längtar tillbaka till sitt Solkulla och det förstår jag!! Roger fick ringt efter ett sjukintyg igår... Bvc tyckte att det var väl inte nödvändigt, det hade ju gåtttt såå lång tid nu, en vecka!! Eller hur alla följer inte mallen på 10 - 14 dagar... Men 7 helt plötsligt!! Fattar faan inte hur de tänker på det stället?? Varför kan inte föräldrar få vara hemma med sina barn till de att de är bra, smittfria och orkar med en dag på deras förskola??

Nåja nu blir det till att hänga upp tvätt =) Ha en fortsatt trevlig dag!!

Grattis Farmor på 96 års dagen!!

Idag e ingen vanlig dag för det farmors födelsedag!!
Hurra hurra HURRAAA!!!

 Tänk att hon blivit så gammal som 96 år, det är en hög ålder minsan!
Önskar såå att hon fått vara frisk så hon kunde fått vara med oss!!
Men så är det inte och hon orkar inte heller =(

Idag ska vi åka in och fira henne med tårta & tulpaner ♥
Ska bli såå mysigt!!

Tyvär kan varken Alvin eller Ellioth följa med...
Ellioth med sina vattkoppor, farmor har inte haft vattkoppor!!!
Alvin ligger fortfarande i hööög feber!!
TRÅKIGT!!!

Men vi får åka in allesammans så fort alla e friska!
Idag ska vår lille Nisse få vara med sina gudföräldrar =)
Kommer ju bli hur bra som helst!!


Nä nu var det en liten kille som sa att han var hungrig så då blir det först meducindax och sen ska mamman fixa frukost till sina små sjuklingar! Pappan sover fortfarande, för en gångs skull!! Tänk det e inte ofta han kan sova om morgonen... Vaknar alltid samma tid =(

Jag sitter här och dricker mitt te... Bara en vecka kvar!!
Sen när pappan e vaken blir det promenad för mig och hunden och jag hoppas verkligen att jag ska vara piggare idag än igår!!! Vill inte vara seg!!

Ha en bra dag alla!!!


SEG!!

Varför e jag såå seg idag??? Roger slumrar i soffan medans Loppan vaknat... Ellioth kollar på film med en nyvaken Loppa... Alvin är fastklistrad vid sin dator!!! ÅHHHHHH!!!!


Ge mig lite energi!!! Funderade stakt på att ge mig ut & gå igen med det e såå attans kallt!! Nyduschad och allt... Nä!!

Har en diskussion med mig själv att jag har minsann en vecka kvar!! Just nu e jag en aning svag i mitt sopperi!! =( Nya tag, ska inte fuska!!

Ne nu tar jag mig i kragen och hittar på något!!

Lödagsgodis

Ännu en kall men härlig vårdag! Har vart ute på en promenad på förmiddagen men brrr va jag frös! Känner mig lite seg idag, vet egentligen inte varför för jag har sovit ganska bra!

En tripp till Eklöws har hon med hunnit med för att inhandla lite mat & lördagsgodis! Det sistnämnda var nog det viktigaste för mina familjemedlemmar =) Det tryfflas så det sprutar ur öronen och det e riktigt knepigt för jag e inte ens sugen på det! Fantastiskt!!



Min två små troll satt tysta & snälla under samma fil och kollade på Herbie fulltankad! Var ju tvungen att föreviga dett med tanke på att de inte bråkade!!

    

        Ett chokladmonster                                 En godisgris



Har man feber får man ju ha lite meducin, i det här fallet choklad ♥


När jag kom hem hade vi fått lite besök av Kenneth & Emma, det var jätte mysigt!! En trevlig pratstund i köket med dem! Annars känns det som om det inte händer så fasligt mycket på Lomvägen idag... Lite segt & lite rastlöst och vi är ju liksom fortfarande i vattkoppskarantän =) Kan ju inte åka vart man vill precis... Men till nästa helg håller vi alla tummar & tår för att han ska blivit bra!


Plättar, godis och mys i soffan!

God morgon på er!

Konstigt att dagarna går såå fort fastän man är hemma med sjuka barn... Känner att man inte riktigt hinner med alla gånger! Har hänt lite sedan sist jag bloggade såklart, det händer grejjer heela tiden =)

Lovis har vart på Solkulla i veckan för Ellioth har verkligen behövt egentid med sin mamma! Han e mer påverkad av kopporna än va Lovis var... Där ser man ju helt klart en fördel med att barnen ska få det när de e mindre! Ellioth är väldigt medveten om dem, kliar och tycker att det gör ont! Sen har vi slutat räkna vid upp mot 150 st, han har mycket mer än va Lovis hade... Det e klart han e ju lite större med =)
Det gör ont i mammahjärtat när han gråter och säger att han vil att de ska gå bort! Så ser man att han fått en på kanten till ögat! Mammas lille gosse!

Vi kör stenhårt med skummet och har nu börjat med Tavegyl på honom! Jag ringde till 1177 igårkväll för att se hur mycet han ska ha. Han har fått det en gång tidigare, efter vår första Mallorcaresa pga allaergi i ögonen. Då vågade jag tillslut inte ge honom för jag fick nästan inte livi honom. Han sov i 4,5 timmar mitt på dagen och var nästan apatisk! Läskigt!! Men nu fattar jag ju varför han inte fixade det! Han fick samma dos som han skulle ha nu!!! De doserar efter ålder, 1-3 år och 3-6 år... Han var ju bara 2 men hade fått en dos på 3-6 år!! Jösses, där sjönk den läkaren som en gråsten återigen!!

När man är sjuk får man mysa lite extra, lite godis mitt i veckan och vi har ätit favoriten, plättar!! Allt för att vår lille Nisse ska få i sig lite mat! Han har verkligen ingen matlust alls!

    

Han hade önskemål om att få ner sin betongbil och det e klart mammsen klätrade upp på vinden så han hade lite att göra!!



Då blir man på lite bättre humör =)

    

Älskar plättjärnet jag fått av pappa ♥ Det tar tid att göra men det e lite extra mysigt!!



Hade två troll som gärna ville hjälpa till såklart!



En kille full av koppor... Många är fortfarande bara prickar och de kommar nya heela tiden =(
En del e stora och en del mindra...  Kankse inte det bösta kortet men man får bara gilla läget när Nissen inte vill vara med...

Igår var mina kollegor här och vi satt och skrev hela förmiddagen och var klara här fram vid 2. Då åkte de tillbaka till jobbet för att grejja lite med annat!. Det var intressant och vi kom fram till ganska mycket! Sofie kom och hämtade Ellioth så han fick leka med Herman, kunde ju inte bli bättre!! Lek ute i snön och fikatajm!

Fick ett mycket trevligt samtal från vår Janice! Hon & Christoffer hade fått en lägenhet =) JIPPI!! Ett jätte grattis till er! 2 månader och det blir ju perfekt innan bebis kommer! Detta resulterar i att lilla Viljan får ett eget rum =) Härligt för familjen Altesson-Kling!!

Idag fredag blir det bara att ta det lugt och vila och mysa! Ellioth är inget bra så vi ska bara vara!

Camebridge går bra fortfarande, hade bara önskat att man haft en bättre våg! Min är lite lätt scitsofren (hur det nu stavas) men men det känns ju på kläder och syns mycket så det får man ju vara glad för!! Idag har jag gjort över halvtid!! Tre dagar kvar denna veckan och sen e det ju bara nästa vecka med på ren kur!! YES käns faktiskt hur bra som helst! bara att kämpa på!

Nä nu ska jag ut i köket och fixa lite frukost sill mina barn!!

Sol men kallt!!

Herre jösses va kallt det blåste! Huuuu!! Det blev bara en vända runt brandstationen nu när jag & Ellioth lämnade Lovis! Lovis var inte särskillt lycklig med att bli lämnad idag på Solkulla uten Ellioth, det var ju jätte konstigt!

När Ellioth bytade om idag kollade hur många koppor det blivit under natten... 36 st var det... En del var superstora... Men inte en enda i ansiktet ännu och tur e väl det! Han är inte så särskillt förtjust i sina koppor!! Stackars min miniman!!

Har en gubbe som ligger och sover, han kom hem vid 5 i natt så han behöver nog slumra ett par timmar! Bara att låta honom sova! Jag var vaken när han kom hem och om jag kommer ihåg rätt sa han att det blir ett rejs till i natt =( Himelens skit, jag hade ju planerat att ha ehm min kollegor imorogn så vi kunde suttit här och planerat med det ser ut som om det skiter sig kanske... Inte bra!

Tänket ta mig upp på vinden för att spana in lite av mina högskoleböcker... Kanske skulle vi kunna använda oss av något där till jobbet =) Hoppas på det!

HA EN BRA DAG!!

En vattkoppskille

Jaha here we go again! Undrar när det ska ta slut!!! Idag när jag skulle lämna mina små troll och satt på golvet med dem i knät och pratar med Malin så tittar jag ner och avbryter hela min mening... Där på han axel var en lite koppa... Jaha det var bara att ta med mig honom hem igen... Lämnade en mycket lessen Loppa som tyckte att dettta var ju hur konstigt som helst! Hem och fläska med underbara Nett & lämnade in min miniman där och vidare till jobbet - skulle ju ha utvecklingssamtal med Göran jue! Shit va stressad jag var, glömde till och med att vinka åt min lilla Loppa!

Utvecklingssamtalet gick väl sisådär... Både ris & ros och mycket tänkvärt! Intressanta samtal med Göran tycker jag! Nu när man smält det hela lite under dagen så känns det ok!

Så då blev det vabb resten av veckan... Roger tar två dagar nästa vecka och jag tar slutet nästa vecka, det finns ingen ekonomi om han blir hemma mer än jag... Vi hade båda viktiga dagar att jobba nästa vecka men har planderat det prefekt! Så nu är vi friska heela april & maj =) Vi har liskom gjort heela registret redan!!

Strax ska min gubbe åka på nattjobb i Göteborg så jag ska myspysa med mina kids ikväll =) Njuta av att bara vara... =( Ser inte fram mot en natt till ensam, sov som en potta skit inatt =( Men idag e jag bättre till mods än igår så det är ju lite plus!

Ne ha det bäst!!

URK!!

God morgon om man nu kan säga så särskilt god =( Ingen rolig natt, kunde inte somna igår.. Ingen gubbe hemma och jisses va jag sover kasst då! Två kids i sängen och snurrat och drömt!

Hade avd-möte igår och det var lite jobbigt... Mycket info och trött blev man efter en arbetsdag från 7 - 19:30... Är INTE taggad inför dagen heller... Har utv-samtal med vår chef idag och sånt e ju alltid lite pirrigt... Men det kommer säkert att gå bra! Finns ju ganska mycket att samtala om! Har förberett mig en del, tv a4 sidor skrivna nu på morgononen =) Produktiv morgon =) Vaknade långt innan klockan ringde så det var bara att traska upp, inte långt efter kom Elliorh så han har minsann mornat sig i soffan!

Nåja slutgnällt! Det ser ut att bli en fin dag idag och det ser jag fram mot!! Jag hoppas på en del självportträtt gjorda på förmiddagen och utgång både innan & efter lunch =) Mycket luft och SOL behöver den här mamman!!
Ellioth ska hem med Herman idag så då ska jag passa på att gå ut & gå runt stränegn efter jobbet med Loppan för Roger sover då. Han ska jobba natt igen den natten som kommer...

Ha en bra dag idag!!

Raggarbil, 1-års kalas, leksugan & Donken =)

Detta är summan av kardemumman av vår helg =)

Har verkligen haft en superduper helg!! Vi började gårdagen med en tur in till VArberg =) UTE!!! Äntligen lite ny luft efter att vart instända i över en vecka!! Kick, en ny mascara till mamman =)) Göransson, Duka mm och sen ut till mamma & pappa för att lämna vår minsta för att ut och kolla på en Pontiac =) Lite ändrade plander men vi kom dit tillslut!! Ellioth blev megablyger för snälle Mikael ( Han ser kanske inte lika snäll ut osm han är =) Tyvär vart vi lite besvikna, den var inte alls så fin som vi hoppats på, bucklig, blekt mm för 95 000 :-... Men vi tog en tur i alla fall och det var jätte spännande =) Min man blev som en liten pojkspoling =)) Ellioth tyckte att det var jätte häftigt  fast han var lite skrajsen till en början men det gick över!! Åh hoppas att vi hittar en som vi vill ha!! Fått lite erbjuddande men inget som vi nappar på.... Men den som söker finner!!

Hem och ut på en promenad medans gubben duchade och fixade kidsen sen bar det av på kalas för lilla Vilja!! Jätte mysigt, massa paket och trevligt sällskap =) Och japp jag klarade det för ni som blir lite nyfikna, inte en tugga i min mun... Trotts tacogratäng, OSTBÅGAR (min favvo) en gigantisk godisskål.... F*n va jag e stolt över mig =))))



Paketöppning!! Hon fick god hjälp av mina små troll!!

    

Full ös blev det och mycket konsentrerat =)




Underbara lilla Vilja på hennes nya bobycar!! Jag tycket att det var så fräckt att hon faktiskt försökte ta sig fram och hon fattade hur hon skulle göra!! Mina kids har inte suttit en läragåstol och det har Vilja och det märktes stor skillnad...




Den fina tårtan =)



Vi sjöng och Vilja blåste ut ljuset =)


   

När man fyller 1 år får man ju äta tråta själv såklart!! Vilja fattar gallopen snabbt och dyker ner i tårtan!! Lilla sötisen!!

Det var i alla fall en jätte trevlig kväll och vi kollade på MELLO!!

Trötta drog vi oss hem och stoppade om än två tröttare barn i säng =)

Söndagen började med lite sovmorogn efter en kass natt... Frukost, morgonpromenad och sen in till kelstugan med familjen Altesson-Kling! Jätte roligt!!



Lovis åker med gudfar & Viljan =) Undrar vem som tyckte att dagen var roligast =)) Papporna blev oxå som barn på grönbete!! Det var prefekt idag då det inte var så mycket folk =) Det gillar vi!!




Lovis får åka pappataxi!!

Sen avslutade vi med Donken för de andra och en snabbis på Kvantum innan det bar av hemmåt för att gå ut med Zelman... Nu hamnade vi i soffan framför Så kan det låte innan Wallande börjar =) Barnen sover nyduchade i sina sängar redo inför morogn dagen då de ska till Solkulla!!! ÄNTLIGEN!!!

Morgonpromenad!

Vilken underbar morgon!!

Precis hemmkommen från en härlig kall promenad med hunden =) Idag var det riktigt kallt, man vänjer sig fort... Men solen sken och gav positiv energi! Jag bara älskar att gå runt strängen med hunden, det ger såå mycket!!

Idag kommer det hända mycket... Vi ska åka och titta på en Pontiac =)) En svänga om stan för att inhandla lite grejjer och som en perfekt avslutning på en solig lördag ska vi hem till 6:an för att fira Vilja 1 år ♥

Känns hoppfullt!! Dag 6 idag och jag ska fixa den lika bra som alla de andra dagarna!! Nemas problemas... (Det e inte nemas problemas heela tiden men jag måste peppa mig själv)

Ha en underbar lördag på er!! För det ska vi ha!!

Snart...

...kommer min underbare make hem!! Då ska den underbare makan ge sig ut på en lååång promenad i solen alldeles själv =) Ska bara bli såå underbart!

Det blev inte en sådan underba dag som jag trodde på morognen =( Ingen luft i däcken på Ellioths cykel... När jag väl hittade pumpen passade den inte... En besviken Ellioth och en galet sur mamma gick runt brandstationen... Önskade att titta bort till lekplatsen men det har vart folk där varje gång vi tänkt gå dit och med en vattkoppstjej kan man inte det =( Suck!!

Vi har tillbringat dagen på soffan, tvättat lite, myst och gosat... Inte fel det heller!! Jag e dödstrött idag och har ingen lust te någonting =( Känns i kroppen!!

YES!! Nu kom han!! Hej svejs!!

Solen!!

God morgon på er!!

Åh idag känner jag på mig att det blir en bra dag!! Fredag =) Gubben tar helg! Jag vabbar fortfarande men Loppans koppor börjar bli riktigt fina ♥ Det e ett par som sitter illa och innanför blöjan, de vill inte riktigt torka... Hon börjar få tillbaka orken och lusten till att leka!! Känns skönt att få tillbaka sin lilla Loppa!!

Idag har det gått ett helt år sedan där dagen då det föddes en liten liten Vilja ♥ Kan inte annat än att känna lig lite rörd och en aning gråtmild när jag tänker tillbaka på den där dagen!! Det har hänt massor under året som gått och idag är det en glad, sprallig liten höna som är nyfiken på livet =)



Första gången jag fick hålla det lilla grynet ♥



De här e de första bilder som vi har på lilla Vilja!! Dagen då hon fick komma hem ♥



Men hoppla här hade vi en liten tjeja som nu är ett år äldre ♥ Solen lyser på din dag!!


Starx ska jag fixa frukost till mina små darlingar som är fulla av liv idag =) Vi var uppe långt innan 7 och sen har det lekts och lekts och lekts =) Det har pärlats pärlor och busats en massa!! Har en Nisse som sjunger och leker med sina bilar =) Underbara unge!!

Så fort vi fått i oss fruskot tas det på kläder och ut på promenad med vår Zelma i den unerbara solen!! Såå härligt vårväder!! Sen bär det av mot lekplatsen, man får verkligen passa på att lapa sol och lagra all energi det går!!

Idag går jag in i femte dagen på Cambridgekuren... Har knappt vågat säga det för jag var orolig att jag inte skulle fixa det! Men jag måste säga att jag är megastolt över mig själv att jag klarar det och det funkar otroligt bra även denna gången!! Är ute och går nästan två långa promenader om dagen och det ger resultat!! Ska gå ren kur tre veckor, kanske längre det beror ju på hur man fixar det!! Men jag räknar ner till de första 21 dagarna!! Sen ska det trrappas upp.... Men ett moment i taget =)

Ha en underbar dag på er!!

Stamnared

Godmorgon!!

Här var vi uppe i ottan... Lovis ville minsann inte sova längre så det var bara att traska upp och sätta på kaffe och tv:n för min lilla Loppa!! När jag satte mig i köket med min tidning och min kopp kaffe traskade hon såklart efter och sitter nu och pärlar för fullt! Det dröjde inte länge innan min lille kille kom upp han med och är på ett icke strålande humör... Bara för Lovis satt och pärlade var han ju bara tvungen att pajja lite... Åh.... Suck!!

Nåja efter en underbar dag igår så hoppas jag verkligen på en ny idag!! Ingen dimma i alla fall, lite mulet men jag trort att solen e på G!!

Ellioth ska följa med Janice och Christoffer till Gekås idag så han blir rastad =) Jag planerar en lång promenad när han e borta, lite lättare med bara en Lovis i vagen =) Annar ska hon ta sig en vals med Snabeldraken denna dag!!

Annars...
Ja... Hm... igår kom det där telefonsamtalet vi väntade på.... för ett tags sedan som nu hade fallit i glömska!

Vi satte upp oss på att få hyra ett hus i Stamnared, ett hus som ligger på en bondgård. Våra hyresvärdar ska använda gården och föder upp ekologiska kossor... Hade väl vart häftigt för barnen... Hade vart frihet!! Då var vi jättesugna på att få komma ut på landet och få bo i HUS!!

Men nu?? Vi har precis fått ordning på lägenheten så som vi vill ha det! Vi skulle höra av oss inom de närmaste dagarna.

Tankarna snurrar på som jettmotorer och det enda jag kan känna en NEJ!! Jag tror inte att jag vill ge upp vårt liv här, vi trivs ju i Veddige och där blir det rena rama landet... Vist vill jag bo på landet men landet har faktiskt olika betydelse... Jag kanske inte vill bo ifrån all redlighet som finns....  Inga bussar... massa körande, hur blir det med huset... Hur ser det ut?? Det som bor där har bott där i evigheter och kommer de nya hyresvärdarna att lägga ner pengar på att fixa och dona, det tror inte jag...

Min gubbe var nog mer sugen än jag men jag tror inte heller att han ser det jag ser för han e inte hemma mest med barnen... Roger menar att vi skulle ju kunna åka och titta i alla fall och se vad det är, det kanske e hur mysigt som helst... Och ja det e klart att det kan vara... Men mysigt har vi det ju här med, eller hur!!  Men det praktiska tar ändå över känner jag... Ne det blir nog jag som ringer och tackar nej tror jag!

Jaha det var lite morgonfunderingar... Kanske dax att ge mina barn lite frukost, det var nyss en liten Herre ute i köket och undrarde när vi skulle äta frukost idag =) Han var lite hungrig sa han, söta ungen!! Om han får lite mat i magen aksnke han blir på lite bättre humör =))

Ha en fin dag på er!!

RSS 2.0