Wheels & wings

Äntligen är den här, den mest efterlängtade helgen på hela året!! Hlegen då pappan har semester och raggarbilarna kommer till stan =)
 
Men tittar man ut genom fönstret så borde det vara förbjudet med REGN!! Åh det ska ju vara sommarväder nu, utan regn i alla fall! Men det blir regnkläder på och gummistövlar för in till stan ska vi i kväll då det är chrusing!!
 
 
Här har vi de efterlängtade biljetterna in till utställningarna på Getterön! Nice!! Nu ber vi till vädergudarna att det ska vara uppehåll så vi kan åka in med Ellioth!! Igår när han satt vid blocket & kollade på en megasnygg Cadillac... hördes ett brummande utanför fönster! En V8!! Han flög upp och flög ut för att kolla =) Dick vår granne hade äntligen fått hans gamla gröne att gå!! Åh det spratt i hela kroppen  den lille killen!! Pia, Roger & Ellioth gick ut för att gå bort & kolla in motorn som brummade =) Lille sötisen!!
 
Det har blivit mycket kortspel på Lomvägen de sensaste dagarna vilket e jätteroligt tycker vi =) Det har ju inte vart strålande sol så ljusen tända, musiken på & ett glas gottigt och kortspel har det blivit! Helt OK när man har semester! Känns faktiskt såå härligt, vi njuter i full drag av varje minut!! Hittar på lite av varje och det är super!
 
Blir det mer regn blir det fler turer till Falkenberg & Klitterbadet, både liten & stor älskar det! Man blir galet trött, nöjd & barnen får det dom vill =) Känns gott i mammahjärtat faktiskt! Familjen är ju det som är prio 1!!
 
Idag kommer vår Alvin hem över helgen =) Ska bli mysigt! Verkade inte som om han ville in till stan ikväll... Men man ska säkert få se honom lite i helgen i alla fall! Sen ska det packas inför Skara sommarland =) Vi åker på måndag!! Fast det känns ganska lugnt ändå! Vi vet ju vad som ska med & inte... Tvättmaskinen går på högvarv, som alltid!!
 
Nåja nu blir det annat av! Ha en bra helg & håll alla tummar & tår ni kan för att det inte ska regna!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0