Blåbär =)

Jaha då har man vart inne på viktväktarna... -0,3 idag =( Ja lite irriterande fast det e bara att ta nya tag och inte deppa för det.. Jag har väl ätit och druckit föör gott denna vecka då mån tro... Hade en mycket trevlig dag på stan med Carro, Emma, Jen och Milo!! Vi gick till Campino och åt, vi gick på stan o kollade i affärer och avslutade med en glass såklart!!

På vägen hem stannade vi och köpte gurka och tomater i självplocken, finns nog inga andra såå goda grössaker, det E skillnad!!

Sen åt vi rester på kvällen och ringde hem dem store pojken och sen bestämde vi att vi skulle gå ut och gå HELA familjen efter maten... En överförtjust miniman och en nja inte så förtjust stor kille... Det tog en lååång stund att mjuka upp honom!! Men skam den som ger sig!!



Men åker kameram fram åker flinet på =)





Zelma stormtrivdes i skogen, det vat lääänge sen vi strosade  skogen! Men hon ska då vara överallt den hunden... Ner i ett bålgetingbo... Slutade med att vi fick springa allihop... Sen när Roger lekte gömme med henne upptäckte han att hon bara sprang på tre ben och att hon haltade som tusan... Vi kollade henne men ingen svulnad eller hon reagerade inte när man klämde i alla fall... Stackarn!! Men hem kom vi och idag verkar det inte som om det vart någon fara!







Mmmm va gott, hela skogen e full av blåbär =) Vi hade tagit med oss en burk men det var lika gott att bara äta blåbären direkt!!




När vi kom hem  och skulle slänga Ellioth i duschen så satt det e mysig älgalus på honom... Hua den jätte äcklig och Alvin försökte döda den, flera gånger!! Dom e ju lite jäkliga kan man säga...

Sen hade vi en liten killa som somnade gott, en liten Lovis fick ett bad och somnade inte förän hon fick snutta i sängen...

Idag e det dax för bvc... ska bli jätte spännande att se vad som hänt med lillFia!! I eftermiddag ska vi hem till Jolina och Stefan och se hur de har det i deras nya hus och hälsa på deras lille kille Alex! Ska bli roligt!!

Ha en bra dag!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0