Uppersittarkväll =)

Har vart inne i stan och handlat inför nyårsafton, kalkonen ligger i kyen på tining, drickat är på kylning, allt e fixat =) i morgon ska det städas och fixas inför kvällens nyårsfest! Ser fram mot att ha hela huset fullt av folk!

Har vart hemma hos Anna & Sven eftermiddag och det var såå mysigt! Vi har fikat och tjötat och tagit igen massor =) De börjar få så fint hemma och det var så roligt att träffa alla! Nu får det banne mig inte ta ett halvår till nästa gång!

Nu ikväll har det blivit ungsbakade grönsaker, helstekt fläskfile, sås och ett par glas rött =) Lite spetsad choklad/chiliglögg och massa gottit!! Barnen sover och jag och Roger ligger på soffan och spelar bingo =) Hoppas ju såklart på en fin vinst =) Tänk lite egentid, det e ju helt otroligt, det var ett tag sen sist!! Alltid folk eller massa troll vakna... Hm! Nehe nu håller vi tummarna för en fin vinst =)

Imorgon är det sista dagen på 2010...  Herre jösses, hur har det hänt?? Vad detta året har gått fort! Vad mycket som har hänt! Jag gick hem den 25 januari...  Den 26 mars fylde vår gosse tre och den tredje april föddes vår sessa. Roger har opererats igen för tredje gången. Vi har haft upp och nedförsbackar hela året... Men det mesta har vart mycket bra, en härlig sommar, en go höst och en riktitg vinter! Alvin har hunnit bli tretton, tonåring =) Ja det finns mycket att minnas =)

Nu ska hon krypa upp i soffan med sin gubbe och dricka en kopp kaffe som han kom ut med! Ha det gott och sussa gott!!

GOTT NYTT ÅR TILL ER ALLA!! KRAMAR

Kommentarer
Postat av: Carro

Gott nytt år på er med gumman !!

Kramar i massor !

2010-12-31 @ 08:18:43
URL: http://Carroiskogen.blogspot.com
Postat av: Jen

och du började rida igen. Det får du inte glömma!!!

2011-01-01 @ 11:49:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0