Nyklippt gosse!

Igår var vi hemma hos Sofie och Robban och ungarna fick leka av sig lite, det behövs verkligen. Halvbra väder med så det blir ju ingen strand precis =( Men lek i trädgården e toppen!! Sofie klippte Ellioth vilket verkligen var behövligt...han var ju jätte långhåring... Det gick jätte bra och det var bara  mot slutet vid öronen som han tyckte att han var jättefärdig och det kom ett par tårar... Det har tagit låång tid för att komma så här långt men nu funkar det riktigt bra!

Jag och Sofie satt inne och drack kaffe när vi helt plötsligt hör ett tjut och Ellioth kommer springandes för livet... In i köket, pissevåt och efter kommer Herman med vattenslangen i högsta hugg på full effekt... Hela köket ble pissevått, alltandörren blev rejält våt... Vi fick stängt dörren och utanför står Herman och flinar och siktar på huset =) Jätte lycklig!




Vi fick oss ett rejält gott skratt och ett byte kläder senare var allt bra igen... Trodde att <ellioth skulle blivit mycket mer lessen men det gick riktigt bra, han skrattade han med =) Robban springer andra vägen och stänger av kranen då blir Herman jätte lessen... nu var det roliga slut...

Hemma igen leker Ellioth på famsidan med sin grejjer, nyklippt och fin =)



Annars var det en mycket lugn söndag... Roger mådde som han förtjänade =) efter helgens bravader, fast roligt hade han haft och raggarbil hade han fått åkt!! Roligt att han hade roligt i alla fall!! Det e ju hans helg!!

Roger och Rikard var inne på bilutställningen i lördags... Det hade haft riktigt roligt och sett många fina bilar... Alvin var mest intresserad av tivolit men det blev inget med det... Får allt vänta till Lisseberg!!
Här kommer lite olika bilder från utställningen...



Här är mina favoriter, hade inte vart fel alls att he en sån fin bubbla =)









Här har vi ett par riktiga raggare... Alvin, Ellioth och Emmy är uppradade utanför de radiostyrda bilarna... Det var svårt att ta kort på de bilarna med mobilen =)



Idag var det tänkt att kosan skulle styras mot Borås djurpark men det vackra vädret e som bortblåst och regnet hänger i luften, då regnar det garanterat i Borås =( Ja ja det kommer fler dagar... med bättre väder så e det roligare... Det e inte roligt att dra två blöta vagnar och två ungar...fika mm...

Ne det blir en slappardag tror jag... Eller blir det lite tvätt mån tro...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0