Prästbesök

Då var det avklarat, prästen har vart här och vi har bestämt texter som ska läsas och psalmer... Eller vi ville ha tryggare kan ingen vara men det visste han inte om det gick... Han var trevlig men lite flummig kanske... Ja ja det blir säkert bra. Han tyckte att det var trevligt med mycket folk i alla fall och han skämtade om ditt och datt =) Ellioth var nyvaken när han kom så han blev ett jätte plåster och var jätte blyg! men det verkade inte bekomma prästen i alla fall...Hoppas att det ska gå bättre på söndag!! Alvin ska hälla upp dopovattnet, det ville han för det hade han gjort på både Ellioth och Hermans dop.. Joakim ville att vi skulle läsa en text och då fick faddrarna en med =) Lite roligt tycker jag!! Då e det inte bara vi som får läsa!! NERVÖST!! Min pappa skulle få läsa evangeliet, det gjorde han på Ellioths dop med så det kan han ju =)

Har vart en lååång dag som aldrig tycks ta slut, regnet bara öser ner och det verkar inte tryta heller... Stackars Alvin har vart på Getterön i detta ösvädret och seglat.. Hua han var alldeles jätte blöt och hade ramlat och slått i knät oxå så han och Roger var borta på vårdcentralen och la om det. De satte straips och ett stort plåster, trodde nästan att det skulle sytt men icke.. Det var väl tur i oturen i alla fall! Annars hade han haft en mycket bra dag!! De hade badat men det vart kallt, tjejerna gillade hans rosa handduk det tyckte han va kuligt! 

Har planerat för att ta på mig regnkläderna sen och gå ut med Zelma... Men det verkar verkligen inte ta slut... Får trycka i mina fötter i srövlarna, skorna lär ju bli dyngsura... och aldrig torka känns det som! Men när maninte vart utanför dörren på hela dagen blir man ganska trött och behöver verkligen UT!!Man känner sig duktig när man kommer i... får leva på det =)

I kväll blir det förmodligen soffläge tror jag... Tv och lite lugn och ro hoppas jag på.. Hade önskat att Ellioth kom i säng i tid men han somnade innan prästen kom så det blev en stund... Känns som om han kommer att vara uppe till midnatt =( Ska ut till Eklöws bara och köpa glass till dagis med...

Glass blev det och allt e klart inför imorgon =) På kvällen kom Helene med gubbe bort, vi kollade på film och hade jätte mysigt!!!

Nu väntar sängen, natti natti =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0