Öppna förskolan =0)

Idag har vi vart på öppna förskolan, det var såå fint i de nyrenoverade församlingshemmet! Lokalerna i källaren är omgjorda för barnverksamheten och det var verkligen fint! Vi hämtade upp Jeanette och Wilda på vägen och sen kom Jen, Nemi och Milo. Carro, Emma, Amanda och Emil kom oxå så vi var många som kände varandra! Sen kom det väldans många fler som man inte kände... Träffade Camilla och hennes lille Abbe, han var såå söt lillkillen och det var verkligen roligt att träffa henne! Detta får vi absolut göra fler onsdagar!!!

Ellioth kom inte riktigt ihåg va öppna förskolan var när vi pratade om det vid frukosten. Men han knde igen sig när vi kom dit i alla fall! Han blev väldans blyg när folket började droppa in och tyckte att "nu går vi hem mamma". Vi gick och rotade i skötväskan och till Ellioth stora lycka fanns det en nappis till honom =) Sen försvann blygheten och vi sjöng och dansade =) Sen under lugna stunden stannade vi kvar och lekte istället, det var jätte roligt att se honom vända och leka istället för att sitta klistrad på mig.

Som pyssel fick barnen rita på ett stort spännpapper med flaskfärg och det tyckte Ellioth var jätte roligt.



Mycket färg blev det och mycket blått blev det =) Roligt att han ville vara med och måla, han tycker ju att det är jätte roligt! Men det e inte lätt att vara megablyg... det hindrar när man egentligen bara vill vara med och leka med kopisarna! Då är det en väldans tur att man har en jättebra kompis som drar med en ibland! Det är Emma jätte bra på!



Så här trötta barn får man efter en dag på öppna förskolan. Lovis slocknade innan vi hann komma ut, medans jag hjälpte Ellioth på med kläderna... Ellioth vart supertrött och bara drog benen efter sig så det var bara att sätta han på fotstödet om man skulle komma hem idag...

Nu leker han för fullt inne på sitt rum och jag slappar på soffan medans Lovis ligger och myser på Roger. Strax kommer mormor på besök så då blir det en runda runt strängen och en kopp kaffe innan det lagas middag... Vi fikade på Evas supergoda frallor på öppna förskolan så vi e inte superhungriga ännu... Lovis åt nästan en hel hönökaksmacka =) MMMM gott!!

Ha en bra dag!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0