Lovis sitter själv!

Sicken fredag =0)

Vi hade fullt ös hela dagen med start kl 9. Då gick jag och Jen på en strängenrunda!! Det var härligt, gött väder och hundarna tyckte det var toppen =) De sprang av och an och busade lite och det funka mycket bra!

Sen skulle Jen till sjukgymnasten så Milo vart kvar hos oss, han hade somnat i vagen men som Jen sa så vakande han ganska fort, typ strax efter hon åkt... Men han var ganska nöjd, lite sakning var han nog och undrade vart 17 mamma tagit vägen!

Nett hade kommit medans vi var ute och gick och hon och Ellioth körde till Borås i soffan och lekte som hejsan! All maten var med oxå så de slapp ju svälta ;) Ellioth var som en hel visp... Märks att han inte vart på dagis på hela veckan!!! Ska sannerligen bli skönt till veckan!

Sen var det min tur att gå till sjukgymnasten... Hm ja det kan man ju säga att hon sa... Stackars Eva-Lotta hon änna klia sig i huvet... Vi gjorde tusen övningar och hon kollade typ igenom hela mig... Men var 17 kommer min värk ifrån??? Är det från ryggen eller är det från bäckenet?? Jag fick ett par övningar som jag ska göra varje dag! Det kommer inte att gå över på studs men det kanske underlättar i alla fall. Hon sa att jag var väldans rörlig och mjuk i kroppen vilket påverkar samt att förlossning, graviditet och ammning påverkar. Mycket är hormonellt... Hm, vi får testa oss fram, hon gillade att jag  var ute och gick så mycket - FORTSÄTT med det! Hon sa att det är bra att vara ute och rida, det stabiliserar upp mitt bäcken.

Sen var ju Roger på anställningsintervju!! Det hade nog gått ganska bra, det kändes så i alla fall! Det hade vart 100 sökade och 5 hade fått komma på intervju =0) Det är inte illa bara det!!! Så nu en hel vecka kvar tills vi får veta hur det gått!! Snacka om fjärilar... Hoppas hoppas hoppas!! Måste säga att jag är MYCKET stolt över min gubbe!!!

Efter den här förmiddagen knorrade det i mångas mage så vi fixade lunchoch alla åt här med oss, det är såå mysigt tycker jag!! Jen, Milo, Nett, Janice, Jag, Ellioth, Lovis och sen kom ju Roger =) Jag fläskade lite med Nici så Ellioth fick vara med henne under eftermiddagen. Jag och Lovisen åkte med Jen till Kinna för att hämta hennes bil och då passade vi på att gå i garnaffären... Finns himla mycket!! Jag var redig och höll i plånboken... attans svårt men nu gäller det att prioritera... Herre gud jag tror jag blivit vuxen =0) Jen hittade massa grejjor så nu har hon lite nya projekt!!  Spännande!! Vi hade jätte mysig, satt och snackade massa på vägen upp och sen strosa runt där! Vi körde en härlig väg hem så det var mycket att titta på... Fick änna köra lite sakta emellanåt!

När vi väl kom hel efter en mycket mysig dag så gick jag och Nett och Lovis till affären... Vi skulle göra paj! Det skulle testas ett nytt recept - Viktväktarpaj! I pajdegen var det kesella... Blev mycket god faktiskt, sen fyllde vi den med tacoköttfärs, paprikor, tomat, minifraich, lök och lite riven ost! Det blev jätte smasskig!!! Osten kunde man slåpat helt... Sen var det sallad till och jag blev proppmätt... När allt var diskat så tog vi kaffe framför Idol!



Tacopaj gjord på kesella!



Ska ha!!



Vi har fått en lite busig tjej som är på ALLT!! Hon ålar/häver sig fram till det hon vill åt! Sladdar, telefoner, videoband mm får vi nog låsa in... Vi har fått henne för våra synder ;)



Våran lilla höna sitter själv! Hon satte sig upp alldeles själv =)

Kommentarer
Postat av: Jessica

Vad roligt med intervju! Hur bra som helst att få komma på intervju när det bara är fem av hundra som fått det. Håller tummarna!



Oj, att Lovis kan sitta själv. Och det är väl inte så konstigt att ni har fått en viljestark tjej som ska bestämma själv, det finns väl någon annan i närheten som också kan vara rätt så envis, hihi? ;-)

2010-10-03 @ 10:06:13
Postat av: Emmy

så kul min lila prinsesa kan sita det var inte dåligt <3

2010-10-03 @ 18:07:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0