Me & I party =)

Nu har jag tagit mig i kragen och bokat ett me&i party... torsdagen den 30 september kl 10:00 bidde det =) Ska bli jätte roligt!! Var inne och kollade på Cecilia Blankens kollektion och vist fanns det lite som tilltalade en =)


minitunic with puggy

Tänkans va fin Lovis kommer att bli i de här kläderna!!! Kul med lite färg =)
tunika 240 kr och scarfen för 75 kr... Inte såå farligt heller...



Åh vilken segis dag det blivit med... har vart ute och gått med Nett medans Lovis sov förmiddag... Sen hamnade vi på soffan med en kopp kaffe och tja nu sitter jag liksom kvar här... Vet inte alls hur i all världen jag ska komma upp! Vet inte alls vad som kan locka mig upp heller eller vad jag känner för att göra. Maten e klar och står i kylskåpet sen igår, helt toppen en dag som denna! Ellioth e på dagis till 14 och kan känna att det har man ju inte utnyttja precis. Fast å andra sidan kanske det vart så att det vart en himla massa den sista tiden så man kanske behöver vila lite med. Åh va tråkigt det lät! Egentligen vill jag hitta på något men min plånbok e supertom så det finns liksom inte så mycket som man kan hitta på heller. Skulle vilja åka till IKEA, GeKås... Eller nåt men då fattas det ju något  -PENGAR!!  Detta ständiga problem som man hela tiden e såå beroende av vad man än ska göra eller inte göra... E såå trött på det!!!

Va tyst här e... konstigt att Ellith inte e hemma, det e liksom megatomt!! Ingen som skuttar, sringer runt och gapar & skriker... TYST!!! Hm konstigt!

Zelma ligger totalt utslagen i soffan och snarkar... Ja högt med =) Yänk att hon ble såå trött av en promenad??

Roger ligger med utslagen, på golvet för att underhålla vå dotter som inte e fullt så utslagen =) Hon kämpar runt som en tok och ligger inte där man la henne=) .... Ne nu spy hon med... skriver mer ikväll...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0