Nu e bilen på verkstad...

Jaha nu e vår bil inlämnad på verkstad, Ellioth hade mycket seperationsångest... Vi får åka Audi-bil och det funkar mycket bra faktiskt! Den e ganska go att köra och fräch och den funkar!! Vi räknar med att den är borta i alla fall en vecka så det e bara att vänja sig!

Det gar vart fullt ös hela dagen, Hajen, Volvo ett besök hos mamma och pappa nu på kvällen med kvällsmat, pizza och sallad =) Tack, det var jätte mysigt sådär mitt i veckan =)

Nu e vi såå trötta, miniman är fortfarande inte bra... Febern e nästan bort och envisheten börjar komma tillbaka men det är väldans GNÄLLIGT... Precis som om det inte ge med sig! Helt otroligts segt, vi e lika sega vi vuxna... Lite småont i halsen, huvudvärk och mega trötta... Lovis har nog nya tänder på G... Hennes blöjor luktar inte hallon precis, hur surt som helst! Hua! Alvin verkar i alla fall rätt piggelin, han har sprungit skoljoggen idag!! Tagit hem engelska läxan och sitter nu och leker med Lovis som övar sin stämma... Hon skriker HELA TIDEN!! Vi blir döva på kuppen! Ellioth sussar gott och jag hade verkligen hoppats att Lovis skulle sovit nu med men hon somnade när vi passerade Econ pac... Kul nästan jämt!! POWER NAP =)

Annars har det bara blivit en skogspromenad idag, i regnet... Hur tråkigt som helst! Vill ju ha en fin höst!!

Antar att det är precis som det ska vara i en barnfamilj =) Sov gött!! Natti natti!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0