Påskdagen

Underbara väder!!!

Idag har vi inte gjort jätte många knop precis... Inte bakis heller men seeeg och vansinningt godis sugen... Har lyckats stå imot nästan hela dagen ända tills NU... Japp medans jag satt här och bloggade har jag tryckt i mig en HEL påse med mandelägg =) Mmmmm de var supergoda och nu är de slut i skafferiet så nu slipper jag att fundera mer över att de finns hemma!! Nu kan jag släppa det och gå vidaer! Imorgon är det en ny dag och en ny vecka!

Dagen startade med en mycket snabb promenad runt strängen för att på något sätt kompensera för gårdagen mat/godis/vin - intag... Hm ja ja jag mådde i alla fall mycket bättre efteråt och hade inte fullt så mycket ångest =)

Nu då dock... så ja ja det blir en lååång runda till idag tänkte jag för att kompensera mitt nyliga godis intag =) Ja ni ska veta att det ÄR inte lätt alla gånger att stå emot... man kan inte vara duktig alltid och det är ju detta livet handlar om från start tills... ja sen!

Det är ju bara påske n gång om året och bara det inte ballar ur varje dag, varje helg... allatid så är det ju inte hela världen tycker jag! Jag har ju vart superduktig, annars hade jag ju inte lyckats att gå ner 20,6 kg heller!

Nåja en promenad till affären tidigare med Nett, Janice och de små barnen. Sen hamnade vi på Nett alltan och drack kaffe. Barnen hoppade på studsmattan i det underbara vädret! Carro kom förbi på en snabb kopp kaffe! Kul att se henne, det var ju liksom en hel vecka sens sist =) Hon fick kika på bebeis medan Nett tog bort lite skorv på lilla hönan... Sen gick barnen med Foffe till affären och jag gick hemn för att laga mat!







Så nu sover dem... Ja vet inte en helt kanon tid men.... Man orkar inte lyssna på trötta barn som bara skriker heller sååå... Ellioth vart dödstrött och kinkig... Lovis var oxå dödstrött och kinkig och hennes kinkiga kan jag verkligen förstå! Hon har ju för bövelen fått en kindtand... Attans man få ju aldrig se heller för hon kniper ju som en mussla =)


Nehe nu kommer min mamma och pappa med Ellioths vagn! Ha en fortsatt trevlig påsk!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0