Grattis Robin!

Goddag i stormen!!

Grattis till en ung fin man =) Tänk att han blivit såå stor, vår Robin! Idag ska vi på födelsedagskalas för att fira barnens kusin Robin på 16 årsdagen!

Haft en underbar lördag!! Familjen Stehnson har vart i staden och flanerat i butiker och vips stötte vi på mormor & morfar i gallerian! Det blev en mycket mysig lunch på blå dörren tillsammans med dem! Sen fortsatte vi för att leta lite julklappar och en födelsedagspresent! Tyvär var det jobbigt att gå runt och titta eftersom det blåste så ofantligt! Barnen fick svårt att andas och ibland kom det riktiga kastvindar... Men vi hittade lite i alla fall =) Vi bestämde att Roger får ta barnen en kväll och så får jag åka in själv och handla så kanske man orkar leta! Man vill ju inte handla bara för handlandet skull utan faktiskt hitta något bra!

Vi åkte om Elgiganten på hemvägen och medans Roger kikade in där gick jag och barnen in i djuraffären... Vi stannade läänge och Roger fick enna komma och hämta oss =) Ellioth & Lovis hittade kaniner, marsvin och fiskar och det var ju jätte spännande!! Vi hittade oxå ett reflextäcke till Zelman!!



Vår lilla korv var inte lika belåten som hennes husse och matte...

Nu mumsar barnen i sig en massa lördagsgodis och är väldigt nöjsamma =)

Summan av kardemumman - en mycket bra lördag =)) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0