Godmorgon =)

Äntligen fredag =) Mys med familjen idag står på schemat!! Ska strax sätta på en kanna kaffe, in i en varm dusch och äta frukost! Förmiddagenblir på hemmaplan och det blir nog lite städning kan jag tro... Barnens rum behöver dammas och sorteras... Inte det roligaste men det e nödvändigt ont! I ärlighetens namn så leker de ju MYCKET bättre när dete  städat där, det e liksom roligare att starta en lek när allt e på sin plats och inte stökigt!

Sen kommer mamma efter lunchen =) Det känns som om det var evigheter sen vi träffades! Liksom lite mammasug =) Barnen längtar oxå så det kommer att bli mysigt!!

Annars e det inte jättemycket på planeringen för helgen... Eller?? Jo söndag e späckad =) En underbar och rolig söndag kommer det att bli i lyckans tecken, hela dagen ♥ Så lördagen blir väl strykning på chemat kan jag tro... Jag har för mig att det var någon som inte skulle stå kvällen innan... Men om jag inte får gjort det idag så lär det ju bli precis just så =) Åh...

Nehe mina vänner jag har en datahacker som vill komma åt datorn och kolla på bilar... En som pockar på uppmärksamhet genom att kasta sin docka i huvudet på hackern... Vist e de underbara mina troll =) Syskonkärlek på HÖG nivå =) Ha en bra dag alla!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0