Stranden

Igår packade jag och Roger strandväskorna, tonfisksallad till lunch och in i bilen! Sen bar det av mot Lilla Kärra!!!
Ja jag fick med mig min gubbe till stranden och det var såå mysigt!! Jag och Lovis sprang i vattnen på en gång och hon fullkomligt älskade det! Vi gick länge länge i vattnet och bara mös, grävde i sanden hade supermysigt! Ellioth älskade INTE stranden!!! Suck!! Han ville INTE bada... där fanns ju krabbor, sjögräs osv! Bara Mallorca var bra! Där kunde han minsann bada, men inte här! Han ville INTE gräva i sanden heller... Han var piss i motvind länge! Det var jobbigt att äta i sanden, det var ju sand överallt! Åh det var inte roligt! Märks att det inte blir så mycket strandbesök med den här familjen! Han e inte van...

Efter ett tag kom Carro, Patrik och deras barn ner till stranden oxå och vi fikade, drack kaffe, badade och mös! Jätte roligt! Sen planerades det inför kvällens grillning! När vi skulle åka hände ett litet missöde med en bildörr i en annan och en arg mamma och en arg pappa och en ännu argare son! Hoppas bara att han lärt sig att han INTE får öppna bildörren själva når vi står parkerade någonstans! Egentligen blev det inngen fara på bilarna alls men vi blev arga i alla fall, han måste ju lära sig att säger man nej, stopp så menar man det! Han skrek hela vägen ut till mamma och pappa för att hämta Rogers bil... Han skrek hela vägen till typ Derome innan han somnade totalt slut! Egentligen räkte det ju med stranden, han var dödstrött redan där, vilket vi alla var! Det var antagligen därför ett par små öron inte fungerade från början! Men det gick över och vi blev kompisar igen =) Vi åkte hem och Roger handlade på vägen hem! Sen in i duschar, ut med Zelman och sen iväg upp till Carro & Patrik!

Vi stannade till och hämtade lite vin på vägen och sen upp. Det blev en mycket trevlig kväll som alltid! Mycket god mat grillad av Patrik =) Mums!! Sen kaffe, fika, snackt och mera vin =) Fnitter och många skratt och sen hem i säng med två trötta barn...

Idag har vi inte hunnit med mer än fruksot, en maskin tvätt, Roger har gått med Zelman och nu hänger han upp grinden igen som Patrik svettsade till igår! Hopas nu att den fungerar!!
Roger ska nog ta sig en tur ut till Kenneth och se hur det e med honom, vi ska plocka lite här hemma innan Jessica & Fredrik kommer på besök i eftermiddag =) Ska bli så roligt! Undrar om man kanske skulle bakat en kaka till dess =)

Ha det bäst!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0