Blev bra ändå

Ja den här dagen artade sig i alla fall =) Var dödstrött i morses efter en mindre bra natt med mycket drömmar för Lovis del... Hon har snurrat runt som en jude i sängen och vaknat hela tiden =( Det har jag med gjort... Så när hon väkte mig i morses så ville jag verkligen inte gå upp...

Men det vara bara att masi sig upp, fixa frukost. Emmy kom innan skolan och vi skulle upp till öppna förskolan. Ellioth strulade och strulade vid frukosten så jag fick mig ett frispel... Mindre intelligent, I know... Men det är inte alltid som det fungerar uppe i hjärnkontoret =)

Väl klara med frukosten och Emmy gått till skolan och barnen fått rena kläder på sig såååå... Japp det går att vända dagen i alla fall! Jag stressade på i vanlig ordning för att hinna i tid... och det gjorde vi =) Sen fick man sin belöning för att man faktiskt tog sig i kragen och åkte bort för Ellioth hade jätte roligt! Han lekete med Emmy (som går på hans förskola oxå) och de gjorde karusellmmålningar och har fick gjort en buss oxå, såklart!

Vi fikade, satt och tjöta med Jeanette och Ann-Marie =) Det var mycket trevligt!! Sen åkte vi hem i SNÖSTORMEN!! Fattar ni att det nöar ute =( Jag blev sååå sur!! Men det var bara att ta sig hem och städa och grejja =) Och nu är det till och med rent på Lomvägen 23 oxå =) Känns härligt!!

Nu har vi äntligen ätit mat oxå för det blev liskom inte av under dagen... Allt blir ju inte som man tänker sig alltid ;) Men nu e det klart och jag ska åka och handla lite mat... Fylla på förrådet lite.

Idag kommer Nett hem en sväng och ladda sina batterier lite med mycket kramisar från sina barn och gubbe såklart!! Ska bli riktigt skönt att få träffa henne hemma faktiskt!! Ne nu skriker det på mig! Lovis tycker inte att hennes mamma är särskillt kulig!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0