Magsjuka??

Åh vad trött jag blir!!! Lovis har kräkts hela natten =( Det var alldeles fruktansvärt, hon sov och låg på rygg... Det var läskigt, tur att mammaantennerna är på!! Det var så konstigt för det stank inte magsjuka, bara maten hon ätit... Det blev lite mycket igår eftermiddag, gröt med yoghurt, mos och falukorv och en flaska välling på det... Hm det kan ju inte få plats hur mycket som helst i en lite Lovis magge =) Får väl se hur dagen utvecklar sig!!!

Nu går tvättmaskinen för fulla muggar och det känns som om den kommer att göra det hela dagen... tur att den sköter sig själv =) Barnen leker nu och det har inte hänt något sen 07.00... Lovis har sovit någon timma nu på morgonen så jag och Ellioth har kunnat mysa lite =)

Har precis bytt maskin... Matat en megahungrig Lovis med gröt och äpple & päron pur'e =) Mmmm det var jätte gott, tyckte hon! Nu leker hon som hejsan med förnyade krafter =) Underbara unge!!

Känns faktiskt inte farligt att bara vara hemma med "sjuka" barn eller vad det  nu var... Ganska skönt att bara ligga på soffan och njuta av att vara mamma och bara vara med mina troll! Det har vart mycket, någonting varje dag och vi behöver nya starka krafter till helgen då det ska vara kalas för Janice som fyller nästa vecka! Hoppas att alla får lov att vara friska nu... håller alla tummar och tår!

Snart dax för lunch för mig och Ellioth =) Magen börjar kurra lite!! Ha det gott så ska vi njuta av mycket mys, kramar och att bara vara =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0