Söndagsmiddag =)

Idag har det var en sån där skön söndag när man baara gör det som faller på... Blev väkt av Lovis imorses med n=) Hon är bara för gullig! Sen kom Ellioth oxå! Han brukar ha ett så tråkigt morgonhumör och inte vilja komma in till oss, är nog lite sotis och hade helst gärna haft oss för sig själva =)
Men vi låg och kollade på barnkanalen en bra stund och jag tog en dusch... Gillar mest att duscha på mmorgonen för jag hatar att lägga mig med blött hår! Ungarna lekte, jag grejjade och fixade medans Roger grejjade i köket. Det blev äggfrukost idag, det ska det vara på helgen och ungarna älskar det =)

Sen gick jag och Lovis på en skön promenad medans Roger städade bilen men Ellioth hack i häl! Känns skönt att man vart ute lite i alla fall i det underbara vädret!

Sen har man gjort söndagsmiddag, stek var det familjen Altesson.kling som bjussa på =) Jag lagade och det var mycket uppskattat från alla håll! Till och med Lovis åt en portion!! Det var roligt, tycker mer om mammas mat säg =)

Sen blev det kaffe och glass i soffan och lite mys med tjejerna innan de gick hem och gjorde sig klara inför en ny vecka!

Imorgon ska vi åka och hälsa på Nett =) Ska bli sååå soligt! Vi har längtat allihopa jätte mycket! Så det blir en promenad i förhoppningsvis vårsol med!! Mamma kommer hit och så lucnhar vi innan vi tutar ner! Vi ska fika i fiket och  har ju med en massa grejjer och det ska bli så spännande!! Tänk det e en vecka sen vi sågs och det e så himöa konstigt när man är van att träffas varje dag eller åtminstonde vet man ju att den andre finna typ 100 meter bort =)

Ellioth lääängtar så han håller på att gå under, pratar hela tiden om Nett och bebisen och blev jätte lesen när han kollade på korten på hennes blogg =) lilla sötisen!! Tänk så konstigt för honom....

Annars blir det en ganska fullspeckad vecka med massa roliga saker =) Ser fram mote många dagar!!! Min underbara farmor fyller 95 år på fredag!!! Det ska bli såå roligt att träffa henne, det var länge sen!! Jag och Janice ska hitta på roliga grejjer till helgen och det ska med bli roligt!! Me & I party hos jen =) Me like!! Ja det kan ju inte bli bättre!! Nu ska jag sussa så dröm sött!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0