Klitterbadet

I går var det en riktig familjedag för familjen Stehnson =) Vi begav oss in till stan för att bada på Håstens simhall med familjen Altesson-Kling! En härlig familjeutflyckt som vi bestämt att vi ska försöka göra så ofta vi kan! Det är helt fantastiskt vad det har hänt saker med Ellioth =) Från början ville han inte ens gå i badet men nu tycker han att det är mycket roligt!

Tyvärr var Håstens simhall stängt pga simtävlingar igår... Lite tråkigt tyckte vi det var eftersom vi var så inställda på att bada... Vi bestämde oss ganska snabbt att vi skulle fortätta till Klitterbadet! Och på något sätt var det nog meningen =)

Klitterbadet så INTE ut som det gjorde sist vi var där för flera år sedan! En helt fantastisk liten oas gjord för barn! Där fann djur om krokodiler, delfiner mm om sprutade vatten, små rutchkanor som de kunde åka själva =) Ellioth och Lovis fullkommligt älskade det! Nu blir det en längre utflyckt på söndagarna =)



Liten höna poserar framför kameran =)



En mycket lycklig liten Vilja badar med storasyster!!



Ellioth hoppar ner i vattent från kanten!!



Familjen Stehnson =)



Grrrr en krockodiiiil!!!



Woiiii lilla Loppan åker rutchkana i full fart! Till en början fick man hålla i handen men mot slutet ville hon minsann inte hålla i handen... Inte gjorde det så mycket att hon kom under vattnet heller... Tokiga unge!!



En startklar tokfia!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0