Snark va trötta vi är =(

God morgon på er!

Idag e ingen piggelindag det kan jag lova! Natten har vart skitjobbig! Hade två små duracellskaniner i sängen som absolut inte ville sova efter gårdagen maratonsovning sent på eftermiddagen! Hm njä kanske inte såå ruttinerat =)

Men tillslut somnade vi för att vakna efter någon tilla, då var det trångt om saligheten kan jag lova! Två små barn som promt ville ligge på exakt samma ställe... Åh jag bar in Elllioth till hans säng så han somnade om ganska fort! Åh nu sover vi tänkte jag men icke! Tre gånger har jag vart upp med Ellioth på toaletten i  natt =( Länge har jag suttit där med en lite kille med stora tårar rullande nerför kinderna med jätte ont i magen =( Men han kunde inte bajsa, vad gör man?

Tillslut somnade vi om vid halv 6 och sov till kvart över 8 - halv 9 =) Det var skönt!!

Nu e hon nyduschad och sitter med min fossing i ett varmt fotbad för att testa att få bort mina liktornar! Håller alla tummar och tår för att de här plåsttren ska hjälpa!!

Kvällen blev bättre efter middagen och hade en mycket trevlig och go Alvin! Två små barn som badade =)

Till en början satt de i varsin badbalja men efter ett tag steg skrattet och då satt de i en balja =) Mammas sötnosar!!





När man badat blir man ju hungrig igen så då blev det knäckemacka i soffan!






Sen kom den store killen med och satte sig med de små trollen ♥ En härlig trio =)

Igår åkte alla adventsstjärnor och advetnsstakar upp! Åh va det blev mysigt!! Nu e det snart jul och julstämningen är på topp! Julskivan åkte på igår när jag lagade middagen! Det e bara att njuta på nu!

    

Min underbara man lagade en adventstake som gått sönder så den fick flytta in i Alvins rum efter att hans stjärna inte ville fungera med de nya ellamporna... Inte så snyggt med en stor klump mitt i stjärnan!

Sen behövde vi en extrasladd ut till köket och vi hittade inte den vi brukar ha, den hade vist fått fötter... Men en gamal "farfarsladd" hittade han som han bytade hankontakt i =) Nu blev det liv i farfarsladden och det känns ju roligt!
Min farfar e med lite överallt han ♥ Ellioth älskar att höra om när jag var liten och allt som jag och min farfar gjorde tillsammans!! Och jag älskar att prata om honom, han blir liksom mer levande då ♥

Ne nu e det färdigbadat med fossingen! Nu får vi se vad som händer...
Snart blir det frukost! Och ett stort hopp om att dagen ska bli bättre än natten och att min lille Nisse slipper att ha såå ont i magen!

Ha en bra dag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0