Födelsedagskalas

Igår hade vi födelsedagskalas för Ellioth & Lovis! Mormor & Morfar kom hit lite tidigare för att bygga ihål Loppans present =) Det var tur för Roger har fått influensa och var sängliggande =(

Att skjuta upp kalaset fanns inte, för ungarnas skull och även om vi hade velat så finns det ingen som helst tid för ett kalas en annan dag... Är det inte påsk så är det alla andra kalas för alla födelsdagsbarn framöver...

Jag gick upp i ottan och fullkommligt tokstädade hela hemmet från topp till tå! Det har inte städats på två veckor så det var vasninnigt behövligt... Har man jobbat en full vecka så finns det ingen ork över till annat än att få vardagen att fungera. Barnen var faktikst jätte snälla även om det blev en hel del tjat från min sida så gick det bra. Min tidsplan sprack på en halvtimme men när man inte kan klona sig så tyckte jag allt att det funkade väldans bra =)

Halv två var vi på plats i skogen på Amanda & Emils födelsedagskalas =) Ett välbehövligt brejk från fejjandet för min del och en härlig lekstund för barnens del! Hemma låg Roger och sov =(

Efter kalasandet i skogen åkte vi hem och började med kvällens middagslagande. Ungsgrillad fläskfile med pastasallad och frallor! Det blev kanongott och jag är myckte stolt över min bedrift =) Mamma & pappa kom lagom ut för att rädda barnen från en stressad mamma och det blev möbelbyggande i Lovis rum och legobyggande i köket. De hade hämtat tårtor så allt var nu på plats!

Roger hade blivit bra mycket värre och vi var lite ororliga för att han dragit på sig lunginflamation. Han häste och hade svårt att andas, hög feber och kunde knappt prata... Inget roligt att se han så! Vi beslutade att Christoffer skulle köra in honom till sjukhuset efter vi ätit.

Barnen öppnade fler paket och de var jätte nöjda och otroligt fina paket =) Tack alla för dem säger jag & Roger med =)



Wow vilket paket =)




Ellioth rev upp sina paket fort och sen ville han börja bygga på en gång!!


Jag hade beställt barnens tårtor från Kvantumsbageriet! Finns inge godare tårtor än dem och de var otroligt fina!! Är jätte nöjd!!

    

    



Klart att man ska ha ljus på tårtan =) Ellioth blåste ut dem & då var det dax för önskan...




Lovis e såå underbar på detta kortet, det lyser i ögonen och innan jag hann ta kort blåste hon ut ljusen... Vi gjorde två försök...


    

Måste ju ha lite gästkort oxå =)  Alla mumsar i sig den goda tårtan!!


    

Kul att få använda finporslinet emellan varven =) Blir extra kalasigt då!

    

När vi fikat klart klättrade Lovis upp bakom mig!! En härlig tös och lite mammagos måste man ju ha!!

Vi hade jättemysigt men det kändes jätte konstigt att inte ha Roger hemma! Vi bänkade oss i soffan och tittade klart på Gladiatoerna och det plockades fram snask och ikväll var vitt vin extra gottigt!!

Blev mycket snaskigt ätande och magen stod i fyra hörn... Idag blir det mycket promenerande och restätande...
Imorogn måndag startar viktväktarlivet!! Sopporna jag har kvar sparar jag till eventuell framtida kur =) Det e förbannat svårt att gå på kombinerad kur och köra det samman med viktväktarna... Lättare att göra det ena eller det andra!!

Min gubbe kom tillslut hem och det var underbart att ha honom hemma igen, alla prover tydde på influensa så nu är det soffläge!!

Jag har vart igång sen innan 7 idag med legobyggande med Ellioth =) Vi fick en låång stund tillsammans bara vi två innan Lovis vaknade och det var jätte roligt även om han blir okoncentrerad och inte orkar leta bitar eller har svårt att sätta ihop dem så lär han väl någon gång =) Det blir mycket kvalitetstid med sin mamma pch det e ju det viktigaste ♥

Sen lektes det för fulla muggar och vi åt frukost och mös sen gejjade jag en massa och putsade fönster, bytte gardiner och yvättade för fullt och jag måste säga att jag är mycket nöjd!!

   

   

Åh jag är såå lycklig över barnens rum så det e inte klokt!! Älskar färgerna och IKEA's möbler =) Det bjuder in till lek och det märks såå att de trivs på sina rum och det värmer mammahjärtat!!!
Nu e det bara tapeterna som fattas och det blir sommarens projekt det e ett som e säkert =) 





Här e lite av legosamlingen på Ellioths rum =) Kan ju säga att det byggs mycket och vi e lååångt från färdiga! De paket vi hittade på Gekås var otroligt förmånliga och massa extra material i till billigare peng =) Me like!!


Barnen fick såå otroligt fina kläder i födelsedagspresent av deras gudmor & gudfar men tänkte hålla lite på dem för de ska vi åka in till Karin Linde och fotograferas i =) Det känns som om det e dag för lite nya familjekort =) Me like!! Älskar henns foton och tycker att det känns lite extra roligt att sätta upp på väggarna och byta ut lite andra kort!!

Ne nu har jag en Nisse som inte orkar vänat på sin mamma mera... Det e jobbigt att vänta och han har fullt med energi och massa myror i kroppen =) Precis som det ska vara när man är 5 år!!

Ha en härlig söndag på er!!
KRAMAR

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0