Fy farao...

God förmiddag...

Här har det inte vart en god förmiddag alls... Vaknade vid 5 snåret av att det börjar göra ont i magen ochmagkatarren e strax i full fart =( Halv 6vaknar min Loppa og kryper upp jämte mig. Hon blir ganska orolig märker jag så jag försöker lugna både henne & mig...

Snart e det i full gång och jag springer på toa och kräks, kallsvettas, fryser och paniken börjar med ta fart...
INTE IDAG!!! INTE PÅ ALVINS KONFIRMATION!!!

När Roger kommer upp fattar han att det e illa... Pratar med mamma & de åker till apoteket...

Att hyperventilera är inget bra, det blir inte bättre men inget man kan kontrolera när man har såå jävla ont så man inte vet vart man överhuvudtaget ska göra av sig!!

Nu äntligen hardet släppt, slaggar i soffan med mina kids och tar det mycket lugnt!! De andra får fixa klart det som ska fixas idag och jag e med mina barn! Nett kommer och hjälper mig med hår & kläder och jag känner mig såå hjälplös rent av handikappad!! Helt sanslöst!!

Cissi är inte sån här, Cissi reder sig själv och fixar ALLT, trodde hon!

Nåja allt e inte som man tror alltid...


Nu läggs maten om totalt på Lomvägen, för alla för att det ska funka.... Ingen mera skräpmat!!! Bra, nyttig mat alltid!! Det får göras lådor om man inte hinner!!

Det e inte roligt för någon i familjen när magen tar över hela mitt liv! Barnen blir rädda, Roger orolig och det känns hemskt!! Vill ju inte att mina kids ska se ligga över toastolen och vridas ut och in med tårar som sprutar... Apotekarn sa att jag fått en kort kur så vi kör en ny, längre, på två veckor!! Jag har dock fått den bästa meducinen men det e mer än den som ska till!!

Nä nu ska jag fixa llite kläder till mig och mina troll, ta fram styrkbräda mm... Min underbara make bygger järnväg med barnen nu! Ellioth ville bygga en hög bro så pappan föreslog att han skulle hämta en bunte kapplastavar så skulle han hjälpa honom... Varpå Ellioth hämtar hela lådan =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0