Lära av varandra

Go kväll på er!

Ikväll har jag vart på möte på skilan, "Lära av varandra". Vi träffades från hela distrikt Norr och vlev indelade i grupper där vi hade fått förbereda oss om hur vi arbetar med inkludering. Vi hade gjort ett powerpiont där vi visade med bilder & text hur vi på Trollebo arbetar med just, inkludering! Vi arbetar mycket bra med inkludering till motsatsen till hur det var när jag var liten och gick i skolan! Jag som har dyslexi har alltid setts som lat enligt mina lärare och fick gå till en städskrubb för att träffa Ingamaj som var en hjälplärare... Jag exkluderades totalt från resten av klassen och det skulle man aldrig göra i dag. När vi arbetar med barnen i förskolan och tränar språk så gör vi det med ALLA barn tillsammans! Barn lär i sociala sammanhang, av varnadra och tillsammans med andra!! Det är trevligt att träffas över gränserna och få lite tips & ideer från andra arbetslag och se hur de arbetar. Samtidigt får man bekräftelse på att vi i Veddige har kommit otroligt långt i vårt tänk och arbetssätt! Det känns väldigt bra!!

När jag kom hem sov trollen och jag trottsade min trötthet och gav mig ut på en kortis med hunden! Den här dagen har gått åt skogen vad det gäller pionts =( Jag åt både fruktsallad (det var det enda bra) med glass, kanelbulle, singoallakex (flera stycken) mm. Kunde inte sluta stoppa in i munnen bara, armen gick av sig själv =/

Dåligt samvete ledde till det andra och ett dåligt humör som tyvär gick ut över min make... Det var inte rättvist!! Han är helt fantastisk och försöker att sluta röka!! Han har inte rökt sedan i fredags och idag köpte han sugtabletter för att underlätta abstinensen! Håller alla tummar & tår för att han ska grejja det!! Men röksug och mat sug med en touch av dåligt samvete bäddade för dåligt humör på både en mamma & en pappa =(

Nåja bättre lycka inför imorgon, en ny dag! Jag har precis gjort en räk & pastasallad till mig till jobbet och planerat in frukosten med och en promenad runt strängen innan jobbet imorgonbitti! Upp tidigt som gatan men det e bara att bita i det sura äpplet och göra lite bot för denna dagen =)

Hade en mysig eftermiddag där Janice, Nett & Vilja kom ocg fikade med oss för att fira Lovis födelsedag! Hon fick möbler till sitt Pippihus som hon älskar mycket!! Jag är jätte imonerad av att hon går in sååå för att leka med sitt hus & hon visar med hela sig att hon älskar det! Det e en riktig tjeja som gillar alla familjelekar och allt vad det innebär samtidigt som hon gillar tuffa tag, bilar och att vara ute!! En helt underbar och envis tjeja!!

Det blev en bra födelsedag trotts att mamman var tvungen att gå på möte på kvällen och nu försöker sudda bort det dåliga samvetet =/ Imorogn jobbar jag till tre och planerar för att hitta på något trevligt med mina barn! Kanske kan det bli en tur till stan antingen imorgon eller på torsdag... Får se vad energi och ork räcker till. Först blir det jobb och sen barn & gubbe!!

Ne sov gott mina vänner!! Ha det bäst!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0