Our

Gokvällen på er!

Hemma efter kvällsmötet på jobbet... Tja det gick väl rätt ok, lite veligt och lite diskussioner och vet inte riktigt vart det kommer att leda. Men detär ju i alla fall trevligt att träffa alla andra från de andar förskolorna!

En snabb peomenad genom skogen med Zelman efter mötet var otroligt skönt!! Man är ganska uppe i varv efter ett möte så det e skönt att gå en runda alldeels själv! Imorogon blir en ny vabb dag med en liten Lovos med feber =( Trodde att hon var på bättringsvägen eller att det intte verkade bli något mer... Kan säga att mammasamvetet äre väl inte på topp! Skulle aldrig lämnat henne idag!! Man står med dåligt samvete mot alla alltid =( På jobbet har jag en student och vill ju såklart vara där med henne! Det e ju galet kul! Men vi gjorde ett försök och det bar inte hela vägen så det e bara att gilla läget! Får la se imorogn hur det går för henne men jag tror inte att det blir något jobb för min del på torsdag heller utan bättre att ge Lovis veckan ut, har ledig fredag!

Nyss hördes en duns och hon ramlade ner från sängen men hon reser sig och klätrar upp igen =) Hon e la föör goer! Imorogn får Ellioth gå till Solkulla för jag ska på ett läkarbesök på sjukhuset... Nett får gölja med & passa min lilla Loppa medans jag e inne och sen blir det en promenad innan hemmgång =) Lite frisk luft har ingen dött av =) Lite mys förenat med ett måste och lite mammababbel  - livsviktigt!!

Nu blir det sängen!! Snart!! Natti natti!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0