Vitt...

Godmorgon vinterland =)

Vitt, vitt, vitt var det när jag drog upp min rullgardin idag =) kanske inte den synen man önskar sig så där den 17 april, men är det april så är det!

Vi har haft en ganska bra natt på Lomvägen! Loppan ville minsann inte somna igår och det var ju ganska förståligt när hon sov så sentpåeftermiddagen! Men en man hemma och inte helt fit for fight så får man sova när man vill...

Hon somnade jämte mig i min säng igår kl 22... Kanske inte den mest optimala tiden för en 2-åring att somna på men hon sonade i alla fall =) Bara att bära över den lilla sprattenhönan till sin säng för kan man slippa att ha henne i vår säng är det skönt! Hon ligger allt annat än still! Efter det somnade mamman gott med =) Ellioth kom dock första vändan vid 12 och kunde INTE heller ligga still så han fick vackert ge sig tillbaka till sin säng... I en timme sen kom han tebax och då låg han still!! Lille Nissen!

Åh nu skiner solen, det kan nog bli en fin dag i alla fall trotts det vita =) Ska till jobbet idag och känner mig ganska ok faktiskt! Hade kunnat skippa kvällsmötet men har man möte så har man och det e inte mycket att göra åt! Blir säkert roligt när vi väl kommer dit! Ska vara på vår förskola den här gången så det e ju ganska skönt! Säkert inne på Tomtebo för vi var hos oss förra gången.

En gammal vän tog kontakt med mig igår och det var riktigt roligt! Ska försöka träffa henne snart för jag har tänkt på henne mååånga gånger och hon hade med tänkt på mig! Så det e bara att styra kosan mot Halmstad =) Ser vi fram mot!!

Det var med sorg i hjärtat jag läste tidningen i morses... En dödsanons på en liten kille... Pappan till killen är en klasskompis till en vän till mig så det var ingen jag känner men det högg banne mig till i hjärtat! Tanken på att förlora sitt barn gör ont och det skrämmer mig lite! Man vet inte vad som komma skall och det är nog ganska tur att inte veta... Idag går mina tankar till den familjen! Man påverkas olika mycket och idag när man har egna barn så vet man vad man har att förlora...

Nä nu måste frun ta tag i sitt liv och packa ner sig och mot jobbet!
Ha en bra dag!!
Kram på er

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0