Dålig förlorare

Min lille son är INGEN bra förlorare när man spelar spel... Han blir pissesur, känner igen detta från en annan ung herre! Alvin & Ellioth satt & spelade hyveltjuven innan och det var mcyket svårt för Ellioth att spela med Alvin... Men det var ett gott försök! Alvin kanske inte e den allra bästa lääromästaren i spel =)

De har spelat Gamecube i eftermiddag när jag var i stan o handlade lite... När jag kom hem sov min lilla dotter och min man på soffan ♥ Har en piggelin dotteratt vänta i kväll =) Det gick inte att hålla henne vaken, meducinen gör henne supertrött, men det e i alla fall inte sååå illa som det var när Ellioth fick den när han va liten!

Vi har hunnit vara ute en del i eftermiddag, en tur till lekplatsen med man & småtroll! Skönt att rasta av den store =) Sen när vi kom in blev det middagslagning med heela familjen! Kvalitetstid på hög nivå!





Vi har bestämt att vi ska ha en familjedag den helgen Alvin är hos oss!! Vi ska hitta på en aktivitet tillsammasn hela familjen och vi ska laga mat tillsammasn allisammans!! Idag blev det panerad snitzel, ris, beanaissås och gröna ärtor! Det var mycket gott och alla drog sitt strå till stacken =) Det var riktigt mysigt!!

Strax blir det en kopp kaffe i soffan sen mys och Wallander och förhoppningsvis ett par kids som slumrar! Pepping inför veckan som kommer ♥ Känner mig riktigt taggad!!

Chao

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0