Docklek

Åh va trötter den här mamman börjar bli! Hade planer på att få lite "egentid" på kvällen för att titta lite på tv... Men NEJ!! Makan sover sen lääänge, typ sen 20... Då ville mamman fåttlite kaffe på soffan men det tyckte han att det väntar vi lite med... Sen gick det inte att väcka honom mer... =( Inget kaffe helt enkelt!

Har gett upp alla försök att lägga min dotter som inte e det minsta angelägen om att sova! Lovis leker med sina dockor! Just nu bäddar hon ner dem i vagnen, på med mössan och vällingflaskan i munnen.... "Owa"betyder sova =)

Egentligen e hon dökul!!! Vi har klätta av & på hur många gånger sm helst! Buffat i rumpan... och hon bäddar och har hur kuls om helst! Pratar hela tiden och roar sig =) Skulle tydligen haft en tvillingvagn =) De får inte plats vilket gör damen bannad.... Fast trycker man tillräckligt hårt kan de ligga jämte varandra, utan insatesen =) Nöjd dam! Måste säga att jag e lite imponerad av hennes lek =) Yrkesskadad, lite.... Men katten va kul det e!!

Jag hade hoppats att de skulle sova efter duschen, halv 8!! Oj lite välling som visade sig vara ett uppåtchack... Sen var leken i full gång! Jag var till & med ute och gick med Zelman bara för att hon skulle somna hos pappan och för att bota min förbannade ichias... Måste säga att jag tror att den är elakartad - mot mig! Något ont har jag tydligen gjort denna kväll =( Hjälpte inte med promenix eller att stretcha.... Suck!!

Vår store gosse ligger i vår säng och snackar skype.... snart blir det bingen för honom med, alla ska upp tidigt i morgon och iväg till skola, förskola & jobb! Yes!! Ska bli roligt att träffa alla imorgon och mina kids behöver verkligen lite kompislek =)

Nehe nu blir det till att lägga de vakna kidsen...
Sov gottigt!! Natti natti!!

Kommentarer
Postat av: Carro

Åh visst e det tröttsamt när de vägrar sova !

Mina små vägrade också somna igår.. Och i förrgår..

Ligger det nåt i luften tro ?

Kram

2012-02-01 @ 03:55:14
URL: http://Carroiskogen.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0